Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλα πλεον ενα σωρο εξετασεις κανουμε και εμεις και τα μικρα μας!να το εχουμε υποψιν μας τουλαχιστον να το κανουμε και αυτο!

ενταξει εσυ που εχεις παιδακι υγειες μπορεις απλα να κανεις μονο την πιο συνιθισμενη μεταλαξη εξεταση. 

εσυ οχι το παιδακι εννοειτε τον γυναικολογο θα ρωτησεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 18 λεπτά , linaa είπε:

για την κυστικη οινωση μιλατε?? για κυστικη πρεπει να κανουν οι γονεις αν εχει το παιδι δεν υπαρχει θεραπεια κ ειναι κ εχει προσδοκοιμο ζωης μεχρι τα 30 κ αυτο μετα απο πολλες νοσηλειες κ γενικα πολλα θεματα υγειας

Ναι κοριτσι μ οπως τα λες! Και επειδη εγω βγηκα φορεας πρεπει να δωσει αιμα κ ο συζυγος μου κ με αφορμη ολο αυτο ανοιξα συζητηση..για να σε βαλω στο κλιμα:)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , Ani ani είπε:

Δεν καταλαβες μ ειχε γραψει την αυχενικη τοτε..ΜΟΝΟ χαχα κ επειτα δεν με ξαναειδε οντως ανεκδοτο!!

Αθήνα μενεις; σε ποια περιοχή είναι αυτός ο ανεκδιήγητος  γιατρος;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

ενταξει εσυ που εχεις παιδακι υγειες μπορεις απλα να κανεις μονο την πιο συνιθισμενη μεταλαξη εξεταση. 

εσυ οχι το παιδακι εννοειτε τον γυναικολογο θα ρωτησεις.

Ναι μας ειπε η ανι να την κανουμε και λεγαμε με την adrianni αν οταν ηταν νεογεννητα τους εκαναν τετοια εξεταση και να ρωτήσουμε την παιδιατρο.θα ρωτησω τον γυναικολογο την επομενη φορα που θα παω και για τεστ παπ να την κανω αν ειναι

Εννοω να την κανω καποια στιγμη αν γινεται σε δημοσιο μιας και δεν βιαζομαι για τωρα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι μας ειπε η ανι να την κανουμε και λεγαμε με την adrianni αν οταν ηταν νεογεννητα τους εκαναν τετοια εξεταση και να ρωτήσουμε την παιδιατρο.θα ρωτησω τον γυναικολογο την επομενη φορα που θα παω και για τεστ παπ να την κανω αν ειναι

Εννοω να την κανω καποια στιγμη αν γινεται σε δημοσιο μιας και δεν βιαζομαι για τωρα.

Την κάνεις οταν εισαι εγκυος... Εχει μπει πλεον στους ελεγχους ρουτινας που κανουν στις εγκυμονουσες... Στα παιδια οχι,  δε γινεται και δε γινοταν ποτε και για αυτο η διάγνωση γινόταν σε μεγάλη ηλικία 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Just now, anemoni1989 είπε:

Την κάνεις οταν εισαι εγκυος... Εχει μπει πλεον στους ελεγχους ρουτινας που κανουν στις εγκυμονουσες... Στα παιδια οχι,  δε γινεται και δε γινοταν ποτε και για αυτο η διάγνωση γινόταν σε μεγάλη ηλικία 

Καταλαβα ευχαριστω πολυ!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

Καλημερα παρεουλα, χθες ειχα δουλεια και δεν καταφερα να μπω 

@alina80 ρε κοριτσι λες να κανεις ποδαρικο Οκτωβριου???:wub:

@Μαρθα Κ εσυ τι κανεις καλη μου?αδιαθετησες τελικα?

@Dimitr@17 αγαπη ποτε θα πας γιατρο εσυ?

οι υπολοιπες?

Καλημερα κοριτσια...τι κανετε?μολις γυρισα απο την δουλεια κ διαβαζω οτι ειχα χασει...την παρασκευη θα παω γιατρο αλλα λεω αυριο να παω να κανω μια χοριακη...να δω τι τιμη θα εχω...γτ η τελευταια τ ο σαββατο δεν με ικανοποιησε ηταν σχεδον 2000μοναδες..

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

ναι ετσι κ αλλιως σε δημοσιο αν κλεισεις ραντεβου σε κανενα διμμηνο θα σου κλεισουν στανταρ. στα νεογεννητα δεν υπαρχει λογος να την κανουν συνηθως δειχνουν κ δειγματα αμεσως με την πρωτη ιωση φαινετε οτι δεν παει κατι καλα γιατι χτυπαει στους πνευμονες.

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καραμελιτσα μπορείς να παίρνεις folic acid  αφού προσπαθείς για μωρό. Κακό δε θα σου κανει

Εκανα χοριακη κατά τις 2 το πολυ θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα!

@Dimitr@17 πως εισαι;;

@Farmakotriftena μου σημερα ειχα κατι πονακια στην δουλεια κ ανησυχησα μην δω τπτ ροζ στο σκουπισμα αλλα ολα καλα δεν ειδα τπτ ...οσοσ για το στηθος που λες οτι δεν αγγιζεται εγω αυτο το νιωθω απο τις 28 αυγουστου..εχω ξεχασει πως ειναι μα κοιμασαι μπρουμυτα που παντα ετσι κοιμομουν..αλλα συμπτωματα εχεις??

