Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, oneira_glyka είπε:

Κορίτσια οι κετονες τι είναι στα ουρα? Στην εγκυμοσύνη είναι επικίνδυνες?ξέρει καμία?

ποσων εβδομαδων εισαι?βρεθηκαν κετονες στα ουρα σου?

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, oneira_glyka είπε:

Κορίτσια οι κετονες τι είναι στα ουρα? Στην εγκυμοσύνη είναι επικίνδυνες?ξέρει καμία?

Νομιζω εχει σχεση με τον διαβητη εγκυμοσυνης.παρε τηλεφωνο τον γιατρο σου αγαπη αν βγηκε αυξημενο νουμερο.να πινεις αρκετο νερακι και να μετρησεις και το ζαχαρο σου.παρε τηλ ομως πρωτα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Nati85 είπε:

Νομιζω εχει σχεση με τον διαβητη εγκυμοσυνης.παρε τηλεφωνο τον γιατρο σου αγαπη αν βγηκε αυξημενο νουμερο.να πινεις αρκετο νερακι και να μετρησεις και το ζαχαρο σου.παρε τηλ ομως πρωτα.

πρίν από 25 λεπτά , orianna είπε:

ποσων εβδομαδων εισαι?βρεθηκαν κετονες στα ουρα σου?

Ναι τ όριο είναι κάτω από 5 mg/dl και σε μένα βρήκαν 10.. Τ έστειλα τα αποτελέσματα Κ περιμένω τηλ.. απλά διάβασα διάφορα Κ λίγο πανικόβληθηκα.

πρίν από 14 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Ναι τ όριο είναι κάτω από 5 mg/dl και σε μένα βρήκαν 10.. Τ έστειλα τα αποτελέσματα Κ περιμένω τηλ.. απλά διάβασα διάφορα Κ λίγο πανικόβληθηκα.

Ενταξει κοιτα μην διαβαζεις στο ιντερνετ το κανω και εγω και παθαινω τρελα!το εκοψα εντελως πλεον δεν θα τρελαθουμε.εγω προτεινω να παρεις και ενα τηλεφωνο οτι εστειλες τα αποτελεσματα αν δεν το ξερει δηλαδη

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Ναι έχει σχέση με διαβήτη. Τρως μακαρόνια ρυζι κ ψωμί;Μικρά συχνά γεύματα κ πολύ νερό. Θα πρέπει να μιλήσεις με το γιατρό μήπως επαναλάβεις καμπύλη.υψηλές τιμές μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα όταν μιλάμε για Κάποια που δεν έχει κάνει εξετάσεις. Εσύ το βρήκες κ θα το ρυθμίσετε με το γιατρό σου. Εννοείται ότι χρειάζεται να τις δει ο ενδοκρινολογος όχι μόνο ο γυναικολόγος.

6penp2.png

9 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ειχα κανει τις πολλες πριν 3 μηνες, και τωρα ειναι να κανω αυτες τις 3 για θυρεοειδη ζαχαρο και d για να δουμε με τα χαπια που μου εδωσε αν βελτιωθηκαν οι τιμες, αλλα επειδη φολλικο δεν ειχα κοιταξει και ειναι απο τα βασικα για συλληψη μαζι με την tsh και την d (ή κανω λαθος) ειπα να την κανω απο μονη μου και να της πω αναλογα την τιμη που θα δειξει αν ειναι να μου πει και για συμπληρωμα φυλλικου οξεως

Ασβέστιο μαγνήσιο φώσφορο. Δεν πρέπει να παίζουν ρόλο για τη σύλληψη αλλά καλό είναι να έχεις αποθέματα κ καλές βάσεις γτ μετά θα στα τραβάει όλα το μωρο. 

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Dimitr@17 Καλημέρα κορίτσι!!! Πώς εισαι;; εγώ σήμερα θα την ξαναπάρω τηλ τον doc για να ορίσουμε ποια μέρα θα με δει!

Καλημερσ Δημητρουλα! Περιμενετε κ οι 2 συναντηση με γιατρουλη αν θυμαμαι καλα?

Εγω ειμαι σε αναμονη απο σημερα μηπως με παρει ο αλλος γιατρος για τα αποτελεσματα..καλου κακου θα καθομαι

πρίν από 1 λεπτό , Alekagala είπε:

Καλημερα!!!!  Μολις γύρισα απο το σχολειο των μικρών και ετοιμαζομαι για νανι παλι μιας και πρωι πρωι ειπα να κανω και εναν εμετό για να παει καλα η μερα μου! 

Ωχχχχ πολυ καλα θα κανεις..γρηγορα για νανι!!

• Μου αρέσει 1

On 4/10/2017 at 1:15 ΠΜ, elenakii22 είπε:

σχεδον 16!

Καλημερα κορασιδες! Στο κοσμο μου εγω! Ξερετε αν πειραζει να βαψω με χρωμα κιμωλιας; Διαβασα οτι ειναι εντελως οικολογικο και ασφαλες. Τι λετε;

Καλημέρα όμορφες! Τα νέα σας. @Dimitr@17 μία μέρα έμεινε για το γιατρό. @Ani ani και τα δικά σας αποτελέσματα θα τα πάρετε νωρίτερα τελικά; Σας είπαν ποτέ; Όλα καλά θα είναι. 

@Alekagala Καλή ξεκούραση. Μετράς και αντίστροφα. Από βδομάδα τρία παιδάκια στο σπίτι. Τι ευτυχία! Να τα χαίρεσαι όλα. 

@Vana87 μου τι εννοείς; Να βάψεις εσύ η ίδια; Ή κάποιος άλλος σε χώρο που θα είσαι μέσα κι εσύ; 

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε; Άντε κόρες προΠαρασκευη σήμερα!

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!,

είπα να διαβάσω τα νέα σας αλλά 400 σελίδες είναι πολλές... έκανα απόχη από το θέμα του μωρού για να ηρεμήσω λίγο και γι αυτό δεν έμπαινα καθόλου,

πείτε μου τα νέα σας

οι εγγυούλες τι κάνουν? εύχομαι να πηγαίνουν όλα τελεία!

οι υπόλοιπες που είναι στον μαραθώνιο του σεχ? :eek:

• Μου αρέσει 3

2rxqp3.png

καλημερα!!!ετοιμαζομαστε να παμε στο 2ο γιατρο στο νοσοκομειο!!

@Dimitr@17 μια μερα εμεινε!!!αντε να πατε στο γιατρο να σας φυγει κ το αγχος!!!

@Vana87 εγω τα εβαψα με κανονικη βαφη απλα στην πορεια,οταν πηγα για υπνο,καταλαβα οτι με ενοχλει η μυρωδια κ δε μπορουσα να κοιμηθω.. 

@Ani ani τα αποτελεσματα του ανδρα σου λες η εχεις κανει κ άλλες εξετασεις?

@Alekagala καλη ξεκούραση!!

@Papaki@ ολα καλα!!εσυ πως πας? 

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...