Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@Vila @Farmakotriftena @caramel_83 @elenakii22 μολις πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης κ ειναι 4540 μοναδες....ε τωρα δεν μπορει κατι θα υπαρχει στην.κοιλιτσα μου με τετοιο νουμερο οποτε λογικα την παρασκευη στον γιατρο κατι θα δουμε ε???

αντε επιτελους... μπραβο πολυ καλη η χοριακη.τωρα σιγουρα θα δειτε σακο..

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@Vila @Farmakotriftena @caramel_83 @elenakii22 μολις πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης κ ειναι 4540 μοναδες....ε τωρα δεν μπορει κατι θα υπαρχει στην.κοιλιτσα μου με τετοιο νουμερο οποτε λογικα την παρασκευη στον γιατρο κατι θα δουμε ε???

Δήμητρα  μου αλήθεια ΧΑΡΗΚΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ!! Ούτε δικο μου νούμερο να ήταν! Μπράβο γλυκούλα μου!!! Ποιος ξέρει γιατί κόλλησε προχθές... τώρα όμως ανέβηκε μια χαρά!! 

@Μαρθα Κ το μοναστήρι πες μας!!

Εγώ έχω μεγάλη πίστη στον Άγιο Φανουριο.  Ό,τι του έχω ζητήσει μου το έχει φέρει τη σωστή στιγμή...

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Δήμητρα  μου αλήθεια ΧΑΡΗΚΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ!! Ούτε δικο μου νούμερο να ήταν! Μπράβο γλυκούλα μου!!! Ποιος ξέρει γιατί κόλλησε προχθές... τώρα όμως ανέβηκε μια χαρά!! 

@Μαρθα Κ το μοναστήρι πες μας!!

Εγώ έχω μεγάλη πίστη στον Άγιο Φανουριο.  Ό,τι του έχω ζητήσει μου το έχει φέρει τη σωστή στιγμή...

Ναι επιτελους ενα μεγαλο φυσιολογικο νουμερο οποτε μεχρι την παρασκευη θα εχει ανεβει κ αλλο ..την καρδια ποτε την ακουμε?

πρίν από 15 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι επιτελους ενα μεγαλο φυσιολογικο νουμερο οποτε μεχρι την παρασκευη θα εχει ανεβει κ αλλο ..την καρδια ποτε την ακουμε?

Χαιρόμαστε τώρα κοριτσάκι! (Καλά εμείς χαιρόμαστε μέρες τώρα για εσένα). Από εδώ και πέρα να μην σε προβληματίσει τίποτα άλλο και να το χαρείς. Γεμάτη η κοιλίτσα στα γενέθλια γεμάτη και στην επέτειο! 

1 hour ago, Μαρθα Κ είπε:

Όχι κορίτσια η γυναίκα δεν ήταν απατεώνας απλά θα σας πω εγώ τον προηγούμενό μήνα φόραγα την Αγία ζώνη αυτή μου είπε ότι δεν την βγάζουμε σε 40 μερες αλλά την φοράμε οσπου να έρθει το νινακι και το μόνο που είπε ότι να πάω γιαλοβα κάπου εκεί να βρω τον γέροντα να μου διαβάσει μια προσευχή και ότι αυτός όταν σε βλέπει σου λέει και πότε θα μείνεις εγκυος... Ναι πιστεύω πολύ στον Θεό και πιστεύω ότι τα παιδιά είναι δώρο Θεού... 

Ναι κοριτσακι μου καλα κάνεις και πιστεύεις αλλα αυτη σε ρωτησε αν θες να.κανεις μωρο δεν μπορει.να.εκανε.προβλεψη ο χριστιανισμός δεν.πιστεύει στην.ενόραση παραμονο σε καποιον.ταπεινών γερονταδων..

Κανείς δεν.ξερει το.μελλον παρα μονο ο Θεος πάντως δεν εχεις να.χασεις και τπτ να.πας στο μοναστήρι

Διαφημίσεις

Αχ βρε Δήμητρα μου ειδες ολα τελεια!!!!  Με τετοια τιμη σίγουρα θα ακουσεις καρδούλα!!!!! 

Ανκαι δεν ειμαι θρησκα στο τερμα πιστευω παρα πολυ στα θαύματα και ιδιαιτερα οσο αφορα εγκυμοσύνες.... Εδω στο νησι εχουμε τη παναγια τη τσαμπικα η οποια ειναι θαυματουργή μεχρι και τουρίστες την επισκεφτονται και μενουν εγκυες

• Μου αρέσει 3

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 42 λεπτά , alina80 είπε:

Χαιρόμαστε τώρα κοριτσάκι! (Καλά εμείς χαιρόμαστε μέρες τώρα για εσένα). Από εδώ και πέρα να μην σε προβληματίσει τίποτα άλλο και να το χαρείς. Γεμάτη η κοιλίτσα στα γενέθλια γεμάτη και στην επέτειο! 

