Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , ElektraGr είπε:

@caramel_83 εμένα μου χε γράψει και FT3 ,ANTI TG , ANTI TPO , Καλσιτονίνη , CEA , Φερριτίνη και τα SGOT , SGPT και γενικές φυσικά

ειχα κανει τις πολλες πριν 3 μηνες, και τωρα ειναι να κανω αυτες τις 3 για θυρεοειδη ζαχαρο και d για να δουμε με τα χαπια που μου εδωσε αν βελτιωθηκαν οι τιμες, αλλα επειδη φολλικο δεν ειχα κοιταξει και ειναι απο τα βασικα για συλληψη μαζι με την tsh και την d (ή κανω λαθος) ειπα να την κανω απο μονη μου και να της πω αναλογα την τιμη που θα δειξει αν ειναι να μου πει και για συμπληρωμα φυλλικου οξεως

πρίν από 1 λεπτό , caramel_83 είπε:

ειχα κανει τις πολλες πριν 3 μηνες, και τωρα ειναι να κανω αυτες τις 3 για θυρεοειδη ζαχαρο και d για να δουμε με τα χαπια που μου εδωσε αν βελτιωθηκαν οι τιμες, αλλα επειδη φολλικο δεν ειχα κοιταξει και ειναι απο τα βασικα για συλληψη μαζι με την tsh και την d (ή κανω λαθος) ειπα να την κανω απο μονη μου και να της πω αναλογα την τιμη που θα δειξει αν ειναι να μου πει και για συμπληρωμα φυλλικου οξεως

Να την κάνεις γτ παίζει κι αυτή το ρόλο της !! Να έχεις καλά αποτελέσματα :)

• Μου αρέσει 1

ukSwp3.png

πρίν από 9 λεπτά , caramel_83 είπε:

ευχαριστω πολυ αγαπη. Κι εγω πιστευω πως μονο το φυλλικο να προσθεσω γιατι πριν 3 μηνες ειχα κανει πολλες, τωρα τις κανω αυτες για να δουμε ποσο εχουν πεσει οι τιμες που πιστευω εχουν πεσει αν κρινω απο την τελευταια περιοδο μου. 

εσυ τι κανεις? αδιαθετησες ή οχι ακομα? ο μικρουλης σου?

Ναι εχεις κανει αρκετες και τους προηγουμενους μηνες πιστευω καλες ειναι αυτες.

Οχι ακομα θα αργησω κι αλλο μαλλον απο βδομαδα θα αδιαθετησω.εχω στεναχωρεθει λιγο που εχω παλι μεγαλο κυκλο αλλα τελοσπαντων τι να κανουμε ελπιζω να ερθει!δεν με πειραζει για το θεμα προσπαθειας μονο που δεν εστρωσε τελικα!ειμαι κρυωμενη και ο μικρος και λιγο ταλαιπωρουμαστε! Σε γενικες γραμμες καλα ειμαστε ομως 

Εσυ με την δουλεια εισαι πιο χαλαρα σωστα?

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Ναι εχεις κανει αρκετες και τους προηγουμενους μηνες πιστευω καλες ειναι αυτες.

Οχι ακομα θα αργησω κι αλλο μαλλον απο βδομαδα θα αδιαθετησω.εχω στεναχωρεθει λιγο που εχω παλι μεγαλο κυκλο αλλα τελοσπαντων τι να κανουμε ελπιζω να ερθει!δεν με πειραζει για το θεμα προσπαθειας μονο που δεν εστρωσε τελικα!ειμαι κρυωμενη και ο μικρος και λιγο ταλαιπωρουμαστε! Σε γενικες γραμμες καλα ειμαστε ομως 

Εσυ με την δουλεια εισαι πιο χαλαρα σωστα?

ναι πλεον εχω μπει στους ρυθμους μου και προσπαθω να βρω τον εαυτο μου ;)

εχετε και πυρετο? για τους μεγαλους κυκλους τι εχει πει ο γυνακολογος και ενδοκρινολογος?

Διαφημίσεις

Just now, caramel_83 είπε:

ναι πλεον εχω μπει στους ρυθμους μου και προσπαθω να βρω τον εαυτο μου ;)

εχετε και πυρετο? για τους μεγαλους κυκλους τι εχει πει ο γυνακολογος και ενδοκρινολογος?

Εχω πολυκυστικες οποτε ειναι λογικο το αφησαμε ετσι προς το παρον γιατι εβλεπα μια βελτιωση και εβρισκα ωορρηξια αλλα την επομενη φορα που θα παω γυναικολογο θα το συζητησω μηπως βρουμε λυση αλλιως με καποιο χαπι για προκληση ωορρηξιας δεν ξερω θα δω!

Εγω εχω τωρα πυρετο ο μικρος δεν εχει ειχε τις προηγουμενες μερεςλιγο.ασε που πνιγεται απο τις μυξες του βηχει και κανει εμετο το βραδυ και δεν εχω κουραγιο για πολλα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Εχω πολυκυστικες οποτε ειναι λογικο το αφησαμε ετσι προς το παρον γιατι εβλεπα μια βελτιωση και εβρισκα ωορρηξια αλλα την επομενη φορα που θα παω γυναικολογο θα το συζητησω μηπως βρουμε λυση αλλιως με καποιο χαπι για προκληση ωορρηξιας δεν ξερω θα δω!

τι να πω βρε κοριτσι μου, ειναι πολυ περιπλοκος τελικα ο οργανισμος και εχει πολλες παραμετρους για ολες τις λειτουργεις που κανει :?

Just now, caramel_83 είπε:

τι να πω βρε κοριτσι μου, ειναι πολυ περιπλοκος τελικα ο οργανισμος και εχει πολλες παραμετρους για ολες τις λειτουργεις που κανει :?

