Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 50 λεπτά , orianna είπε:

καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσια μου...

@Farmakotriftena κοριτσι στο πρωτο σου παιδι ειχες αιμα εμφυτευσης?ροζ?κοκκινο?θυμασαι?και σε τι ποσοτητες ηταν?

Καλημερούδια!! Εγώ στο πρώτο μου παιδί είχα πολυυυυ  καφέ.  9 ημέρες για την ακρίβεια.  Αφού επειδή δεν προσπαθούσαμε για μωρό δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι εγκυμοσύνη και νόμιζα ότι ήταν περίοδος. Φορούσα σερβιετα.  Και μετά το κατάλαβα επειδή δε σταματούσαν τα καφέ και πονούσα πάρα πάρα πολυ! Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα μόνο μια φορά κάτι ίχνη καφε-μπεζ!

10 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Α Farmakotriftena μ δινεις μια μικρη ελπιδα για να δουμε...

Κορίτσι στο εύχομαι!!! Για πες μας την ιστορία σου αν θες...

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Καλημερούδια!! Εγώ στο πρώτο μου παιδί είχα πολυυυυ  καφέ.  9 ημέρες για την ακρίβεια.  Αφού επειδή δεν προσπαθούσαμε για μωρό δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι εγκυμοσύνη και νόμιζα ότι ήταν περίοδος. Φορούσα σερβιετα.  Και μετά το κατάλαβα επειδή δε σταματούσαν τα καφέ και πονούσα πάρα πάρα πολυ! Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα μόνο μια φορά κάτι ίχνη καφε-μπεζ!

Κορίτσι στο εύχομαι!!! Για πες μας την ιστορία σου αν θες...

Εννιά μέρες καφέ ε; Και στο σκούπισμα; Ήταν συνέχεια;

Εγώ αν δεν παρανοήσω σήμερα, νομίζω ότι δεν κινδυνεύω για το υπόλοιπο της ζωής μου!

• Μου αρέσει 1

Just now, alina80 είπε:

Εγώ αν δεν παρανοήσω σήμερα, νομίζω ότι δεν κινδυνεύω για το υπόλοιπο της ζωής μου!

Nα σου πω γλυκιά μου προσωπικά δεν μου έχει τύχει να έχω μικρή ροή και να ήταν περίοδος.Εχω καφέ υγρά για μέρα και την επόμενη αδιαθετώ κανονικά!!!Μου φαίνεται περίεργο για σένα γιατί αν το πάθαινες πιο μετά οκ αλλά τόσο νωρίς περίοδο?Νομίζω αν δεν έρθει και σήμερα αύριο να κάνεις ένα τεστάκι αφού τα έχεις!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Εννιά μέρες καφέ ε; Και στο σκούπισμα; Ήταν συνέχεια;

Και στη σερβιετα!! Την 1η μέρα είχα έντονα ροζ και λέω ήρθε νωρίτερα  (ότι είχα γύρισε από ταξίδι στο εξωτερικό και λέω ανωμαλία θα ναι) μετά για 9 ημέρες είχα  καφε. Όχι κάθε μέρα πολύ ροή 2 μέρες δεν λερωνα  σχεδόν καθόλου σερβιετα μετά λερωνα.  Και επειδή υπέφερα από πόνο  (ποτέ δεν πονάω σε περιοδο) και το στήθος ούτε να το αγγιξω δεν μπορουσα, είπα ρε μπας;;; 

Εσύ Αλινακι  μου για πες;

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Και στη σερβιετα!! Την 1η μέρα είχα έντονα ροζ και λέω ήρθε νωρίτερα  (ότι είχα γύρισε από ταξίδι στο εξωτερικό και λέω ανωμαλία θα ναι) μετά από 9 ημέρες είχα  καφε. Όχι κάθε μέρα πολύ ροή 2 μέρες δεν λερωνα  σχεδόν καθόλου σερβιετα μετά λερωνα.  Και επειδή υπέφερε από πόνο  (ποτέ δεν πονάω σε περιοδο) και το στήθος ούτε να το αγγιξω είπα ρε μπας;;; 

