Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , caramel_83 είπε:

καλημερα να τον χαιρεσαι, ειχες ευκολη γεννα?

Γέννησα με καισαρική γιατί ήταν το τρίτο παιδάκι μου και είχα κάνει Ίδη δύο καισαρικές!Αλλά ήταν πολύ ανώδυνη αυτή τη φορά αναρρωσα πολύ γρήγορα!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες για τη συμπαράσταση και τα γλυκά σας λόγια. Η ροή παρατηρείται σήμερα μάλλον αυξημένη (σαν να είμαι 3η μέρα). Οπότε κάποια διαταρραχή ήταν. Θα δείξει. Έτσι κι αλλιώς είχα στο πρόγραμμα να πάω στο γιατρό μου και να του ζητήσω τι εξετάσεις μπορώ να κάνω (δεν έχω κάνει ορμονολογικές). Μάλλον όμως θα αφήσω να δω πώς θα είναι και ο επόμενος κύκλος, μπορεί αυτό να ήταν τυχαίο γεγονός ή όντως να μην έκανα ωορρηξία.

Πάμε λοιπόν για την επόμενη φορά (ας ελπίσουμε να μην γίνει πάλι σίριαλ και να έχει θετικά αποτελέσματα).

@Alekagala με το καλό κορίτσι και με το λιγότερο δυνατό πόνο!

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Vila είπε:

Καλημέρα!!!

@alina80 περίμενε λίγο ακόμα και αν δεν έρθει ροή πήγαινε στο γιατρό να σου πει τι γίνεται..

@caramel_83 νομίζω ότι οι εξετάσεις σου είναι πλήρεις! Καλά αποτελέσματα να έχεις!

@Alekagala έφτασαν οι μέρες!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

@Ani ani το χαμομηλακι με έχει σώσει πολλές φορές από πονοκέφαλο δες το μήπως σε βοηθήσει.

@Nati85 κι εγώ παιδευομαι με μεγάλους κύκλους και ώρες ώρες νιώθω ότι και οι γιατροί σας να μας προσπερνάνε χωρίς να βοηθούν πραγματικά.. θα μου πεις γιατρός είναι δεν κάνει και θαύματα.. αλλά πραγματικά τόσα χρόνια στον ίδιο γιατρό και ενώ δεν σκεφτόμουν ακόμα να μείνω έγκυος πάντα του αναφερα το θέμα με τον κύκλο μου και ποτέ δε μου έδωσε λύση απλά το προσπερνούσε. Εσένα οφείλεται στο θυρεοειδή? Τώρα μου πρότειναν άλλο γιατρό αλλά δεν ξέρω ποια μέρα ου κύκλου να κλείσω ραντεβού γιατί δεν ξέρω πότε και αν θα γίνει ωορρηξία αυτό το μήνα!

Το ημερολόγιο μου βγάζει ωορρηξία στις 15/10 κυριακη.. λέτε να πάω στο γιατρό Παρασκευή ή Δευτέρα?

Σε ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω :)

3 ώρες πρίν, andrianni είπε:

είσαι καλύτερα; κ έγω σουπίτσα σήμερα.με κόλλησες!

Είμαι κάπως αλλά δεν με έχει ρίξει κρεββάτι.Πίνω βιταμίνες αναβράζον με εχινάκεια,προπολη και ψευδάργυρο.Εχεισ αγκάθια?Μα είναι καιρός αυτόςςςςς!!

@AlekagalaΜε το καλό το μωρουλινάκι σας!!

3 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

Δευτερα γεννναω!!!! 

μπραβο!!!!!!συγχαρητηρια!!!!!με το καλο με ενα πονο!!!

3 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Καλημέρα! 

@elenakii22 μπορεί να ηταν κ ο τελευταίος.ή θα κανεις καθε 15 μέρες μέχρι να γεννήσεις...

@alina80 πολύ περίεργο.ακόμα να έρθει; τι τραβάς κ εσυ! Μήπως είναι νωρίς ακόμα; μη μας τρελαθεις κοριτσακι...

