Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@alina80 επειδη έκανα ένα σωρό τεστ στην εγκυμοσύνη μου τώρα ααν  θες να κάνεις σου προτείνω predictor early .   Ήταν το μόνο που έδειξε ολοκάθαρα γραμμή με 36μοναδες χοριακης. Το  IQ με τπτ... Το "μη σπυρί " όπως μου είπες εσύ πριν 4 μέρες είναι σημαντικό! Στο εύχομαι ολόψυχα!!!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@alina80 επειδη έκανα ένα σωρό τεστ στην εγκυμοσύνη μου τώρα ααν  θες να κάνεις σου προτείνω predictor early .   Ήταν το μόνο που έδειξε ολοκάθαρα γραμμή με 36μοναδες χοριακης. Το  IQ με τπτ... Το "μη σπυρί " όπως μου είπες εσύ πριν 4 μέρες είναι σημαντικό! Στο εύχομαι ολόψυχα!!!!

Ελα ρε συ το iq μαπα???? Το αρνητικο τεστ που εκανα 2 μερες πριν την καθυστερηση ηταν iq - διαγνωση εως 6 μερες πριν την καθυστερηση. Δεν το εχω δοκιμασει αλλη φορα. Την προηγουμενη φορα εκανα το self care :shock:

tpnxp3.png

πρίν από 10 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ελα ρε συ το iq μαπα???? Το αρνητικο τεστ που εκανα 2 μερες πριν την καθυστερηση ηταν iq - διαγνωση εως 6 μερες πριν την καθυστερηση. Δεν το εχω δοκιμασει αλλη φορα. Την προηγουμενη φορα εκανα το self care :shock:

Χοριακη 122 μονάδες μου βγήκε αρνητικό.  Χοριακη 348 μονάδες όσα που φαινόταν η γραμμή.  Όλα τα άλλα έδειξαν από 36 μονάδες 

yplDp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι αλλά νομίζω ότι τελικά είναι ένα έτοιμο να βγει. Άρα μη σπυρί γιοκ. 

Ευχαριστώ για την πρόταση. Αν παρελπιδα όλο αυτό δεν είναι τελικά περίοδος θα αρχίσω να παίζω με.τα τεστ  σε κάνα δυο μέρες - τόσα έχω... Αλλα είναι περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Χοριακη 122 μονάδες μου βγήκε αρνητικό.  Χοριακη 348 μονάδες όσα που φαινόταν η γραμμή.  Όλα τα άλλα έδειξαν από 36 μονάδες 

Α Farmakotriftena μ δινεις μια μικρη ελπιδα για να δουμε...

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, marillia είπε:

Koριτσάκι μου δεν προσπαθεί καιρό!!Δειλά έχουν 2 μήνες χωρίς να μετρά γόνιμες.Είναι 30 χρονών και τις έκανες γιατί τις σύτησε ο ενδοκρινολόγος της!!Εχει tsh 3!!

Ε2 δεν έκανε!!Τεστο έχει 48 με όριο ως 80 νομίζω.Tsh 3 kai έχει πολυκυστικές!!

@alina80χαχαχ μήπως είναι εμφύτευση?Η περίοδος έρχεται 14 μέρες μετά συνήθως.Εμένα μου είχε έρθει 15 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας!!Για να δούμε....!!!

@Dimitr@17Δημητρούλα χρονιά σου πολλά και με το καλό το μωράκι!!

@linaaKoρίτσι μου να ρωτήσω κάτι.Από την fsh βλέπουμε την ποιότητα των ωαρίων(αν κάνουμε καλή ωορρηξία) ή το απόθεμα?Μπορεί η fsh να επηρρεάζεται από πολυκυστικές?Ξέρω ότι το απόθεμα φαίνεται σίγουρα από την ΑΜΗ.

Σας ευχαριστω πολυ ολες κοριτσια μου να στε καλα κ ευχομαι οτι καλυτερο για την καθεμια ξεχωριστα..

