Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , aspa80 είπε:

ναι πάντα την καταλαβαίνω...9 με 10 σεπτεμβρη πρεπει να ήταν αυτη τη φορά...χαχαχα! αυτο με τους δυο σακους μου το ειπε και μια φίλη...λες??!!έχω τρελλή αγωνία πάντως για αποψε....

τι ημερομηνια εκανες χοριακη?εχεις στανταρ κυκλους?ποσων ημερων ?τελευταια περιοδος?

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια και ειδικα στις φρεσκοεγκυουλες! Για οσες δεν το γνωριζουν θελω να τις προτρεψω να κανουν εξεταση κυστικης ινωσης γιατι ισως να μην σας το πει καν ο γυναικολογος σας..αλλα κ για να αποφυγετε και το αγχος που περναω εγω τωρα! 

Κατα τα αλλα πηρα τηλεφωνα στο Λαικο που για τις περιπρωσεις αυτες υπαρχει τηλεφωνιτης και ειπε πως δεν υπαρχει κανενα διαθεσιμο ραντεβου για ΠΟΤΕ..και εννοειται δεν δινουν προταιρεοτητα στις εγκυες εφοσον ο τηλεφωνητης δεν σου δινει αυτη την επιλογη... Στο Χωρεμειο αν το λεω κ καλα απλα κανεις δεν σηκωνει τα τηλεφωνα..οποτε κατεληξα στον ιδιωτικο στα 220€ για την εξεταση του συζυγου μιας κ εχω αγωνια για τα αποτελεσματα! Σας ειπα κ τον πονο μου κ ξαλαφρωσα χαχα

1 hour ago, aspa80 είπε:

Καλημέρα!!!Είμαι καινούρια στο forum αν και σας διαβάζω πάρα πολύ καιρό...μετά από πολλούς μήνες προσπαθειών είδα επιτέλους το πολυπόθητο + στο τεστ εγκυμοσύνης!!!Την Παρασκευή 33η ημέρα του κύκλου είχα χοριακή  2740μον. και σήμερα 36η έχω το  πρώτο ραντεβού με το γιατρό. Έχω πάρα πολύ άγχος  γιατί είναι η πρώτη μου φορά και εύχομαι να είναι όλα καλά!! Σχετικά με τα συμπτώματα που είχα, ήτανε οι πόνοι περιόδου που πάντα είχα όταν περίμενα περίοδο,και πρήξιμο στο στήθος...κοινώς σαν να ήταν να αδιαθετήσω όπως κάθε φορά!!!Η καθυστέρηση μετα τις 2 μέρες με έβαλε σε υποψίες αν και είχα αρχίσει να απογοητεύομαι μετά από τόσες προσπάθειες.Τελικά το θαύμα έγινε και εύχομαι σε λίγες ώρες να μου το επιβεβαιώσει και ο γιατρός μου!

Καλημερα και καλωσηλθες!! Πολυ ωραια τα νεαα σου και απο οτι διαβαζω ειχες τα κλασσικα συμπτωματα εγκυμοσυνης! Καλα αποτελεσματα απο το γιατρο..στειλε μας και μετα να μας πεις.. καλη επιτυχια σε ολα και καλη αρχη!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια και ειδικα στις φρεσκοεγκυουλες! Για οσες δεν το γνωριζουν θελω να τις προτρεψω να κανουν εξεταση κυστικης ινωσης γιατι ισως να μην σας το πει καν ο γυναικολογος σας..αλλα κ για να αποφυγετε και το αγχος που περναω εγω τωρα! 

Κατα τα αλλα πηρα τηλεφωνα στο Λαικο που για τις περιπρωσεις αυτες υπαρχει τηλεφωνιτης και ειπε πως δεν υπαρχει κανενα διαθεσιμο ραντεβου για ΠΟΤΕ..και εννοειται δεν δινουν προταιρεοτητα στις εγκυες εφοσον ο τηλεφωνητης δεν σου δινει αυτη την επιλογη... Στο Χωρεμειο αν το λεω κ καλα απλα κανεις δεν σηκωνει τα τηλεφωνα..οποτε κατεληξα στον ιδιωτικο στα 220€ για την εξεταση του συζυγου μιας κ εχω αγωνια για τα αποτελεσματα! Σας ειπα κ τον πονο μου κ ξαλαφρωσα χαχα

Εσυ την εκανες σε δημοσιο Ανι μου? Εγω πριν 3.5 χρονια παντως δεν την ειχα κανει.την εχουν βαλει στον προγεννητικο ελεγχο σαν εξεταση?

