Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

Ούτε εγώ την έχω κάνει.πάλι καλά που μας το είπες Ανι-Ανδριανή! Να υποθέσω οτι στα παιδιά κάνουν εξέταση όταν γεννιούνται; 

Πιστευω οτι την κανουν αλλα ας μας πει οποια κοπελα ξερει.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγώ την έκανα στην πρώτη εγκυμοσύνη  μου και ναι, είναι πανάκριβη  @Ani ani μου. Είχα σκάσει κι εγώ 200€ Και μετά όταν είχα πάει να  κάνω αυχενική στο έμβρυο  (παπαπαδογιαννης αν θυμάμαι καλά το όνομά  του κορυφή εμβρυολογος  (άσχετο βέβαια αυτο) ...) μου έκανε προσφορά με όλο τον Προγεννητικο συν αυτή την εξέταση με τα μισά λεφτά  αλλά εγώ ήδη την είχα κάνει.. .

Εγω την εκανα δωρεαν γιατι ηταν μαζι με την αυχενικη (100) στον ιδιωτη και τωρα 220 ειναι μονο του αντρα μου..ξερεις τι με εξοργιζει πιο πολυ οτι ο πρωτος γιατρος που ειχα στην αν θυμασαι κ.εφυγα δεν μ ειχε μιλησει καν για αυτη την εξεταση

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Πιστευω οτι την κανουν αλλα ας μας πει οποια κοπελα ξερει.

Καλά μη σε αγχώνω αλλά μη σου πω ψέματα η σκέψη μου εκεί πήγε...πρεπει να ειναι η εξεταση που κάνουν με το αιμα απ την πατούσα οταν γεννιουνται

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Εγω την εκανα δωρεαν γιατι ηταν μαζι με την αυχενικη στον ιδιωτη και τωρα 220 ειναι μονο του αντρα μου..ξερεις τι με εξοργιζει πιο πολυ οτι ο πρωτος γιατρος που ειχα στην αν θυμασαι κ.εφυγα δεν μ ειχε μιλησει καν για αυτη την εξεταση

Μπορεί να περίμενε την αυχενική για να σου πει. Αλλά αυτός γενικά ήταν ανέκδοτο οπότε καλύτερα που άλλαξες. 

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Καλά μη σε αγχώνω αλλά μη σου πω ψέματα η σκέψη μου εκεί πήγε...πρεπει να ειναι η εξεταση που κάνουν με το αιμα απ την πατούσα οταν γεννιουνται

Για το ένζυμο  τους κάνουν 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Μπορεί να περίμενε την αυχενική για να σου πει. Αλλά αυτός γενικά ήταν ανέκδοτο οπότε καλύτερα που άλλαξες. 

Δεν καταλαβες μ ειχε γραψει την αυχενικη τοτε..ΜΟΝΟ χαχα κ επειτα δεν με ξαναειδε οντως ανεκδοτο!!

Just now, andrianni είπε:

Δεν ξερω σιγουρα.εμεις θυμαμαι δωσαμε αιμα απο τον ομφαλιο λωρο στην δημοσια τραπεζα βλαστοκυτταρων πιο πολυ για την ερευνα να βοηθησουμε γιατι να πανε χαμενα και εκει απο οτι ξερω κοιτανε για τετοια πραγματα τωρα ενταξει στο δευτερο θα κανω την εξεταση.

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, caramel_83 είπε:

εγω ειχα θεμα με την περιοδο και μαλλον τωρα εφτιαξε 3 μηνες κι εγω με tsh 4 κατι συν ελλειψη σε d και παιρνω κι εγω χαπια την αλλη εβδομαδα θα παω για επαναλλειπτικες να δω αν επεσαν οι τιμες μου γι'αυτο σε ρωτησα

κοριτσια λετε να κανω και εξεταση για φυλλικο κι εγω να δω που βρισκομαι?

caramelaki μην ανησυχεις για το φυλλικο πρεπει να το περνεις ετσι κ αλλιως γιατι χρειαζετε σε μεγαλες ποσοτητες κ στο πρωτο τριμηνο της εγκυμοσυνης το δινουν χωρις εξετασεις.

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Ενα ενζυμο που εκαναν ειναι το g6 και κατι αλλο που δεν θυμαμαι αυτο εννοεις @Farmakotriftena ?

Κανουν κ αυτο κ για υποθυροειδισμό κ για αλλες μεταβολικές κ κληρονομικές παθήσεις.πρέπει ομως να ρωτήσουμε τον παιδίατρο αν περιλαμβάνεται κ αυτό μέσα ή το κάνουν οποιοι θέλουν

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Κανουν κ αυτο κ για υποθυροειδισμό κ για αλλες μεταβολικές κ κληρονομικές παθήσεις.πρέπει ομως να ρωτήσουμε τον παιδίατρο αν περιλαμβάνεται κ αυτό μέσα ή το κάνουν οποιοι θέλουν

για την κυστικη οινωση μιλατε?? για κυστικη πρεπει να κανουν οι γονεις αν εχει το παιδι δεν υπαρχει θεραπεια κ ειναι κ εχει προσδοκοιμο ζωης μεχρι τα 30 κ αυτο μετα απο πολλες νοσηλειες κ γενικα πολλα θεματα υγειας

• Μου αρέσει 1

Just now, andrianni είπε:

Ναι θα την ρωτησω την επομενη φορα.μεσα στον νοεμβριο εχουμε εμβολιο.ρωτησε και εσυ να δουμε τι θα μας πουν.πριν βγουμε απο το μαιευτηριο θυμαμαι κατι κουλα μας ελεγαν να κανουμε αν ακουει και τετοια!δεν τα καναμε αυτα.

e6OVp3.pngExilp3.png

Το ενζυμο που λετε ειναι το g6pd...  Ειναι και αυτο στο πακετακι εξετασεων που γινοντουσαν με το που γεννιεται ενα παιδι... Απο την πατουσα ελεγχουν τη χολερυθρινη για ικτερο επισης... Η κυστικη ινωση δεν ελεγχεται με τη γεννα... Για αυτο κανουν τσεκ στη μαμα και αν βγει θετικος και ο μπαμπας,  ελεγχεται το εμβρυο και αν υπάρχει υποψια οτι νοσει,  συστήνεται τερματισμός εγκυμοσυνης... 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Καλα πλεον ενα σωρο εξετασεις κανουμε και εμεις και τα μικρα μας!να το εχουμε υποψιν μας τουλαχιστον να το κανουμε και αυτο!

@Ani ani ρωτησε τον γιατρο σου για την δημοσια  τραπεζα βλαστοκυταρρων να σου πει πληροφοριες και οποια αλλη κοπελα θελει ειναι για καλο σκοπο.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...