• Μου αρέσει 1

@marillia και εγω που εχω πολυκυστικες οσες φορες εχω κανει fsh ειναι περιπου στο 5 με 5.5 δεν νομιζω να παιζει ρολο αυτο.τωρα βεβαια ο γιατρος που βλεπει την συνολικη εικονα θα εκτιμησει την κατασταση σωστα.

@alina80 για εμφυτευση μου φαινεται!βρε λες???το ευχομαι παντως!

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

12 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ @alina80  μου να σαι καλα...λες να μας πεις και εσυ τπτ ευχαριστα???

Περασαμε πολυ ωραια κ ο μπεμπακος δεν εκλαψε καθολου οταν τον βαφτιζαν πραγμα σπανιο για τα μικρακια

Πολυ ωραια κοριτσι μου αυτο ειναι το καλυτερο!!! Καλημερα κιολας!!

16 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Kalispera koritsia. Sas exasa exi meres na sas diavaso. Ime kalitera nai apoti imoun tora ime poli kala. Xekinidame mpenoume se  ritho siga siga. I mikri ine pourekaki tha ti fao. To vradi me kourazi poli. Exoume nees egkioules katatopisteme.

Καλημερα γαρυφαλιτσα! καλη προσαρμογη και υπομονη και κουραγιο κοριτσι μου!!! 

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, linaa είπε:

λοιπον μαριλιακι. η FSH δειχνει την ποιοτητα των ωαριων.  δεν εχει καμια σχεση με τις πολυκοιστικες. οσο μειωνετε με την ηλικια ο αριθμος των ωαριων τοσο χειροτερη ποιοτητα εχουν. ΟΜΩΣ υπαρχουν γυναικες που εχουν μικροτερο αποθεμα ωαριων. ομως φυσικα ολα τα ωαρια δεν ειναι ιδια καθε μηνα αρα σιγουρα θα υπαρχουν κ καλητερης ποιοτητας ΑΛΛΑ μια τιμη FSH ΑΥΞΗΜΕΝΗ δειχνει οτι κατι δεν παει καλα. ΔΕΝ ξερω τι θαρρος εχεις με την φιλη σου να της πεις οπωσδηποτε στον επομενο κυκλο να επαναλαβει τις εξετασεις κ να κανει κ Ε2 Κ ΑΜΗ. μην περιμενει απο τους γιατρους να το πουν να παει να τα επαναλαβει μονη της. η τιμη της fsh της δειχνει τα ωαρια της σαν γυναικας 42 χρονων. επισης να εντυνει τις προσπαθειες της δηλαδη να μην τις κανει τυχαια να ξεκινησει πιο εντατικα κ φυσικα στο 6 μηνο αν δεν πετυχει να ψαχτει κ να μην περιμενει να περασει χρονος. ΑΑΑ κ μαριλια να της πεις με τον ενδοκρινολογο η tsh να παει κατω απο 2.50 να την ρυθμισει να κοιταξει επισης κ την προλακτινη της κ να ξεκινησει βιταμινες.

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!Η προλακτίνη ήταν καλή!! Εχει ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο της αυτή τη βδομάδα!!

Καλημέρα κορίτσια!!!Καλή εβδομάδα!

12 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Από το πρωί βλέπω ροζ στο σκούπισμα (το πρώτο μόνο). Και σταγόνες στο σερβιετακι. Ροζ καφετί. Συνήθως άμα δω ροζ μετά από λίγο έρχεται κανονικά. Και δεν έχω τα συνηθισμένα συμπτώματα μου. Ούτε το σπυράκι μου έχω βγάλει. Λέω είναι περίοδος. Αλλά αν πω ότι δεν ελπίζω θα σας πω ψέματα. 

Κορίτσι μου πως είσαι?Πως πάει η ροή σήμερα?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα να έχουμε! @alina80 πες μας τι έγινε γιατί θα μας φάει η αγωνία...σε σκεφτόμουν όλο το βράδυ! Εσυ @orianna τι κάνεις; δε πιστευω να είδες κ εσυ σταγόνες εμφύτευσης;

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσάκια μου καλή εβδομάδα.

