Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια! 

@Vana87 δεν εχω ακουσει γι αυτο το χρωμα?τοιχο θα βαψεις?

@Alekagala καλη ξεκουραση!

@Dimitr@17 μια μερα εμεινε και θα δεις το σπορακι σου!!!

@Papaki@ καλημερα!ελα να προσπαθουμε και παλι ολες μαζι! Πως εισαι?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημερα κοριτσαρες!

Διαβαζω τα νεα σας απο εξετασεις, νεες προσπαθειες εως γεννητουρια! Ολα να πανε καλα.Αυριο θα κανω το τεστακι μ και τοσο που αντεξα ειναι θαυμα...:oops:

• Μου αρέσει 7

tpnxp3.png

πρίν από 48 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα όμορφες! Τα νέα σας. @Dimitr@17 μία μέρα έμεινε για το γιατρό. @Ani ani και τα δικά σας αποτελέσματα θα τα πάρετε νωρίτερα τελικά; Σας είπαν ποτέ; Όλα καλά θα είναι. 

@Alekagala Καλή ξεκούραση. Μετράς και αντίστροφα. Από βδομάδα τρία παιδάκια στο σπίτι. Τι ευτυχία! Να τα χαίρεσαι όλα. 

@Vana87 μου τι εννοείς; Να βάψεις εσύ η ίδια; Ή κάποιος άλλος σε χώρο που θα είσαι μέσα κι εσύ; 

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε; Άντε κόρες προΠαρασκευη σήμερα!

Εγω να βαψω!

πρίν από 30 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα!!!ετοιμαζομαστε να παμε στο 2ο γιατρο στο νοσοκομειο!!

@Dimitr@17 μια μερα εμεινε!!!αντε να πατε στο γιατρο να σας φυγει κ το αγχος!!!

@Vana87 εγω τα εβαψα με κανονικη βαφη απλα στην πορεια,οταν πηγα για υπνο,καταλαβα οτι με ενοχλει η μυρωδια κ δε μπορουσα να κοιμηθω.. 

@Ani ani τα αποτελεσματα του ανδρα σου λες η εχεις κανει κ άλλες εξετασεις?

@Alekagala καλη ξεκούραση!!

@Papaki@ ολα καλα!!εσυ πως πας? 

Το χρωματα κιμωλιας γραφει οτι ειναι εντελως αοσμο

πρίν από 21 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια! 

@Vana87 δεν εχω ακουσει γι αυτο το χρωμα?τοιχο θα βαψεις?

@Alekagala καλη ξεκουραση!

@Dimitr@17 μια μερα εμεινε και θα δεις το σπορακι σου!!!

@Papaki@ καλημερα!ελα να προσπαθουμε και παλι ολες μαζι! Πως εισαι?

Οχι επιπλα. Και καναπε σκεφτομαι. Ψαξε το λιγο στο ιντερνετ. Θα παθεις πλακα!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, elenakii22 είπε:

καλημερα!!!ετοιμαζομαστε να παμε στο 2ο γιατρο στο νοσοκομειο!!

@Dimitr@17 μια μερα εμεινε!!!αντε να πατε στο γιατρο να σας φυγει κ το αγχος!!!

@Vana87 εγω τα εβαψα με κανονικη βαφη απλα στην πορεια,οταν πηγα για υπνο,καταλαβα οτι με ενοχλει η μυρωδια κ δε μπορουσα να κοιμηθω.. 

@Ani ani τα αποτελεσματα του ανδρα σου λες η εχεις κανει κ άλλες εξετασεις?

@Alekagala καλη ξεκούραση!!

@Papaki@ ολα καλα!!εσυ πως πας? 

Τα αποτελεσματα του ανδρα μου Ελενακι..

Σε ποιον 2ο γιατρο πας?

• Μου αρέσει 1

@Vana87 μια φιλη εχει βαψει ντουλαπα με χρωμα κιμωλιας. Τελειο αποτελεσμα κ χρωμα. Το πλεονεκτημα ειναι οτι μπορεις να μην περασεις για τελειωμα βερνικι που εχει εντονη κ ενοχλητικη μυρωδια αλλα κερι.

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, alina80 είπε:

Καλημέρα όμορφες! Τα νέα σας. @Dimitr@17 μία μέρα έμεινε για το γιατρό. @Ani ani και τα δικά σας αποτελέσματα θα τα πάρετε νωρίτερα τελικά; Σας είπαν ποτέ; Όλα καλά θα είναι. 

