Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Παντως εαν ολες εσεις οι "Αθηναιες" θελετε να βρεθουμς καποια στιγμη εξω για καφε..σας δελεαζω λεγοντας σας οτι μπορω να φερω σοκολατακια Βελγικα απο τη δουλεια..σκεφτειτε το

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 14 λεπτά , KarMar84 είπε:

@Vana87 @Dimitr@17 @Farmakotriftena @aspa80 πολλά συγχαρητήρια κορίτσια!! Καλή τελειόμηνη εγκυμοσυνη σε όλες σας!! :-D

Ευχαριστούμε!! Που χαθηκες εσυ;; πως εισαι;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Vana87 είπε:

Ευχαριστούμε!! Που χαθηκες εσυ;; πως εισαι;

Καλά είμαι γλυκιά μου :) μετά την βιοχημικη αφήσαμε έναν μήνα κενό χωρίς προσπάθειες και αυτόν τον μήνα επανηλθαμε γτ αυτή την εβδομάδα τελειώνω από την δουλειά και θα πάω στην πόλη μου για 20 μέρες οπότε από βδομάδα θα μπορέσω να πάω στον γιατρό επιτέλους!! Σήμερα έχω πονακια περιόδου οπότε μάλλον ωορρηξια.... Πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!! 

• Μου αρέσει 3

Γεια σας γλυκουλες και καλο μήνα!!

Κορίτσιαααα βοηθήστε με όσες γνωρίζετε.. αύριο ο αντρουλης μου πάει για σπερμοδιαγραμμα! Μας είπαν να πλυθεί καλά με μπεταντιν και να πάμε το δείγμα στο εργαστήριο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η κοπέλα στον ουρολόγο μου είχε γράψει μόνο σπερμοδιαγραμμα και θα πάω πίσω το παραπεμπτικό να μου το αλλάξει. Τι να ζητήσω? Καλλιέργεια απλή ή να μου γράψει οοοτι υπάρχει γύρω από αυτή την εξέταση? Κάτι μου είπαν για ουρεοπλασμα και χλαμύδια και επειδή δεν έχω ιδέα από αυτά αν μπορεί κάποια έμπειρη ας με βοηθήσει γιατί η κοπέλα εκεί δεν είναι καθόλου πρόθυμη! Επίσης αν ξέρετε πόσες μέρες αποχής χρειάζεται.. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

@aspa80 καλώ ήρθες! Σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

σας φιλώ όλες και ζητώ συγγνώμη που δεν κατάφερα να σας διαβάσω αναλυτικά αλλά λείπαμε το σκ!

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Vila είπε:

Κορίτσιαααα βοηθήστε με όσες γνωρίζετε.. αύριο ο αντρουλης μου πάει για σπερμοδιαγραμμα! Μας είπαν να πλυθεί καλά με μπεταντιν και να πάμε το δείγμα στο εργαστήριο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η κοπέλα στον ουρολόγο μου είχε γράψει μόνο σπερμοδιαγραμμα και θα πάω πίσω το παραπεμπτικό να μου το αλλάξει. Τι να ζητήσω? Καλλιέργεια απλή ή να μου γράψει οοοτι υπάρχει γύρω από αυτή την εξέταση? Κάτι μου είπαν για ουρεοπλασμα και χλαμύδια και επειδή δεν έχω ιδέα από αυτά αν μπορεί κάποια έμπειρη ας με βοηθήσει γιατί η κοπέλα εκεί δεν είναι καθόλου πρόθυμη! Επίσης αν ξέρετε πόσες μέρες αποχής χρειάζεται.. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

σας φιλώ όλες και ζητώ συγγνώμη που δεν κατάφερα να σας διαβάσω αναλυτικά αλλά λείπαμε το σκ!

