Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι είμαι 10εβδ κ 3 ημερών. Οι παλμοί μας είναι 170. 

Το μόνο που μας είπε κ μας αγχωσε είναι πως ίσως μετά την αυχενική να χρειάζεται όλοι οι υπερηχοι να γίνονται από εμβρυιμητρικο για να παρακολουθούμε για το σύνδρομο υποκλοπής. Θα το δούμε μετά τα αποτελέσματα ρης αυχενικής πρώτα όλα καλά να πάνε.

Εμάς ήταν λίγο ανεβασμένοι οι παλμοί την προηγούμενη φορά. 178 το ένα και 180 το άλλο. Μας είπε θα δούμε πως θα πάει. Μπορεί να πέσουν λίγο. Θα φανεί την τρίτη. Ολα καλά θα πάνε και στην αυχενική. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Μία από τα ίδια. Όπως και χτες ξυπνάω με αχνό. Μετά , γύρω στις 11.30-12.00 και μέχρι το απόγευμα ανεβαίνει λίγο η ροή και σκουραίνει ελαφρώς. Μετά το απόγευμα, εδώ και κάνα δίωρο τουλάχιστον ελάχιστη έως καθόλου ροή και ελαφρύ ροζ στο σκούπισμα. Τι να πω πια δεν ξέρω. Τέτοιο πράγμα δεν ξαναείχα. Ούτε ξέρω και καμιά να είχε. Αν ήταν έστω λίγη ροή αλλά.ολη μέρα θα έλεγα ότι αυτή είναι η περίοδος μου, πολύ ελαφριά αλλά αυτή. Τώρα δεν ξέρω τι να πω. Εξακολουθώ να μην έχω και κανένα πόνο, το σπυράκι δεν έχει κάνει εμφάνιση. Σήμερα είχα και πιο ψηλή θερμοκρασία από τις προηγούμενες μέρες. 

Είχε καμία ποτέ τόσο ελαφριά περίοδο; Εγώ ποτέ και γενικά δεν έχω πολύ βαριές περιόδους με πολύ αίμα. Αλλά όχι κι έτσι! 

Έχω μπερδευτεί πολύ. Να χαρώ ή να αρχίσω να ανησυχώ πως συμβαίνει κάτι σοβαρό; 

Ας μπω σφηνα

Σε ποια μερα εισαι;γονιμες;επαφες;εγω ειχα δει καφε το βραδυ τη μερα πουνπεριμενα περιπου.την αλλη μερα τπτ.παρολα αυτα,αφησα μια εβδομαδα κ οταν ξαναγινε εκανα χοριακη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

6 ώρες πρίν, Vila είπε:

@ada32 μου επαφή σήμερα και αύριο και μέχρι Παρασκευή σίγουρα!!! Έχεις πολλές πιθανότητες!! 

Περιμένουμε νέα Δήμητρα!! Εύχομαι μεγάλο νούμερο!

@Ani ani καλά αποτελέσματα στην εξέταση σας! Θα περάσουν οι μέρες..

@alina80 κριμα... μέχρι το βράδυ θα ξέρεις σίγουρα αν αυξηθεί η ροή αλλά όπως και να χει κρατα ψηλά την ψυχολογία!!!

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!

πρίν από 5 λεπτά , vikib είπε:

Ας μπω σφηνα

Σε ποια μερα εισαι;γονιμες;επαφες;εγω ειχα δει καφε το βραδυ τη μερα πουνπεριμενα περιπου.την αλλη μερα τπτ.παρολα αυτα,αφησα μια εβδομαδα κ οταν ξαναγινε εκανα χοριακη

Καλησπερα,

Σε αυτον τον κυκλο μ ειχα τα γνωστα ροζ καφε την 18η μερα ελαφρια περιοδο κοκκινο αιμα αλλα λιγο την 19η και την 20η τιποτα. Ο κυκλος μ ειναι μικρος 23-25 μερες. Ειναι βεβαια ο δευτερος κυκλος μετα την αποξεση. Μιλησα με την γιατρο μ και μ ειπε θα με δει την επομενη βδομαδα μπορει να ειναι κατι ορμονικο η και εγκυμοσυνη (μακαρι!!!). Εχω ενα τεστ αρνητικο πριν την καθυστερηση και κρατιεμαι να περασουν οι μερες να κανω ενα ακομα πριν τον γιατρο γτ θα σκασω. Ευχομαι @alina80 να μπουμε στην λιστα συντομα!!!!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

@Vila @Farmakotriftena @caramel_83 @elenakii22 μολις πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης κ ειναι 4540 μοναδες....ε τωρα δεν μπορει κατι θα υπαρχει στην.κοιλιτσα μου με τετοιο νουμερο οποτε λογικα την παρασκευη στον γιατρο κατι θα δουμε ε???