@marilia είσαι καλύτερα; κ έγω σουπίτσα σήμερα.με κόλλησες! 

9 όπως σε είχε! Μπράβοοοοο

θα σου πω σε 15 μερες!!!χαχα!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

Δευτερα γεννναω!!!! 

Τελεια με το καλο....!!!

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες για τη συμπαράσταση και τα γλυκά σας λόγια. Η ροή παρατηρείται σήμερα μάλλον αυξημένη (σαν να είμαι 3η μέρα). Οπότε κάποια διαταρραχή ήταν. Θα δείξει. Έτσι κι αλλιώς είχα στο πρόγραμμα να πάω στο γιατρό μου και να του ζητήσω τι εξετάσεις μπορώ να κάνω (δεν έχω κάνει ορμονολογικές). Μάλλον όμως θα αφήσω να δω πώς θα είναι και ο επόμενος κύκλος, μπορεί αυτό να ήταν τυχαίο γεγονός ή όντως να μην έκανα ωορρηξία.

Πάμε λοιπόν για την επόμενη φορά (ας ελπίσουμε να μην γίνει πάλι σίριαλ και να έχει θετικά αποτελέσματα).

@Alekagala με το καλό κορίτσι και με το λιγότερο δυνατό πόνο!

Γεια σας κοριτσια μου @caramel_83 @Alekagala @orianna @Vila και στις υπολοιπες μολις τελειωσα την δουλεια κ ειμαι πτωμα..ομως σημερα νιωθω εναν πονο οταν αγκουμπαω τον αφαλο μου τι λετε οτι ειναι?

πρίν από 21 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Τελεια με το καλο....!!!

Γεια σας κοριτσια μου @caramel_83 @Alekagala @orianna @Vila και στις υπολοιπες μολις τελειωσα την δουλεια κ ειμαι πτωμα..ομως σημερα νιωθω εναν πονο οταν αγκουμπαω τον αφαλο μου τι λετε οτι ειναι?

Τιποτα να μην τον ακουμπας τον αφαλο σου αστον ησυχο!χαχαχαχχα να εισαι ηρεμη και να πας την παρασκευη στον γυναικολογο οτι απορια εχεις να τον ρωτησεις σημειωσε τα.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Τιποτα να μην τον ακουμπας τον αφαλο σου αστον ησυχο!χαχαχαχχα να εισαι ηρεμη και να πας την παρασκευη στον γυναικολογο οτι απορια εχεις να τον ρωτησεις σημειωσε τα.

Ενταξει μου περασε αλλα νιωθω οτι εχει φουσκωσει η κοιλια μου...χιχιχ ναι την παρασκευη θα ξερουμε...εσεις τι νεα?

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ενταξει μου περασε αλλα νιωθω οτι εχει φουσκωσει η κοιλια μου...χιχιχ ναι την παρασκευη θα ξερουμε...εσεις τι νεα?

Ναι στην αρχη ετσι νιωθεις πρησμενη λογικο ειναι μετα σιγα σιγα θα νιωσεις καλυτερα και θα αρχιζει να πρηζεται η κοιλιτσα απο το μωρακι που μεγαλωνει.πονακια διαφορα θα νιωθεις κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης να τα λες στο γυναικολογο να σε καθησυχαζει.

Εμεις εδω τα ιδια λιγο αρρωστουλια ειμαστε κατα τα αλλα καλα!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ναι θα το αφησω ετσι προς το παρον και βλεπουμε.θα παω για ενα παπ τελος του χρονου οπως καθε χρονο και βλεπουμε. 

Ναι τελικα ολα πηγαν μια χαρα δεν ηταν κατι σοβαρο αν και ειχαμε ολοι ανησυχησει παρα πολυ.ευτυχως ολα καλα!!!

