Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 41 λεπτά , Vana87 είπε:

Αναγουλες δεν εχω γι αυτο και πηρα σημερα δαμασκηνα να δοκιμασω μπας και γινει κατι! Ξερεις πιο ειναι το θεμα; οτι εκανα 5 μερες να παω και ουτε πονουσα ουτε φουσκωσα ουτε καν ηθελα. Σαν να μην υπηρχε στις αναγκες μου ρε παιδι μου. Τι να πω. Οταν θα παω στο γιατρο, αν δεν διορθωθει μεχρι τις 10 που θα παω , θα του πω να δουμε...

Γενικά Ούτε Εγώ υπέφερα αμεσως.. ξαφνικά με έπιαναν..Κ Όταν το είπα Στη γιατρό τότε κατάλαβε.. Κ Εγώ όπως εσύ..είχα Ν παω βδομάδα κ δεν ένιωθα ενόχληση..μετα τσουπ πονος.. Αλλά κ παλιείναι στον οργανισμό.Μπορεί ν μην ενόχλησε εσυ.. βλέπεις λοιπόν και πράττεις ανάλογα.. Καλή εγκυμοσύνη ν εχειςτο εύχομαι!! Εσείς είδατε τι είναι?ή ακόμα νωρίς είναι?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

4 ώρες πρίν, Vana87 είπε:

Το απογευμα εφαγα σταφυλι και αχλαδι για απογευματινο και πεινουσα. Ε και εφαγα φακες με γιαουρτι! Σε καμια ωριτσα θα φαω βραδινο και νιωθω λες και δεν εφαγα τιποτα ολη μερα. Εντομεταξυ 6 εβδομαδων και εχω κανει κοιλια. Εχω παρει και 1,5 κιλο

Just now, Dimitr@17 είπε:

Καο εγω νομιζω οτι ςχω κανει κοιλια...

πρίν από 30 λεπτά , elenakii22 είπε:

αχ βρε κοριτσια κ εγω υποφερω τις 2 τελευταίες μερες απο ημικρανιες...κ φανταστείτε οτι δε θυμαμαι ποτε να με ποναει το κεφαλι μου!!

Ελενακι κ εγωωωωω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Τι ν Σας πω βρε κορίτσια!υπομονή και περαστικά!! Δύο βδομάδες φοβερές ημικρανίες με παρακεταμολη που δεν κάνει τπτ!! Κ ενα εννιαμηνο ν ουρλιάζει όλη μέρα.. όσες εχευεέχετε τη δυνατότητα ν ξεκουραστείτε Κάντε το!! Όχι στρες!έφαγα όλη νύχτα στο εφημερεύον για ν μ πουν ότι είναι ορμονικες οι ημικρανίες Κ Ν ξεκουραστω..Μέχρι Κ μαγνητική έκανα τόσο Π πονουσα.. Θ περάσουν ολα! Υπομονή!

6 ώρες πρίν, oneira_glyka είπε:

Γενικά Ούτε Εγώ υπέφερα αμεσως.. ξαφνικά με έπιαναν..Κ Όταν το είπα Στη γιατρό τότε κατάλαβε.. Κ Εγώ όπως εσύ..είχα Ν παω βδομάδα κ δεν ένιωθα ενόχληση..μετα τσουπ πονος.. Αλλά κ παλιείναι στον οργανισμό.Μπορεί ν μην ενόχλησε εσυ.. βλέπεις λοιπόν και πράττεις ανάλογα.. Καλή εγκυμοσύνη ν εχειςτο εύχομαι!! Εσείς είδατε τι είναι?ή ακόμα νωρίς είναι?

Οχι ακομα 6 εβδομαδων ειμαι. Εχουμε ακομα!! Ευχαριστώ!

καλημερα κοριτσια!!!!

10 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ειμαι σύνηθες η δυσκοιλιότητα.  Και όταν μπει ο σίδηρος στο πρόγραμμα... άστα να πάνε τότε! Εγώ δεν έχω πάντως δυσκοιλιότητα  ούτε στην κόρη μου είχα. Δλδ κορίτσια είναι νορμάλ να μην με πονάει η κοιλιά και η μέση μου στην 4εβδομαδα; γιατί δύο μέρες τώρα κι εγώ μόνο λίγο το στήθος έχω. 

Έτσι ελεγα κ εγω για τους εμετους κ οταν μ ηρθαν ελεγα να φυγουν!!!

6 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Ελενακι κ εγωωωωω

αρα δεν ειμαι η μονη!!!ενταξει!!!βεβαια εμενα επηρεάζονται γτ φτιαχνουμε το μαγαζι κ η μανα μ λογω κλιμακτηριου μια ζεσταίνεται μια κρυωνει κ σε 24τετραγωνικα μαγαζι ανοιγοκλεινει το κλιματιστικο κ με βαράει το νιωθω το κεφαλι μου να σπάσει...ασε εχουμε κ οι δυο τα ορμονικα μας!αντε να βρεις ακρη!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλημερα κοριτσια!!!!

