Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , aspa80 είπε:

Δεν είχαμε ψαχτεί ακόμα. Το μόνο που έκανα εγώ ήτανε ότι πήγα σε ενδοκρινολόγο πριν 3-4 μήνες και μου έδωσε χαπι για τον θυροειδή (ήταν 3,4 αλλά μου είπε ότι ΄θα ήταν καλό να τον ρίξω κάτω από 2-2,5 κάτι που έγινε ).

Άρα βοηθάει κ αυτό μιας κ το έχουμε συζητήσει πολύ κ εδώ.σε ευχαριστούμε.κ όπως λέω κ εγώ δεν είναι πάντα το άγχος.μπορεί να είναι κ μια συνθηκη που πρέπει να εντοπιστεί.

@alina80 μες το μυαλό μου εισαι; τα ίδια σκεφτόμουν κ εγώ αλλά τα είπες εσυ! Εσυ μην τρελαθείς σήμερα.το στηθος δεν μας είπες.εχει πρηστεί; περιμένουμε ενημερώση ενταξει; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@aspa80 συγχαρητήρια και από εμένα!!! Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη με ένα υγείας μωράκι!

Η κοιλιά σου πονάει ακόμα; Εμένα κορίτσια σήμερα λίγο ξανα άρχισε αλλά όχι τπτ το ιδιαίτερο. Το στήθος πλέον δεν αγγιζεται.  Πονάει εδώ και 2 μέρες. Δλδ περίπου 2 μέρες μετά την καθυστέρηση.  Άσπα εσενα η χοριακη σου στις πόσες μέρες καθυστέρησης  ηταν;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Just now, caramel_83 είπε:

κοριτσι μου καλημερα με το καλο το μωρακι σου και καλως ορισες στην παρεουλα μας.

Με αυτο που ειπες δεν ξερεις ποσο με εκανες να χαρω :D ειχες καποιο θεμα και πηγες ενδοκρινολογο ή πηγες απλα σας εξεταση να δεις τι γινεται με τις ορονες σου?

Πήγα για 2 λόγους...είχα θέμα με ταχυκαρδίες και μου είπαν να παω να ελέγξω τον θυροειδή και σε μια συζήτηση με μια γνωστη, μου είπε πως ο δικός της γιατρός της είπε  πως εφόσον προσπαθει και αυτη για παιδι καλό θα ήταν να ρίξει λίγο το θυροειδή της ...να είναι δηλαδη κάτω απο2,5. Ετσι πήγα μου έγραψε ορμονολογικες (όλα καλά) ανεπάρκεια σε φυλλικο και βιταμίνη D3 είχα και μ έδωσε βιταμίνες μαζι με το χαπι του θυροειδη...ολα αυτα 3 μήνες τωρα....

Just now, aspa80 είπε:

Πήγα για 2 λόγους...είχα θέμα με ταχυκαρδίες και μου είπαν να παω να ελέγξω τον θυροειδή και σε μια συζήτηση με μια γνωστη, μου είπε πως ο δικός της γιατρός της είπε  πως εφόσον προσπαθει και αυτη για παιδι καλό θα ήταν να ρίξει λίγο το θυροειδή της ...να είναι δηλαδη κάτω απο2,5. Ετσι πήγα μου έγραψε ορμονολογικες (όλα καλά) ανεπάρκεια σε φυλλικο και βιταμίνη D3 είχα και μ έδωσε βιταμίνες μαζι με το χαπι του θυροειδη...ολα αυτα 3 μήνες τωρα....

εγω ειχα θεμα με την περιοδο και μαλλον τωρα εφτιαξε 3 μηνες κι εγω με tsh 4 κατι συν ελλειψη σε d και παιρνω κι εγω χαπια την αλλη εβδομαδα θα παω για επαναλλειπτικες να δω αν επεσαν οι τιμες μου γι'αυτο σε ρωτησα

κοριτσια λετε να κανω και εξεταση για φυλλικο κι εγω να δω που βρισκομαι?

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , caramel_83 είπε:

κοριτσι μου καλημερα με το καλο το μωρακι σου και καλως ορισες στην παρεουλα μας.

Με αυτο που ειπες δεν ξερεις ποσο με εκανες να χαρω :D ειχες καποιο θεμα και πηγες ενδοκρινολογο ή πηγες απλα σας εξεταση να δεις τι γινεται με τις ορονες σου?

