Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

Κορίτσια η χοριακή σε μένα διπλασιαζόταν μέχρι τις 7500 κάθε 2 μέρες κανονικά!!!Ξεκίνησα με 80 Πέμπτη και Δευτέρα είχα 770 ενώ έπρεπε 320.Δηλ είχα τέλειο διπλασιασμό!!Από την εμπειρία μου θα πω ότι οι χοριακές δεν είναι ένδειξη!!Οταν μετά τις 1500 μονάδες το παρακολουθείς υπερηχογραφικά δεν χρειάζοναται!!Δημητρούλα εγώ θα σου πρότεινα να του τηλ και να κλείσεις για υπέρηχο νωρίτερα!!Οφείλει να σε δεχτεί έστω τελευταίο ραντεβού της ημέρας.Πες του να δούμε σάκο αφού ανέβηκε η χοριακή και να ηρεμήσω λίγο!!

Στις ποσες μοναδες βλεπουμε.σακο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Farmakotriftena είπε:

σου ειχε υπερδιαπλασιαστει... εμένα  μόνο τη 1η φορά. Από 36μοναδες μετά από 2 μέρες έγινε 122. 

Εγώ ήμουν περιπτωσάραααα!!!

Just now, Dimitr@17 είπε:

Στις ποσες μοναδες βλεπουμε.σακο?

Σάκο μετά τις 1500 βλέπεις!!Με τις 1300 που πήγες λογικό που δεν είδες!!Τώρα όμως μια χαρα θα φανει!!Πες του για νωρίτερα!!Ισως θέλει να δει και καρδιά γι αυτό σου είπε Παρασκευή αλλά αν αγωνιάς απίστευτα κλείσε για νωρίτερα!!!

Καλησπερα κοριτσιαααα!!!

@Μαρθα Κ καλο μου ακούγετε βαση θρησκείας δεν νομίζω πως στεκει βασικα δεν στέκει απο την αλλη τι ειναι τουτο!!

Παρολα αυτα μαθε για ποιο μοναστήρι αναφέρθηκε..καλα ετσι ενα.μοναστηρι.σου πεταξε και εφυγε δεν σου ειπαι τιποτα αλλο???

Just now, Farmakotriftena είπε:

έκανες χοριακης μέχρι τις 7500 μον;

Είχα καλό διπλασιασμό!!Αν δεν παρακολουθούσαμε με υπέρηχο δεν θα είχα καταλάβει τίποτα.Κάνω υπέρηχο στις 6 βδομάδες !Βλέπουμε σάκο ενδομήτριο σπόρι πουθενά.Κάνω χοριακή 3000!Μου λεει τέλεια έλα στην 7 βδομαδά καμιά φορά το βλέπουμε τότε.Κάνω ξανά 7500.Μου λεει να έχεις ελπίδες αφού ανεβαίνει η χοριακή.Πάω 7 βδομάδα και εκεί γκρεμίστηκαν όλα.Σπορι πουθενά.Μου λεει κάνε κι άλλη χοριακή θα δεις θα έχει πέσει.Κάνω 11000!!Πελαγώνει ολόκληρος γιατρός.Πάω σε άλλη γιατρό και είδαμε λεκιθικό(πρωιμος πλακούντας).Μου λεει υπομονή ήμουν στην 8 βδομάδα!!Κάνω κι άλλη 18000!!Ναι μεν ανέβαινε αλλά δεν είχε σωστή άνοδο και σποράκι πουθενά.Και τι δεν μου λέγαν.Κενό σάκο κτλπ!!Τελικά βρίσκω τον γιατρούλη μου και ήταν παλλίνδρομη.Η χοριακή είχε πάει 5000!!Εκανα και ιστολογική.Γι αυτό από την εμπειρία μου θα πω ότι πέρα από τις χοριακές που αναλωνόμαστε ο υπέρηχος τα δείχνει όλα!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , marillia είπε:

Εγώ ήμουν περιπτωσάραααα!!!

Σάκο μετά τις 1500 βλέπεις!!Με τις 1300 που πήγες λογικό που δεν είδες!!Τώρα όμως μια χαρα θα φανει!!Πες του για νωρίτερα!!Ισως θέλει να δει και καρδιά γι αυτό σου είπε Παρασκευή αλλά αν αγωνιάς απίστευτα κλείσε για νωρίτερα!!!

Ναι για αυτο μου ειπε για να δουμε κ καρδια...

Ναι για αυτο μου ειπε για να δουμε κ καρδια...

Καρδούλα μου μη ζορίζεσαι!!Αν νομίζεις ότι δεν αντέχεις κάνει ότι νιώθεις!!Αν νομίζεις ότι με την χοριακή θα ηρεμήσεις να την κάνεις!!Αν θα σε βοηθήσει πιο νωρίς υπέρηχο θα σε καταλάβει ο γιατρος σου και να πας.Αν απ την άλλη μπορείς να περιμένεις κάντο!!Ολη η φάση της εγκυμοσύνης είναι κάπως δύσκολη!!Εγώ πιστεύω ότι θα δεις σάκο!!!

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Καρδούλα μου μη ζορίζεσαι!!Αν νομίζεις ότι δεν αντέχεις κάνει ότι νιώθεις!!Αν νομίζεις ότι με την χοριακή θα ηρεμήσεις να την κάνεις!!Αν θα σε βοηθήσει πιο νωρίς υπέρηχο θα σε καταλάβει ο γιατρος σου και να πας.Αν απ την άλλη μπορείς να περιμένεις κάντο!!Ολη η φάση της εγκυμοσύνης είναι κάπως δύσκολη!!Εγώ πιστεύω ότι θα δεις σάκο!!!