Καλημέρα!  να της πεις να γραψει  καλλιεργεια για  αεροβια κ αναεροβια μικροβια, μυκητες ,χλαμυδια , ουρεοπλασμα , μυκοπλασμα , γονοκοκκοι  και αντιβιογραμμα αν χρειαστει.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Vila είπε:

λοιπον μερες αποχης 3-5... χωρις να υπολογιζεις τη μερα που θα δωσει δειγμα και την μερα που θα τελειωσει για τελευταια φορα..

πχ επαφη σημερα και παρασκευη σαββατο η κυριακη δινει δειγμα...

καλλιεργεια για οτι υπαρχει θα της πεις... ειναι ουρεοπλασμα,μυκοπλασμα,χλαμμυδια μυκητες neeiser τριχομοναδες. αεροβια και αναεροβια καλλιεργεια για μικροβια.

δεχτηκε να στο ακυρωσει και να σου βγαλει καινουργιο?την ρωτησες?

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Vila είπε:

Συνηθως 3-4 μέρες , εμενα ο anτρας μου πηγε στις 3 μέρες (Δηλαδη δευτερα πρωι ειχαμε κανει τελευταια φορα κ Πεμπτη πρωι εδωσε σπερμα για εξετασεις)

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 25 λεπτά , Vila είπε:

αερόβια αναερόβια ... τα πάντα να δει στην καλλιέργεια ...

ukSwp3.png

πρίν από 41 λεπτά , KarMar84 είπε:

Καλά είμαι γλυκιά μου :) μετά την βιοχημικη αφήσαμε έναν μήνα κενό χωρίς προσπάθειες και αυτόν τον μήνα επανηλθαμε γτ αυτή την εβδομάδα τελειώνω από την δουλειά και θα πάω στην πόλη μου για 20 μέρες οπότε από βδομάδα θα μπορέσω να πάω στον γιατρό επιτέλους!! Σήμερα έχω πονακια περιόδου οπότε μάλλον ωορρηξια.... Πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!! 

Και εγω αυτον τον μηνα κενο ηθελα να τον αφησω αλλα ετυχε και ειχαμε μια επαφη και εμεινα εγκυος! Σου ευχομαι κι εσυ να μεινεις τοσο ευκολα! Περιμενω συντομα ευχαριστα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Διαβασα ενα ωραιο αρθρο και θα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας ειναι λιγο μεγαλο αλλα διαβαστε το αν θελετε!

Πόσες φορές σου έχει τύχει να πεις «Δε θα έπρεπε να νιώθω έτσι τώρα». «Δεν είναι σωστό να του θυμώσω». «Έχει κάνει τόσα για μένα». «Δεν πρέπει να νιώθω απογοήτευση. Αφού έχω τα πάντα στη ζωή μου. Μα, είμαι τόσο αχάριστος;» Κι όμως το συναίσθημα είναι εκεί. Δίνει το παρόν αγνοώντας την εκλογίκευση που επιχειρείς. Τι συμβαίνει σε αυτές τις καταστάσεις; Πώς πρέπει να τις χειριζόμαστε αν θέλουμε να εξελιχθούμε;

Δεν υπάρχει λάθος συναίσθημα

Για να απαντήσουμε σε αυτά τα ερωτήματα χρειάζεται να ξεκινήσουμε με μια παραδοχή. Δεν υπάρχει λάθος συναίσθημα. Τα συναισθήματα είναι η απευθείας σύνδεση με τον εσωτερικό μας κόσμο. Είναι μηνύματα από το ασυνείδητό μας. Όταν νιώθουμε κάτι έντονα ο εαυτός μας προσπαθεί να μας επικοινωνήσει κάτι. Αν νιώθουμε θυμωμένοι με κάποιον σημαίνει ότι κάτι σε αυτόν μας θυμώνει ακόμα και αν δεν ξέρουμε τι. Κάτι μας ενοχλεί κι ας μη γνωρίζουμε το λόγο.

