Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι είμαι 10εβδ κ 3 ημερών. Οι παλμοί μας είναι 170. 

Το μόνο που μας είπε κ μας αγχωσε είναι πως ίσως μετά την αυχενική να χρειάζεται όλοι οι υπερηχοι να γίνονται από εμβρυιμητρικο για να παρακολουθούμε για το σύνδρομο υποκλοπής. Θα το δούμε μετά τα αποτελέσματα ρης αυχενικής πρώτα όλα καλά να πάνε.

Εμάς ήταν λίγο ανεβασμένοι οι παλμοί την προηγούμενη φορά. 178 το ένα και 180 το άλλο. Μας είπε θα δούμε πως θα πάει. Μπορεί να πέσουν λίγο. Θα φανεί την τρίτη. Ολα καλά θα πάνε και στην αυχενική. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, MelinaFo είπε:

Ειμαι σε καθυστερηση 3η μερα απλα θα περιμενω αλλες 2 μερες να περασουν ( αυτες δηλαδη που θα ημουν αδιαθετη κανονικα) ειμαι διστακτικη λογο της αποξεσης. Την παρασκευη λεω να κανω τεστακι

Ωορρηξία ξέρεις ποτε έκανες; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Απο συμπτωματα δ βγαζεις ακρη .πολυ διαφορετικα απο την πρωτη στη δευτερη.κ πολλα καταφαντασιαν στις προσπαθειες.βεβαια αν το περασεις μια φορα εισαι πιο υποψιασνενη

Αλινα το κλιαρ πιο αξιοπιστο,ευχομαι να ναι θετικο.αν οχι οσο δ ερχεται δ απογοητευομαστε

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Επειδή αυτές τις ημέρες έχω διαβάσει διάφορα φόρουμ και κυρίως αγγλόφωνα, υπάρχουν περιπτώσεις σαν τη δική σου. Ωστόσο είναι νωρίς ακόμα. Οπότε μόνο να περιμένεις μπορείς. 

Ναι πολύ νωρίς αλλά ουσιαστικά όλο το μήνα πόνους περιόδου αισθάνομαι!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

Dimitr@17 εχω 37 θερμοκρασια ματωνουν τα ουλα μ το στηθος μ δεν εχει κατι εκτος απο δυο φλεβες που γιναν μπλε και πεταγονται σαν μποντιμπιλντερα, και εχω ενα φουσκωμα κατω απο τον αφαλο οταν ρουφαω την κοιλια μ το καταλαβαινω, ελαφρια συχνοουρια. Ειμαι τρελη το ξερω 

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Ωορρηξία ξέρεις ποτε έκανες; 

Ναι ωορρηξια 18 σεπτ με κυκλο 23 - 25 μερες

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , vikib είπε:

Πολυ θετικα μελινα.μεχρι μεθαυριο θα κρατιομουν μετα οχι

Τα ουλα παντως δ το εχω ακουσει να το εχει καποια χωρις να ειναι

Ελπιζω. Και γω τοσο θα κρατηθω καλα που υπαρχει το φορουμ και πρηζω εσας!!!!! Ασε που το χαρτι υγειας το καταπινω!!!!!! Καθε τρεις κ λιγο στο μπανιο.

Παρανοια

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 9 λεπτά , MelinaFo είπε:

Dimitr@17 εχω 37 θερμοκρασια ματωνουν τα ουλα μ το στηθος μ δεν εχει κατι εκτος απο δυο φλεβες που γιναν μπλε και πεταγονται σαν μποντιμπιλντερα, και εχω ενα φουσκωμα κατω απο τον αφαλο οταν ρουφαω την κοιλια μ το καταλαβαινω, ελαφρια συχνοουρια. Ειμαι τρελη το ξερω 

@MelinaFo εχεις πολλα συμπτωματα...κανε ενα τεστακι σε 3μερουλες...

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

@MelinaFo εχεις πολλα συμπτωματα...κανε ενα τεστακι σε 3μερουλες...

Το αργοτερο παρασκευη πρωι θα κανω το τεστακι μ!!!

@vikib τα ουλα ματωναν τις μερες που ειχα αυτη την ελαφρια περιοδο και οσο εχω καθυστερηση. Μακαρι να ειναι οπως τα λες

tpnxp3.png

πρίν από 34 λεπτά , MelinaFo είπε:

Αν ωορρηξία έκανες 18 Σεπτεμβρίου μπορεί να μην είσαι σε καθυστέρηση ακόμα. Περίοδος έρχεται 12-16 μέρες μετά την ωορρηξία. Συνήθως στις πόσες μέρες μετά την ωορρηξία σου έρχεται;

Πάντως τα συμπτώματα σου είναι πολύ ενθαρρυντικα. Αλλά μπορεί το τεστ να το έκανες τελικά έως και 5 μέρες νωρίτερα και όχι μόνο 2. Μπορεί να μετράς δηλαδή καθυστέρηση από αύριο. Όπως και να έχει νομίζω η Πέμπτη για ένα ακόμα τεστ είναι καλή επιλογή. Και αύριο όμως νομίζω μπορεί να δείξει. 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Αν ωορρηξία έκανες 18 Σεπτεμβρίου μπορεί να μην είσαι σε καθυστέρηση ακόμα. Περίοδος έρχεται 12-16 μέρες μετά την ωορρηξία. Συνήθως στις πόσες μέρες μετά την ωορρηξία σου έρχεται;

Πάντως τα συμπτώματα σου είναι πολύ ενθαρρυντικα. Αλλά μπορεί το τεστ να το έκανες τελικά έως και 5 μέρες νωρίτερα και όχι μόνο 2. Μπορεί να μετράς δηλαδή καθυστέρηση από αύριο. Όπως και να έχει νομίζω η Πέμπτη για ένα ακόμα τεστ είναι καλή επιλογή. 

Νομιζω οτι ειναι 13 με 14 μερες. Το τεστ το εκανα δυο μερες πριν την καθυστερηση ξερω οτι μπορουσα κ νωριτερα αλλα ηταν αρνητικο. Παρασκευη θα κανω αν δεν αδιαθετησω μεχρι τοτε αντεχω. Απλα ειμαι διστακτικη λογω της αποξεσης μην φαω τα μουτρα μ

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Νομιζω οτι ειναι 13 με 14 μερες. Το τεστ το εκανα δυο μερες πριν την καθυστερηση ξερω οτι μπορουσα κ νωριτερα αλλα ηταν αρνητικο. Παρασκευη θα κανω αν δεν αδιαθετησω μεχρι τοτε αντεχω. Απλα ειμαι διστακτικη λογω της αποξεσης μην φαω τα μουτρα μ

Όποτε νιώθεις εσύ καλύτερα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Dimitr@17 ή 1η χοριακη σου ήταν στις 18/9 με 98 μονάδες, σωστά; εσενα πρέπει να ανεβαίνει ανά 36h περίπου η χοριακη σου!

Ναι τοτε ηταν και ειχα 92 και εγω εχει εχω καταληξει οτι μου διπλασιαζεται ετσι οπως τα λεσ...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...