Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Alekagala είπε:

Αν μπορεις πηγαινε σε αλλο γιατρό να κανεις υπέρηχο....  Και εγω μετα απο 4μερες μετα το 1500αρι πηγα για υπερηχο

Γιατι λες να παω σε αλλο γιατρο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Γιατι λες να παω σε αλλο γιατρο?

Μονο και μονο για να κανεις υπέρηχο! Τόχω κανει γιαυτο στο λεω!  Αντι δηλαδη να δωσω το 20αρικο στη χοριακη εδωσα 40 σε γυναικολογικο κεντρο και εκανα υπέρηχο.... Ουτε το γιατρο δε γνωριζα

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Ειναι.μεσα στο όριο αυτη η τιμή???

Νομιζω ξεκινάν απο 0.4 το φυσιολογικο

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Alekagala είπε:

Μονο και μονο για να κανεις υπέρηχο! Τόχω κανει γιαυτο στο λεω!  Αντι δηλαδη να δωσω το 20αρικο στη χοριακη εδωσα 40 σε γυναικολογικο κεντρο και εκανα υπέρηχο.... Ουτε το γιατρο δε γνωριζα

Ευχαριστω θα παω απο βδομαδα στο γιατρο να ρωτήσω

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Alekagala είπε:

Εγω δημητρα μου θα σε συμβούλευα να κανεις μονο και μονο για το δικο σου αγχος....  Εμενα επειδη ανέβαινε αργα η χοριακη περιμενε ο γιατρός να με δει οταν εφτασε 1550 μονάδες....  Φαντασου με εκραξε στις 150 γιατι δεν θα έβλεπε τιποτα και θα έμπαινα στο τρυπακι οτι κατι δε παει καλα....

Πόσες εκανες;  διπλασιαζονταν αργσ;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

0,927 λεει

Η tsh δεν δείχνει κάτι παθολογικο.είναι πολύ καλή αλλά εφόσον προσπαθείς τόσο καιρό χωρίς επιτυχία θα ήταν καλό πρίν δώσεις αίμα γι αυτά που θα σου γράψει ο γυναικολόγος να πήγαινες κ σε έναν ενδοκρινολογο να σου γράψει κι αυτός ότι θεωρεί απαραίτητο Κ να σου κάνει κ υπερηχο.αφού μπαίνεις στη διαδικασία του ψαξίματος μην αφήσεις κάτι.Και να κάνεις κ κολπικά υγρα εξέταση.

Θύμησε μου ο άντρας σου με το σπερμοδιαγραμμα έκανε κ καλλιέργεια για μικρόβια;

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Alekagala είπε:

Τοσο κανει η χορικη?γτ εγω στοωπαραπεμπτικο που εχω δει λεει οτι κανει ουτε 10€

πρίν από 44 λεπτά , andrianni είπε:

Γεια σας κορίτσια! Δε συμμετέχω σε αυτά γιατί δεν ξέρω καθόλου.ελπίζω οταν χρειαστει να μου πείτε εσεις! 

@alina80 κανένα νέο κοριτσάκι μου; αντεχεις ακόμα;εβγαλες ακρη; 

Δεν έχω βγάλει άκρη. Από το μεσημέρι και μετά πάλι μόνο ροζ βλέπω στο σκούπισμα. Η σερβιετα λερώνεται όπως την τελευταία μέρα μου (σαν καφέ δηλαδή και ελάχιστα ούτε αλλαγή δεν θέλει). Ούτε συμπτώματα περιόδου εμφανίστηκαν. Και δεν έχω ούτε νεύρα. Που εγώ τις δύο πρώτες μέρες έχω τόσα νεύρα που θέλω να χωρίσω τον άντρα μου επειδή αναπνέει... Και που όταν πια τελειώνω απορώ πως με άντεξε και δεν με χώρισε εκείνος. Και να πεις ότι δεν μου έδωσε αφορμή; Μου έδωσε αφού αναπνέει και σήμερα. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , orianna είπε:

Η tsh δεν δείχνει κάτι παθολογικο.είναι πολύ καλή αλλά εφόσον προσπαθείς τόσο καιρό χωρίς επιτυχία θα ήταν καλό πρίν δώσεις αίμα γι αυτά που θα σου γράψει ο γυναικολόγος να πήγαινες κ σε έναν ενδοκρινολογο να σου γράψει κι αυτός ότι θεωρεί απαραίτητο Κ να σου κάνει κ υπερηχο.αφού μπαίνεις στη διαδικασία του ψαξίματος μην αφήσεις κάτι.Και να κάνεις κ κολπικά υγρα εξέταση.

Θύμησε μου ο άντρας σου με το σπερμοδιαγραμμα έκανε κ καλλιέργεια για μικρόβια;

Καλα ναι θα κανω οτι μου γραψει ο γιατρος απλα ειχα ενα ανχος για τονα θυρεοειδή..

Οχι ειχε μονο.κανει σπερμοδιαγραμα και σε αυτο αφου ο μικροβιολόγος μου ειπε οτι ειναι σουπερ δεν.καναμε κατι αλλο εχω πολυ αγωνια μια βδομαδα εμεινε και δεν.λεει να.περασει!!

