Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, MelinaFo είπε:

Εσυ??? Αυριο τεστακι??? Απο συμπτωματα τα ιδια?

Τα ίδια συμπτώματα ναι (δηλαδή οι εκκρίσεις. Δεν έχω κανένα άλλο, ούτε εγκυμοσύνης ούτε περιόδου). Ναι θα ξεκινήσω να κάνω από αύριο. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

Τα ίδια συμπτώματα ναι (δηλαδή οι εκκρίσεις. Δεν έχω κανένα άλλο, ούτε εγκυμοσύνης ούτε περιόδου). Ναι θα ξεκινήσω να κάνω από αύριο. 

Τελεια! Καλη επιτυχια θα παρακολουθω τα νεα σου!:)

tpnxp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι τοτε ηταν και ειχα 92 και εγω εχει εχω καταληξει οτι μου διπλασιαζεται ετσι οπως τα λεσ...

Κάνε την Παρασκευή την ερώτηση στο. doc, για να ξέρουμε.  Αμ δλδ διπλασιάζεται συνήθως ανά 48ωρο  ή 36ωρο. 

yplDp3.png

8 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Αχ μακαρι να μου φυγει επιτελιυς το.αγχος..να ξερω ειμαι η δν ειμαι?κ αν ειμαι επιτελους ν χαρω...

6 ώρες πρίν, orianna είπε:

απο τη στιγμη που δεν χρειαστηκες αποξεση δεν χρειαζεται να περιμενεις για να προσπαθησεις ξανα..η περιοδος ειχαμε πει οτι ηταν αυτο το αιμα που ειχες τοτε..οχι να το παινευτουμε αλλα πολλες φορες ξερουμε καλυτερα στο φορουμ απο τους γιατρους...χαχαχχαχ επαφες απο σημερα και καλη επιτυχια...

κοριτσι τι κανατε δωσατε δειγμα?σου εγραψε καλλιεργειες?ποτε περιμενεις αποτελεσματα?

Δώσαμε το πρωί το δείγμα! Παρασκευή θα έχω τα αποτελέσματα και έχουμε αγωνία. Πήγα το απόγευμα στον ουρολόγο για το παραπεμπτικό και επειδή είχε πολύ δουλειά η κοπέλα δε μου τα έγραψε και μου είπε να πάω ξανά Πέμπτη και ευτυχώς στο μικροβιολογικό δεν έχουν πρόβλημα να τους το δώσω όταν θα πάω για τα αποτελέσματα. Άλλαξε λέει το σύστημα και τους επιτρέπει να γράφουν ένα παραπεμπτικό ανά 15 λεπτά.. από το κακό στο χειρότερο δηλαδή το σύστημα υγείας κορίτσια!

Ζήτησα πλήρη έλεγχο! Ότι υπάρχει και δεν υπάρχει γύρω από το σπέρμα! Άντε να δούμε!

6 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Ναι δόξα τον Θεό κανονικά... Ότι θα χαιρόμουν δεν το περίμενα.... 

Κορίτσια σήμερα την περίμενα και δεν ήρθε να μου πει λεπτομέρειες.... Τι να πω... Ήθελα απλά να μου πει που θα βρω τον γέροντα..... Μου είπε το μέρος αλλά δεν ξέρω είναι σε εκκλησία η μοναστήρι η ένας οι πόλοι γέροντες.. 

Αγάπη μου να πας! επίσης αν είσαι Αθήνα να πας στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, εγώ πιστεύω πολύ!

3 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

@Vila @Farmakotriftena @caramel_83 @elenakii22 μολις πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης κ ειναι 4540 μοναδες....ε τωρα δεν μπορει κατι θα υπαρχει στην.κοιλιτσα μου με τετοιο νουμερο οποτε λογικα την παρασκευη στον γιατρο κατι θα δουμε ε???

Δημητρούλα τέλειααααααα!!! Πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!

3 ώρες πρίν, aspa80 είπε:

Καλησπέρα και απο εμένα...χθες πήγα στο γιατρό και είδαμε το σάκο, με έβγαλε 5 εβδομάδων ακριβώς και την επόμενη Δευτέρα θα ξαναπάω για να ακούσουμε καρδιά!!Μέχρι στιγμής όλα καλά και έχω και ένα σωρό εξετάσεις του προγεννητικού να κάνω!! Και κάτι άλλο που ήθελα κ χθες να σας γράψω αλλά δίνεται τώρα η ευκαιρία...τον 15Άυγουστο ήρθε στα χέρια μου ,χωρίς να το έχω ζητήσει, το μήλο της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντος. Το κόψαμε στη μέση και φάγαμε μισό μισό με τον άντρα μου...δεν γίνεται να μην πιστέψω ότι έπαιξε και αυτό ρόλο!!

Μπράβο Άσπα! Κι εμείς δεκαπενταύγουστο πήραμε ο μηλαρακι! Είμαι σίγουρη πως θα μας βοηθήσει κι εμάς!

