Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια, τι κανετε?μην απογοητευεστε :( εγω συνεχιζω το αιμα με πολλα πηγματα :unsure: ειμαι στην 15 μερα σημερα, ρε κοριτσια δεν βλεπω να σταματαει μεχρι την Δευτερα που εχω ραντεβου με τον γιατρο μου, λετε θα μπορει να δει κατι αν μου κανει υπερηχο απο πανω στην κοιλια και οχι κολπικο??

@KarMar84 τι εγινε κοριτσι μου?τους πηρες τηλ?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσια, τι κανετε?μην απογοητευεστε :( εγω συνεχιζω το αιμα με πολλα πηγματα :unsure: ειμαι στην 15 μερα σημερα, ρε κοριτσια δεν βλεπω να σταματαει μεχρι την Δευτερα που εχω ραντεβου με τον γιατρο μου, λετε θα μπορει να δει κατι αν μου κανει υπερηχο απο πανω στην κοιλια και οχι κολπικο??

@KarMar84 τι εγινε κοριτσι μου?τους πηρες τηλ?

Καλημέρα!πιστεύω κατι θα δει.αλλά κ πάλι θα σου γράψει εξετάσεις κ σύντομα θα ξαναπάς, οπότε θα έχεις πάλι ευκαιρία για κολπικό.δε νομίζω να πίνεις λεμόνι; γιατί όταν εχουμε περίοδο επηρρεάζει.εγώ πρόσφατα το έμαθα

Καλησπέρα κορίτσια!!

Ναι @caramel_83 μου πήρα σήμερα κ μου είπαν είναι αρνητική (<2) οπότε τώρα μπαίνω σε νέο πρόγραμμα με διατροφή κ γυμναστική για να είμαι έτοιμη κ ψυχολογικά κ σωματικά για όταν θελήσει να έρθει κ το δικό μας σπορακι :-D

(Εγώ παίρνω ήδη σίδηρο -λογω χαμηλής φερρυτινης- και φολικό -λογω υψηλής ομοκυστεΐνης-)

• Μου αρέσει 1

Just now, KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Ναι @caramel_83 μου πήρα σήμερα κ μου είπαν είναι αρνητική (<2) οπότε τώρα μπαίνω σε νέο πρόγραμμα με διατροφή κ γυμναστική για να είμαι έτοιμη κ ψυχολογικά κ σωματικά για όταν θελήσει να έρθει κ το δικό μας σπορακι :-D

δεν πειραζει κοριτσι μου θα ερθει καποια στγμη, η περιοδος σου ηρθε??

Διαφημίσεις

Ναι κορίτσια κ εγώ ξέρω ότι το λεμόνι το κόβει το αίμα...

Όχι caramel ακόμα περιμένω.... Μάλλον έχω επηρεάσει τον κύκλο από τις αλλαγές στο ρυθμό ζωής τους τελευταίους μήνες (σκληρή διατροφή κ γυμναστική τον Φεβρουάριο, ταξίδι του μέλιτος με αλλαγή κλίματος κ ώωωωωρες περπάτημα καθημερινά τον Μάρτιο)

18 minutes ago, KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

(Εγώ παίρνω ήδη σίδηρο -λογω χαμηλής φερρυτινης- και φολικό -λογω υψηλής ομοκυστεΐνης-)

Τέλεια!τελικά δεν είμαι η μόνη που χτυπιέμαι για τη διατροφή!

Διαφημίσεις

Εγώ με λίγη προσοχή δεν πονάω και δεν πρήζομαι πια όπως 10 μέρες πριν την περίοδο.να ρωτήσω κάτι;για 2ο συνεχόμενο κύκλο έχω καφέ ροζ στη μέση ας το πούμε του κύκλου.υπάρχει καμία που το παθαίνει κάθε μήνα;ωορηξία δεν είναι σιγουρα.νόμιζα οτι είναι απο τη σαλπιγγογραφία αλλά δεν είναι..

Just now, andrianni είπε:

Εγώ με λίγη προσοχή δεν πονάω και δεν πρήζομαι πια όπως 10 μέρες πριν την περίοδο.να ρωτήσω κάτι;για 2ο συνεχόμενο κύκλο έχω καφέ ροζ στη μέση ας το πούμε του κύκλου.υπάρχει καμία που το παθαίνει κάθε μήνα;ωορηξία δεν είναι σιγουρα.νόμιζα οτι είναι απο τη σαλπιγγογραφία αλλά δεν είναι..

εισαι σιγουρη για την ωορηξια? ο γιατρος τι ειπε?

7 minutes ago, caramel_83 είπε:

λετε να  εχω ινομυωμα ή πολυποδα??εχουν και τα 2 συμπτωματα με βαρια περιοδο:confused:

Ισχύει αλλά ας ελπίσουμε οτι είναι ορμονικό ή παροδικά φυσιολογικό.

Just now, caramel_83 είπε:

λετε να  εχω ινομυωμα ή πολυποδα??εχουν και τα 2 συμπτωματα με βαρια περιοδο:confused:

Αχ @caramel_83 δεν γνωρίζω καθόλου από αυτά κ δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά μη βάζεις διάφορα με το μυαλό σου, 3 μερουλες υπομονή για να πας στον γιατρό κ ότι είναι θα βρεθεί κ θα διορθωθεί :mad:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...