Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Τον κόβω να "ξεχνάει" πάλι τη σειρά του για τα πιάτα και πάλι δεν εκνευρίζομαι... Μιλάμε είμαι Βούδας (σε σημείο να ανησυχεί ο καλός μου και με ρωτάει συνέχεια αν είμαι καλά!).

Θα δω τι θα γίνει και αύριο. Μπορεί να παιδευεται να κατέβει η λατρεμένη μου -ειμαι και δύο μέτρα γυναίκα (με το ζόρι 1,70). Αν αύριο δεν, είμαι δηλαδή καθαρή ή με ροζ θα κάνω κάνα τεστακι από Τετάρτη. Αν υποψιαστώ θετικό θα πάω για χοριακή αμέσως -αν δεν λιποθυμήσω από τη χαρά μου έτσι; Αλλιώς θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή (αφού 5-6 είναι να αδιαθετήσω κανονικά). 

Εντωμεταξύ δεν ξέρω και τι να κάνω. Να τολμήσω να ελπίζω ή να πω ok, πάμε στον επόμενο κύκλο; Πείτε ρε κορίτσια καμία γνώμη. Μήπως να κατουρήσω καμία χλωρίνη;

ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ!!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

Χαχαχαχα κορίτσι τη χλωρίνη την έχουμε κάνει. Τώρα έχουμε κάτι σε ζάχαρη αν θες...χαχαχα

Χαχαχαχα και οδοντοκρεμα κοριτσια λευκη χαχαχαχαχα χαζεψαμε λεμε

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Τον κόβω να "ξεχνάει" πάλι τη σειρά του για τα πιάτα και πάλι δεν εκνευρίζομαι... Μιλάμε είμαι Βούδας (σε σημείο να ανησυχεί ο καλός μου και με ρωτάει συνέχεια αν είμαι καλά!).

Θα δω τι θα γίνει και αύριο. Μπορεί να παιδευεται να κατέβει η λατρεμένη μου -ειμαι και δύο μέτρα γυναίκα (με το ζόρι 1,70). Αν αύριο δεν, είμαι δηλαδή καθαρή ή με ροζ θα κάνω κάνα τεστακι από Τετάρτη. Αν υποψιαστώ θετικό θα πάω για χοριακή αμέσως -αν δεν λιποθυμήσω από τη χαρά μου έτσι; Αλλιώς θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή (αφού 5-6 είναι να αδιαθετήσω κανονικά). 

Εντωμεταξύ δεν ξέρω και τι να κάνω. Να τολμήσω να ελπίζω ή να πω ok, πάμε στον επόμενο κύκλο; Πείτε ρε κορίτσια καμία γνώμη. Μήπως να κατουρήσω καμία χλωρίνη;

Βρε ποια Τετάρτη;?;?; θα με τρελάνεις;

Αυριο.εδω θα λιποθυμήσω εγώ! Αφου δε βγηκε πόρισμα με τη χλωρίνη.αλλά αν ειναι να ξεκινήσεις ξεκίνα από εκει.γιατί να μην ελπίζεις;τι κανονικά να περιμένεις στις 5; κ τα προεόρτια 5 μέρες θα κρατήσουν; + την περίοδο θα πας στις 10; ε τωρα... κ σου συμβαινει συχνα να παιδευεται τόσο.εσυ τι νιώθεις; είναι κάτι διαφορετικό;

Κ 2ον τον βάζεις τον καημένο να πλύνει κ πιατα που αργει να γυρίσει απ τη δουλειά; τον εκπαιδευεις απο τωρα για το μπεμπε μου φαινετα!

πρίν από 41 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν έχω βγάλει άκρη. Από το μεσημέρι και μετά πάλι μόνο ροζ βλέπω στο σκούπισμα. Η σερβιετα λερώνεται όπως την τελευταία μέρα μου (σαν καφέ δηλαδή και ελάχιστα ούτε αλλαγή δεν θέλει). Ούτε συμπτώματα περιόδου εμφανίστηκαν. Και δεν έχω ούτε νεύρα. Που εγώ τις δύο πρώτες μέρες έχω τόσα νεύρα που θέλω να χωρίσω τον άντρα μου επειδή αναπνέει... Και που όταν πια τελειώνω απορώ πως με άντεξε και δεν με χώρισε εκείνος. Και να πεις ότι δεν μου έδωσε αφορμή; Μου έδωσε αφού αναπνέει και σήμερα. 

