Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

@alina80 εγω πιστευω οτι εισαι εγκυουλα :wub:

@Μαρθα Κ κοριτσι μου οταν την ξαναδεις μιλησε της και δεν εχεις να χασεις κατι να πας σε αυτο το μοναστηρι που σου ειπε

@Dimitr@17 αγαπη εκανες χοριακη τελικα για να σου φυγει το αγχος?

@linaa εσυ κοπελα μου εχεις καποιο συμπτωμα?

@Nati85 πολυ ωραιο αυτο που ανεβασες, αντε να αδιαθετησεις κι εσυ και να ξεκινησεις απο τον επομενο κυκλο προσπαθεια παλι :) 

τα υπολοιπα κοριτσια πως ειναι?

@caramel_83 εκανα ναι οταν παρω τα αποτελεσματα το απογευμα κ δω οτι ειναι καλα...δλδ μεγαλυτεργ τιμη απο την προηγ θα ησυχασω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 51 λεπτά , andrianni είπε:

Κ εγώ δεν ειχα καθόλου καούρες κ έλεγα οτι θα είναι καραφλό.κ τελικά πάρα πολύ μαλλί που μάλιστα δεν έπεσε ποτε!

@alina80 τι γίνεται; τα ίδια ή σταμάτησε; 

Αυξήθηκε κορίτσια. Νομίζω ότι δεν θα προλάβω καν να κάνω το τεστ. Είναι πάλι όπως χτες -αρκετα έντονο ροζ, πιο κοκκινωπό και περισσότερο. Οπότε ή αυτή θα είναι η περίοδος μου ή θα έρθει σύντομα στα κανονικά της. 

πρίν από 12 λεπτά , alina80 είπε:

Αυξήθηκε κορίτσια. Νομίζω ότι δεν θα προλάβω καν να κάνω το τεστ. Είναι πάλι όπως χτες -αρκετα έντονο ροζ, πιο κοκκινωπό και περισσότερο. Οπότε ή αυτή θα είναι η περίοδος μου ή θα έρθει σύντομα στα κανονικά της. 

Αχ κρίμα.περίμενε λίγο ακόμα αλλά κ αν δεν προκύψει δεν πεφτουμε ετσι; συνεχίζουμε δυναμικά.αν θες να πας για εξετασεις πρεπει να πας άμεσα γιατι γίνονται 2_5 μέρα. Δεν ξέρω αν ειναι μεγαλη βλακεια αυτο που θα πω αλλά υπάρχει περίπτωση να πήγε να γίνει κάτι κ να μην κρατήθηκε; εντωμεταξύ έχουμε ακούσει τόσα με εγκυμοσύνη κ περίοδο κ δικαιολογημένα ελπίζουμε...

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Και εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στα αγορια ομορφαινει η μανα ενω στα κορίτσια αγριευει το προσωπο... Μαλλον καταρριπτεται και αυτος ο μυθος!!! 

Το αντίθετο. Στα κορίτσια γλυκαίνει! Στα αγόρια αγριεύει 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Τι κάνετε?  Εγω την κυριακη είχα αφορητους πονους στην μεση κ στην κοιλια λες κ θα μου ερχοταν περιοδος.. Χθες πηγα στα επειγοντα στο νοσοκομειο κ ο γυναικολογος μου ειπε οτι εχω ωοθηλακιο 18 χιλ(11η μερα κυκλου μετα απο βιοχημικη) κ θα κανω ωορηξια πολυ συντομα.. Εντωμεταξυ με ρωτησε αν παιρνω χαπια για να παραξω ωοθηλακια (κλομιφαινη νομιζω ειπε ..?)  τα οποια δεν ξερω... μονο φυλλικο οξυ παιρνω , σιδηρο και χαλια λυγαριας.! 

μου φαινεται πολυ περιεργο τοσο γρηγορα να κανω ωορηξια  , επανερχεται ο οργανισμος τοσο συντομα?

