Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , vikib είπε:

Ας μπω σφηνα

Σε ποια μερα εισαι;γονιμες;επαφες;εγω ειχα δει καφε το βραδυ τη μερα πουνπεριμενα περιπου.την αλλη μερα τπτ.παρολα αυτα,αφησα μια εβδομαδα κ οταν ξαναγινε εκανα χοριακη

Έχω γενικά κύκλους 24-29 ημερών. Είμαι 27η μερα σήμερα και είχα θετικό (λίγο αμφιλεγόμενο όμως) τεστ ωορρηξίας την 15η μέρα. Επαφές από την 8η μέρα μέχρι και την 17η, κάθε μέρα. Λογικά περιμένω περιοδο 4-6 Οκτωβρίου. Προχτές είχα ανοιχτά ροζ στο σκούπισμα, σήμερα και χτες κάποιες φορές είναι πιο έντονα (αλλά καμία σχέση με νορμάλ περίοδο). Δεν έχω και κανένα σύμπτωμα από τα συνηθισμένα. Αυτα. Άκρη δεν βγάζω. Λέμε με τα κορίτσια να κάνω ένα τεστ αύριο (εδώ συναποφασίζουμε, είμαστε πολύ δημοκρατικό θέμα). 

Οποία γνώμη είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Συγχαρητήρια εγκυουλες!!! Μάλλον δεν προλάβατε να δείτε τη δική μου ανάρτηση! Μετά από ελεύθερη επαφή σε γόνιμη μέρα δύο μέρες για την ακρίβεια μετά είχα απίστευτο πόνο κι από τότε καφέ υγρά και πόνους περιόδου!Στις 12/10 περιμένω.Λετε να είναι εγκυμοσύνη;

@ntemiiiiii ολα ειναι πιθανα εδω θα διαβασεις διαφορες εμπειριες. Προσωπικα σε επιβεβαιωμενη προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα καποια ιχνη 7 με 8 μερες απο τις γονιμες. Ευχομαι να ειναι αυτο που επιθυμεις

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 7 λεπτά , MelinaFo είπε:

@ntemiiiiii ολα ειναι πιθανα εδω θα διαβασεις διαφορες εμπειριες. Προσωπικα σε επιβεβαιωμενη προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα καποια ιχνη 7 με 8 μερες απο τις γονιμες. Ευχομαι να ειναι αυτο που επιθυμεις

Τι εννοείς ίχνη; 

EvgLp2.png

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

Έχω γενικά κύκλους 24-29 ημερών. Είμαι 27η μερα σήμερα και είχα θετικό (λίγο αμφιλεγόμενο όμως) τεστ ωορρηξίας την 15η μέρα. Επαφές από την 8η μέρα μέχρι και την 17η, κάθε μέρα. Λογικά περιμένω περιοδο 4-6 Οκτωβρίου. Προχτές είχα ανοιχτά ροζ στο σκούπισμα, σήμερα και χτες κάποιες φορές είναι πιο έντονα (αλλά καμία σχέση με νορμάλ περίοδο). Δεν έχω και κανένα σύμπτωμα από τα συνηθισμένα. Αυτα. Άκρη δεν βγάζω. Λέμε με τα κορίτσια να κάνω ένα τεστ αύριο (εδώ συναποφασίζουμε, είμαστε πολύ δημοκρατικό θέμα). 

Οποία γνώμη είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. 

@alina80 καντο το τεστακι να παει στο καλο!!!! Απλα διαλεξε κατι αξιοπιστο!!! Εξαλλου εχεις την ειδικο!!!! @Farmakotriftena !!!!!

tpnxp3.png

πρίν από 22 λεπτά , Ani ani είπε:

Αστειευομαι με την μεγαλη χοριακη σου που παει σφαιρα!!! Οτι επιθυμεις εσυ μα εχεις καλη μου!

Χαχαχα γερο να ειναι κ οτι ειναι δεν με πειραζει...ναι επιτελους ενα μεγαλο νουμερο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , MelinaFo είπε:

@Dimitr@17 ειμαι στην 3η μερα καθυστερησης με ελαφρια συμπτωματα και μεγαλη ανυπομονησια

Σου ευχομαι να εχεις θετικο αποτελεσμα..εγω εκανα τεστ πριν εχω καθυστερηση....εσυωεχεις κανει τεστακι??

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Τωρα ποτε περιμενουμε νεα σου απο το γυναικολογο?

Την παρασκευη θα παω στον γιατρο....

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Σου ευχομαι να εχεις θετικο αποτελεσμα..εγω εκανα τεστ πριν εχω καθυστερηση....εσυωεχεις κανει τεστακι??

Την παρασκευη θα παω στον γιατρο....

