Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ο γιατρος μου ειχε πει να κανω 2χοριακες κ με βαση τα νουμερα που βγηκαν κ τους υπολογισμους του μου ειπε να παω να με δει την παρασκευη...την χοριακη λεω να την κανω μα δω αν ανεβαινει.

Αυτο φοβαμαι μην δεν ακουσω τιποτα...

κανε υπομονη οτι κ να γινει κοριτσι δεν μπορεις να κανεις τιποτα ετσι κ αλλιως σε αυτη την φαση. μην στεναχωριεσαι προκαταβολικα παντα υπαρχει ελπιδα. αν ανχωνεσε πηγαινε πιο νωρις για υπερηχο εστω να δεις αν υπαρχει σακος κ εμβρυικα στοιχεια πλεον.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 15 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι αυτο θελω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα...μα και εγω το καταλαβα πριν καν εχω καθυστερηση κ.εκανα το τεστ...οποτε σκεφτομαι οτι υπο αλλες συνθηκες τωρα θα ειχα αρχισει να ψαχνομαι

Να κανω αυριο η την πεμπτη λετε χοριακη?

Σαββατο ειχες κανεις και αυριο να κανεις θα εχει ανεβει αρκετα η χοριακη.κανε αυριο για να εισαι ηρεμη μεχρι την παρασκευη

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Εμεις ειδαμε σακκο την πεμπτη εβδομαδα ηταν 6-7χιλιοστα

Πριν ειχα κανει δυο τεστ εγκυμοσυνης και ο γιατρος μ δεν μ ζητησε να κανω καμια χοριακη παρακολουθουσε την εξελιξη με υπερηχο. Οταν μετα απο μοα βδομαδα εκανα υπερηχο λογω ξαφνικης αιμορροιας ειδε στον υπερηχο τον σακκο 8χιλιοστα και τπτ αλλο και μ ειπε οτι παμε για παλινδρομη. Μου ζητησε να κανουμε εναν ακομα υπερηχο 4μερες μετα για να τηρηθουν το ιατρικο πρωτοκολλο. Ενδιαμεσα ειχα αποβαλλει...

tpnxp3.png

πρίν από 23 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι αυτο θελω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα...μα και εγω το καταλαβα πριν καν εχω καθυστερηση κ.εκανα το τεστ...οποτε σκεφτομαι οτι υπο αλλες συνθηκες τωρα θα ειχα αρχισει να ψαχνομαι

Ναι αυτό είναι αλήθεια!!Βιαζόμαστε!!Γνώμη μου κάνε αύριο!!!Είναι πιο κοντινή ημερομηνία.Μετά θα μπερδευτείς!!!Οπως σου βγεί βέβαιααα!!!

πρίν από 8 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εμεις ειδαμε σακκο την πεμπτη εβδομαδα ηταν 6-7χιλιοστα

Πριν ειχα κανει δυο τεστ εγκυμοσυνης και ο γιατρος μ δεν μ ζητησε να κανω καμια χοριακη παρακολουθουσε την εξελιξη με υπερηχο. Οταν μετα απο μοα βδομαδα εκανα υπερηχο λογω ξαφνικης αιμορροιας ειδε στον υπερηχο τον σακκο 8χιλιοστα και τπτ αλλο και μ ειπε οτι παμε για παλινδρομη. Μου ζητησε να κανουμε εναν ακομα υπερηχο 4μερες μετα για να τηρηθουν το ιατρικο πρωτοκολλο. Ενδιαμεσα ειχα αποβαλλει...

Λυπάμαι για την αποβολή σου!!!Εύχομαι σύντομα μια καινούργια καλή εγκυμοσύνη!!!

• Μου αρέσει 1

Εγω δημητρα μου θα σε συμβούλευα να κανεις μονο και μονο για το δικο σου αγχος....  Εμενα επειδη ανέβαινε αργα η χοριακη περιμενε ο γιατρός να με δει οταν εφτασε 1550 μονάδες....  Φαντασου με εκραξε στις 150 γιατι δεν θα έβλεπε τιποτα και θα έμπαινα στο τρυπακι οτι κατι δε παει καλα....

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Ναι αυτό είναι αλήθεια!!Βιαζόμαστε!!Γνώμη μου κάνε αύριο!!!Είναι πιο κοντινή ημερομηνία.Μετά θα μπερδευτείς!!!Οπως σου βγεί βέβαιααα!!!