Το συναίσθημά σου είναι η αλήθεια σου

Δεν είναι λάθος αυτό που νιώθουμε. Είναι η αλήθεια μας. Δεν έχει σημασία αν δε μας βγάζει νόημα με βάση την κοινή λογική. Το συναίσθημα έχει τη δική του λογική. Την Ψυχο-λογική.

«Μας πώς γίνεται να θυμώνω με το παιδί μου; Πρέπει να είμαι πολύ κακός γονέας!» Γίνεται και είναι και πολύ ανθρώπινο. Τα παιδιά όσο και αν τα αγαπάμε είναι αναπόφευκτο πολλές φορές να μας σπάνε τα νεύρα. Οι ανάγκες τους συχνά ανταγωνίζονται με τις δικές μας. Δεν είμαστε «κακοί» αν αγανακτούμε μέσα μας. Άνθρωποι είμαστε.

«Πώς να θυμώσω με τη μητέρα μου που με μεγάλωσε και με αγαπάει τόσο; Πρέπει να είμαι πολύ κακός γιος/κόρη!». Είναι φυσιολογικότατο να της θυμώσεις. Είναι ανθρώπινη και η μητέρα σου, όχι θεά. Η ανθρώπινη φύση της θα σου προκαλέσει κάποιες φορές αγανάκτηση και θα σε εξοργίσει. Συμβαίνει σε όλους. Δε γίνεται αλλιώς.

«Πώς γίνεται να με ενοχλεί ο σύντροφός μου που με προσέχει τόσο πολύ; Που είναι τόσο καλός και όλοι μου λένε πόσο καλό παιδί είναι. Μήπως κάτι πάει στραβά με μένα;» Όχι, τίποτα δεν πάει στραβά με σένα. Το ότι σε προσέχει κάποιος δε σημαίνει ότι πάντα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος μαζί του. Αυτό είναι αδύνατον. Δε σημαίνει ότι είναι κακό να είσαι δυσαρεστημένος μαζί του. Δεν υπάρχουν «πρέπει». Δεν υπάρχει καλό και κακό συναίσθημά. Υπάρχει μόνο το δικό σου συναίσθημα. Η δικιά σου αλήθεια. Ο καλύτερος άνθρωπος μπορεί να είναι ο άλλος αλλά εσένα μπορεί να μη σου ταιριάζει. Τι να κάνουμε τώρα.

«Πώς γίνεται να παραπονιέμαι για τη ζωή μου αφού τα έχω όλα; Πρέπει να είμαι πολύ αχάριστος!» Δεν είσαι αχάριστος. Η ζωή δεν είναι κουτάκια τα οποία αν τα γεμίσουμε θα νιώσουμε πλήρης με το ζόρι. Δεν υπάρχει αντικειμενική πληρότητα. Μόνο υποκειμενική. Μόνο η δική σου.

Επεξεργασία σημαίνει εξέλιξη

Μην αγνοήσεις το συναίσθημά σου. Ο βαθύτερος εαυτός σου στέλνει ένα μήνυμα. Αν επιλέξεις να μη δώσεις σημασία να είσαι σίγουρος ότι το συναίσθημα θα επανέλθει δριμύτερο. Δεν θα περάσει. Δε θα φύγει. Ο μόνος τρόπος να το ησυχάσεις είναι να το κοιτάξεις κατάματα. Να το επεξεργαστείς. Μπορεί, βέβαια, αυτό να φαντάζει αδύνατο σε πρώτο χρόνο. Αν για παράδειγμα νιώθεις θυμό με τον προστατευτικό γλυκό σύντροφό σου, μη βιαστείς να συμπεράνεις ότι κάτι δεν κάνεις καλά. Ίσως χρειαστεί να το εκφράσεις και να το δείτε μαζί αν η σχέση το αντέχει.