Εκανα δυο μερες πριν την καθυστερηση. Αρνητικο αλλα εχω ακομα ελπιδες. Μου ειπαν οτι κ το τεστ δεν ηταν πολυ ευαισθητο - αξιοπιστο. Τι να πω θα δειξει. Ευχαριστω!!!

tpnxp3.png

Αλινα ειναι θετικα οσα λες.θα μπορουσες να εισαι στην εμφυτευση

Εγω σαν υπομονετικη θα περιμενα κ θα εκανα  μεθαυριο η μια βδομαδα μετα χοριακη(δ ειμαι των τεστ κ εχω υπομονη)

πρίν από 45 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλησπερα,

Σε αυτον τον κυκλο μ ειχα τα γνωστα ροζ καφε την 18η μερα ελαφρια περιοδο κοκκινο αιμα αλλα λιγο την 19η και την 20η τιποτα. Ο κυκλος μ ειναι μικρος 23-25 μερες. Ειναι βεβαια ο δευτερος κυκλος μετα την αποξεση. Μιλησα με την γιατρο μ και μ ειπε θα με δει την επομενη βδομαδα μπορει να ειναι κατι ορμονικο η και εγκυμοσυνη (μακαρι!!!). Εχω ενα τεστ αρνητικο πριν την καθυστερηση και κρατιεμαι να περασουν οι μερες να κανω ενα ακομα πριν τον γιατρο γτ θα σκασω. Ευχομαι @alina80 να μπουμε στην λιστα συντομα!!!!

Θα μπορουσε να ειναι καλο για εγκυμοσυνη αλλα λογω της αποξεσης θα υπολογιζα κ το ενδεχομενο να μην εχουν στρωσει τα ορμονικα

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , vikib είπε:

Εγω σαν υπομονετικη θα περιμενα κ θα εκανα  μεθαυριο η μια βδομαδα μετα χοριακη(δ ειμαι των τεστ κ εχω υπομονη)

Θα μπορουσε να ειναι καλο για εγκυμοσυνη αλλα λογω της αποξεσης θα υπολογιζα κ το ενδεχομενο να μην εχουν στρωσει τα ορμονικα

Συμφωνω για αυτο περιμενω. Απλα εχω και καποια συμπτωματα πια ελαφρια απο την προηγουμενη μ εμπειρια που συνεχιζουν. Τι να πω θελει υπομονη ολες το ιδιο περναμε η περασαμε ... Ολα θα γινουν

tpnxp3.png

πρίν από 5 λεπτά , vikib είπε:

Είχα πει για Πέμπτη, αλλά επειδή τα κορίτσια μου ήθελαν αύριο και εγώ χατήρι δεν τους χαλάω θα το κάνω. Έχω στο σπίτι και hometest και clear blue plus (το εγκρίνει η @Farmakotriftena) οπότε.. 

@MelinaFo όσο δεν έρχεται περίοδος έχεις πιθανότητα εννοείται. Τώρα είσαι σε καθυστέρηση; Γιατί δεν κάνεις άλλο τεστ ή χοριακή; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εκανα δυο μερες πριν την καθυστερηση. Αρνητικο αλλα εχω ακομα ελπιδες. Μου ειπαν οτι κ το τεστ δεν ηταν πολυ ευαισθητο - αξιοπιστο. Τι να πω θα δειξει. Ευχαριστω!!!

Απο συμπτωματακια τι εχεις???περιμενε 3 μερουλες ακομα κ.ξανακανε...

Just now, alina80 είπε:

Είχα πει για Πέμπτη, αλλά επειδή τα κορίτσια μου ήθελαν αύριο και εγώ χατήρι δεν τους χαλάω θα το κάνω. Έχω στο σπίτι και hometest και clear blue plus (το εγκρίνει η @Farmakotriftena) οπότε.. 

@MelinaFo όσο δεν έρχεται περίοδος έχεις πιθανότητα εννοείται. Τώρα είσαι σε καθυστέρηση; Γιατί δεν κάνεις άλλο τεστ ή χοριακή; 

Οντως κανε μια χοριακουλα....

πρίν από 36 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Συγχαρητήρια εγκυουλες!!! Μάλλον δεν προλάβατε να δείτε τη δική μου ανάρτηση! Μετά από ελεύθερη επαφή σε γόνιμη μέρα δύο μέρες για την ακρίβεια μετά είχα απίστευτο πόνο κι από τότε καφέ υγρά και πόνους περιόδου!Στις 12/10 περιμένω.Λετε να είναι εγκυμοσύνη;

Επειδή αυτές τις ημέρες έχω διαβάσει διάφορα φόρουμ και κυρίως αγγλόφωνα, υπάρχουν περιπτώσεις σαν τη δική σου. Ωστόσο είναι νωρίς ακόμα. Οπότε μόνο να περιμένεις μπορείς. 

• Μου αρέσει 1

Just now, alina80 είπε:

Ειμαι σε καθυστερηση 3η μερα απλα θα περιμενω αλλες 2 μερες να περασουν ( αυτες δηλαδη που θα ημουν αδιαθετη κανονικα) ειμαι διστακτικη λογο της αποξεσης. Την παρασκευη λεω να κανω τεστακι

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...