Ροή δεν έχω ακόμα, μόνο σταγόνες και στο σκούπισμα - ανοιχτό κόκκινο. Αν είχα και τα συμπτώματα μου θα έλεγα απλώς αργεί να κατέβει. Εγώ όμως δεν πονάω καθόλου, ούτε η κοιλιά μου ούτε η μέση μου και έχω ελάχιστες και πολύ ήπιες κράμπες αριστερά.

Τι να πω. Κατά πασα πιθανότητα έχω μία περίοδο ανώδυνη (μετά από πολλά πολλά χρόνια). Και έναν κύκλο που φαίνεται να "μικραίνει".

Το αποφάσισα ότι μόλις τελειώσει θα πάω στο γιατρό να μου πει τι ορμονολογικές εξετάσεις πρέπει να κάνω.  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , orianna είπε:

καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσια μου...

@Farmakotriftena κοριτσι στο πρωτο σου παιδι ειχες αιμα εμφυτευσης?ροζ?κοκκινο?θυμασαι?και σε τι ποσοτητες ηταν?

orianna καλα εισαι? εχεις αιμα??? θα σου πω η αδερφη μου ειχε κατι μερες πριν την περιοδο κατι γραμμουλες ροζ ελαχιστο δηλαδη στο σκουπισμα αλλα ηταν εμφανες ξεκαθαρο αλλα την ημερα που περιμενε περιοδο ειχε κανονικα αιμα ποσοτητα απλα κρατησε λιγο

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Ροή δεν έχω ακόμα, μόνο σταγόνες και στο σκούπισμα - ανοιχτό κόκκινο. Αν είχα και τα συμπτώματα μου θα έλεγα απλώς αργεί να κατέβει. Εγώ όμως δεν πονάω καθόλου, ούτε η κοιλιά μου ούτε η μέση μου και έχω ελάχιστες και πολύ ήπιες κράμπες αριστερά.

Τι να πω. Κατά πασα πιθανότητα έχω μία περίοδο ανώδυνη (μετά από πολλά πολλά χρόνια). Και έναν κύκλο που φαίνεται να "μικραίνει".

Το αποφάσισα ότι μόλις τελειώσει θα πάω στο γιατρό να μου πει τι ορμονολογικές εξετάσεις πρέπει να κάνω.  

δεν εχεις κανενα τεστ να κανεις? 

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Πολύ περίεργο.όντως.θα πονούσες κανονικά με την περίοδο.καλά λες για τις εξετάσεις.αν δεν έρθει κ σημερα κανονικά όμως μην αποκλειεις τίποτα...

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

orianna καλα εισαι? εχεις αιμα??? θα σου πω η αδερφη μου ειχε κατι μερες πριν την περιοδο κατι γραμμουλες ροζ ελαχιστο δηλαδη στο σκουπισμα αλλα ηταν εμφανες ξεκαθαρο αλλα την ημερα που περιμενε περιοδο ειχε κανονικα αιμα ποσοτητα απλα κρατησε λιγο

δεν εχεις κανενα τεστ να κανεις? 

Λινα μου καλημέρα. Για μένα ρωτάει η Οριάννα. Χτες είχα από το πρωί ροζ απαλό στο σκούπισμα. Σήμερα είναι πιο κόκκινο αλλά σταγόνες και στο σκούπισμα, όχι ροή. Απλώς σκεφτηκαμε μήπως είναι εμφύτευσης καθώς χτες ήμουν 10η μέρα από ένα αμφιλεγόμενο θετικό τεστ ωορρηξίας και θεώρησα ότι είναι νωρίς για περίοδο. Συν ότι δεν έχω κανένα από τα συνηθισμένα συμπτώματα περιόδου (καθόλου πόνους). Αλλά επειδή το βλέπω πιο σκούρο σήμερα, μάλλον οι ελπίδες μου αποδεικνύονται φρούδες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...