Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα!!! @alina80 να κανεις τεστ απλα να εχεις στο μυαλο σου οτι της hometest δν ειναι πολυ ευαισθητα! @Ani ani 2 βδομαδες ε?θα περάσουν που θα παει!!!

Ναι θα περασουν τι να γινει...:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Έχω και ένα clear blue plus. Γράφει ότι δύο μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο έχει 97 τοις εκατό σίγουρο αποτέλεσμα. Τι γνώμη έχεις για αυτό;

Εννοείται σε εμπιστεύομαι, απλώς έλεγα μην αγοράσω άλλο. Το predictor early θέλει και αυτό τα πρώτα πρωινά;

Τα Clear blue ειναι πιο ευαισθητα απο τα hometest ναι!!! Να το κανεις το πρωι δειχνουν αμεσως αυτα το αποτελεσμα!

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Τι κάνετε?  Εγω την κυριακη είχα αφορητους πονους στην μεση κ στην κοιλια λες κ θα μου ερχοταν περιοδος.. Χθες πηγα στα επειγοντα στο νοσοκομειο κ ο γυναικολογος μου ειπε οτι εχω ωοθηλακιο 18 χιλ(11η μερα κυκλου μετα απο βιοχημικη) κ θα κανω ωορηξια πολυ συντομα.. Εντωμεταξυ με ρωτησε αν παιρνω χαπια για να παραξω ωοθηλακια (κλομιφαινη νομιζω ειπε ..?)  τα οποια δεν ξερω... μονο φυλλικο οξυ παιρνω , σιδηρο και χαλια λυγαριας.! 

μου φαινεται πολυ περιεργο τοσο γρηγορα να κανω ωορηξια  , επανερχεται ο οργανισμος τοσο συντομα?

Εσεις τι λετε ,  ποτε να ερθω σε επαφη ?  

κοριτσακι ναι ο οργανισμος επανερχετε αμεσως στην βιοχημικη δεν προλαβαινει να αποριθμυστει κ κανεις ωορηξια αμεσως μετα την περιοδο οπως καθε αλλο κυκλο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν ξέρω αν το διαισθάνομαι βρε κορίτσια μου. Είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία μου και τόσο πρωτόγνωρο για μένα αυτό με τα ροζ και η απουσία όλων των συμπτωμάτων περιόδου. 

Για το μόνο πράγμα που είμαι σίγουρη είναι ότι το ενδιαφέρον σας και η αγωνία σας με συγκινεί και δεν ξέρω πως θα το πέρναγα αν δεν ειχα εσάς να τα λέω. Οποιαδήποτε και να είναι η εξέλιξη, σε εσάς θα το πω πρώτα!

Καλημερα @alina80!  Της hometest , αν εισαι  εγκυος , θα σ εμφανισουν μια πολυ αχνη γραμμη , ισα που θα την διακρινεις.. Εγω το ειχα κανει βραδυ 30η μερα του κυκλου κ ειχε βγει μια πολυαχνη γραμμη κ νομιζα οτι απλα ηταν λαθος( ο κυκλος μ ειναι 28-30) . Με τα πρωινα ουρα την επομενη , δεν εμφανιστηκε τιποτα ... κ ξανα εκανα μετα απο 2 ωρες κ εδειξε την γραμμη αλλα οχι πολυ εντονη .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ! Τι κάνετε?  Εγω την κυριακη είχα αφορητους πονους στην μεση κ στην κοιλια λες κ θα μου ερχοταν περιοδος.. Χθες πηγα στα επειγοντα στο νοσοκομειο κ ο γυναικολογος μου ειπε οτι εχω ωοθηλακιο 18 χιλ(11η μερα κυκλου μετα απο βιοχημικη) κ θα κανω ωορηξια πολυ συντομα.. Εντωμεταξυ με ρωτησε αν παιρνω χαπια για να παραξω ωοθηλακια (κλομιφαινη νομιζω ειπε ..?)  τα οποια δεν ξερω... μονο φυλλικο οξυ παιρνω , σιδηρο και χαλια λυγαριας.! 

μου φαινεται πολυ περιεργο τοσο γρηγορα να κανω ωορηξια  , επανερχεται ο οργανισμος τοσο συντομα?

Αν δεν σου έχει πει ο γιατρός σου να περιμένεις κάποιο διάστημα και αν το θέλεις εγώ θα σου έλεγα να ξεκινήσεις και να το πας μέχρι 16η μέρα τουλάχιστον. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν ξέρω αν το διαισθάνομαι βρε κορίτσια μου. Είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία μου και τόσο πρωτόγνωρο για μένα αυτό με τα ροζ και η απουσία όλων των συμπτωμάτων περιόδου. 

Για το μόνο πράγμα που είμαι σίγουρη είναι ότι το ενδιαφέρον σας και η αγωνία σας με συγκινεί και δεν ξέρω πως θα το πέρναγα αν δεν ειχα εσάς να τα λέω. Οποιαδήποτε και να είναι η εξέλιξη, σε εσάς θα το πω πρώτα!

Το μόνο που ήθελα να σου πω είναι αρκεί να μην σε αγχώνουμε κ να μη σε πιέζουμε.αν κ νομίζω στη θέση μας το ίδιο θα έκανες!

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

επαφη κ σημερα κ αυριο κ μεθαυριο κ παραμεθαυριο. αν ηταν 18 χιλιοστα μπορει να σπασει κ σημερα συνηθως σπανε  στα 20- 22 κ μεγαλωνουν 1-1.5 χιλιοστο την μερα οποτε ξεκινας επαφες 

• Μου αρέσει 1

Just now, andrianni είπε:

Το μόνο που ήθελα να σου πω είναι αρκεί να μην σε αγχώνουμε κ να μη σε πιέζουμε.αν κ νομίζω στη θέση μας το ίδιο θα έκανες!

