Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , elenakii22 είπε:

μια χαρα!!!μπραβο!!!αντε να πας να το δεις!!!εγω με 360(τωρα 300 κατι ηταν ακριβως δε θυμάμαι)την δευτερα παρασκευη εκανα υπερηχο κ ειδαμε κ σακο κ εμβρυικα στοιχεια!!

@Ani ani ταλαιπωρια τωρα με την εξεταση αλλα δεν εχετε κ επιλογη δυστυχως...ας την κανει τουλαχιστον να ξεμπερδευει...εγω οταν εκλεισα την αυχενικη μου ειπε ο γιατρος 80 ο υπερηχος 50 οι εξετασεις για το συνδρομο down και 50 κυστικη ινωση...η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα ξανακουσει αλλα λεμε ενταξει 50ε ειναι ας την κανουμε γτ ποτε δε ξερεις...μας ρωτησε αν θελουμε να την κανουμε..γενικα ολες οι εξετασεις ειναι απαραιτητες αλλα καμια υποχρεωτική η καθεμια επιλεγει τι θα κανει!μου εχει πει ο γιατρος μου οτι ειχε πελατισσα που δεν εκανε για το συνδρομο γτ λεει κ να εχει θα το κρατησω οποτε δεν εχει νοημα!

Γεια σ Ελενακι μου! Αρα ναι οι τιμες πανω κατω ειναι ιδιες..Ενταξει τα αποτελεσματα με καινε βασικα και δεν πειραζει τα χρηματα..απλα εκνευριστικα με το Δημοσιο.. Οντως δεν ειναι υποχρωτικες ολες οι εξετασεις αλλα μπορει απλα να σε ενημερωσει ο γιατρος οτι υπαρχουν και ας κανει οτι θελει η καθε μια.

πρίν από 29 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Δεν πήγα δουλειά σήμερα και με πήρε ο ύπνος... Είναι 720.62!!!!!!!

Χρόνια ξανακάνω άλλη μου είπε ο γιατρός! Την άλλη βδομάδα θα πάω!

@MelinaFo γιατί δεν παίρνεις ένα τεστ;

@Ani ani είμαστε σχεδόν γειτόνισσες...

Συγχαρητηρια κοριτσι μου! Ειναι κ επισημα εγκυος!!!! Ολα καλα να σου πανε! Που μενεις εσυ γειτονισσα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

Γεια σ Ελενακι μου! Αρα ναι οι τιμες πανω κατω ειναι ιδιες..Ενταξει τα αποτελεσματα με καινε βασικα και δεν πειραζει τα χρηματα..απλα εκνευριστικα με το Δημοσιο.. Οντως δεν ειναι υποχρωτικες ολες οι εξετασεις αλλα μπορει απλα να σε ενημερωσει ο γιατρος οτι υπαρχουν και ας κανει οτι θελει η καθε μια.

Συγχαρητηρια κοριτσι μου! Ειναι κ επισημα εγκυος!!!! Ολα καλα να σου πανε! Που μενεις εσυ γειτονισσα?

Μπραβο @Farmakotriftena ολα τελεια θα πανε...ποτε ειπες θα ξαναπας στον γιατρό? @elenakii22 ποσο ηταν η χοριακη σου που ειδατε ολα αυτα?

On 1/10/2017 at 4:35 ΜΜ, alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!

@Dimitr@17 πολύχρονη! Σούπερ η έκπληξη του Αντρούλα σου! Και του χρόνου θα έχετε το μπεμπάκι σας!

@Μαρθα Κ ευτυχισμένη επέτειο! Να είστε γέροι και αγαπημενοι και όλα τα άλλα θα γίνουν. 

@Garifalia1 λογικά είναι δύσκολος ο πρώτος καιρός. Αλλά και πόση ευτυχία ε; Να σας ζήσει και πάλι. Έχουμε καινούργιες γκαστρούλες, την @Farmakotriftena, την @Vana87 και την @Dimitr@17

Ερώτηση: πόσες μέρες μετά την ωορρηξία έρχεται η περίοδος; Είμαι 10η μέρα από αυτό που νομίζω ήταν το θετικό τεστ και από το πρωί έχω ροζ που σημαίνει ότι έρχεται η λατρεμένη#not. Τα νεύρα μου. 

Ευχαριστώ πολύ αγάπη μου να είσαι καλά!!! 

