Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι είμαι 10εβδ κ 3 ημερών. Οι παλμοί μας είναι 170. 

Το μόνο που μας είπε κ μας αγχωσε είναι πως ίσως μετά την αυχενική να χρειάζεται όλοι οι υπερηχοι να γίνονται από εμβρυιμητρικο για να παρακολουθούμε για το σύνδρομο υποκλοπής. Θα το δούμε μετά τα αποτελέσματα ρης αυχενικής πρώτα όλα καλά να πάνε.

Εμάς ήταν λίγο ανεβασμένοι οι παλμοί την προηγούμενη φορά. 178 το ένα και 180 το άλλο. Μας είπε θα δούμε πως θα πάει. Μπορεί να πέσουν λίγο. Θα φανεί την τρίτη. Ολα καλά θα πάνε και στην αυχενική. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα ειμαι στο καρδιοτοκογραφο και σας σκεφτομαι.... Για να δουμε θα μου πει σημερα οριστική ημερομηνία η θα με εχει στο περίμενε παλι....??? Μπεμπεδοσκονη μπόλικη σε ολες!!! 

• Μου αρέσει 4

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

16 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

@Vila @Farmakotriftena @caramel_83 @elenakii22 μολις πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης κ ειναι 4540 μοναδες....ε τωρα δεν μπορει κατι θα υπαρχει στην.κοιλιτσα μου με τετοιο νουμερο οποτε λογικα την παρασκευη στον γιατρο κατι θα δουμε ε???

ΤΕΛΕΙΑΑΑ!!!!:wub: αντε να περασουν οι μερες να δεις το σπορακι :D 

15 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

Αχ βρε Δήμητρα μου ειδες ολα τελεια!!!!  Με τετοια τιμη σίγουρα θα ακουσεις καρδούλα!!!!! 

Ανκαι δεν ειμαι θρησκα στο τερμα πιστευω παρα πολυ στα θαύματα και ιδιαιτερα οσο αφορα εγκυμοσύνες.... Εδω στο νησι εχουμε τη παναγια τη τσαμπικα η οποια ειναι θαυματουργή μεχρι και τουρίστες την επισκεφτονται και μενουν εγκυες

εσυ ρε αγαπ τι γινεσαι? μερες μετρας ε? ποτε θα γεννησεις ακριβως?

3 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Έκανα και τα δυο. Αρνητικά και τα δυο. 

κριμα ρε αγαπη, και σημερα συνεχιζεται η τοσο μικρη ροη? 

κοριτσια καλημερα δεν σας ειπα....καλημερα λοιπον :D 

Θελω την γνωμη σας, την Δευτερα θα παω για τις εξετασεις μου και ειναι να δω TSH, FT4, ινσουλινη, ζαχαρο και βιταμινη D 

αυτα μου ειχε πει η ενδοκρινολογος και εγω θα ζητησω να κανω και φολικο οξυ, εσεις μου προτεινετε και κατι ακομα να ζητησω να μου κανει??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

@alina80 μου κρίμα.. .

@Ani ani υπομονή.  Σε κάποια βδομάδα της 1ης  μου εγκυμοσύνης, (δε θυμάμαι σε ποια) είχα κι εγώ οολη τη βδομάδα  δυνατό πονοκέφαλο. 

Δυσκολο πραγμα..παλι καλα υποχωρησε!!!! Εσυ πως εισαι?

1 hour ago, Alekagala είπε:

Καλημέρα ειμαι στο καρδιοτοκογραφο και σας σκεφτομαι.... Για να δουμε θα μου πει σημερα οριστική ημερομηνία η θα με εχει στο περίμενε παλι....??? Μπεμπεδοσκονη μπόλικη σε ολες!!! 

Καλημερα κοριτσι μου!!! Για να δουμε ποτε θα μας πεις!!

@alina80 κριμα κ εγω τρεις μερες περιμενω κ τιποτα ουτε κ αυτη την φορα δεν εχω οποτε βλεπουμε επομενο μηνα. αν δεν ερθει κανονικη ροη να πας στο γιατρο γιατι δεν ειναι περιοδος τα ροζ καφε ειναι ανωμαλια του κυκλου ισως να ηταν κ ανωορηκτικος.

@caramel_83 εισαι πληρης απο εξετασεις μια χαρα! 

@Ani ani για το κεφαλι χαμομηλι κ νερακι να πινεις γενικα βοηθανε τα ζεστα χαλαρωνουν.

• Μου αρέσει 1

@alina80 καλη μου τελευταια φορα ποτε εκανες εξετασεις? κι εγω ετσι ξεκινησα τις ανωμαλιες στην περιοδο, σου εχει ξανατυχει? εγω θα σου ελεγα οτι μπορει και να ετυχε, αν θες περιμενε και τον αλλο κυκλο και αν δεις οτι ξαναγινεται το ιδιο μιλας με τον γιατρο σου, βεβαια καλυτερα τον επομενο να τρεχεις για χοριακη αλλα λεμε και το αλλο ενδεχομενο, σημερα ποια μερα ειναι που εχεις αυτα τα καφετια?

Καλημέρα! 

@elenakii22 μπορεί να ηταν κ ο τελευταίος.ή θα κανεις καθε 15 μέρες μέχρι να γεννήσεις...

@alina80 πολύ περίεργο.ακόμα να έρθει; τι τραβάς κ εσυ! Μήπως είναι νωρίς ακόμα; μη μας τρελαθεις κοριτσακι...

@marilia είσαι καλύτερα; κ έγω σουπίτσα σήμερα.με κόλλησες! 

9 όπως σε είχε! Μπράβοοοοο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , caramel_83 είπε:

κοριτσια καλημερα δεν σας ειπα....καλημερα λοιπον :D 

Θελω την γνωμη σας, την Δευτερα θα παω για τις εξετασεις μου και ειναι να δω TSH, FT4, ινσουλινη, ζαχαρο και βιταμινη D 

αυτα μου ειχε πει η ενδοκρινολογος και εγω θα ζητησω να κανω και φολικο οξυ, εσεις μου προτεινετε και κατι ακομα να ζητησω να μου κανει??

Πιστευω και εγω μια χαρα ειναι αυτες.για το θεμα που ειχες δεν νομιζω να χρειαστεις κατι αλλο.καλα αποτελεσματα να εχεις!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Πιστευω και εγω μια χαρα ειναι αυτες.για το θεμα που ειχες δεν νομιζω να χρειαστεις κατι αλλο.καλα αποτελεσματα να εχεις!

ευχαριστω πολυ αγαπη. Κι εγω πιστευω πως μονο το φυλλικο να προσθεσω γιατι πριν 3 μηνες ειχα κανει πολλες, τωρα τις κανω αυτες για να δουμε ποσο εχουν πεσει οι τιμες που πιστευω εχουν πεσει αν κρινω απο την τελευταια περιοδο μου. 

εσυ τι κανεις? αδιαθετησες ή οχι ακομα? ο μικρουλης σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...