Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κορίτσια μου ευχαριστώ όσες μου απαντήσατε! 

Καλέ δε σας προλαβαίνω!! 

@alina80 άντε να ακούσουμε ευχάριστα νεακια!! Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι τώρα? 

Λοιπόν αύριο το πρωί θα δώσουμε το σπερματακι μας και άντε να δούμε τι θα δούμε! Όσο για τις μέρες που μου είπατε για αποχή έχει από την Παρασκευή και θα δώσει αύριο.. νομίζω καλά είναι έτσι??

• Μου αρέσει 2

XDXPp2.png

πρίν από 28 λεπτά , elenakii22 είπε:

ημουν 5+2 καπου εκει...απο σαβββατο σε δευτερα μου ανεβηκε σχεδον 2.7...οποτε μπορει να ανεβηκε...καρδια δεν ακουσαμε τοτε...

δε ξερω γτ δεν εκανα...πηγα δευτερα κ ηταν 360 νομίζω κ πηγα παρασκευη κ ειδαμε σακο κ εμβρυικα στοιχεια.

es3y2f.jpg

@Farmakotriftena @Dimitr@17 να το!

Με το καλό ελενακι μου κ πάλι... Αντε και στα δικά μας οι αγκαστρωτες... Xaxaxa 

6penp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Vila είπε:

Καλέ δε σας προλαβαίνω!! 

@alina80 άντε να ακούσουμε ευχάριστα νεακια!! Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι τώρα? 

Λοιπόν αύριο το πρωί θα δώσουμε το σπερματακι μας και άντε να δούμε τι θα δούμε! Όσο για τις μέρες που μου είπατε για αποχή έχει από την Παρασκευή και θα δώσει αύριο.. νομίζω καλά είναι έτσι??

καλα αποτελεσματα!!!εμεις εχουμε κανει 4!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 ώρα πρίν, andrianni είπε:

Βρε ποια Τετάρτη;?;?; θα με τρελάνεις;

Αυριο.εδω θα λιποθυμήσω εγώ! Αφου δε βγηκε πόρισμα με τη χλωρίνη.αλλά αν ειναι να ξεκινήσεις ξεκίνα από εκει.γιατί να μην ελπίζεις;τι κανονικά να περιμένεις στις 5; κ τα προεόρτια 5 μέρες θα κρατήσουν; + την περίοδο θα πας στις 10; ε τωρα... κ σου συμβαινει συχνα να παιδευεται τόσο.εσυ τι νιώθεις; είναι κάτι διαφορετικό;

Κ 2ον τον βάζεις τον καημένο να πλύνει κ πιατα που αργει να γυρίσει απ τη δουλειά; τον εκπαιδευεις απο τωρα για το μπεμπε μου φαινετα!

Ετσι ετσι απο τωρα πρεπει να μαθαινει...να κανει δουλιτσες...χιχι

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Vila είπε:

Καλέ δε σας προλαβαίνω!! 

Μία χαρά είναι. Καλά αποτελέσματα να έχετε. Αν η συλλογή γίνει σπίτι και όχι στο κέντρο πρέπει να φτάσετε στα 15 λεπτά μας είχαν πει εμάς. Και μην περιμένεις σε καμία ούρα, να πεις για να το παραλάβουν αμέσως. 

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλα αποτελεσματα!!!εμεις εχουμε κανει 4!!!

Ευχαριστώ πολύ Ελενάκι μου! 

Εύχομαι να μη χρειαστεί να κάνει άλλο..τον βλέπω αρκετά πιεσμένο 

Σήμερα με ρωτούσε τι θα γίνει αν δώσεις του δείξει η εξέταση ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά και κάτι τέτοια.. 

XDXPp2.png

πρίν από 41 λεπτά , elenakii22 είπε:

ημουν 5+2 καπου εκει...απο σαβββατο σε δευτερα μου ανεβηκε σχεδον 2.7...οποτε μπορει να ανεβηκε...καρδια δεν ακουσαμε τοτε...

δε ξερω γτ δεν εκανα...πηγα δευτερα κ ηταν 360 νομίζω κ πηγα παρασκευη κ ειδαμε σακο κ εμβρυικα στοιχεια.

es3y2f.jpg

@Farmakotriftena @Dimitr@17 να το!

Συγχαρητηρια αλλα πες μου τι δειχνει???

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Μία χαρά είναι. Καλά αποτελέσματα να έχετε. Αν η συλλογή γίνει σπίτι και όχι στο κέντρο πρέπει να φτάσετε στα 15 λεπτά μας είχαν πει εμάς. Και μην περιμένεις σε καμία ούρα, να πεις για να το παραλάβουν αμέσως. 

Ευχαριστούμε! Ναι στο σπίτι θα γίνει αλλά φαντασου ότι το μικροβιολογικό εργαστήριο είναι στα 5 λεπτά με τα πόδια οπότε θα το πάω αμέσως! Εννοείς να διαρκέσει η διαδικασία 15 λεπτά?

XDXPp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Vila είπε:

Ευχαριστώ πολύ Ελενάκι μου! 

Εύχομαι να μη χρειαστεί να κάνει άλλο..τον βλέπω αρκετά πιεσμένο 

Σήμερα με ρωτούσε τι θα γίνει αν δώσεις του δείξει η εξέταση ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά και κάτι τέτοια.. 

και οι ανδρες αγχωνονται εξίσου με εμας!!ευχομαι να πανε ολα καλα!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Vila είπε:

Ευχαριστούμε! Ναι στο σπίτι θα γίνει αλλά φαντασου ότι το μικροβιολογικό εργαστήριο είναι στα 5 λεπτά με τα πόδια οπότε θα το πάω αμέσως! Εννοείς να διαρκέσει η διαδικασία 15 λεπτά?

Χαχα. Ο χρόνος μέχρι να το πας. Αλλά.αφου είναι τόσο κοντά εντάξει. 

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

και οι ανδρες αγχωνονται εξίσου με εμας!!ευχομαι να πανε ολα καλα!!

Ευχαριστώ πολύ!! 

Just now, alina80 είπε:

Χαχα. Ο χρόνος μέχρι να το πας. Αλλά.αφου είναι τόσο κοντά εντάξει. 

Χαχαχαχα οκ!! 

Περιμένουμε και τα δικά σου νέα ε!!

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Καλημέρα σας! 

@alina80 δεν ξέρω αν βγαινει το ένστικτό μου γιατί αποφεύγω να το χρησιμοποιώ! Εσύ θα μου πεις! Πώς είσαι;

@Alekagala πότε πας γιατρό; σίγουρα στις 10 ή θα σε δει πρώτα;

Τι κάνετε οι υπόλοιπες; κανένα νέο;

@Dimitr@17 θα πας τελικά σημερα για χοριακή; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

Καλημέεεερααα!!!Εμένα προσπαθεί να με ρίξει η ιώση αλλά δεν τα χει καταφέρει ακόμα!!!Περιμένουμε για @alina80 kai @Dimitr@17!!!

Ανδριαννή μου εσύ πως είσαι?

Καλημερα κοριτσι!!! Βοηθησε με λιγο γιατι σς εχασα λιγο χθες με τοοοοοοσα που ειπατε..περιμενουμε ευχαριστα απο @alina80 @Dimitr@17 και απο @andrianni ?? 

Κατα τα αλλα εμεις περιμενουμε τα αποτελεσματα του συζυγου απο κυστικη νωση ο οποιος επισης θελει κ  πλενει πιατα χιχι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...