7 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Καλημερα παρεουλα, χθες ειχα δουλεια και δεν καταφερα να μπω 

@alina80 ρε κοριτσι λες να κανεις ποδαρικο Οκτωβριου???:wub:

@Μαρθα Κ εσυ τι κανεις καλη μου?αδιαθετησες τελικα?

@Dimitr@17 αγαπη ποτε θα πας γιατρο εσυ?

οι υπολοιπες?

Ναι αδιαφετισα αγάπη βάλεμε στον πίνακα 5 Νοεμβρίου και βλέπουμε.... 

πρίν από 12 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μπραβο @Farmakotriftena ολα τελεια θα πανε...ποτε ειπες θα ξαναπας στον γιατρό? @elenakii22 ποσο ηταν η χοριακη σου που ειδατε ολα αυτα?

Θα παω την αλλη βδομάδα! Δευτέρα ή Τετάρτη!

Δημητρούλα  μου αφού έχεις αγχωθεί τόσο,  γιατί δεν παίρνεις  τώρα ένα τηλέφωνο τον γιατρό σου και να τον ρωτήσεις αυτό που σε απασχολει; Να δεις τι απαντήσει θα σου δώσει.... από ένα σημείο και μετά η χοριακη δε διπλασιάζεται απόλυτα.  Βέβαια δε γνωρίζω από πόσες μονάδες. Αν ξέρει κάποια ας μας πει.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια θα τρελαθώ σήμερα συνέβη κάτι στην δουλειά που με άφησε με το στόμα ανοιχτό λοιπόν ακούστε.... Το Σάββατο ήμουν πρωί έρχεται μια κυρία πολύ γλυκιά μου ζητάει έναν καφέ μου λέει τον θέλω πολύ καφτο η άλλη κοπέλα ξέρει της λέω μην ανησυχείς θα σας  το φτιάξω όπως το θέλετε τον περνει φεύγει και όλα καλά.... Έρχεται σήμερα μου λέει φτιάξε μου ένα ίδιο καφέ έρχεται ταμείο να με πληρώσει μου λέει μπορώ να σου κάνω μια αδιακριτη ερώτηση πείτε μου λέω... Μου λέει κοίτα με στα μάτια θες να κάνεις παιδάκι?? Μένω κόκκαλο εννοείται λέω μου λέει μόνο με την προσευχή και θέλω να έρθεις σε αυτό το μοναστήρι να βρεις τον γέροντα και αυτός θα σου πει και πότε θα μείνεις εγκυος κορίτσια πραγματικά η γυναίκα πρέπει να εχει χάρισμα δεν μπορούσε να ξέρει αν έχω παιδιά η όχι μόνο την βέρα είδε στο χέρι μου.... Την έψαξα στα δωμάτια δεν την βρήκα θα περιμένω πως και πως αύριο το πρωί να έρθει να μιλήσουμε ποιο πολύ.... 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Nati85 είπε:

Διαβασα ενα ωραιο αρθρο και θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας ειναι λιγο μεγαλο αλλα διαβαστε το αν θελετε!

Πόσες φορές σου έχει τύχει να πεις «Δε θα έπρεπε να νιώθω έτσι τώρα». «Δεν είναι σωστό να του θυμώσω». «Έχει κάνει τόσα για μένα». «Δεν πρέπει να νιώθω απογοήτευση. Αφού έχω τα πάντα στη ζωή μου. Μα, είμαι τόσο αχάριστος;» Κι όμως το συναίσθημα είναι εκεί. Δίνει το παρόν αγνοώντας την εκλογίκευση που επιχειρείς. Τι συμβαίνει σε αυτές τις καταστάσεις; Πώς πρέπει να τις χειριζόμαστε αν θέλουμε να εξελιχθούμε;

Δεν υπάρχει λάθος συναίσθημα

Για να απαντήσουμε σε αυτά τα ερωτήματα χρειάζεται να ξεκινήσουμε με μια παραδοχή. Δεν υπάρχει λάθος συναίσθημα. Τα συναισθήματα είναι η απευθείας σύνδεση με τον εσωτερικό μας κόσμο. Είναι μηνύματα από το ασυνείδητό μας. Όταν νιώθουμε κάτι έντονα ο εαυτός μας προσπαθεί να μας επικοινωνήσει κάτι. Αν νιώθουμε θυμωμένοι με κάποιον σημαίνει ότι κάτι σε αυτόν μας θυμώνει ακόμα και αν δεν ξέρουμε τι. Κάτι μας ενοχλεί κι ας μη γνωρίζουμε το λόγο.