1 ώρα πρίν, ntemiiiiii είπε:

Συγχαρητήρια εγκυουλες!!! Μάλλον δεν προλάβατε να δείτε τη δική μου ανάρτηση! Μετά από ελεύθερη επαφή σε γόνιμη μέρα δύο μέρες για την ακρίβεια μετά είχα απίστευτο πόνο κι από τότε καφέ υγρά και πόνους περιόδου!Στις 12/10 περιμένω.Λετε να είναι εγκυμοσύνη;

Σε λίγες μέρες αν συνεχίσουν τα συμπτώματα κάνε ένα τεστακι κοπέλα μου!

@alina80 αύριο τεστακι!!! Και καλά αποτελέσματα!!!

• Μου αρέσει 3

XDXPp2.png

Βρε κορίτσια τόσο νωρίς ΜΗ ΨΆΧΝΕΤΑΙ για συμπτώματα!!!! Αλινα μου αυτά που έχεις ειναι και τα πιο αξιόπιστα για την ημέρα του κύκλου που διανυεις.  Αν θυμάστε  μέχρι και προχθές,  γκρινιαζα ότι δεν νιώθω τπτ μα τπτ!!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , Vila είπε:

Δώσαμε το πρωί το δείγμα! Παρασκευή θα έχω τα αποτελέσματα και έχουμε αγωνία. Πήγα το απόγευμα στον ουρολόγο για το παραπεμπτικό και επειδή είχε πολύ δουλειά η κοπέλα δε μου τα έγραψε και μου είπε να πάω ξανά Πέμπτη και ευτυχώς στο μικροβιολογικό δεν έχουν πρόβλημα να τους το δώσω όταν θα πάω για τα αποτελέσματα. Άλλαξε λέει το σύστημα και τους επιτρέπει να γράφουν ένα παραπεμπτικό ανά 15 λεπτά.. από το κακό στο χειρότερο δηλαδή το σύστημα υγείας κορίτσια!

Ζήτησα πλήρη έλεγχο! Ότι υπάρχει και δεν υπάρχει γύρω από το σπέρμα! Άντε να δούμε!

Αγάπη μου να πας! επίσης αν είσαι Αθήνα να πας στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, εγώ πιστεύω πολύ!

Δημητρούλα τέλειααααααα!!! Πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!

Μπράβο Άσπα! Κι εμείς δεκαπενταύγουστο πήραμε ο μηλαρακι! Είμαι σίγουρη πως θα μας βοηθήσει κι εμάς!

Σε λίγες μέρες αν συνεχίσουν τα συμπτώματα κάνε ένα τεστακι κοπέλα μου!

@alina80 αύριο τεστακι!!! Και καλά αποτελέσματα!!!

Καλά αποτελέσματα να έχετε.. Είχα πολύ άγχος όταν έκανε κ ο δικός μου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. 

6penp2.png

πρίν από 49 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Βρε κορίτσια τόσο νωρίς ΜΗ ΨΆΧΝΕΤΑΙ για συμπτώματα!!!! Αλινα μου αυτά που έχεις ειναι και τα πιο αξιόπιστα για την ημέρα του κύκλου που διανυεις.  Αν θυμάστε  μέχρι και προχθές,  γκρινιαζα ότι δεν νιώθω τπτ μα τπτ!!

Αν θέλουμε όμως να είμαστε συνεπείς, πρέπει να ψάχνουμε. "Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση" λέει ο τιτλος:-P

• Μου αρέσει 3

πρίν από 25 λεπτά , orianna είπε:

Καλά αποτελέσματα να έχετε.. Είχα πολύ άγχος όταν έκανε κ ο δικός μου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. 

Αχ εγώ νιώθω περισσότερο αγωνία αλλά ο αντρουλης μου έχει πολύ άγχος.. τώρα που γύρισε από δουλειά μου έλεγε μήπως κάτι δεν έκανε σωστά ή μήπως λόγω άγχους δείξει κάτι λάθος και γενικά είναι όλο απορίες! 

Τώρα το πλάνο μου είναι να κλείσω ραντεβού σε έναν γυναικολόγο που μου πρότειναν και συγχρόνως και σε έναν άλλο πολύ καλό σε νοσοκομείο που επίσης μου πρότειναν. Θέλω να κλείσω τα ραντεβού εκεί κοντά στην ωορρηξία μου αλλά βρε κορίτσια ο κύκλος μου δεν είναι σταθερός οπότε πως να τα προγραμματίσω??

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

@Ungry girl Εγώ λέω να κάνεις και υπέρηχο για να είσαι σίγουρη. Έτσι μου είχε πει κι εμένα ο γυναικολόγος μου. Είχα κάνει εξετάσεις αίματος και ήταν οκ αλλά με έστειλε σε Ενδοκρινολογο για υπέρηχο. Εφόσον μπήκες στην διαδικασία των εξετάσεων να τις κάνεις όλες.

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Έκανα και τα δυο. Αρνητικά και τα δυο. 

Καλημερα κοριτσι μου..κριμα προς το παρον αλλα ας εχουμε υπομονη και ας περιμενουμε ακομα.

Εμενα κοριτσια ο πονοκεφαλος μου κανει κ σημερα παρεα! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...