Δεν με αγχώνετε καθόλου και δεν με πιέζετε. Το ακριβώς αντίθετο! Με ενθαρρύνετε και με στηρίζετε απίστευτα. Και μου κάνετε και παρέα γιατί μυαλό για δουλειά δεν έχω!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Αν δεν σου έχει πει ο γιατρός σου να περιμένεις κάποιο διάστημα και αν το θέλεις εγώ θα σου έλεγα να ξεκινήσεις και να το πας μέχρι 16η μέρα τουλάχιστον. 

Καλημέρα, όχι απλά επανέρχεται ο οργανισμός, αλλά να ξέρεις πως τους 2-3 πρώτους μήνες μετά τη βιοχημική είσαι πολύ πιο γόνιμη!!! Εκμεταλλεύσου το και βουρ!!!:-D

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

2. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

6. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

8. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

9. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

10. Dimitr@17 ΠΗΤ  21/5/2018!!!

12. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. Farmakotriftena ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 348,88!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. ElektraGr  12/9/2017!!!

2. rica 19-21/9/2017!!!

3. Vila 28/9/2017!!!

4. μπουμπού92 29/9/2017!!!

5. Nati85 2/10/2017!!!

6. alina80 5/10/2017!!!

7. linaa  7-8/10/2017!!!

8. orianna  9-11/10/2017!!!

9. caramel_83  12-18/10/2017!!!

10. andrianni  31/10/2017!!!

11. Μαρθα Κ 5/11/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Τα Clear blue ειναι πιο ευαισθητα απο τα hometest ναι!!! Να το κανεις το πρωι δειχνουν αμεσως αυτα το αποτελεσμα!

κοριτσακι ναι ο οργανισμος επανερχετε αμεσως στην βιοχημικη δεν προλαβαινει να αποριθμυστει κ κανεις ωορηξια αμεσως μετα την περιοδο οπως καθε αλλο κυκλο.

Πολυ χαρηκα :) ! Με ειχε τρομαξει ο γιατρος οτι αυτο δεν ιταν περιοδος κ οτι σε μια βδομαδα θα ξανα δω αιμα .. κ δεν ξερουμε ποτε θα μου ερθει περιοδος τωρα... 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , alina80 είπε:

Έχω και ένα clear blue plus. Γράφει ότι δύο μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο έχει 97 τοις εκατό σίγουρο αποτέλεσμα. Τι γνώμη έχεις για αυτό;

Εννοείται σε εμπιστεύομαι, απλώς έλεγα μην αγοράσω άλλο. Το predictor early θέλει και αυτό τα πρώτα πρωινά;

Εγω το predictor early  το έκανα το βράδυ που γύρισα από έξοδο κι ενώ είχα πιει και μπύρα!! Δευτέρα είχα χοριακη 36 μονάδες. Εκείνο το βράδυ, μετά από 2 ώρες έκανα κι ένα clear blue  (το απλό δουλεύω στο φαρμακείο όχι το plus) έδειξε κι εκείνο τη 2η γραμμή απλά μετά από κάμποση ώρα εξαφανίστηκε και φαινόταν σαν αρνητικό  (μικρή σημασία έχει όμως αυτό γιατί απ το πρώτο λεπτό έδειξε θετικο) οπότε καλύτερα κανε clear blue όχι hometest. 

yplDp3.png

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Αυτο θα κανω ! 

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

επαφη κ σημερα κ αυριο κ μεθαυριο κ παραμεθαυριο. αν ηταν 18 χιλιοστα μπορει να σπασει κ σημερα συνηθως σπανε  στα 20- 22 κ μεγαλωνουν 1-1.5 χιλιοστο την μερα οποτε ξεκινας επαφες 

Ωραια! Ευχαριστω!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κορίτσια ποιες εγκυουλες πέταξαν ακμή; μου συνέβη... στην κόρη μου δε θυμάμαι να το ειχα. Και επειδή ειμαι και λευκή λευκή φαίνεται νομίζω.... κάνα δυο με πονάνε κιόλας.

yplDp3.png

14 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλησπερα κοριτσια.μου.να ρωτήσω μου ειπαι μια κοπελα πως η εξεταση του θυρεοειδούς καλητερα να γινεται με υπέρηχο εγω εχω κανει μονο.με.εξεταση αιματος και μου ειχε πει μια χαρα πως ειναι..

Και επιασα τωρα τις εξετασεις και το θυμήθηκα θεωρείτε πως χριαζεται να.κάνω και υπερυχο?

Τωρα που εκανα προσφατα υπερηχο ο κυριος εκει μου ειπε καμμια φορα δεν φαινεται στο αιμα αν εχεις καποια αλλοιωση η οζο και το αντιστροφο γι αυτο πρεπει να κανουμε και εναν υπερηχο καποια στιγμη.σαν πληροφορια στο λεω μου φανηκε σοβαρος ανθρωπος.

e6OVp3.pngExilp3.png

@alina80 εγω πιστευω οτι εισαι εγκυουλα :wub:

@Μαρθα Κ κοριτσι μου οταν την ξαναδεις μιλησε της και δεν εχεις να χασεις κατι να πας σε αυτο το μοναστηρι που σου ειπε

@Dimitr@17 αγαπη εκανες χοριακη τελικα για να σου φυγει το αγχος?

@linaa εσυ κοπελα μου εχεις καποιο συμπτωμα?

@Nati85 πολυ ωραιο αυτο που ανεβασες, αντε να αδιαθετησεις κι εσυ και να ξεκινησεις απο τον επομενο κυκλο προσπαθεια παλι :) 

τα υπολοιπα κοριτσια πως ειναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...