Τι να πεις παντως με τα δημοσια ετσι κανουν και καταληγει ο κοσμος να πληρωνει ενα σωρο λεφτα για τα αυτονοητα!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Εσυ την εκανες σε δημοσιο Ανι μου? Εγω πριν 3.5 χρονια παντως δεν την ειχα κανει.την εχουν βαλει στον προγεννητικο ελεγχο σαν εξεταση?

Τι να πεις παντως με τα δημοσια ετσι κανουν και καταληγει ο κοσμος να πληρωνει ενα σωρο λεφτα για τα αυτονοητα!

Ηθελα να κανω σε Δημοσιο κοριτσι μου αλλα οι τηλεφωνητες και οι αναπαντητες δεν μου το επετρεψαν οποτε εκανα εγω σε ιδιωτικο οπως και ο συζυγος τωρα στον ιδιο...

Καποιοι γιατροι στην προτινουν αν θες να την κανεις και οχι δεν την εχουν βαλει ακομα στον προγεννητικο απλα ειχα διαβασει οτι στο Λαικο αν εισαι εγκυος μπορεις να την κανεις δωρεαν κ ηθελα να τους ρωτησω αν ισχυε και για το συζυγο.. 

• Μου αρέσει 1

18 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα!

@Dimitr@17 πολύχρονη! Σούπερ η έκπληξη του Αντρούλα σου! Και του χρόνου θα έχετε το μπεμπάκι σας!

@Μαρθα Κ ευτυχισμένη επέτειο! Να είστε γέροι και αγαπημενοι και όλα τα άλλα θα γίνουν. 

@Garifalia1 λογικά είναι δύσκολος ο πρώτος καιρός. Αλλά και πόση ευτυχία ε; Να σας ζήσει και πάλι. Έχουμε καινούργιες γκαστρούλες, την @Farmakotriftena, την @Vana87 και την @Dimitr@17

Ερώτηση: πόσες μέρες μετά την ωορρηξία έρχεται η περίοδος; Είμαι 10η μέρα από αυτό που νομίζω ήταν το θετικό τεστ και από το πρωί έχω ροζ που σημαίνει ότι έρχεται η λατρεμένη#not. Τα νεύρα μου. 

Popo auta kia ine nea. Mpravo ante na gemizi egkioules. Sigxaritiria @Farmakotriftena @Vana87 @Dimitr@17 sas euxome ta kalitera kai mia teliomini egkimosini xarite auti ti fasi tis egkimosinis ine monadiki empiria. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Ani ani είπε:

Καλημερα και καλωσηλθες!! Πολυ ωραια τα νεαα σου και απο οτι διαβαζω ειχες τα κλασσικα συμπτωματα εγκυμοσυνης! Καλα αποτελεσματα απο το γιατρο..στειλε μας και μετα να μας πεις.. καλη επιτυχια σε ολα και καλη αρχη!!

Καλημέρα !! Κι οσύζυγος έκανε για κυστική ίνωση προληπτικά !! Πλέον την κάνουν γτ μας είπαν πως έχουν ανέβει τα ποσοστά !! Όλα καλά θα πάνε :)

Εμείς δώσαμε 280 :P

• Μου αρέσει 1

ukSwp3.png

πρίν από 3 λεπτά , ElektraGr είπε:

Καλημέρα !! Κι οσύζυγος έκανε για κυστική ίνωση προληπτικά !! Πλέον την κάνουν γτ μας είπαν πως έχουν ανέβει τα ποσοστά !! Όλα καλά θα πάνε :)

Εμείς δώσαμε 280 :P

Α μαλιστα αρα ειναι κ οικονομικος ο δικος μου..ενταξει τα αποτελεσματα με καινε ολα τα αλλα κουβεντα να γινεται..αλλα ειναι κ για το γαμωτο.. σε ευχαριστω πολυ πολυ:)

πρίν από 57 λεπτά , caramel_83 είπε:

εγω ειχα θεμα με την περιοδο και μαλλον τωρα εφτιαξε 3 μηνες κι εγω με tsh 4 κατι συν ελλειψη σε d και παιρνω κι εγω χαπια την αλλη εβδομαδα θα παω για επαναλλειπτικες να δω αν επεσαν οι τιμες μου γι'αυτο σε ρωτησα

κοριτσια λετε να κανω και εξεταση για φυλλικο κι εγω να δω που βρισκομαι?