Εσεις τι λετε ,  ποτε να ερθω σε επαφη ?  

@ada32 μου επαφή σήμερα και αύριο και μέχρι Παρασκευή σίγουρα!!! Έχεις πολλές πιθανότητες!! 

πρίν από 43 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλημερα κορτιτσια ...τι μου κανετε??πηγα εκανα χοριακη τωρα που τελειωσα απο την δουλεια κ το απογευμα κατα τις 7 θα ξερω ...αντε να δω οτι εχει ανεβει λιγο η τιμη της χοριακης να ησυχασω...

Περιμένουμε νέα Δήμητρα!! Εύχομαι μεγάλο νούμερο!

@Ani ani καλά αποτελέσματα στην εξέταση σας! Θα περάσουν οι μέρες..

@alina80 κριμα... μέχρι το βράδυ θα ξέρεις σίγουρα αν αυξηθεί η ροή αλλά όπως και να χει κρατα ψηλά την ψυχολογία!!!

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Vila είπε:

@ada32 μου επαφή σήμερα και αύριο και μέχρι Παρασκευή σίγουρα!!! Έχεις πολλές πιθανότητες!! 

@alina80 κριμα... μέχρι το βράδυ θα ξέρεις σίγουρα αν αυξηθεί η ροή αλλά όπως και να χει κρατα ψηλά την ψυχολογία!!!

Αχ μακαρι να μου φυγει επιτελιυς το.αγχος..να ξερω ειμαι η δν ειμαι?κ αν ειμαι επιτελους ν χαρω...

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Το αντίθετο. Στα κορίτσια γλυκαίνει! Στα αγόρια αγριεύει 

εγω παλι εχω ακουσει το αντιθετο!αλλα ξερεις δεν ισχύει τπτ...πιστεύω ειναι στον οργανισμο...εσενα ομως που ειναι το δευτερο τα αντιθετα συμπτωματα μπορει να δείχνουν κ αντιθετο φυλλο!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

4 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημερα @alina80!  Της hometest , αν εισαι  εγκυος , θα σ εμφανισουν μια πολυ αχνη γραμμη , ισα που θα την διακρινεις.. Εγω το ειχα κανει βραδυ 30η μερα του κυκλου κ ειχε βγει μια πολυαχνη γραμμη κ νομιζα οτι απλα ηταν λαθος( ο κυκλος μ ειναι 28-30) . Με τα πρωινα ουρα την επομενη , δεν εμφανιστηκε τιποτα ... κ ξανα εκανα μετα απο 2 ωρες κ εδειξε την γραμμη αλλα οχι πολυ εντονη .. 

απο τη στιγμη που δεν χρειαστηκες αποξεση δεν χρειαζεται να περιμενεις για να προσπαθησεις ξανα..η περιοδος ειχαμε πει οτι ηταν αυτο το αιμα που ειχες τοτε..οχι να το παινευτουμε αλλα πολλες φορες ξερουμε καλυτερα στο φορουμ απο τους γιατρους...χαχαχχαχ επαφες απο σημερα και καλη επιτυχια...

1 ώρα πρίν, Vila είπε:

κοριτσι τι κανατε δωσατε δειγμα?σου εγραψε καλλιεργειες?ποτε περιμενεις αποτελεσματα?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

3 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ευτυχως που δεν ειχες.ειναι ενα χαλι οι καουρες!!

@Μαρθα Κ αδιαθετησες κανονικα τελικα?

Ναι δόξα τον Θεό κανονικά... Ότι θα χαιρόμουν δεν το περίμενα.... 