Αν επιλέξεις να μην το εκφράσεις για τον οποιοδήποτε λόγο (πχ. φοβάσαι πώς θα το πάρει, πώς θα ακουστεί, θα σε πάρουν για τρελό) δεν πειράζει. Δεν είναι πάντα εύκολο να μοιραζόμαστε τα συναισθήματά μας, ειδικά αν για κάποιο λόγο νιώθουμε περίεργα για το γεγονός ότι τα νιώθουμε… Όμως, μην το καταπνίξεις. Συζήτησέ το με κάποιον έμπιστο φίλο. Μίλησε με έναν ειδικό αν αυτό που νιώθεις επιμένει. Μόνο μην το καταπνίξεις. Επεξεργάσου το. Τι σε κάνει να νιώθεις έτσι; Τι συμβαίνει; Για ποιο λόγο έχει αντίκτυπο πάνω σου;

Η επεξεργασία των συναισθημάτων είναι που μας ωριμάζει σαν ανθρώπους. Όχι η ηλικία. Μπορεί να δεις ανθρώπους 60 ετών και να είναι ακόμα σαν 7χρονα παιδιά. Εξελισσόμαστε σαν προσωπικότητες όταν δίνουμε σημασία στον εσωτερικό μας κόσμο. Όταν ακούμε το συναίσθημά μας και σκύβουμε στοργικά επάνω του για να ακούσουμε τι έχει να μας πει. Μεγαλώνουμε όταν κατανοούμε τον εαυτό μας. Αυτά που νιώθουμε είναι ο μοναδικός τρόπος για να αφουγκραστούμε τι είναι αυτό που μας εκφράζει.

Γι’ αυτό να θυμάσαι ότι δεν είσαι περίεργος, αγνώμων, κακός ή αχάριστος. Είσαι ένας άνθρωπος όπως όλοι μας και παλεύεις να βρεις τη δική σου αλήθεια. Μην πεις «δε θα έπρεπε να νιώθω έτσι». Άκου το συναίσθημά σου και επεξεργάσου το. Μάθε από αυτό και θα μάθεις τον εαυτό σου.

• Μου αρέσει 6

e6OVp3.pngExilp3.png

Δεν πήγα δουλειά σήμερα και με πήρε ο ύπνος... Είναι 720.62!!!!!!!

Χρόνια ξανακάνω άλλη μου είπε ο γιατρός! Την άλλη βδομάδα θα πάω!

@MelinaFo γιατί δεν παίρνεις ένα τεστ;

@Ani ani είμαστε σχεδόν γειτόνισσες...

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Δεν πήγα δουλειά σήμερα και με πήρε ο ύπνος... Είναι 720.62!!!!!!!

Χρόνια ξανακάνω άλλη μου είπε ο γιατρός! Την άλλη βδομάδα θα πάω!

@MelinaFo γιατί δεν παίρνεις ένα τεστ;

@Ani ani είμαστε σχεδόν γειτόνισσες...

μια χαρα!!!μπραβο!!!αντε να πας να το δεις!!!εγω με 360(τωρα 300 κατι ηταν ακριβως δε θυμάμαι)την δευτερα παρασκευη εκανα υπερηχο κ ειδαμε κ σακο κ εμβρυικα στοιχεια!!

@Ani ani ταλαιπωρια τωρα με την εξεταση αλλα δεν εχετε κ επιλογη δυστυχως...ας την κανει τουλαχιστον να ξεμπερδευει...εγω οταν εκλεισα την αυχενικη μου ειπε ο γιατρος 80 ο υπερηχος 50 οι εξετασεις για το συνδρομο down και 50 κυστικη ινωση...η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα ξανακουσει αλλα λεμε ενταξει 50ε ειναι ας την κανουμε γτ ποτε δε ξερεις...μας ρωτησε αν θελουμε να την κανουμε..γενικα ολες οι εξετασεις ειναι απαραιτητες αλλα καμια υποχρεωτική η καθεμια επιλεγει τι θα κανει!μου εχει πει ο γιατρος μου οτι ειχε πελατισσα που δεν εκανε για το συνδρομο γτ λεει κ να εχει θα το κρατησω οποτε δεν εχει νοημα!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...