@Alekagala Καλή ξεκούραση. Μετράς και αντίστροφα. Από βδομάδα τρία παιδάκια στο σπίτι. Τι ευτυχία! Να τα χαίρεσαι όλα. 

@Vana87 μου τι εννοείς; Να βάψεις εσύ η ίδια; Ή κάποιος άλλος σε χώρο που θα είσαι μέσα κι εσύ; 

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε; Άντε κόρες προΠαρασκευη σήμερα!

Καλημερα κοριτσι! Ναι τελικα μεχρι κ την Τεταρτη το αργοτερο περιμενω να χτυπησει το τηλεφωνο μου!!! ΑΓΧΟΣΣΣ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , MelinaFo είπε:

@Vana87 μια φιλη εχει βαψει ντουλαπα με χρωμα κιμωλιας. Τελειο αποτελεσμα κ χρωμα. Το πλεονεκτημα ειναι οτι μπορεις να μην περασεις για τελειωμα βερνικι που εχει εντονη κ ενοχλητικη μυρωδια αλλα κερι.

Ναι το μελετησα πολυ! Και εχω αναγκη μια ανανεωση!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Vana87 είπε:

Καλημερα κορασιδες! Στο κοσμο μου εγω! Ξερετε αν πειραζει να βαψω με χρωμα κιμωλιας; Διαβασα οτι ειναι εντελως οικολογικο και ασφαλες. Τι λετε;

Αν ειναι κ σχετικα αοσμο δεν εχεις προβλημα θελω..φυσικα αφηνεις κ καμια πορτα ανοιχτη. Εδω εμεις βαψαμε ολο το σπιτι με οικολογικα κ δεν μυρισε καθολου

• Μου αρέσει 1

μπράβο πολύ χαίρομαι @elenakii22 πόσο είσαι τώρα? αντε με το καλό το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!

@Nati85 μου καλές προσπάθειες να έχουμε και σύντομα ευχάριστα!!

εγώ πήγα σε έναν γιατρό στην Αθήνα και μου είπε κάποια πράγματα να κάνω και η αλήθεια είναι ότι με ξεάγχωσε αρκετά, ξεκινήσαμε να τα κάνουμε εδώ και 20 ημέρες και ας ελπίζω ότι έχει ο θεός και για μένα!

οι εξετάσεις που έκανα θρομβοφιλίας και καριότυπος DNA και εγώ και ο άντρας μου μια χαρα

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

πρίν από 30 λεπτά , Vana87 είπε:

Εγω να βαψω!

Το χρωματα κιμωλιας γραφει οτι ειναι εντελως αοσμο

Οχι επιπλα. Και καναπε σκεφτομαι. Ψαξε το λιγο στο ιντερνετ. Θα παθεις πλακα!

Άμα είναι οικολογικό, και δεν σου μυρίζει και υποσχεθεις ότι δεν θα κουραστείς, δεν θα κουβαλήσεις έπιπλα και δεν θα σκύβεις στο επιτρέπουμε! Χαχαχα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@Vana87 επειδή εχω χρησιμοποιήσει χρωμα κιμωλιας,  εχει μια μυρωδιτσα... Αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο... Νομιζω πιο έντονα μυρίζει το κερι... Στην τελικη,  το πας βλέποντας και κάνοντας!!! 

cO4Yp3.png

1 hour ago, Papaki@ είπε:

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!,

είπα να διαβάσω τα νέα σας αλλά 400 σελίδες είναι πολλές... έκανα απόχη από το θέμα του μωρού για να ηρεμήσω λίγο και γι αυτό δεν έμπαινα καθόλου,

πείτε μου τα νέα σας

οι εγγυούλες τι κάνουν? εύχομαι να πηγαίνουν όλα τελεία!

οι υπόλοιπες που είναι στον μαραθώνιο του σεχ? :eek:

Γεια σ παπακι..ειμαστε καλα εχουν αυξηθει κ οι εγκυουλες και αυτο ειναι το καλυτερο! 

Προσωπικα περιμενω αποτελεσματα απο μια σημαντικη εξεταση(κυστικης ινωσης) που αφορα αμεσα τον μπεμπη μου..αν ειναι ολα καλα θα ειμαι τρισευτυχισμενη. Πες μας εσυ περισσοτερα?

πρίν από 40 λεπτά , Ani ani είπε:

Αν ειναι κ σχετικα αοσμο δεν εχεις προβλημα θελω..φυσικα αφηνεις κ καμια πορτα ανοιχτη. Εδω εμεις βαψαμε ολο το σπιτι με οικολογικα κ δεν μυρισε καθολου

Τελεια! Ναι εννοειται ολα ανοιχτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...