Αγαπη και εγώ το ίδιο με σένα είμαι ακριβώς όμως τι γίνετε τόση ανωμαλία σε αυτό τον κυκλο... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

@alina80Κοριτσάκι μου εμένα έτσι ψιλιάστηκε ο άντρας μου ότι ήμουν έγκυος.Μου είχε πει πως είσαι ήρεμη και δεν θες να με πνίξεις?χαχαχαχαχ!!Στο εύχομαιιιιιιι!!!

Μπράβο βρε κορίτσια πείτε τα.δεν πιστευω να ειναι η ιδεα μας! Κανε ενα αυριο.εγω λέω κ χοριακή.απο την άλλη οτι αντεχεις εσυ!εμένα το θετικό τεστ με κολλάει.γιατι 9 μέρες μετα την ωορ.ειναι πιθανη εμφυτευση.ειχες πονο ωορ.κ τα θετικά τα δικά μου ήταν σαν το αμφιλεγόμενο που λες.

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη και εγώ το ίδιο με σένα είμαι ακριβώς όμως τι γίνετε τόση ανωμαλία σε αυτό τον κυκλο... 

Μπορει να έπαθες κ αυτο που λέει η Μάρθα αλλά πρεπει να μαθεις τι πραγματικά ειναι οσο νωρίτερα τόσο το καλυτερο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , andrianni είπε:

Βρε ποια Τετάρτη;?;?; θα με τρελάνεις;

Αυριο.εδω θα λιποθυμήσω εγώ! Αφου δε βγηκε πόρισμα με τη χλωρίνη.αλλά αν ειναι να ξεκινήσεις ξεκίνα από εκει.γιατί να μην ελπίζεις;τι κανονικά να περιμένεις στις 5; κ τα προεόρτια 5 μέρες θα κρατήσουν; + την περίοδο θα πας στις 10; ε τωρα... κ σου συμβαινει συχνα να παιδευεται τόσο.εσυ τι νιώθεις; είναι κάτι διαφορετικό;

Κ 2ον τον βάζεις τον καημένο να πλύνει κ πιατα που αργει να γυρίσει απ τη δουλειά; τον εκπαιδευεις απο τωρα για το μπεμπε μου φαινετα!

Το βράδυ υποτίθεται ότι πλένει εκείνος τα πιάτα. Κι εγώ αργά τελείωσα σήμερα τη δουλειά μου και μαγείρεψα κιόλας. 

Είναι όλα διαφορετικά. Κανένα σύμπτωμα περιόδου δεν έχω ούτε εγκυμοσύνης όμως. Μόνο αυτά τα ροζ. 

@orianna σωστα. Είχαμε πει για ζάχαρη αυτή τη φορά. 

Αυτό με την οδοντόκρεμα δεν το ξέρω. Έχω μια πράσινη κάνει; 

ΥΓ. Κορίτσια όλα είναι διαφορετικά. Ο καλός μου πήγε να πλύνει τα πιάτα (χωρίς να του το θυμησω, χωρίς να τον κοιτάξω με νόημα και χωρίς να σχολιάσει εκεινος "αχ, ας πλύνω τα πιάτα γιατί.."). Σας λέω δεν έχω καμία σταθερά πια σε αυτή τη ζωή!

Λοιπόν ας τα πλύνω κ εγώ γιατι ο καλός μου δεν εχει γυρισει ακόμα κ αυτη τη δουλεια δεν την κάνει ποτε κ ενημερωσε με τι θα κάνεις...εδω εγω εχω ενστικτο για πρωτη φορα...

