Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; 

@Ani ani ποτέ σας είπαν ότι θα έχετε τα αποτελέσματα; 

@marillia να την ρίξεις εσύ. Πιες χυμους, ίσως να επαιρνες και κάτι να το χτυπήσεις πριν προλάβει να εκδηλωθεί; 

Κορίτσια μου εγώ τι να σας πω; Έχω αρχίσει να με βαριέμαι κι εγώ, δεν θέλω να με βαρεθειτε και εσείς. Μία από τα ίδια. Ξύπνησα και είχα στη σερβιετα μια σχεδόν μαύρη κηλίδα και ροζ στο σκούπισμα. Είχα και μια ανακατωσούρα αλλα μάλλον επειδή δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ. (Κι αν δεν με βαρεθείτε θα με σιχαθειτε με όλες αυτές τις λεπτομέρειες σωματικών υγρών που μοιράζομαι). 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 21 λεπτά , marillia είπε:

Καλημέεεερααα!!!Εμένα προσπαθεί να με ρίξει η ιώση αλλά δεν τα χει καταφέρει ακόμα!!!Περιμένουμε για @alina80 kai @Dimitr@17!!!

Ανδριαννή μου εσύ πως είσαι?

Ναι πιες χυμους κ φτιαξε σουπουλες! Μια χαρα θα εισαι.εγώ τίποτα.τα ίδια...νίωθω λίγο κάπως περίεργα βέβαια κ θελω να βγει το κολπικο.

@Ani Ani δεν περιμένω ακόμα ευχάριστα.ειμαι 16η μέρα κ απλως κάνω υπερηχους για να δουμε την ωορηξία.κ έχω καιρό ακόμα.αφου γύρω στις 30 κάνω! Καλά αποτελέσματα.ειναι σπανιο δεν πιστευω να έχει.κ να εχει, υπαρχει κ αλλη εξεταση να δειτε κ για το μωρο.καλύτερα βεβαια να μη χρειαστει!

@alina80 γιατι να βαρεθούμε; η δική μου κατάσταδη ειναι ακόμα πιο βαρετή.δε λέει να παρει μπρος.νομίζω ειναι θετικό που ειναι ίδια η κατασταση.ή έσυ την μπλοκάρεις κ σε εχει φοβηθεί κ δεν έρχεται ή ......!!!! Μας κρατας σε αγωνία κ μακαρι μακαρι μακαρι να ειναι για καλό! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; 

@Ani ani ποτέ σας είπαν ότι θα έχετε τα αποτελέσματα; 

@marillia να την ρίξεις εσύ. Πιες χυμους, ίσως να επαιρνες και κάτι να το χτυπήσεις πριν προλάβει να εκδηλωθεί; 

Κορίτσια μου εγώ τι να σας πω; Έχω αρχίσει να με βαριέμαι κι εγώ, δεν θέλω να με βαρεθειτε και εσείς. Μία από τα ίδια. Ξύπνησα και είχα στη σερβιετα μια σχεδόν μαύρη κηλίδα και ροζ στο σκούπισμα. Είχα και μια ανακατωσούρα αλλα μάλλον επειδή δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ. (Κι αν δεν με βαρεθείτε θα με σιχαθειτε με όλες αυτές τις λεπτομέρειες σωματικών υγρών που μοιράζομαι). 

Σε 2 βασανιστικες βδομαδες κοριτσι μου τα αποτελεσματα..

Εσυ ποτε δεν περιμενεις περιοδο? Να μπω στο κλιμα?

@alina80 αλλα συμπτωματα το στηθος ειναι πρησμενο? αντε αυριο να πας να κανεις μια χοριακη να δουμε γιατι θα εχεις σκασεις φανταζομαι! 

@Ani ani καλα αποτελεσματα αντε θα περασουν οι μερες γρηγορα θα δεις θα λεμε εδω καμια βλακεια κ θα περασουν! 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

@alina80 αλλα συμπτωματα το στηθος ειναι πρησμενο? αντε αυριο να πας να κανεις μια χοριακη να δουμε γιατι θα εχεις σκασεις φανταζομαι! 