Ναι μωρε το ξερω.ελεγα να αφησω λιγο να ενεργησει και το χαπι του θυροειδη γιατι μου ειπαν και ο γυναικολογος και η ενδοκρινολογος  οτι ειναι ποιοτικα τα ωαρια απλως χανω ευκαιριες επειδη εχω μεγαλους κυκλους.ειμαι λιγο μπερδεμενη αν πρεπει να περιμενω και οταν γινει η να κανω κατι αλλο.μεχρι τα χριστουγεννα που εχω αλλη μια ευκαιρια λεω να το αφησω ετσι.

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Ναι μωρε το ξερω.ελεγα να αφησω λιγο να ενεργησει και το χαπι του θυροειδη γιατι μου ειπαν και ο γυναικολογος και η ενδοκρινολογος  οτι ειναι ποιοτικα τα ωαρια απλως χανω ευκαιριες επειδη εχω μεγαλους κυκλους.ειμαι λιγο μπερδεμενη αν πρεπει να περιμενω και οταν γινει η να κανω κατι αλλο.μεχρι τα χριστουγεννα που εχω αλλη μια ευκαιρια λεω να το αφησω ετσι.

βασικα πιστευω πρεπει να ηρεμησουμε για αρχη και μετα θα ερθει και αυτο (στα λεω για να τα ακουω κι εγω) με το αλλο θεμα που ειχες προβληματιστει πολυ και ηταν σοβαρο? ολα ενταξει τωρα?

Καλημέρα!!!

@alina80 περίμενε λίγο ακόμα και αν δεν έρθει ροή πήγαινε στο γιατρό να σου πει τι γίνεται..

@caramel_83 νομίζω ότι οι εξετάσεις σου είναι πλήρεις! Καλά αποτελέσματα να έχεις!

@Alekagala έφτασαν οι μέρες!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

@Ani ani το χαμομηλακι με έχει σώσει πολλές φορές από πονοκέφαλο δες το μήπως σε βοηθήσει.

@Nati85 κι εγώ παιδευομαι με μεγάλους κύκλους και ώρες ώρες νιώθω ότι και οι γιατροί σας να μας προσπερνάνε χωρίς να βοηθούν πραγματικά.. θα μου πεις γιατρός είναι δεν κάνει και θαύματα.. αλλά πραγματικά τόσα χρόνια στον ίδιο γιατρό και ενώ δεν σκεφτόμουν ακόμα να μείνω έγκυος πάντα του αναφερα το θέμα με τον κύκλο μου και ποτέ δε μου έδωσε λύση απλά το προσπερνούσε. Εσένα οφείλεται στο θυρεοειδή? Τώρα μου πρότειναν άλλο γιατρό αλλά δεν ξέρω ποια μέρα ου κύκλου να κλείσω ραντεβού γιατί δεν ξέρω πότε και αν θα γίνει ωορρηξία αυτό το μήνα!

Το ημερολόγιο μου βγάζει ωορρηξία στις 15/10 κυριακη.. λέτε να πάω στο γιατρό Παρασκευή ή Δευτέρα?

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

βασικα πιστευω πρεπει να ηρεμησουμε για αρχη και μετα θα ερθει και αυτο (στα λεω για να τα ακουω κι εγω) με το αλλο θεμα που ειχες προβληματιστει πολυ και ηταν σοβαρο? ολα ενταξει τωρα?

Ναι θα το αφησω ετσι προς το παρον και βλεπουμε.θα παω για ενα παπ τελος του χρονου οπως καθε χρονο και βλεπουμε. 

Ναι τελικα ολα πηγαν μια χαρα δεν ηταν κατι σοβαρο αν και ειχαμε ολοι ανησυχησει παρα πολυ.ευτυχως ολα καλα!!!

@Vila δεν νομιζω να ειναι απο το τον θυρεοειδή οι μεγαλοι κυκλοι αλλα οτι εχω πολυκυστικες.οταν εχεις tsh πανω απο 2.5 δυσκολευει την συλληψη λενε οι γιατροι και παιρνω χαπι για να το ρυθμισω.εσυ τι εξετασεις εχεις κανει?ξερεις γιατι εχεις μεγαλους κυκλους?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

1 ώρα πρίν, Alekagala είπε:

Δευτερα γεννναω!!!! 

Καλημέρα!!έχω να γράψω πααααρα πολύ καιρό αλλά σας παρακολουθώ όποτε μπορώ!!με το καλό το μπεμπακο σου!!!!εγώ γέννησα και έχω ένα μεμπακο 2 μηνών!!όλα καλά να πάνε!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 4 λεπτά , Zouzoumama είπε:

Καλημέρα!!έχω να γράψω πααααρα πολύ καιρό αλλά σας παρακολουθώ όποτε μπορώ!!με το καλό το μπεμπακο σου!!!!εγώ γέννησα και έχω ένα μεμπακο 2 μηνών!!όλα καλά να πάνε!

Καλημερα!να χαιρεσαι τον μπεμπη σου!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Zouzoumama είπε:

καλημερα να τον χαιρεσαι, ειχες ευκολη γεννα?

@Alekagala με το καλό κορίτσι μου!!!

@Ani ani κουράστηκα πολύ χθες στη δουλειά και πονούσα χαμηλά.  Σήμερα δεν πήγα... Είμαι καλύτερα από θέμα πόνου.  Εσενα είπαμε δε σε πονούσε η κοιλιά σου ε; παραμονο μέχρι να μάθεις ότι είσαι έγκυος; μετά εμφανίστηκαν συμπτώματα αλλα;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...