1 hour ago, Alekagala είπε:

Διπλασιαζοταν οριακά.... Εκανα 5 αφου ειμαι ψυχοπαθής!!!! Και φαντασου στα αλλα δυο παιδια εκανα απο 2 και ημουν μια χαρα και εχω χασει και αλλα δυο! 

Ανα δύο ημέρες όμως αυτό δε θέλουμε; να διπλασιάζεται ή έστω ένα 70% γιατί νομίζω και ο υπερδιπλασιασμος ανά 2 ημέρες δεν είναι καλό δείγμα. Προφσνως εδώ τρόμαξες επειδή ξεκίνησε από πολύ χαμηλά  όπως σε μένα. 

yplDp3.png

πρίν από 19 λεπτά , andrianni είπε:

Λοιπόν ας τα πλύνω κ εγώ γιατι ο καλός μου δεν εχει γυρισει ακόμα κ αυτη τη δουλεια δεν την κάνει ποτε κ ενημερωσε με τι θα κάνεις...εδω εγω εχω ενστικτο για πρωτη φορα...

Καλό μου ακόμα και αν αυτά τα ροζ είναι εμφύτευσης θέλει δύο τρεις μέρες για να ανέβει η ορμόνη. Οπότε αύριο δεν έχει νόημα. Άλλωστε σε αυτή τη φάση το κρίσιμο είναι να μην δω κανονική περίοδο. Το τεστ έπεται. 

Γενικά τα ένστικτα σου βγαίνουν; 

@Farmakotriftena τι λέει η επιστήμη για την περίπτωσή μου; Θα τα γλιτώσω τα ψυχοφαρμακα; Τουλάχιστον είναι καθόλου οικονομικά; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Καλό μου ακόμα και αν αυτά τα ροζ είναι εμφύτευσης θέλει δύο τρεις μέρες για να ανέβει η ορμόνη. Οπότε αύριο δεν έχει νόημα. Άλλωστε σε αυτή τη φάση το κρίσιμο είναι να μην δω κανονική περίοδο. Το τεστ έπεται. 

Γενικά τα ένστικτα σου βγαίνουν; 

@Farmakotriftena τι λέει η επιστήμη για την περίπτωσή μου; Θα τα γλιτώσω τα ψυχοφαρμακα; Τουλάχιστον είναι καθόλου οικονομικά; 

Αλινακι  μου μακάρι να είσαι γκαστρουλα  κι εσύ!! Όσα λες είναι πολύ αισιόδοξα! Το σπυρί τελικά έσκασε ή οχι; πιστεύω αύριο θα έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα! 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 6 λεπτά , andrianni είπε:

Καλε μια βολτα με το σκυλο πηγα και γραψατε 4 σελιδες!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αλινακι  μου μακάρι να είσαι γκαστρουλα  κι εσύ!! Όσα λες είναι πολύ αισιόδοξα! Το σπυρί τελικά έσκασε ή οχι; πιστεύω αύριο θα έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα! 

Δεν έσκασε το σπυρί φιλενάδα , καραδοκεί πιστεύω στη γωνία. 

5 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@elenakii22 αν είχες 360 τη Δευτέρα,  Παρασκευή δεν ια είχε πάει πάνω από 1400 λογικά.  Παρ' Όλα αυτά ειδατε σάκο και μωρό ; ακούσατε και καρδια;

ημουν 5+2 καπου εκει...απο σαβββατο σε δευτερα μου ανεβηκε σχεδον 2.7...οποτε μπορει να ανεβηκε...καρδια δεν ακουσαμε τοτε...

4 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Μπραβο @Farmakotriftena ολα τελεια θα πανε...ποτε ειπες θα ξαναπας στον γιατρό? @elenakii22 ποσο ηταν η χοριακη σου που ειδατε ολα αυτα?

δε ξερω γτ δεν εκανα...πηγα δευτερα κ ηταν 360 νομίζω κ πηγα παρασκευη κ ειδαμε σακο κ εμβρυικα στοιχεια.

es3y2f.jpg

@Farmakotriftena @Dimitr@17 να το!

• Μου αρέσει 4

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...