Μπραβο βρε κοριτσι!! Απιστευτη η χοριακη σου! Μαλλον περιμενεις και εσυ αλλο ενα σουπερ ηρωα χιχι!

πρίν από 32 λεπτά , aspa80 είπε:

@Dimitr@17Πότε είχες τελευταία περίοδο??Λογικά πρέπει να είμαστε μαζί πανω κάτω...

Τελευταια περιοδο ειχα 14/8 εσυ???

πρίν από 27 λεπτά , Nati85 είπε:

@Dimitr@17 μπραβο ρε κοριτσι!πολυ χαρηκα με τα νεα σου! Ηρεμησε τωρα και απολαυσε τις ωραιες στιγμες που θα ρθουν

Ουφως επιτελους πανε καλα τα πραγματα ...ναι θα ηρεμησω...και ολα καλα θα πανε..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Alekagala είπε:

Αχ βρε Δήμητρα μου ειδες ολα τελεια!!!!  Με τετοια τιμη σίγουρα θα ακουσεις καρδούλα!!!!! 

Ανκαι δεν ειμαι θρησκα στο τερμα πιστευω παρα πολυ στα θαύματα και ιδιαιτερα οσο αφορα εγκυμοσύνες.... Εδω στο νησι εχουμε τη παναγια τη τσαμπικα η οποια ειναι θαυματουργή μεχρι και τουρίστες την επισκεφτονται και μενουν εγκυες

Εγω ουτε θρησκα ειμαι ουτε στα θαυματα πολυπιστευω μιας κ λετε ολες..αλλα οπως παιρνει δυναμη η καθε μια...Ελενακι εχω ενα πονονεφαλο απο το πρωι και τωρα που κοιμηθηκα ειμαι χειτοτερα..το γυρισε σε ημικρανιααααααα. Εσενα υποχωρησα.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ουφως επιτελους πανε καλα τα πραγματα ...ναι θα ηρεμησω...και ολα καλα θα πανε..

Συγχαρητηρια!!!! Μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Συγχαρητηρια!!!! Μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!

Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου @MelinaFo εσυβσε τι φαση εισαι??ειμαστε τοσες εδω που μπερδευομαι...

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

Εγω ουτε θρησκα ειμαι ουτε στα θαυματα πολυπιστευω μιας κ λετε ολες..αλλα οπως παιρνει δυναμη η καθε μια...Ελενακι εχω ενα πονονεφαλο απο το πρωι και τωρα που κοιμηθηκα ειμαι χειτοτερα..το γυρισε σε ημικρανιααααααα. Εσενα υποχωρησα.

ωχ περαστικα!!!εγω ημικρανιες δεν εχω..εμετο εκανα σμρ!!καθε 15 μερες κανω κ απο εναν!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου @MelinaFo εσυβσε τι φαση εισαι??ειμαστε τοσες εδω που μπερδευομαι...

@Dimitr@17 ειμαι στην 3η μερα καθυστερησης με ελαφρια συμπτωματα και μεγαλη ανυπομονησια

tpnxp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγώ είχα 28/8....έχουμε δυο βδομαδούλες διαφορά!!!

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

ωχ περαστικα!!!εγω ημικρανιες δεν εχω..εμετο εκανα σμρ!!καθε 15 μερες κανω κ απο εναν!

Α ωραια για να μην ξεχνιομαστε οτι ειμαστ εγκυες ε? Να σαι καλα!!

Συγχαρητήρια εγκυουλες!!! Μάλλον δεν προλάβατε να δείτε τη δική μου ανάρτηση! Μετά από ελεύθερη επαφή σε γόνιμη μέρα δύο μέρες για την ακρίβεια μετά είχα απίστευτο πόνο κι από τότε καφέ υγρά και πόνους περιόδου!Στις 12/10 περιμένω.Λετε να είναι εγκυμοσύνη;

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...