Εσύ Αλινακι  μου για πες;

Χτες ροζ απαλό στο σκούπισμα και κάποιες σταγόνες σε σερβιετάκι. Αυτό όλη μέρα. Σήμερα το πρωί ελάχιστα στη σερβιέτα, έντονο ροζ, ανοιχτό κόκκινο δεν ξέρω πώς να το πω στο σκούπισμα. (Ε λέω αυτό είναι). Από εκείνη τη στιγμή έχω πάει άλλες τρεις φορές τουαλέτα - δυο φορές ελάχιστο ροζ, και μία κοκκινωπή σταγόνα. Από τα κλασικά μου συμπτώματα περιόδου τίποτα. Και το σπυράκι που έννιωσα έτοιμο να σκάσει χτες βράδυ ισα ίσα το αισθάνομαι αν το ακουμπήσω (δεν πονάει ούτε φαίνεται).

Διαφημίσεις

Καλημερα παρεουλα, χθες ειχα δουλεια και δεν καταφερα να μπω 

@alina80 ρε κοριτσι λες να κανεις ποδαρικο Οκτωβριου???:wub:

@Μαρθα Κ εσυ τι κανεις καλη μου?αδιαθετησες τελικα?

@Dimitr@17 αγαπη ποτε θα πας γιατρο εσυ?

οι υπολοιπες?

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα!!!Είμαι καινούρια στο forum αν και σας διαβάζω πάρα πολύ καιρό...μετά από πολλούς μήνες προσπαθειών είδα επιτέλους το πολυπόθητο + στο τεστ εγκυμοσύνης!!!Την Παρασκευή 33η ημέρα του κύκλου είχα χοριακή  2740μον. και σήμερα 36η έχω το  πρώτο ραντεβού με το γιατρό. Έχω πάρα πολύ άγχος  γιατί είναι η πρώτη μου φορά και εύχομαι να είναι όλα καλά!! Σχετικά με τα συμπτώματα που είχα, ήτανε οι πόνοι περιόδου που πάντα είχα όταν περίμενα περίοδο,και πρήξιμο στο στήθος...κοινώς σαν να ήταν να αδιαθετήσω όπως κάθε φορά!!!Η καθυστέρηση μετα τις 2 μέρες με έβαλε σε υποψίες αν και είχα αρχίσει να απογοητεύομαι μετά από τόσες προσπάθειες.Τελικά το θαύμα έγινε και εύχομαι σε λίγες ώρες να μου το επιβεβαιώσει και ο γιατρός μου!

• Μου αρέσει 4

Just now, aspa80 είπε:

Καλημέρα!!!Είμαι καινούρια στο forum αν και σας διαβάζω πάρα πολύ καιρό...μετά από πολλούς μήνες προσπαθειών είδα επιτέλους το πολυπόθητο + στο τεστ εγκυμοσύνης!!!Την Παρασκευή 33η ημέρα του κύκλου είχα χοριακή  2740μον. και σήμερα 36η έχω το  πρώτο ραντεβού με το γιατρό. Έχω πάρα πολύ άγχος  γιατί είναι η πρώτη μου φορά και εύχομαι να είναι όλα καλά!! Σχετικά με τα συμπτώματα που είχα, ήτανε οι πόνοι περιόδου που πάντα είχα όταν περίμενα περίοδο,και πρήξιμο στο στήθος...κοινώς σαν να ήταν να αδιαθετήσω όπως κάθε φορά!!!Η καθυστέρηση μετα τις 2 μέρες με έβαλε σε υποψίες αν και είχα αρχίσει να απογοητεύομαι μετά από τόσες προσπάθειες.Τελικά το θαύμα έγινε και εύχομαι σε λίγες ώρες να μου το επιβεβαιώσει και ο γιατρός μου!