Το συναίσθημά σου είναι η αλήθεια σου

Δεν είναι λάθος αυτό που νιώθουμε. Είναι η αλήθεια μας. Δεν έχει σημασία αν δε μας βγάζει νόημα με βάση την κοινή λογική. Το συναίσθημα έχει τη δική του λογική. Την Ψυχο-λογική.

«Μας πώς γίνεται να θυμώνω με το παιδί μου; Πρέπει να είμαι πολύ κακός γονέας!» Γίνεται και είναι και πολύ ανθρώπινο. Τα παιδιά όσο και αν τα αγαπάμε είναι αναπόφευκτο πολλές φορές να μας σπάνε τα νεύρα. Οι ανάγκες τους συχνά ανταγωνίζονται με τις δικές μας. Δεν είμαστε «κακοί» αν αγανακτούμε μέσα μας. Άνθρωποι είμαστε.

«Πώς να θυμώσω με τη μητέρα μου που με μεγάλωσε και με αγαπάει τόσο; Πρέπει να είμαι πολύ κακός γιος/κόρη!». Είναι φυσιολογικότατο να της θυμώσεις. Είναι ανθρώπινη και η μητέρα σου, όχι θεά. Η ανθρώπινη φύση της θα σου προκαλέσει κάποιες φορές αγανάκτηση και θα σε εξοργίσει. Συμβαίνει σε όλους. Δε γίνεται αλλιώς.

«Πώς γίνεται να με ενοχλεί ο σύντροφός μου που με προσέχει τόσο πολύ; Που είναι τόσο καλός και όλοι μου λένε πόσο καλό παιδί είναι. Μήπως κάτι πάει στραβά με μένα;» Όχι, τίποτα δεν πάει στραβά με σένα. Το ότι σε προσέχει κάποιος δε σημαίνει ότι πάντα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος μαζί του. Αυτό είναι αδύνατον. Δε σημαίνει ότι είναι κακό να είσαι δυσαρεστημένος μαζί του. Δεν υπάρχουν «πρέπει». Δεν υπάρχει καλό και κακό συναίσθημά. Υπάρχει μόνο το δικό σου συναίσθημα. Η δικιά σου αλήθεια. Ο καλύτερος άνθρωπος μπορεί να είναι ο άλλος αλλά εσένα μπορεί να μη σου ταιριάζει. Τι να κάνουμε τώρα.

«Πώς γίνεται να παραπονιέμαι για τη ζωή μου αφού τα έχω όλα; Πρέπει να είμαι πολύ αχάριστος!» Δεν είσαι αχάριστος. Η ζωή δεν είναι κουτάκια τα οποία αν τα γεμίσουμε θα νιώσουμε πλήρης με το ζόρι. Δεν υπάρχει αντικειμενική πληρότητα. Μόνο υποκειμενική. Μόνο η δική σου.

Επεξεργασία σημαίνει εξέλιξη

Μην αγνοήσεις το συναίσθημά σου. Ο βαθύτερος εαυτός σου στέλνει ένα μήνυμα. Αν επιλέξεις να μη δώσεις σημασία να είσαι σίγουρος ότι το συναίσθημα θα επανέλθει δριμύτερο. Δεν θα περάσει. Δε θα φύγει. Ο μόνος τρόπος να το ησυχάσεις είναι να το κοιτάξεις κατάματα. Να το επεξεργαστείς. Μπορεί, βέβαια, αυτό να φαντάζει αδύνατο σε πρώτο χρόνο. Αν για παράδειγμα νιώθεις θυμό με τον προστατευτικό γλυκό σύντροφό σου, μη βιαστείς να συμπεράνεις ότι κάτι δεν κάνεις καλά. Ίσως χρειαστεί να το εκφράσεις και να το δείτε μαζί αν η σχέση το αντέχει.