Χαχα γλυκουλι μου...σε ευχατιστω πολυ...ναι νομιζω πλεον θα το απολαυσω απο δω και περα..ειδικα μετα την παρασκευη που θα παω στον γιατρο...

πρίν από 25 λεπτά , marillia είπε:

@Dimitr@17Μπράβο Δημητρούλα!!!!Με το καλό ο υπέρηχος και βέβαια θα δείς το σποράκι σου!!!

Κορίτσια και γω πιστευώ μερικές φορές ο Θεός στέλνει σημάδια!!!

Αυτο πιστευω και εγω...οτιβκατι θα δω δεν μπορει....

• Μου αρέσει 1

κοριτσια ουτε εγω ειμαι πολυ θρησκα αλλα εμεις ειχαμε πει οτι οταν κανουμε μωρακι θα το βαφτισουμε στην εκκλησια του χωριου την Αγια Μαρινα που ο πατερας μου έτρεξε για την αναστηλωση της καθως ηταν μονο πέτρες πριν λιγα χρονια(ο αδελφος μου ειχε χαθει 3-4 χρονων κ βρέθηκε εκει ηταν ερείπια τοτε κ επαιζε με ενα κουτάκι κοκα κολα) ηρθε η πεθερα μου τωρα τον ιουνη κ πηγε στην εκκλησια κ εκανε ταμα να πιάσουμε κ να βαφτιστεί εκει κ εγω 1η μερα καθυστερηση ειχα στο πανηγυρι της Αγιας Μαρινας 16/7..

@Dimitr@17 μπραβο!!μια χαρα ειναι!!!ωρα να ηρεμησεις!!!

• Μου αρέσει 3

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Alekagala είπε:

Αχ βρε Δήμητρα μου ειδες ολα τελεια!!!!  Με τετοια τιμη σίγουρα θα ακουσεις καρδούλα!!!!! 

Ανκαι δεν ειμαι θρησκα στο τερμα πιστευω παρα πολυ στα θαύματα και ιδιαιτερα οσο αφορα εγκυμοσύνες.... Εδω στο νησι εχουμε τη παναγια τη τσαμπικα η οποια ειναι θαυματουργή μεχρι και τουρίστες την επισκεφτονται και μενουν εγκυες

Ααα εισαι πολυ τυχερή που εισαι στην Παναγια κοντα εχω ακουσει πως ειναι πολυ θαυματουργή!!

Επισης πεοσφατα εμαθα για μια προσευχη του αγιου Ιουδα του Θαδαιου η οποια ειναι πολυ θαυματουργη οποια θελει ας μπει στο Google να διαβασει να δει!!

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@alina80 κανένα νεο;

Μία από τα ίδια. Όπως και χτες ξυπνάω με αχνό. Μετά , γύρω στις 11.30-12.00 και μέχρι το απόγευμα ανεβαίνει λίγο η ροή και σκουραίνει ελαφρώς. Μετά το απόγευμα, εδώ και κάνα δίωρο τουλάχιστον ελάχιστη έως καθόλου ροή και ελαφρύ ροζ στο σκούπισμα. Τι να πω πια δεν ξέρω. Τέτοιο πράγμα δεν ξαναείχα. Ούτε ξέρω και καμιά να είχε. Αν ήταν έστω λίγη ροή αλλά.ολη μέρα θα έλεγα ότι αυτή είναι η περίοδος μου, πολύ ελαφριά αλλά αυτή. Τώρα δεν ξέρω τι να πω. Εξακολουθώ να μην έχω και κανένα πόνο, το σπυράκι δεν έχει κάνει εμφάνιση. Σήμερα είχα και πιο ψηλή θερμοκρασία από τις προηγούμενες μέρες. 

Είχε καμία ποτέ τόσο ελαφριά περίοδο; Εγώ ποτέ και γενικά δεν έχω πολύ βαριές περιόδους με πολύ αίμα. Αλλά όχι κι έτσι! 

Έχω μπερδευτεί πολύ. Να χαρώ ή να αρχίσω να ανησυχώ πως συμβαίνει κάτι σοβαρό; 

@alina80Γλυκούλα μου εγώ να μαι ειλικρινής δεν το χω πάθει!!Κάτι μου μυρίζεται με σένα!!!Αλλά και περίοδος να θεωρηθεί αυτό μπορεί να είναι τυχαίο.Πάντως ελπίζω για σένα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...