@Ani ani καλα αποτελεσματα αντε θα περασουν οι μερες γρηγορα θα δεις θα λεμε εδω καμια βλακεια κ θα περασουν! 

Παραπονο δεν εχω περναμε υπεροχα εδω και βοηθατε! Χιχι! Σε ευχαριστω!

Διαφημίσεις

@Ani ani θα περάσουν γρήγορα οι μέρες. Θα σε κρατάμε και εμείς απασχολημένες. Εγώ κανονικά γύρω στις 5 του μήνα (4-6 Οκτωβρίου). Απλώς είναι αυτά τα ροζ (άλλωτε πιο απαλά άλλοτε ελαφρώς πιο έντονα) που έχω και με έχουν μπερδέψει.

@linaa μου δεν έχω άλλα συμπτώματα. Ούτε τα συνηθισμένα της περιόδου μου. Μόνο κάποιες πολύ ήπιες κράμπες. Το στήθος νορμάλ.

@andrianni Να μπλοκάρω την περίοδο το καταλαβαίνω. Να μπλοκάρω και τους έντονους πόνους σε κοιλιά και μέση που θα έπρεπε να είχα;

Να σας πω την αλήθεια έχω αρχίσει να έχω ελπίδες. Το σχέδιο έχει ως εξής: Αν δεν έρθει σήμερα κανονική περίοδος, λέω να κάνω ένα τεστάκι αύριο (έχω και καμιά δεκαριά...) και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Τι λέτε κι εσείς; Νομίζω πριν την Παρασκευή χοριακή είναι υπερβολή - τι λέτε κι εσείς;

• Μου αρέσει 2

Just now, linaa είπε:

@alina80 δεν ξερω φοβαμαι οτι το τεστ δεν θα δειξει τοσο νωρις κ θα σε μπερδεψει ακομα περισσοτερο. αλλα δοκιμασε 

Το ξέρω. Απλώς είπα μήπως το κάνω μιας που έχω ένα σωρό της hometest. Συν ότι αύριο θα είμα 28η μέρα του κύκλου και 13η μέρα από το θετικό ωορρηξίας. Αλλά τώρα που το λες, μπορεί να το αφήσω για Πέμπτη (φυσικά όλα αυτά αν δεν έρθει κανονική περίοδος έτσι;).

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

@Ani ani θα περάσουν γρήγορα οι μέρες. Θα σε κρατάμε και εμείς απασχολημένες. Εγώ κανονικά γύρω στις 5 του μήνα (4-6 Οκτωβρίου). Απλώς είναι αυτά τα ροζ (άλλωτε πιο απαλά άλλοτε ελαφρώς πιο έντονα) που έχω και με έχουν μπερδέψει.

@linaa μου δεν έχω άλλα συμπτώματα. Ούτε τα συνηθισμένα της περιόδου μου. Μόνο κάποιες πολύ ήπιες κράμπες. Το στήθος νορμάλ.

@andrianni Να μπλοκάρω την περίοδο το καταλαβαίνω. Να μπλοκάρω και τους έντονους πόνους σε κοιλιά και μέση που θα έπρεπε να είχα;

Να σας πω την αλήθεια έχω αρχίσει να έχω ελπίδες. Το σχέδιο έχει ως εξής: Αν δεν έρθει σήμερα κανονική περίοδος, λέω να κάνω ένα τεστάκι αύριο (έχω και καμιά δεκαριά...) και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Τι λέτε κι εσείς; Νομίζω πριν την Παρασκευή χοριακή είναι υπερβολή - τι λέτε κι εσείς;

Ναι με εσας κυλανε ολα πιο ευχαριστα.. κατα τα αλλα αυτες τις κραμπες κ εγω τις ειχα και ΝΑΙ θεωρω πως πρεπει να κανεις αυριο ενα τεστακι και ΜΑΚΑΡΙ να πανηγυρισουμε ολες μαζι! Εχεις ελπιδες!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Ani ani είπε:

Ναι με εσας κυλανε ολα πιο ευχαριστα.. κατα τα αλλα αυτες τις κραμπες κ εγω τις ειχα και ΝΑΙ θεωρω πως πρεπει να κανεις αυριο ενα τεστακι και ΜΑΚΑΡΙ να πανηγυρισουμε ολες μαζι! Εχεις ελπιδες!!