Αν επιλέξεις να μην το εκφράσεις για τον οποιοδήποτε λόγο (πχ. φοβάσαι πώς θα το πάρει, πώς θα ακουστεί, θα σε πάρουν για τρελό) δεν πειράζει. Δεν είναι πάντα εύκολο να μοιραζόμαστε τα συναισθήματά μας, ειδικά αν για κάποιο λόγο νιώθουμε περίεργα για το γεγονός ότι τα νιώθουμε… Όμως, μην το καταπνίξεις. Συζήτησέ το με κάποιον έμπιστο φίλο. Μίλησε με έναν ειδικό αν αυτό που νιώθεις επιμένει. Μόνο μην το καταπνίξεις. Επεξεργάσου το. Τι σε κάνει να νιώθεις έτσι; Τι συμβαίνει; Για ποιο λόγο έχει αντίκτυπο πάνω σου;

Η επεξεργασία των συναισθημάτων είναι που μας ωριμάζει σαν ανθρώπους. Όχι η ηλικία. Μπορεί να δεις ανθρώπους 60 ετών και να είναι ακόμα σαν 7χρονα παιδιά. Εξελισσόμαστε σαν προσωπικότητες όταν δίνουμε σημασία στον εσωτερικό μας κόσμο. Όταν ακούμε το συναίσθημά μας και σκύβουμε στοργικά επάνω του για να ακούσουμε τι έχει να μας πει. Μεγαλώνουμε όταν κατανοούμε τον εαυτό μας. Αυτά που νιώθουμε είναι ο μοναδικός τρόπος για να αφουγκραστούμε τι είναι αυτό που μας εκφράζει.

Γι’ αυτό να θυμάσαι ότι δεν είσαι περίεργος, αγνώμων, κακός ή αχάριστος. Είσαι ένας άνθρωπος όπως όλοι μας και παλεύεις να βρεις τη δική σου αλήθεια. Μην πεις «δε θα έπρεπε να νιώθω έτσι». Άκου το συναίσθημά σου και επεξεργάσου το. Μάθε από αυτό και θα μάθεις τον εαυτό σου.

Καλά έκανες κ το έβαλες! Μιας κ δεν έχω αλλά like το γράφω.μάλλον γι αυτο εχουν μέχρι 10.για να αναγκαστεις να γραψεις!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Θα παω την αλλη βδομάδα! Δευτέρα ή Τετάρτη!

Δημητρούλα  μου αφού έχεις αγχωθεί τόσο,  γιατί δεν παίρνεις  τώρα ένα τηλέφωνο τον γιατρό σου και να τον ρωτήσεις αυτό που σε απασχολει; Να δεις τι απαντήσει θα σου δώσει.... από ένα σημείο και μετά η χοριακη δε διπλασιάζεται απόλυτα.  Βέβαια δε γνωρίζω από πόσες μονάδες. Αν ξέρει κάποια ας μας πει.

Θα παω την παρασκευη στον γιατρο απλα εχω αγχος μηπως δεν αυξανεται η χοριακη μου...

@Dimitr@17 βρήκα από internet αυτο: 

Στις περισσότερες φυσιολογικές εγκυμοσύνες που η  τιμή  της χοριακής είναι  κάτω από 1200 mlU/ml (την ημέρα που θα γίνει η μέτρηση ), περιμένουμε σε αυτή την περίπτωση η τιμή της ορμόνης συνήθως  να έχει δυναμική  διπλασιασμού κάθε 48-72 ώρες, και συνήθως αυξάνεται κατά 60% το λιγότερο, κάθε 2 ημέρες. Καθώς η εγκυμοσύνη εξελίσσεται, ο ρυθμός αύξησης μειώνεται σημαντικά. Μεταξύ 1200 και 6000 mlU/ml, η ορμόνη συνήθως διπλασιάζεται σε 72-96 ώρες. Για τιμή  από 6000 mlU/ml και πάνω χρειάζονται περισσότερες από 4 μέρες για να διπλασιαστεί  η τιμή , αλλά σε  αυτή την περίπτωση δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία να παρακολουθείς τα επίπεδα της χοριακήςκαθώς η αύξηση είναι φυσιολογικά μικρότερη και δεν σχετίζεται πλέον με την καλή εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Μετά από 2-3 μήνες η αύξηση θα μειωθεί ακόμη περισσότερο και τελικά τα επίπεδα της χοριακής θα πέσουν.

Αυτό που θα σε συμβούλευα είναι να πάρεις το γιατρό σου τώρα ένα τηλέφωνο και να τον ρωτήσεις. Να του πεις ότι "μ'έχει αγχώσει πολύ το γεγονός ότι δε διπλασιάστηκε κι αν σε αυτές τις μονάδες γενικά υπάρχει διπλασιασμός ανά 48ωρο. "  παρ'τον ένα τηλέφωνο,  γιατί η αυριανή χοριακη,  μπορεί να σε μπερδέψει περισσότερο....