Καλημέρα! Είδες; για αυτό εγώ λέω αστα αυτα που λες να μην προσπαθήσετε αυτό το μήνα.κοιτα μη χάσεις τις γόνιμες.ολα καλά είναι τώρα αφου όντως εφτιαξε κ η ροή.χαλάρωσε κ όποτε έρθει...που θα ερθει συντομα δηλαδη...

• Μου αρέσει 1

Just now, Farmakotriftena είπε:

@aspa80 συγχαρητήρια και από εμένα!!! Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη με ένα υγείας μωράκι!

Η κοιλιά σου πονάει ακόμα; Εμένα κορίτσια σήμερα λίγο ξανα άρχισε αλλά όχι τπτ το ιδιαίτερο. Το στήθος πλέον δεν αγγιζεται.  Πονάει εδώ και 2 μέρες. Δλδ περίπου 2 μέρες μετά την καθυστέρηση.  Άσπα εσενα η χοριακη σου στις πόσες μέρες καθυστέρησης  ηταν;

Απο χθες δεν ποναω τόσο ....τσιμπηματάκια έχω που και που.Η χοριακή μου ήταν 2740 στις 4 μέρες καθυστέρησης.

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Επίσης Άσπα, μήπως το θαύμα σας έγινε αυτόν τον μήνα που δεν είχες άγχος και δεν το σκεφτόσουν ή οχι;

Δεν υπήρχε μήνας που να μν το σκέφτομαι....γιατί πάντα καταλαβαίνω την ωορηξία μου οπότε όταν ήταν οι γονιμες το μυαλο πήγαινε εκεί όσο και αν ήθελα να μην το σκέφτομαι!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 35 λεπτά , aspa80 είπε:

Καλημέρα!!!Είμαι καινούρια στο forum αν και σας διαβάζω πάρα πολύ καιρό...μετά από πολλούς μήνες προσπαθειών είδα επιτέλους το πολυπόθητο + στο τεστ εγκυμοσύνης!!!Την Παρασκευή 33η ημέρα του κύκλου είχα χοριακή  2740μον. και σήμερα 36η έχω το  πρώτο ραντεβού με το γιατρό. Έχω πάρα πολύ άγχος  γιατί είναι η πρώτη μου φορά και εύχομαι να είναι όλα καλά!! Σχετικά με τα συμπτώματα που είχα, ήτανε οι πόνοι περιόδου που πάντα είχα όταν περίμενα περίοδο,και πρήξιμο στο στήθος...κοινώς σαν να ήταν να αδιαθετήσω όπως κάθε φορά!!!Η καθυστέρηση μετα τις 2 μέρες με έβαλε σε υποψίες αν και είχα αρχίσει να απογοητεύομαι μετά από τόσες προσπάθειες.Τελικά το θαύμα έγινε και εύχομαι σε λίγες ώρες να μου το επιβεβαιώσει και ο γιατρός μου!

Καλημερα Aspa! Καλη επιτυχια στον γιατρο.ολα καλα θα πανε!να μας στειλεις τα νεα σου μετα τον γιατρο!μας εδωσες θαρρος!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

εγω ειχα θεμα με την περιοδο και μαλλον τωρα εφτιαξε 3 μηνες κι εγω με tsh 4 κατι συν ελλειψη σε d και παιρνω κι εγω χαπια την αλλη εβδομαδα θα παω για επαναλλειπτικες να δω αν επεσαν οι τιμες μου γι'αυτο σε ρωτησα

Αν δεν παίρνεις φυλλικό κάνε.καλό ειναι να μην έχεις ελλειψη για πιο υγιες μωρο.αν παιρνεις ηδη δε χρειαζεται.εισαι καλυμένη

Καραμελιτσα μπορείς να παίρνεις folic acid  αφού προσπαθείς για μωρό. Κακό δε θα σου κανει

Εκανα χοριακη κατά τις 2 το πολυ θα πάω να πάρω τα αποτελέσματα!

@Dimitr@17 πως εισαι;;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , aspa80 είπε:

Απο χθες δεν ποναω τόσο ....τσιμπηματάκια έχω που και που.Η χοριακή μου ήταν 2740 στις 4 μέρες καθυστέρησης.