@Vila δεν νομιζω να ειναι απο το τον θυρεοειδή οι μεγαλοι κυκλοι αλλα οτι εχω πολυκυστικες.οταν εχεις tsh πανω απο 2.5 δυσκολευει την συλληψη λενε οι γιατροι και παιρνω χαπι για να το ρυθμισω.εσυ τι εξετασεις εχεις κανει?ξερεις γιατι εχεις μεγαλους κυκλους?

Έκανα τον Ιούλιο ορμονικές και θυρεοειδή tsh είχα 1.8 και όλα τα υπόλοιπα σε φυσιολογικά πλαίσια. Έκανα και καμπύλη σακχάρου (95, 173, 121) και ινσουλίνης (7.8, 46.6)

Αν γνωρίζει κάποια ας μου πει πως τα βλέπει.. η ενδοκρινολόγος μου είπε δεν είναι τέλεια αλλά είναι οκ. Τίποτα περισσότερο! 

Όσες φορές και σε όσους γυναικολογους έχω κάνει υπέρηχο μου λένε ότι έχω υφή πολυκυστικων και όχι πολυκυστικες! Άντε βγάλε άκρη.. ελπίζω τώρα που θα πάω σε αυτόν που μου πρότειναν να μου δώσει λύση.

Χαίρομαι που δεν ήταν κάτι σοβαρό αυτό που σε απασχολούσε!

XDXPp2.png

@alina80 μου,  μπορει αυτα τα καφε να ηταν απο την ωορρηξια σου... Οπως επαθα εγω την προηγούμενη φορα και μετα ηρθε κατευθείαν περιοδος... @Dimitr@17 συγχαρητήρια για τη χοριακη σου!  Ολα καλα θα ειναι την Παρασκευή!  Θετική ενέργεια!!! 

cO4Yp3.png

πρίν από 5 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@alina80 μου,  μπορει αυτα τα καφε να ηταν απο την ωορρηξια σου... Οπως επαθα εγω την προηγούμενη φορα και μετα ηρθε κατευθείαν περιοδος... @Dimitr@17 συγχαρητήρια για τη χοριακη σου!  Ολα καλα θα ειναι την Παρασκευή!  Θετική ενέργεια!!! 

Ετσι θελω να πιστευω οτι ολα καλα θα πανε...θα εχω νεοτερα την παρασκευη το απογευμα...

πρίν από 46 λεπτά , Vila είπε:

Έκανα τον Ιούλιο ορμονικές και θυρεοειδή tsh είχα 1.8 και όλα τα υπόλοιπα σε φυσιολογικά πλαίσια. Έκανα και καμπύλη σακχάρου (95, 173, 121) και ινσουλίνης (7.8, 46.6)

Αν γνωρίζει κάποια ας μου πει πως τα βλέπει.. η ενδοκρινολόγος μου είπε δεν είναι τέλεια αλλά είναι οκ. Τίποτα περισσότερο! 

Όσες φορές και σε όσους γυναικολογους έχω κάνει υπέρηχο μου λένε ότι έχω υφή πολυκυστικων και όχι πολυκυστικες! Άντε βγάλε άκρη.. ελπίζω τώρα που θα πάω σε αυτόν που μου πρότειναν να μου δώσει λύση.

Χαίρομαι που δεν ήταν κάτι σοβαρό αυτό που σε απασχολούσε!

Η tsh ειναι μια χαρα πιστευω για τα αλλα δεν ξερω.καλα θα κανεις και θα παρεις μια δευτερη γνωμη ειναι η καλυτερη κινηση! Και εγω στον προηγουμενο ενδοκρινολογο που πηγα με καθυστερησε με την tsh ολα τα κοριτσια εδω μου ελεγαν παιρνουν χαπι και αυτος ελεγε οχι κατηγορηματικα πηγα αλλου τελικα και ησυχασα.γι αυτο παντα μια δευτερη ακομα και τριτη γνωμη οταν δεν βρισκεις λυση στο προβλημα σου επιβαλλεται!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...