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν έχω βγάλει άκρη. Από το μεσημέρι και μετά πάλι μόνο ροζ βλέπω στο σκούπισμα. Η σερβιετα λερώνεται όπως την τελευταία μέρα μου (σαν καφέ δηλαδή και ελάχιστα ούτε αλλαγή δεν θέλει). Ούτε συμπτώματα περιόδου εμφανίστηκαν. Και δεν έχω ούτε νεύρα. Που εγώ τις δύο πρώτες μέρες έχω τόσα νεύρα που θέλω να χωρίσω τον άντρα μου επειδή αναπνέει... Και που όταν πια τελειώνω απορώ πως με άντεξε και δεν με χώρισε εκείνος. Και να πεις ότι δεν μου έδωσε αφορμή; Μου έδωσε αφού αναπνέει και σήμερα. 

Μιας κ είναι κοντά στις μέρες της εμφυτευσης ή αυτο είναι ή ορμονικό.ας μας πουν κ τα κορίτσια: νομίζω το τεστ δε θα δειξει αλλά κάνε ένα το πρωι ή μια χοριακή αν μπορεις.Το πρωι σιγουρα θα δειξει αν δεν έρθει κανονικά κάτι απο τα 2 είναι.καλύτερα όμως να κανεις τη χοριακή γιατί αν ειναι εμφυτευση πρεπει να παρεις προγεστερονη μάλλον κ να αρχίσεις να προσέχεις...δεν κολλάει γιατι δεν το εχεις ξαναπάθει!

Μα να αναπνεει κ αυτος! Με εκανες κ γελασα! Πώς τα λες πώς τα λες!

πρίν από 8 λεπτά , andrianni είπε:

Μιας κ είναι κοντά στις μέρες της εμφυτευσης ή αυτο είναι ή ορμονικό.ας μας πουν κ τα κορίτσια: νομίζω το τεστ δε θα δειξει αλλά κάνε ένα το πρωι ή μια χοριακή αν μπορεις.Το πρωι σιγουρα θα δειξει αν δεν έρθει κανονικά κάτι απο τα 2 είναι.καλύτερα όμως να κανεις τη χοριακή γιατί αν ειναι εμφυτευση πρεπει να παρεις προγεστερονη μάλλον κ να αρχίσεις να προσέχεις...δεν κολλάει γιατι δεν το εχεις ξαναπάθει!

Μα να αναπνεει κ αυτος! Με εκανες κ γελασα! Πώς τα λες πώς τα λες!

Τον κόβω να "ξεχνάει" πάλι τη σειρά του για τα πιάτα και πάλι δεν εκνευρίζομαι... Μιλάμε είμαι Βούδας (σε σημείο να ανησυχεί ο καλός μου και με ρωτάει συνέχεια αν είμαι καλά!).

Θα δω τι θα γίνει και αύριο. Μπορεί να παιδευεται να κατέβει η λατρεμένη μου -ειμαι και δύο μέτρα γυναίκα (με το ζόρι 1,70). Αν αύριο δεν, είμαι δηλαδή καθαρή ή με ροζ θα κάνω κάνα τεστακι από Τετάρτη. Αν υποψιαστώ θετικό θα πάω για χοριακή αμέσως -αν δεν λιποθυμήσω από τη χαρά μου έτσι; Αλλιώς θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή (αφού 5-6 είναι να αδιαθετήσω κανονικά). 

Εντωμεταξύ δεν ξέρω και τι να κάνω. Να τολμήσω να ελπίζω ή να πω ok, πάμε στον επόμενο κύκλο; Πείτε ρε κορίτσια καμία γνώμη. Μήπως να κατουρήσω καμία χλωρίνη;

• Μου αρέσει 2

@alina80 ειμαστε σε παρομοια φαση. Εγω την μια μερα ειμαι σιγουρη οτι ειμαι εγκυος και την αλλη μερα ειμαι σιγουρη οτι θα μ ερθει περιοδος. Αυτη η αναμονη θα μας τρελανει!!! :confused:

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Τον κόβω να "ξεχνάει" πάλι τη σειρά του για τα πιάτα και πάλι δεν εκνευρίζομαι... Μιλάμε είμαι Βούδας (σε σημείο να ανησυχεί ο καλός μου και με ρωτάει συνέχεια αν είμαι καλά!).

Θα δω τι θα γίνει και αύριο. Μπορεί να παιδευεται να κατέβει η λατρεμένη μου -ειμαι και δύο μέτρα γυναίκα (με το ζόρι 1,70). Αν αύριο δεν, είμαι δηλαδή καθαρή ή με ροζ θα κάνω κάνα τεστακι από Τετάρτη. Αν υποψιαστώ θετικό θα πάω για χοριακή αμέσως -αν δεν λιποθυμήσω από τη χαρά μου έτσι; Αλλιώς θα περιμένω μέχρι την Παρασκευή (αφού 5-6 είναι να αδιαθετήσω κανονικά). 

Εντωμεταξύ δεν ξέρω και τι να κάνω. Να τολμήσω να ελπίζω ή να πω ok, πάμε στον επόμενο κύκλο; Πείτε ρε κορίτσια καμία γνώμη. Μήπως να κατουρήσω καμία χλωρίνη;

Χαχαχαχα κορίτσι τη χλωρίνη την έχουμε κάνει. Τώρα έχουμε κάτι σε ζάχαρη αν θες...χαχαχα

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...