Κορίτσια σήμερα την περίμενα και δεν ήρθε να μου πει λεπτομέρειες.... Τι να πω... Ήθελα απλά να μου πει που θα βρω τον γέροντα..... Μου είπε το μέρος αλλά δεν ξέρω είναι σε εκκλησία η μοναστήρι η ένας οι πόλοι γέροντες.. 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια σήμερα την περίμενα και δεν ήρθε να μου πει λεπτομέρειες.... Τι να πω... Ήθελα απλά να μου πει που θα βρω τον γέροντα..... Μου είπε το μέρος αλλά δεν ξέρω είναι σε εκκλησία η μοναστήρι η ένας οι πόλοι γέροντες.. 

Ωραια ευτυχως ηρθε η ατιμη!!

Ψαξε στο ιντερνετ να δεις τι εχει εκει κοντα που σου ειπε.μπορει να ειναι μοναστηρι στο google earth θα δεις!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Που σου είπε ότι είναι το μοναστήρι;

TQjIp3.pngj1MYp2.png

@Μαρθα Κ μήπως η κυρία ήταν απλά απατεώνισσα;;; Εγώ δεν τους πολυεμπιστεύομαι κάτι τέτοιους...και υπάρχουν πολλές ιστορίες εξαπάτησης... Αν όντως πιστεύεις στο Θεό, η μητέρα μου υποστηρίζει πως η Παναγία η Προυσσιώτισσα (Καρπενήσι) και η Αγία ηΕιρήνη η Χρυσοβαλάντους βοηθάνε σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις...νομίζω σου δίνουν να φας και ένα μήλο... 

• Μου αρέσει 3

cO4Yp3.png

Όχι κορίτσια η γυναίκα δεν ήταν απατεώνας απλά θα σας πω εγώ τον προηγούμενό μήνα φόραγα την Αγία ζώνη αυτή μου είπε ότι δεν την βγάζουμε σε 40 μερες αλλά την φοράμε οσπου να έρθει το νινακι και το μόνο που είπε ότι να πάω γιαλοβα κάπου εκεί να βρω τον γέροντα να μου διαβάσει μια προσευχή και ότι αυτός όταν σε βλέπει σου λέει και πότε θα μείνεις εγκυος... Ναι πιστεύω πολύ στον Θεό και πιστεύω ότι τα παιδιά είναι δώρο Θεού... 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, orianna είπε:

απο τη στιγμη που δεν χρειαστηκες αποξεση δεν χρειαζεται να περιμενεις για να προσπαθησεις ξανα..η περιοδος ειχαμε πει οτι ηταν αυτο το αιμα που ειχες τοτε..οχι να το παινευτουμε αλλα πολλες φορες ξερουμε καλυτερα στο φορουμ απο τους γιατρους...χαχαχχαχ επαφες απο σημερα και καλη επιτυχια...

κοριτσι τι κανατε δωσατε δειγμα?σου εγραψε καλλιεργειες?ποτε περιμενεις αποτελεσματα?

@Vila @Farmakotriftena @caramel_83 @elenakii22 μολις πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης κ ειναι 4540 μοναδες....ε τωρα δεν μπορει κατι θα υπαρχει στην.κοιλιτσα μου με τετοιο νουμερο οποτε λογικα την παρασκευη στον γιατρο κατι θα δουμε ε???

• Μου αρέσει 5

Καλησπέρα και απο εμένα...χθες πήγα στο γιατρό και είδαμε το σάκο, με έβγαλε 5 εβδομάδων ακριβώς και την επόμενη Δευτέρα θα ξαναπάω για να ακούσουμε καρδιά!!Μέχρι στιγμής όλα καλά και έχω και ένα σωρό εξετάσεις του προγεννητικού να κάνω!! Και κάτι άλλο που ήθελα κ χθες να σας γράψω αλλά δίνεται τώρα η ευκαιρία...τον 15Άυγουστο ήρθε στα χέρια μου ,χωρίς να το έχω ζητήσει, το μήλο της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντος. Το κόψαμε στη μέση και φάγαμε μισό μισό με τον άντρα μου...δεν γίνεται να μην πιστέψω ότι έπαιξε και αυτό ρόλο!!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...