Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Ναι ενα και ενα ειναι το τερατακια!!!  Απλως θελω αυτο να ειναι αγοράκι για να βγει και του μπαμπα μου το ονομα αλλα και να υπαρχει μονο μια πριγκίπισσα στο σπιτι!  Αρα η γιωργος η Τζίνα! Ακομη το στομάχι μου χορεύει πανω κατω....  Παω να κανω ενα μπανακι και να ξαπλαρω στη μεση με τα τερατακια στην ακρη!!! "

• Μου αρέσει 3

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Just now, Alekagala είπε:

Ναι ενα και ενα ειναι το τερατακια!!!  Απλως θελω αυτο να ειναι αγοράκι για να βγει και του μπαμπα μου το ονομα αλλα και να υπαρχει μονο μια πριγκίπισσα στο σπιτι!  Αρα η γιωργος η Τζίνα! Ακομη το στομάχι μου χορεύει πανω κατω....  Παω να κανω ενα μπανακι και να ξαπλαρω στη μεση με τα τερατακια στην ακρη!!! "

τους το ειπες οτι εισαι εγκυουλα?ή οχι ακομα?στους συγγενεις?

2 minutes ago, KarMar84 είπε:

Έχουν κλείσει τώρα οπότε αν δεν έρθει ούτε αύριο θα τους πάρω ένα τηλέφωνο :)

ευχομαι να μην ερθει και να ξεχασαν να σε παρουν τηλ ;):wub:

• Μου αρέσει 1

Στα πεθερικά μου ναι,  στους γονεις μου ελπιζω αυριο να εχει φτασει το δέμα με τις φωτογραφιες απο το καθε εναν! 

,

@KarMar84 δεν ειναι το απογευμα ανοιχτοί να τους τηλεφωνήσεις?  Πεμπτη ειναι σημερα λογικα ειναι ανοιχτοί.... 

Διαφημίσεις

23 minutes ago, Alekagala είπε:

εμετους σε ποια εγκυμοσυνη ειχες?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Στη δευτερη στο γιο δηλαδη αλλα που και που και παντα απο πολυ άσχημη μυρωδιά.....  Ευτυχως που κοιμήθηκα και ψιλοηρεμησα.  Θα φαω ενα γιαουρτάκι τωρα μπας και συνέλθω!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 hours ago, Wannabemommy 27 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε?εμενα μου ηρθε σημερα η σιχαμενη....βαρεθηκα πια...λεω να παραιτηθω...:-(

τι ειναι αυτα που λες???φυσικα κ δεν τα παραταμε!θα ερθει!απλα μας παιδευει λιγακι!

Με ταλαιπωρει η περιοδος βρε κοριτσια μου...μετα δεν ξερω ποτε περιμενω...ποτε εχω ωορρηξια...γενικα παω εντελως τυφλα...με κουρασε ολο αυτο...δεν ξερω πως θα συνεχισω...καθε φορα εχω ελπιδες και μολις ερχεται παλι φτου κι απο την αρχη...ειμαι πολυ στα κατω μου σημερα...

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Wannabemommy 27 είπε:

Με ταλαιπωρει η περιοδος βρε κοριτσια μου...μετα δεν ξερω ποτε περιμενω...ποτε εχω ωορρηξια...γενικα παω εντελως τυφλα...με κουρασε ολο αυτο...δεν ξερω πως θα συνεχισω...καθε φορα εχω ελπιδες και μολις ερχεται παλι φτου κι απο την αρχη...ειμαι πολυ στα κατω μου σημερα...

ειναι λογικο να εισαι στα κατω σου ομως δεν ειναι λογος για να τα παρατησεις!κ εμενα οι κυκλοι μου είναι αστατοι..εφτασα 44η μερα κ σμρ με πηρε απο κατω γτ σκεφτηκα πως δυο μηνες χαμένους εχω...ομως εντάξει κοιταμε μπροστα...συνεχίζουμε να προσπαθουμε κ δεν τα παραταμε..καποιες ειναι τυχερες και πιανουν αμεσως..αλλες παιδευονται λιγο παραπανω ομως ολες τα καταφερνουν!ειχα μια στιγμη που επεσα ομως αποφασισα να ξανασηκωθω να κοιταξω μπροστα κ να βρω δυναμη να συνεχισω..πασχα εχουμε κοσμο θα εχει παντου,γιορτινη διαθεση.ας χαλαρωσουμε κ ας περασουμε ομορφα..να φαμε κ λιγο παραπάνω για να μαζεψουμε δυναμεις!!!

• Μου αρέσει 1

Βρε κοριτσια να κανω μια ερωτηση αφου εχετε τοσο μεγάλους κύκλους γιατι δεν ξεκινάτε τα αντισυλλιπτα για κανενα 6μηνο μεχρι να επανέλθετε στις κανονικες μερες και μετα διακοπή και ξεκίνημα για σπορακι??? 

Καλημερα ειπαμε δεν ειπαμε!!!!  Συννεφιά στο νησι μας σημερα

• Μου αρέσει 1

23 minutes ago, Alekagala είπε:

Βρε κοριτσια να κανω μια ερωτηση αφου εχετε τοσο μεγάλους κύκλους γιατι δεν ξεκινάτε τα αντισυλλιπτα για κανενα 6μηνο μεχρι να επανέλθετε στις κανονικες μερες και μετα διακοπή και ξεκίνημα για σπορακι??? 

Καλημερα ειπαμε δεν ειπαμε!!!!  Συννεφιά στο νησι μας σημερα

Καλημέρα!!! Το έχω κάνει εγώ κ αυτό.δεν κρατάει για πολύ.ένα μήνα φτιάχνει.κ κάτι να αρρωστήσεις ή κάτι να γίνει χάνεις τις γόνιμες και τζάπα τόσοι μήνες.είναι περίπλοκες οι πολυκυστικές.πάντως αυτό που είπες οτι δεν τα παρατάμε αν κάτι το θέλουμε πολύ,με έκανε να συνεχίσω.γιατι κ εγω σκέφτηκα να τα παρατήσω.Αλλά θα συνεχίσω χωρίς άγχος.να το δοκιμάσω κ αυτο!γενικά από κάπου θες να πιαστεις για να συνεχίσεις.γι αυτο κ θες να ακουσεις μια ιστορία επιτυχίας, ένα καλό λόγο, κάποιον να σε ακούει, να σε συμβουλεύει.εγω επίσης με τη διατροφή νομίζω οτι έστω κ λίγο ίσως βοηθήσω.το καταλαβαίνω οτι σε κάποιες δεν παίζει κανένα λόγο, αλλά στις πολυκ.ειναι διαφορετικά.αν τρως μόνο γλυκά υπάρχει περίπτωση να χαθεί ο κύκλος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...