καλως ηρθες κοριτσι... θα στο επιβεβαιώσει σιγουρα ο γιατρος..ολα φαινονται πολυ καλα βαση αυτων που λες..ποσο καιρο προσπαθουσατε?το στηθος σου ποσο καιρο πριν την καθυστερηση πρηστηκε? 

6penp2.png

πρίν από 1 λεπτό , orianna είπε:

καλως ηρθες κοριτσι... θα στο επιβεβαιώσει σιγουρα ο γιατρος..ολα φαινονται πολυ καλα βαση αυτων που λες..ποσο καιρο προσπαθουσατε?το στηθος σου ποσο καιρο πριν την καθυστερηση πρηστηκε? 

Καλώς σας βρήκα!!!Το στήθος μου πάντα πρηζότανε καμια βδομάδα πριν, αλλά πάντα μια μέρα πρίν την περίοδο το πρήξιμο έφευγε...ετσι και τώρα ήτανε πρησμενο αρκετές μέρες πριν την καθυστέρηση, βέβαια το πρηξιμο είναι λιγο διαφορετικό απο τις άλλες φορές το ένοιωθα κάπως διαφορετικά. Γύρω στα 2 χρόνια προσπαθούσαμε...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , aspa80 είπε:

Καλώς σας βρήκα!!!Το στήθος μου πάντα πρηζότανε καμια βδομάδα πριν, αλλά πάντα μια μέρα πρίν την περίοδο το πρήξιμο έφευγε...ετσι και τώρα ήτανε πρησμενο αρκετές μέρες πριν την καθυστέρηση, βέβαια το πρηξιμο είναι λιγο διαφορετικό απο τις άλλες φορές το ένοιωθα κάπως διαφορετικά. Γύρω στα 2 χρόνια προσπαθούσαμε...

Καλώς την!Ζήσε το θαύμα! Με το καλό το μωράκι σας! Δεν είχατε βρει κάποιο θέμα κ τελικά προέκυψε;

πρίν από 20 λεπτά , aspa80 είπε:

Καλως όρισες!!!Με το καλό ο πρώτος υπέρηχος και να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!

πρίν από 22 λεπτά , aspa80 είπε:

Καλωσήρθες και συγχαρητήρια! Μία υπέροχη εγκυμοσύνη να έχεις. Είχατε κάποια θέματα ή απλώς δεν προέκυπτε; Αν θέλεις πες μας λίγο την ιστορία σου να παίρνουμε κουράγιο και οι υπόλοιπες.

Και ευχαριστούμε που μοιράστηκες τα ευχάριστα νέα σου μαζί μας!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

Καλώς την!Ζήσε το θαύμα! Με το καλό το μωράκι σας! Δεν είχατε βρει κάποιο θέμα κ τελικά προέκυψε;

Δεν είχαμε ψαχτεί ακόμα. Το μόνο που έκανα εγώ ήτανε ότι πήγα σε ενδοκρινολόγο πριν 3-4 μήνες και μου έδωσε χαπι για τον θυροειδή (ήταν 3,4 αλλά μου είπε ότι ΄θα ήταν καλό να τον ρίξω κάτω από 2-2,5 κάτι που έγινε ).

πρίν από 1 λεπτό , aspa80 είπε:

Δεν είχαμε ψαχτεί ακόμα. Το μόνο που έκανα εγώ ήτανε ότι πήγα σε ενδοκρινολόγο πριν 3-4 μήνες και μου έδωσε χαπι για τον θυροειδή (ήταν 3,4 αλλά μου είπε ότι ΄θα ήταν καλό να τον ρίξω κάτω από 2-2,5 κάτι που έγινε ).

κοριτσι μου καλημερα με το καλο το μωρακι σου και καλως ορισες στην παρεουλα μας.

Με αυτο που ειπες δεν ξερεις ποσο με εκανες να χαρω :D ειχες καποιο θεμα και πηγες ενδοκρινολογο ή πηγες απλα σας εξεταση να δεις τι γινεται με τις ορονες σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...