Λυπάμαι για την αποβολή σου!!!Εύχομαι σύντομα μια καινούργια καλή εγκυμοσύνη!!!

Ωωωω. Πολυ κριμα σε καταλαβαινω το εχω παθει κ εγω...αλλα ηταν νωριτερα δεν ειχα φτασει στο δικο σου σταδιο

Just now, Alekagala είπε:

Εγω δημητρα μου θα σε συμβούλευα να κανεις μονο και μονο για το δικο σου αγχος....  Εμενα επειδη ανέβαινε αργα η χοριακη περιμενε ο γιατρός να με δει οταν εφτασε 1550 μονάδες....  Φαντασου με εκραξε στις 150 γιατι δεν θα έβλεπε τιποτα και θα έμπαινα στο τρυπακι οτι κατι δε παει καλα....

Εγω ρο σαββατο ειχα 2000

Γεια σας κορίτσια! Δε συμμετέχω σε αυτά γιατί δεν ξέρω καθόλου.ελπίζω οταν χρειαστει να μου πείτε εσεις! 

@alina80 κανένα νέο κοριτσάκι μου; αντεχεις ακόμα;εβγαλες ακρη; 

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Στα παιδικά μου χρόνια  (πολύ παιδικά) έζησα Καλλιθέα  (κοντά στη Κύπρου) μετα Μοσχατο και τώρα Άλιμο!

Τοσο κοντα λοιπο ωραια!! Να σε εχω κοντα μου χιχι

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ωωωω. Πολυ κριμα σε καταλαβαινω το εχω παθει κ εγω...αλλα ηταν νωριτερα δεν ειχα φτασει στο δικο σου σταδιο

Εγω ρο σαββατο ειχα 2000

Αν μπορεις πηγαινε σε αλλο γιατρό να κανεις υπέρηχο....  Και εγω μετα απο 4μερες μετα το 1500αρι πηγα για υπερηχο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.μου.να ρωτήσω μου ειπαι μια κοπελα πως η εξεταση του θυρεοειδούς καλητερα να γινεται με υπέρηχο εγω εχω κανει μονο.με.εξεταση αιματος και μου ειχε πει μια χαρα πως ειναι..

Και επιασα τωρα τις εξετασεις και το θυμήθηκα θεωρείτε πως χριαζεται να.κάνω και υπερυχο?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Καλησπερα κοριτσια.μου.να ρωτήσω μου ειπαι μια κοπελα πως η εξεταση του θυρεοειδούς καλητερα να γινεται με υπέρηχο εγω εχω κανει μονο.με.εξεταση αιματος και μου ειχε πει μια χαρα πως ειναι..

Και επιασα τωρα τις εξετασεις και το θυμήθηκα θεωρείτε πως χριαζεται να.κάνω και υπερυχο?

Αν ειναι μια χαρα οι τιμες γιατι να μπεις σε διαδικασια για υπέρηχο??? 

πρίν από 1 λεπτό , Alekagala είπε:

Αν ειναι μια χαρα οι τιμες γιατι να μπεις σε διαδικασια για υπέρηχο??? 

Δεν ξερω αυτη μου.ειπαι.οτι.και αυτης στο αιμα δεν.ειχε διξει κατι και πως με τον.υπέρηχο τις εδιξε δεν.ξερω ποιες.ειναι.οι φυσιολογικές τιμες αλλα ο μικροβιολόγος και εφόσον ρου ειχα πει οτι κανω προσπαθειες για μωρο μου ειπαι μια χαρα πως ειναι..οποτε.να.μην.κανω!?

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Δεν ξερω αυτη μου.ειπαι.οτι.και αυτης στο αιμα δεν.ειχε διξει κατι και πως με τον.υπέρηχο τις εδιξε δεν.ξερω ποιες.ειναι.οι φυσιολογικές τιμες αλλα ο μικροβιολόγος και εφόσον ρου ειχα πει οτι κανω προσπαθειες για μωρο μου ειπαι μια χαρα πως ειναι..οποτε.να.μην.κανω!?

Θύμισε μου ποσο ειναι η tsh σου?  Μεχρι 2.5 μπορεις για μπεμπε

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...