Κάνε @caramel_83 .Εμένα η ενδοκρινολόγος μου την έγραψε κ την έκανα τον Αύγουστο και ήταν οκ !! Οπότε μπορείς να της πεις να στην γράψει 

• Μου αρέσει 1

ukSwp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Ani ani είπε:

Α μαλιστα αρα ειναι κ οικονομικος ο δικος μου..ενταξει τα αποτελεσματα με καινε ολα τα αλλα κουβεντα να γινεται..αλλα ειναι κ για το γαμωτο.. σε ευχαριστω πολυ πολυ:)

Δηλαδή ή σε δημόσιο ή τελείως ιδιωτικά; Δεν γράφεται ώστε να γίνει μεν σε ιδιωτικό αλλά μόνο με συμμετοχή;

Καλά αποτελέσματα. Για ποτέ σας είπαν;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , aspa80 είπε:

ναι πάντα την καταλαβαίνω...9 με 10 σεπτεμβρη πρεπει να ήταν αυτη τη φορά...χαχαχα! αυτο με τους δυο σακους μου το ειπε και μια φίλη...λες??!!έχω τρελλή αγωνία πάντως για αποψε....

Ποτε περιμενες περιοδο; αν έχετε κληρονομικότητα σε δίδυμα είναι πολύ πιθανό.  Παππούς/γιαγιά με δίδυμο  αδερφό δλδ 2 γενιές  πίσω, εκεί υπάρχει η μεγαλύτερη πιθανότητα  πάρα σε γονείς με δίδυμο αδερφό/η

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

Δυστυχώς λέει στην Ελλάδα τα ποσοστά ανεβήκανε και πλέον κοιτάνε τι γινεται ... Μας εξήγησε αναλυτικά ο άνθρωπος τι συμβαίνει κλπ ... Να σκέφτεσαι πως όλα για το καλό σας γίνονται και να είσαι ήρεμη :)

ukSwp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Nati85 είπε:

Ούτε εγώ την έχω κάνει.πάλι καλά που μας το είπες Ανι-Ανδριανή! Να υποθέσω οτι στα παιδιά κάνουν εξέταση όταν γεννιούνται; 

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Δηλαδή ή σε δημόσιο ή τελείως ιδιωτικά; Δεν γράφεται ώστε να γίνει μεν σε ιδιωτικό αλλά μόνο με συμμετοχή;

Νομίζω γράφετε μόνο στην γυναίκα ... Στον άντρα όχι ... Δημόσιο εγώ προσωπικά δεν ξέρω ... Εμείς πήγαμε σε ιδιωτικό γενετιστή γτ κάναμε και καρυότυπο ζεύγους 

• Μου αρέσει 1

ukSwp3.png

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Κοιτα δεν μπορω να σου πω οτι το εψαξα παρα πολυ γιατι βιαζομαι κ αγχωνομαι οσο ειμαι στην αγνοια αλλα απο αυτα που προλαβα να μαθω δεν γραφεται. Απλα σε ενα δημοσιο ειχα ακουσει γινεται δωρεαν και στα υπολοιπα ισως παρεις επιστροφη 80 ευρω απο την αποδειξη μετα τη γεννα. Εφοσον ομως δεν ρωτησα εγω προσωπικα κανενα στα Δημοσια ολα αυτα ειναι πληροφοριες αλλων.Σε 2 βδομαδες θα εχουμε αποτελεσματα..

πρίν από 4 λεπτά , ElektraGr είπε:

Νομίζω γράφετε μόνο στην γυναίκα ... Στον άντρα όχι ... Δημόσιο εγώ προσωπικά δεν ξέρω ... Εμείς πήγαμε σε ιδιωτικό γενετιστή γτ κάναμε και καρυότυπο ζεύγους 

Και πολυ καλα κανατε..και εγω ετσι ειχα διαβασει

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Ούτε εγώ την έχω κάνει.πάλι καλά που μας το είπες Ανι-Ανδριανή! Να υποθέσω οτι στα παιδιά κάνουν εξέταση όταν γεννιούνται; 

Εγώ την έκανα στην πρώτη εγκυμοσύνη  μου και ναι, είναι πανάκριβη  @Ani ani μου. Είχα σκάσει κι εγώ 200€ Και μετά όταν είχα πάει να  κάνω αυχενική στο έμβρυο  (παπαπαδογιαννης αν θυμάμαι καλά το όνομά  του κορυφή εμβρυολογος  (άσχετο βέβαια αυτο) ...) μου έκανε προσφορά με όλο τον Προγεννητικο συν αυτή την εξέταση με τα μισά λεφτά  αλλά εγώ ήδη την είχα κάνει.. .

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...