πολυ υψηλη χοριακη..καταλαβες ποτε εγινε η ωορρηξια σου? ευχομαι να μας πεις απο τον γιατρο οτι ειδατε δυο σακους...χαχαχαχ 

πρίν από 9 λεπτά , caramel_83 είπε:

δεν παιρνεις συμπληρωμα?η  βιταμινες που να εχουν μεσα φυλλικο?κανονικα πρεπει να παρεις απο τωρα

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

πολυ υψηλη χοριακη..καταλαβες ποτε εγινε η ωορρηξια σου? ευχομαι να μας πεις απο τον γιατρο οτι ειδατε δυο σακους...χαχαχαχ 

ναι πάντα την καταλαβαίνω...9 με 10 σεπτεμβρη πρεπει να ήταν αυτη τη φορά...χαχαχα! αυτο με τους δυο σακους μου το ειπε και μια φίλη...λες??!!έχω τρελλή αγωνία πάντως για αποψε....

δεν παιρνω κοριτιτσια κατι για φυλλικο οξυ αλλα την αλλη Δευτερα θα παω για τις επαναλλειπτικες και σκεφτηκα τωρα να κανω και για φυλλικο να δω ποσο θα ειναι και να μιλησω με την ενδοκρινολογο να δω πως θα συνεχισουμε την αγωγη αν αλλαξω χαπια και αν μου δωσει και φυλλικο αναλογα τις τιμες μου βεβαια ;) 

@andrianni μου μεχρι χθες σημερα ηταν οι γονιμες μου και δεν εκανα τιποτα για να ειμαι σιγουρη, θελω να δω και αυτο τον κυκλο πως θα ειναι η περιοδος να δω και τις εξετασεις και μετα να προσπαθησουμε πιο σωστα γιατι μεχρι στιγμης περα απο 2-3 μηνες δεν εχουμε κανει κατι σωστο, γιατι με τις τιμες που ειχα δεν γινοταν προκοπη, αλλα εκανα τις επαφες μου για να συνηθιζει και ο ργανισμος μου το σπερμα μην το βλεπει σαν ξενο σωμα, το εχω διαβασει αυτο απο αρκετους γυναικολογους

@Farmakotriftena καλα αποτελεσματα με μεγαλο νουμερακι ευχομαι

@alina80 εσυ τελικα σημερα πως εισαι?

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

δεν παιρνεις συμπληρωμα?η  βιταμινες που να εχουν μεσα φυλλικο?κανονικα πρεπει να παρεις απο τωρα

θα μιλησω με την ενδοκρινολογο, αφου κανω πρωτα την εξεταση να δω τι θα μου πει και τι θα μου δωσει, ποιο θεωρει αυτη οτι ειναι καλυτερο, γιατι και με την βιταμινη d με ρωτησε για αρχη σε τι μορφη θελω να παρω και εγω της ειπα οποια θεωρει αυτη οτι ειναι πιο καλο και μου εδωσε σε σπρει το Dlux 3000

το ιδιο θα κανω και τωρα με το φυλλικο ;) 

@caramel_83 Εγώ σήμερα είμαι μπερδεμένη. Έχω σταγόνες ανοιχτό κόκκινο και στο σκούπισμα (μερικές φορές πιο έντονο άλλες πιο απαλό) και κανένα απολύτως σύμπτωμα από τα συνηθισμένα συμπτώματα περιόδου. Επίσης είμαι στην 11η μερά από το (λίγο αμφιλεγόμενο) θετικό τεστ οωρρηξίας που είχα την 15η μέρα του κύκλου μου. Εσύ καραμελίτσα μου δεν είσαι κοντά στις γόνιμες τώρα ή τα έχω μπερδέψει;

@andrianni μου το στήθος μου είναι νορμάλ. Ούτε πόνος, ούτε πρήξιμο.

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

@caramel_83 Εγώ σήμερα είμαι μπερδεμένη. Έχω σταγόνες ανοιχτό κόκκινο και στο σκούπισμα (μερικές φορές πιο έντονο άλλες πιο απαλό) και κανένα απολύτως σύμπτωμα από τα συνηθισμένα συμπτώματα περιόδου. Επίσης είμαι στην 11η μερά από το (λίγο αμφιλεγόμενο) θετικό τεστ οωρρηξίας που είχα την 15η μέρα του κύκλου μου. Εσύ καραμελίτσα μου δεν είσαι κοντά στις γόνιμες τώρα ή τα έχω μπερδέψει;

@andrianni μου το στήθος μου είναι νορμάλ. Ούτε πόνος, ούτε πρήξιμο.

εγω χθες -σημερα ειναι η ωορηξια μου ετσι νιωθω αλλα δεν θα κανω κατι, για να ειμαι σιγουρη οτι δεν ειμαι εγκυος και να δω την περιοδο πως θα παει, εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις? ποτε λες για τεστακι ή χοριακη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...