Οχι μπορω να περιμενω μεχρι την παρασκευη..την χοριακη θελω να την κανω για να δω οτι ανεβαινει μην παω παλι στον γιατρο κ μου πει οτι δεν βλεπει κατι..

Καλησπερα σε ολες

Ευχομαι ευδιακριτους σακκους, χοριακες διπλες κ υπερδιπλες, καρδουλες να χτυπαν δυνατα, υγιεστατες μανουλες μωρακια και θετικα τεστ!!!!

Δεν γνωριζω καλα τις ιστοριες σας αλλα παρακολουθω κ μαθαινω

@Farmakotriftena δεν κανω ακομα τεστ περιμενω γτ το αλλο βγηκε αρνητικο, θα αντεξω πιστευω μια δυο μερες ακομα αν δεν αδιαθετησω

tpnxp3.png

Οχι μπορω να περιμενω μεχρι την παρασκευη..την χοριακη θελω να την κανω για να δω οτι ανεβαινει μην παω παλι στον γιατρο κ μου πει οτι δεν βλεπει κατι..

Τέλειαααα!!Κάνε την χοριακούλα σου και πας μια και καλή για τον υπέρηχο!!Εχουμε δει περιπτώσεις και περιπτώσεις.Το σποράκι σου είναι μοναδικό και μπορεί να θέλει τον χρόνο του.Και στο ξαναλέω ελπίζω να μη σε κουράζω ότι την πρώτη φορά που πήγες λογικότατο που δεν είδες κάτι!!Σκέψου σαν είναι τώρα η πρώτη σου επίσκεψη!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια γεια σας!περιμενω στον γιατρο για κατι εξετασεις!πολυ κοσμο ρε παιδια τι ειναι αυτο το πραγμα!!

@Dimitr@17 κανε μια χοριακη να σου φυγει το αγχος!! Και αν μπορεις κανε λιγο υπομονη για παρασκευη που σου ειπε ο γιατρος υπερηχο.γνωμη μου εσυ κανε οτι σε κανει να νιωθεις καλυτερα! 

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 20 λεπτά , marillia είπε:

Τέλειαααα!!Κάνε την χοριακούλα σου και πας μια και καλή για τον υπέρηχο!!Εχουμε δει περιπτώσεις και περιπτώσεις.Το σποράκι σου είναι μοναδικό και μπορεί να θέλει τον χρόνο του.Και στο ξαναλέω ελπίζω να μη σε κουράζω ότι την πρώτη φορά που πήγες λογικότατο που δεν είδες κάτι!!Σκέψου σαν είναι τώρα η πρώτη σου επίσκεψη!!!

Ναι αυτο θελω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα...μα και εγω το καταλαβα πριν καν εχω καθυστερηση κ.εκανα το τεστ...οποτε σκεφτομαι οτι υπο αλλες συνθηκες τωρα θα ειχα αρχισει να ψαχνομαι

πρίν από 20 λεπτά , Nati85 είπε:

Κοριτσακια γεια σας!περιμενω στον γιατρο για κατι εξετασεις!πολυ κοσμο ρε παιδια τι ειναι αυτο το πραγμα!!

@Dimitr@17 κανε μια χοριακη να σου φυγει το αγχος!! Και αν μπορεις κανε λιγο υπομονη για παρασκευη που σου ειπε ο γιατρος υπερηχο.γνωμη μου εσυ κανε οτι σε κανει να νιωθεις καλυτερα! 

Να κανω αυριο η την πεμπτη λετε χοριακη?

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι αυτο θελω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα...μα και εγω το καταλαβα πριν καν εχω καθυστερηση κ.εκανα το τεστ...οποτε σκεφτομαι οτι υπο αλλες συνθηκες τωρα θα ειχα αρχισει να ψαχνομαι

Να κανω αυριο η την πεμπτη λετε χοριακη?

δημητρουλα η χοριακη δεν χρειαζετε πλεον αν θελεις να κανεις για να ηρεμησεις τοτε καντην αυριο. μετα απο καποιες εβδομαδες αν δεν δειτε τιποτα δεν υπαρχει ελπιδα κ η χοριακη δεν εχει νοημα. οταν ξεκιναει μια κυηση αν μεχρι τις 8-9 εβδομαδες δεν ακουστει καρδουλα δεν προχωραει η κυηση η χοριακη οτι νουμερο κ να γραφει η χοριακη

• Μου αρέσει 1

Just now, anemoni1989 είπε:

Πότε σου είπε ο γιατρος σου?? 

Ο γιατρος μου ειχε πει να κανω 2χοριακες κ με βαση τα νουμερα που βγηκαν κ τους υπολογισμους του μου ειπε να παω να με δει την παρασκευη...την χοριακη λεω να την κανω μα δω αν ανεβαινει.

Just now, linaa είπε:

δημητρουλα η χοριακη δεν χρειαζετε πλεον αν θελεις να κανεις για να ηρεμησεις τοτε καντην αυριο. μετα απο καποιες εβδομαδες αν δεν δειτε τιποτα δεν υπαρχει ελπιδα κ η χοριακη δεν εχει νοημα. οταν ξεκιναει μια κυηση αν μεχρι τις 8-9 εβδομαδες δεν ακουστει καρδουλα δεν προχωραει η κυηση η χοριακη οτι νουμερο κ να γραφει η χοριακη

Αυτο φοβαμαι μην δεν ακουσω τιποτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...