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

@Dimitr@17 βρήκα από internet αυτο: 

Στις περισσότερες φυσιολογικές εγκυμοσύνες που η  τιμή  της χοριακής είναι  κάτω από 1200 mlU/ml (την ημέρα που θα γίνει η μέτρηση ), περιμένουμε σε αυτή την περίπτωση η τιμή της ορμόνης συνήθως  να έχει δυναμική  διπλασιασμού κάθε 48-72 ώρες, και συνήθως αυξάνεται κατά 60% το λιγότερο, κάθε 2 ημέρες. Καθώς η εγκυμοσύνη εξελίσσεται, ο ρυθμός αύξησης μειώνεται σημαντικά. Μεταξύ 1200 και 6000 mlU/ml, η ορμόνη συνήθως διπλασιάζεται σε 72-96 ώρες. Για τιμή  από 6000 mlU/ml και πάνω χρειάζονται περισσότερες από 4 μέρες για να διπλασιαστεί  η τιμή , αλλά σε  αυτή την περίπτωση δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία να παρακολουθείς τα επίπεδα της χοριακήςκαθώς η αύξηση είναι φυσιολογικά μικρότερη και δεν σχετίζεται πλέον με την καλή εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Μετά από 2-3 μήνες η αύξηση θα μειωθεί ακόμη περισσότερο και τελικά τα επίπεδα της χοριακής θα πέσουν.

Αυτό που θα σε συμβούλευα είναι να πάρεις το γιατρό σου τώρα ένα τηλέφωνο και να τον ρωτήσεις. Να του πεις ότι "μ'έχει αγχώσει πολύ το γεγονός ότι δε διπλασιάστηκε κι αν σε αυτές τις μονάδες γενικά υπάρχει διπλασιασμός ανά 48ωρο. "  παρ'τον ένα τηλέφωνο,  γιατί η αυριανή χοριακη,  μπορεί να σε μπερδέψει περισσότερο....

Το εχω διαβασει αυτο που λες...οπως και οτι σε μερικες κοπελες διπλασιαζεται σε 2,5 με 3μερες...προσπαθω να μην το σκεφτομαι κ λεω ολα καλα θα πανε...σε ευχαριστω πολυ παντως

Διαφημίσεις

Just now, Dimitr@17 είπε:

Το εχω διαβασει αυτο που λες...οπως και οτι σε μερικες κοπελες διπλασιαζεται σε 2,5 με 3μερες...προσπαθω να μην το σκεφτομαι κ λεω ολα καλα θα πανε...σε ευχαριστω πολυ παντως

Γιατί δεν το παιρνεις; μη ντρέπεσαι. Μη σε τρώει τώρα ολο αυτό μέσα σου, εδώ και πόσες μέρες. Πάντως μη πας για χοριακη.  Μπορεί να σε μπερδέψει πολυ... 

Ξέρει καμία κοπέλα ποτέ σταματάει να διπλασιάζεται η χοριακη;;;

yplDp3.png

Κορίτσια η χοριακή σε μένα διπλασιαζόταν μέχρι τις 7500 κάθε 2 μέρες κανονικά!!!Ξεκίνησα με 80 Πέμπτη και Δευτέρα είχα 770 ενώ έπρεπε 320.Δηλ είχα τέλειο διπλασιασμό!!Από την εμπειρία μου θα πω ότι οι χοριακές δεν είναι ένδειξη!!Οταν μετά τις 1500 μονάδες το παρακολουθείς υπερηχογραφικά δεν χρειάζοναται!!Δημητρούλα εγώ θα σου πρότεινα να του τηλ και να κλείσεις για υπέρηχο νωρίτερα!!Οφείλει να σε δεχτεί έστω τελευταίο ραντεβού της ημέρας.Πες του να δούμε σάκο αφού ανέβηκε η χοριακή και να ηρεμήσω λίγο!!

Εσυ δημητρα μονο.μια είχες κανει; 98 μοναδες; δεν εκανες αλλη;

@marillia σου ειχε υπερδιαπλασιαστει... εμένα  μόνο τη 1η φορά. Από 36μοναδες μετά από 2 μέρες έγινε 122. 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...