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@Farmakotriftena μου σημερα ειχα κατι πονακια στην δουλεια κ ανησυχησα μην δω τπτ ροζ στο σκουπισμα αλλα ολα καλα δεν ειδα τπτ ...οσοσ για το στηθος που λες οτι δεν αγγιζεται εγω αυτο το νιωθω απο τις 28 αυγουστου..εχω ξεχασει πως ειναι μα κοιμασαι μπρουμυτα που παντα ετσι κοιμομουν..αλλα συμπτωματα εχεις??

Ναι εμένα δεν με έπιασε αμέσως το στήθος... μπρούμυτα ακόμα κοιμάμαι αχαχα αλλά όταν το αγγίζω πονάει το ίδιο και η θηλή.  Δεν έχω τπτ το ιδιαίτερο. Κούραση πολύ αλλαγή στη γεύση και ζάλη  που και που. Εντάξει όταν παίρνω την προγεστερόνη, μετά από 1,5h  με πιάνει μια ζάλη άλλο πραγμα... Σαν μεθυσμένη  ειμαι κυριολεκτικά.  Αλλά κρατάει μια με δύο ώρες το πολυ. Τις άλλες ώρες της ημέρα νομίζω είναι απο την εγκυμοσύνη η ζαλη δεν είναι έντονη. Εσυ;; η κοιλιά σου Δλδ δε σε έχει πονέσει σχεδόν ποτέ;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

ναι ετσι κ αλλιως σε δημοσιο αν κλεισεις ραντεβου σε κανενα διμμηνο θα σου κλεισουν στανταρ. στα νεογεννητα δεν υπαρχει λογος να την κανουν συνηθως δειχνουν κ δειγματα αμεσως με την πρωτη ιωση φαινετε οτι δεν παει κατι καλα γιατι χτυπαει στους πνευμονες.

Ευχαριστω πολυ ναι θα το συζητησω και με τον γυναικολογο!

e6OVp3.pngExilp3.png

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλημερούδια!! Εγώ στο πρώτο μου παιδί είχα πολυυυυ  καφέ.  9 ημέρες για την ακρίβεια.  Αφού επειδή δεν προσπαθούσαμε για μωρό δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι εγκυμοσύνη και νόμιζα ότι ήταν περίοδος. Φορούσα σερβιετα.  Και μετά το κατάλαβα επειδή δε σταματούσαν τα καφέ και πονούσα πάρα πάρα πολυ! Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα μόνο μια φορά κάτι ίχνη καφε-μπεζ!

Κορίτσι στο εύχομαι!!! Για πες μας την ιστορία σου αν θες...

Καλημερα καλη βδομαδα με ωραια νεα σαν της @aspa80

@alina80 ευχομαι να ειναι συμπτωμα κ οχι περιοδος

@Farmakotriftena ειναι σχετικα προσφατη. Εν συντομια ειμαι 39 προσπαθουμε 1,5 χρονια ηρθε η εγκυμοσυνη τον ιουλιο με εντονα συμπτωματα ομως παλινδρομησε στην 7 βδομαδα. Ειχα μερικη αποβολη και εκανα αποξεση στις 11 αυγουστου. Μετα απο 28 μερες αδιαθετησα εχω μικρο κυκλο 23-25 μερες. Τιμησαμε τις γονιμες μερες του σεπτεβριου ειχα για δυο μερες μια ελαφρια περιοδο δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω αλλιως.εκανα ενα τεστ iq δυο μερες πριν την καθυστερηση αρνητικο. Τωρα διανυω την δευτερη μερα καθυστερησης. Οτι δεν εζησα τοσο καιρο εγιναν σε δυο μηνες 

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 25 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι εμένα δεν με έπιασε αμέσως το στήθος... μπρούμυτα ακόμα κοιμάμαι αχαχα αλλά όταν το αγγίζω πονάει το ίδιο και η θηλή.  Δεν έχω τπτ το ιδιαίτερο. Κούραση πολύ αλλαγή στη γεύση και ζάλη  που και που. Εντάξει όταν παίρνω την προγεστερόνη, μετά από 1,5h  με πιάνει μια ζάλη άλλο πραγμα... Σαν μεθυσμένη  ειμαι κυριολεκτικά.  Αλλά κρατάει μια με δύο ώρες το πολυ. Τις άλλες ώρες της ημέρα νομίζω είναι απο την εγκυμοσύνη η ζαλη δεν είναι έντονη. Εσυ;; η κοιλιά σου Δλδ δε σε έχει πονέσει σχεδόν ποτέ;

Οχι δεν με ποναει σχεδον ποτε...αλλα το στηθος δεν αγγιζεται...μερικες φορες νιωιω ατονια λες να ειναι αππ το χαπι που παιρνω της προγεστερονης??τρωω κατι κ μετα απο λιγο μου περναει...την παρασκευη θα παω στον γιατρο..εσενα βγηκαν τα αποτελεσματα?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...