Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

15 minutes ago, Papaki@ είπε:

@andrianni και @Garifalia1 ευχαριστώ κορίτσια

Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει αλλά είναι ένα βιβλίο που λέγεται διατροφη και γονιμότητα.εκδόσεις διόπτρα.5 ευρώ κάνει αλλά δίνει συμβουλές που βοηθούν στην παράταση της γυναικείας γονιμότητας αλλά κ στην υποστήριξη όποιας υποβοηθούμενης μεθόδου μέσω διατροφής και βιταμινών.κ όποια άλλη κοπέλα ενδιαφέρεται έχει κεφάλαια ξεχωριστά για πολυκυστικές ινωμιόματα, ενδομητρίωση,χαμηλή συγκέντρωση σπέρματος κλπ.έχει πάρα πολλά μέσα αλλά μπορείς να επθλέξεις αυτά που θες εσυ να κάνεις.π.χ το ξέρατε οτι πρέπει να κόψουμε τον καφε και να τρώμε κάθε μέρα γλυκοπατάτα? Φιλικά!!!

@Papaki@ Α! Κ όποια γυναίκα δεν έχει εισέλθει στην εμμηνόπαυση είναι γόνιμη και απόλυτα ικανή να συλλάβει.οκ? Είσαι έτοιμη λοιπόν! 

• Μου αρέσει 1

Παλι σας εχασα....  Σημερα η μερα μου δεν ειναι και πολυ καλη ξεπατωθηκα στους εμετούς....  Και ειχα να κανω δουλειες αλλα καταφερα και σηκώθηκα απο το κρεβατι στις 12 και τώρα μολις γύρισα απο το μικρο και εγω σε λιγο να μαζέψω και τη μεγαλη.... 

Κοριτσια συμφώνησα με αυτο που είπατε αν δεν εχετε μπει σε κλιμακτήριο αρα ειστε γόνιμη! 

Οσο για τους μεγάλους κύκλους δεν εχω ιδεα!!! Ποτε δεν ειχα πανω απο 35μερες...  Τωρα για τη διατροφή δε το πολυπιστευω για τοσα χρονια χαλια διατροφή κανω! 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

2 minutes ago, Alekagala είπε:

Παλι σας εχασα....  Σημερα η μερα μου δεν ειναι και πολυ καλη ξεπατωθηκα στους εμετούς....  Και ειχα να κανω δουλειες αλλα καταφερα και σηκώθηκα απο το κρεβατι στις 12 και τώρα μολις γύρισα απο το μικρο και εγω σε λιγο να μαζέψω και τη μεγαλη.... 

Κοριτσια συμφώνησα με αυτο που είπατε αν δεν εχετε μπει σε κλιμακτήριο αρα ειστε γόνιμη! 

Οσο για τους μεγάλους κύκλους δεν εχω ιδεα!!! Ποτε δεν ειχα πανω απο 35μερες...  Τωρα για τη διατροφή δε το πολυπιστευω για τοσα χρονια χαλια διατροφή κανω! 

αχ ρε κοριτσι μου, ποτε θα σταματησουν οι εμετοι?τι σου ειπε ο γιατρος σου?ειχες και στις αλλες εγκυμοσυνες?

Οχι δεν ειχα στις αλλες πολυ λιγες στο γιο μου....  Καθε δευτερη μερα εχω εμετό αλλα ειμαι μια χαρα μετα....  Εεε σημερα ηθελε προφανώς ξεκούραση και υπνο το σπορι γιαυτο δεν με αφησε ήσυχη να κανω τις δουλειες μου!!!! 

Ο γιατρός μου η απαντηση που μου εδωσε οτι κανω εμετούς ηταν "δε πειραζει μπας και καταλαβεις οτι επιτελους εισαι έγκυος και καθήσεις στα αυγα σου".... Με πήρανε ολοι χαμπάρι!!!!!

1 minute ago, Alekagala είπε:

Οχι δεν ειχα στις αλλες πολυ λιγες στο γιο μου....  Καθε δευτερη μερα εχω εμετό αλλα ειμαι μια χαρα μετα....  Εεε σημερα ηθελε προφανώς ξεκούραση και υπνο το σπορι γιαυτο δεν με αφησε ήσυχη να κανω τις δουλειες μου!!!! 

Ο γιατρός μου η απαντηση που μου εδωσε οτι κανω εμετούς ηταν "δε πειραζει μπας και καταλαβεις οτι επιτελους εισαι έγκυος και καθήσεις στα αυγα σου".... Με πήρανε ολοι χαμπάρι!!!!!

εεε μα τα ηθελε ο πισινος σου :P:P  xaxaxaxa

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα στην παρέα!

@caramel_83 δεν ήρθε ακόμα κορίτσι μου αλλά σήμερα που έδωσα αίμα για κάποιες εξετάσεις τους είπα να κάνουν κ μία χοριακη αλλά αφού δεν με πήρανε τηλέφωνο (τους το ζήτησα αν θα έβγαινε θετική) σημαίνει πως δεν οπότε τώρα θα το βγάλω εντελώς από το μυαλό μου κ θα έρθει πιστεύω γτ μάλλον εγώ την προκαλώ την καθυστέρηση...

Just now, KarMar84 είπε:

Καλησπέρα στην παρέα!

@caramel_83 δεν ήρθε ακόμα κορίτσι μου αλλά σήμερα που έδωσα αίμα για κάποιες εξετάσεις τους είπα να κάνουν κ μία χοριακη αλλά αφού δεν με πήρανε τηλέφωνο (τους το ζήτησα αν θα έβγαινε θετική) σημαίνει πως δεν οπότε τώρα θα το βγάλω εντελώς από το μυαλό μου κ θα έρθει πιστεύω γτ μάλλον εγώ την προκαλώ την καθυστέρηση...

βρε κοριτσι μου δεν τους παιρνεις εσυ ενα τηλ να τους ρωτησεις για σιγουρια??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Παρτους ενα τηλεφωνο να σιγουρευτείς....  Μπορει να το ξέχασαν....  Ειτε θετικό ειτε αρνητικό παλι χαρούμενη θα εισαι!!! 

Ειναι αληθεια οτι ησυχασμο δεν εχω...   Γιαυτο δεν μου λεει το φύλο γιατι θα παω σαν την τρελη να τα ψωνίσω ολα! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Alekagala είπε:

Παρτους ενα τηλεφωνο να σιγουρευτείς....  Μπορει να το ξέχασαν....  Ειτε θετικό ειτε αρνητικό παλι χαρούμενη θα εισαι!!! 

Ειναι αληθεια οτι ησυχασμο δεν εχω...   Γιαυτο δεν μου λεει το φύλο γιατι θα παω σαν την τρελη να τα ψωνίσω ολα! 

φαντασου σε εχουμε παρει χαμπαρι εμεις πισω απο την οθονη του υπολογιστη, σκεψου λοιπον απο κοντα τι θα γινεται, μεχρι και ο γιατρος σηκωσε τα χερια ψηλα :P:P:P 

Just now, elenakii22 είπε:

@Alekagala θυμισε μου λιγο το 3ο παιδακι δεν ειναι αυτο?τα αλλα δυο αγορακια ειναι η ενα κ ενα?

το 3 της ειναι και του βγαζει το λαδι γιατι δεν καθεται λιγο ησυχη :P τα αλλα δυο ειναι ενα και ενα ;) 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...