Ωραία αφου το λέει κ η εγκυούλα καλά κάνεις κ έχεις ελπίδες! Τι να πω κ εγώ; λέω οτι μπορώ για να εξηγήσω το φαινόμενο κ ολο κάτι μένει απ εξω.μα ειναι πολύ περίεργο που δεν πονάς.κανε αυριο πρωι ενα τεστακι.κατι αχνο θα δειξει μετα το 10λεπτο.πας κ για χοριακή μετα.όλα θα γίνουν!αρα κ εσυ το διαισθανεσαι! Δε λέω τιποτα αλλο το ξερεις ποσο σε νιωθουμε κ συγκινούμαστε...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Ωραία αφου το λέει κ η εγκυούλα καλά κάνεις κ έχεις ελπίδες! Τι να πω κ εγώ; λέω οτι μπορώ για να εξηγήσω το φαινόμενο κ ολο κάτι μένει απ εξω.μα ειναι πολύ περίεργο που δεν πονάς.κανε αυριο πρωι ενα τεστακι.κατι αχνο θα δειξει μετα το 10λεπτο.πας κ για χοριακή μετα.όλα θα γίνουν!αρα κ εσυ το διαισθανεσαι! Δε λέω τιποτα αλλο το ξερεις ποσο σε νιωθουμε κ συγκινούμαστε...

Δεν ξέρω αν το διαισθάνομαι βρε κορίτσια μου. Είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία μου και τόσο πρωτόγνωρο για μένα αυτό με τα ροζ και η απουσία όλων των συμπτωμάτων περιόδου. 

Για το μόνο πράγμα που είμαι σίγουρη είναι ότι το ενδιαφέρον σας και η αγωνία σας με συγκινεί και δεν ξέρω πως θα το πέρναγα αν δεν ειχα εσάς να τα λέω. Οποιαδήποτε και να είναι η εξέλιξη, σε εσάς θα το πω πρώτα!

πρίν από 39 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα! Αν εννοείς ότι έχεις καμία δεκαριά από τεστ της hometest  όχι! Είναι καλά και αξιόπιστα αρκεί να υπάρχει σχεδόν τριψήφιο νούμερο σε μονάδες. Πήγαινε πάρε ένα predictor early.  Trust me. 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλημέρα! Αν εννοείς ότι έχεις καμία δεκαριά από τεστ της hometest  όχι! Είναι καλά και αξιόπιστα αρκεί να υπάρχει σχεδόν τριψήφιο νούμερο σε μονάδες. Πήγαινε πάρε ένα predictor early.  Trust me. 

Έχω και ένα clear blue plus. Γράφει ότι δύο μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο έχει 97 τοις εκατό σίγουρο αποτέλεσμα. Τι γνώμη έχεις για αυτό;

Εννοείται σε εμπιστεύομαι, απλώς έλεγα μην αγοράσω άλλο. Το predictor early θέλει και αυτό τα πρώτα πρωινά;

Καλημέρα κορίτσια ! Τι κάνετε?  Εγω την κυριακη είχα αφορητους πονους στην μεση κ στην κοιλια λες κ θα μου ερχοταν περιοδος.. Χθες πηγα στα επειγοντα στο νοσοκομειο κ ο γυναικολογος μου ειπε οτι εχω ωοθηλακιο 18 χιλ(11η μερα κυκλου μετα απο βιοχημικη) κ θα κανω ωορηξια πολυ συντομα.. Εντωμεταξυ με ρωτησε αν παιρνω χαπια για να παραξω ωοθηλακια (κλομιφαινη νομιζω ειπε ..?)  τα οποια δεν ξερω... μονο φυλλικο οξυ παιρνω , σιδηρο και χαλια λυγαριας.! 

μου φαινεται πολυ περιεργο τοσο γρηγορα να κανω ωορηξια  , επανερχεται ο οργανισμος τοσο συντομα?

Εσεις τι λετε ,  ποτε να ερθω σε επαφη ?  

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...