αρα δεν ειμαι η μονη!!!ενταξει!!!βεβαια εμενα επηρεάζονται γτ φτιαχνουμε το μαγαζι κ η μανα μ λογω κλιμακτηριου μια ζεσταίνεται μια κρυωνει κ σε 24τετραγωνικα μαγαζι ανοιγοκλεινει το κλιματιστικο κ με βαράει το νιωθω το κεφαλι μου να σπάσει...ασε εχουμε κ οι δυο τα ορμονικα μας!αντε να βρεις ακρη!!

Καλημερα κοριτσια μου ...τι κανετε?χθες ο καλος μου μου εκανε παρτυ εκπληξη ...κ ειχε καλεσει ολους τους φιλους μουωκ την οικογενεια μου...μου ειχε τουρτα και φυσικα δεν κρατηθηκε κ τους ειπε οτι ειμαι εγκυος...

• Μου αρέσει 8

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

καλημερα κοριτσια!!!!

Εμενα κοριτσι μου ερχεται απο τη δεξια μερια καθεται καμια ωρα κ μετα παει απο τα αριστερα η ημικρανια..αλλοκοτα πραγματα..Αντε τωρα φθινοπωριασε οποτε δεν θα εχετε αναγκη απο κλιματισμους!

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου ...τι κανετε?χθες ο καλος μου μου εκανε παρτυ εκπληξη ...κ ειχε καλεσει ολους τους φιλους μουωκ την οικογενεια μου...μου ειχε τουρτα και φυσικα δεν κρατηθηκε κ τους ειπε οτι ειμαι εγκυος...

Καλημεραααααα χρονια σου πολλαααααααα καλα εκανε κ τους το ειπε! Μοιραστηκε τη χαρα του ο ανθρωπος!! Εσυ πως αισθανεσαι????

Εγω κοριτσι μου περιμενα το πολυποαθητο σημερινο μ ρεπο μεχρι που μου το πηρανε διοτι δουλευωωωωω...και ετσι πινω καφε μονη μου χωρις τον αντρουλη κ τν σκυλακο μου σνιφφφ και με τετοιο καιρο μα τονισω..δεν ειναι κριμα κ αδικο??

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Ani ani είπε:

Εμενα κοριτσι μου ερχεται απο τη δεξια μερια καθεται καμια ωρα κ μετα παει απο τα αριστερα η ημικρανια..αλλοκοτα πραγματα..Αντε τωρα φθινοπωριασε οποτε δεν θα εχετε αναγκη απο κλιματισμους!

Καλημεραααααα χρονια σου πολλαααααααα καλα εκανε κ τους το ειπε! Μοιραστηκε τη χαρα του ο ανθρωπος!! Εσυ πως αισθανεσαι????

Εγω κοριτσι μου περιμενα το πολυποαθητο σημερινο μ ρεπο μεχρι που μου το πηρανε διοτι δουλευωωωωω...και ετσι πινω καφε μονη μου χωρις τον αντρουλη κ τν σκυλακο μου σνιφφφ και με τετοιο καιρο μα τονισω..δεν ειναι κριμα κ αδικο??

Σε ευχαριστω πολυ...μια χαρα ειμαι αν.κ.εχω ενα αγχος παραπανω τωρα που το μαθανε να πανε ολα καλα...με συγκινησαν ολοι τους ηρθαν.χθες να μου ευχηθουν...εγω εχω μια βαφτιση σε λιγο...

Κορίτσια το κέρατο μου μέσα πραγματικά δεν με θέλει να πάω στο γιατρό από χθες έρχεται η περίοδος και τώρα έχω πονακια.... Είμαι χάλια μπουκωμένη όσο δεν πάει δεν μπορώ να αναπνεύσω από την μύτη... Έχω και τον άντρα μου να μου λέει το βράδυ σε θέλω κούκλα θα βγούμε για φαγητό να γιορτάσουμε την επέτειο μας... 

πρίν από 31 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια το κέρατο μου μέσα πραγματικά δεν με θέλει να πάω στο γιατρό από χθες έρχεται η περίοδος και τώρα έχω πονακια.... Είμαι χάλια μπουκωμένη όσο δεν πάει δεν μπορώ να αναπνεύσω από την μύτη... Έχω και τον άντρα μου να μου λέει το βράδυ σε θέλω κούκλα θα βγούμε για φαγητό να γιορτάσουμε την επέτειο μας... 

μαρθα εγω θα σου ελεγα να πας. αληθεια θυμισε μου χοριακη εχεις κανει τωρα τελευταια χοριακη?

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

τελεια!!!!που να κρατηθει!!!απο την χαρα τους ντουντουκα βγαζουν!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...