Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?εγω 14 μερα σημερα και ακομα αιμα αρκετο δεν λεει να σταματησει, πηρα και τον γιατρο μου τηλ δεν του ειπα τιποτα μονο κανονισα το ραντεβου για Δευτερα και θα του τα πω απο κοντα

@Μαρθα Κ κοπελα μου περαστικα γι ατον μπαμπα σου να ειναι :unsure:

οι υπολοιπες πως ειστε? εχουμε κανενα νεακι?

@KarMar84 κοπελα μου τι εγινε ειδα οτι περιμενες 4-5 του μηνα πες μας κανενα ευχαριστο, να σπασει το σερι

γτ τοσο αιμα?καλα εκανες κ εκλεισες ραντεβου!να το κοιταξεις!κ εμενα ακομα αφαντη η περιοδος!περιμενω...αλλη μια φορα που ειχα τοσο μεγαλο κυκλο το 2015 εκανα 45 μερες..ειμαι 43η αν δεν έχει ερθει μεχρι μεγαλη βδομαδα θα παω στο γιατρο!

@andrianni αν εχεις μεγαλο κυκλο δεν ειναι λιγο νωρις ακομα για την ωορρηξία?ααν γινει μετα την 24η μερα δε νομιζω να φανει απο τωρα!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

6 minutes ago, elenakii22 είπε:

γτ τοσο αιμα?καλα εκανες κ εκλεισες ραντεβου!να το κοιταξεις!κ εμενα ακομα αφαντη η περιοδος!περιμενω...αλλη μια φορα που ειχα τοσο μεγαλο κυκλο το 2015 εκανα 45 μερες..ειμαι 43η αν δεν έχει ερθει μεχρι μεγαλη βδομαδα θα παω στο γιατρο!

@andrianni αν εχεις μεγαλο κυκλο δεν ειναι λιγο νωρις ακομα για την ωορρηξία?ααν γινει μετα την 24η μερα δε νομιζω να φανει απο τωρα!

δεν ξερω ρε γμτ γιατι τοσο πολυ, ενταξει τις αλλες φορες εχω φτασει και τις 20 μερες αλλα ηταν ισα ισα το αιμα, τωρα ειμαι 14 μερα και ειναι λες και ειμαι στην 1-2 μερα του κυκλου οταν δεν ειχα τα θεματα με την περιοδο. Δεν ξερω μηπως εχω καποιο πολυποδα, τον Οκτωβρη που με κοιταξε για πολυποδα δεν ειδε τιποτα. Τωρα αν παω με βαση τους τελευταιους κυκλους στις 16 -17 του μηνα θα πρεπει να ερθει η επομενη περιοδος :? και ο οργανισμος μου τα εχει παιξει, δεν μπορει να συνελθει απο το κρυωμα, εχω μυξες(συγνωμη κοριτσια μου)  και βηχα ποοοσες μερες κατι που εγω ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα, παντα 2-3 μερες και μετα περδικι

εγω θα σου ελεγα αν δεν εχει ερθει μεχρι την Κυριακη να κλεισεις ραντεβου για μεσα στην Μεγαλοβδομαδα

• Μου αρέσει 2

καλησπέρα κορίτσια,

χοριακή 4

δεν πέτυχε η σπερματεκχυση, δεν ξέρω για πόσο καιρο θα έχω κουράγιο να προσπαθώ

ο γιατρός είπε να περιμένω ενα κύκλο και να ξαναπροσπαθήσουμε

2rxqp3.png

2 minutes ago, Papaki@ είπε:

καλησπέρα κορίτσια,

χοριακή 4

δεν πέτυχε η σπερματεκχυση, δεν ξέρω για πόσο καιρο θα έχω κουράγιο να προσπαθώ

ο γιατρός είπε να περιμένω ενα κύκλο και να ξαναπροσπαθήσουμε

:( λυπαμαι κοριτσι μου, ποσες φορες εχεις κανει σπερματεγχυση?

1 minute ago, caramel_83 said:

:( λυπαμαι κοριτσι μου, ποσες φορες εχεις κανει σπερματεγχυση?

η πρώτη ηταν caramel θα κανουμε αλλη μια και αν δεν πετυχει θα παω για εξωσωματική

πρέπει να βιαστω λενε οι γιατροί γιατι έχουν λιγοστέψει τα ωάρια μου κατα πολύ

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

18 minutes ago, caramel_83 είπε:

δεν ξερω ρε γμτ γιατι τοσο πολυ, ενταξει τις αλλες φορες εχω φτασει και τις 20 μερες αλλα ηταν ισα ισα το αιμα, τωρα ειμαι 14 μερα και ειναι λες και ειμαι στην 1-2 μερα του κυκλου οταν δεν ειχα τα θεματα με την περιοδο. Δεν ξερω μηπως εχω καποιο πολυποδα, τον Οκτωβρη που με κοιταξε για πολυποδα δεν ειδε τιποτα. Τωρα αν παω με βαση τους τελευταιους κυκλους στις 16 -17 του μηνα θα πρεπει να ερθει η επομενη περιοδος :? και ο οργανισμος μου τα εχει παιξει, δεν μπορει να συνελθει απο το κρυωμα, εχω μυξες(συγνωμη κοριτσια μου)  και βηχα ποοοσες μερες κατι που εγω ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα, παντα 2-3 μερες και μετα περδικι

εγω θα σου ελεγα αν δεν εχει ερθει μεχρι την Κυριακη να κλεισεις ραντεβου για μεσα στην Μεγαλοβδομαδα

μηπως πρεπει να το δεις λαμπαροσκοπηκα (αν το λεω σωστα) για να δεις γενικα την εικονα μεσα?εξετασεις εχεις κανει?

@Papaki@ μην απογοητευεσαι!εειμαστε πολλα κοριτσια στην αναμονη και σε καταλαβαινουμε!μμαζεψε δυναμης και πηγαιντε για τον επομενο μηνα!

• Μου αρέσει 1

43 minutes ago, caramel_83 είπε:

εγω 1,5 χρονο πεδευομαι με την περιοδο, τωρα μου πηγε στο αλλο ακρο ενω ειχα πολυ λιγο αιμα ισα ισα που λερωνα την σερβιετα, τωρα εχω παρα πολυ ροη και πολλα πηγματα :?  και δεν λεει να σταματησει, ελπιζω να μην ειναι τιποτα πολυ σοβαρο.

Νιωθω λες και θελει να τα βγαλει ολα τωρα οτι δεν ειχε βγαλει τον 1,5 χρονο

τι φαρμακο πηρες? εχεις πολυκυστικες?

Ναι έχω πολυκυστικες.πήρα glucostop.μετμορφίνη σαν το glucophage απλά αυτό δεν έχει στομαχικές παρενέργειες αρκετές.η περίοδος μου ήταν στις 50 μέρες κ δεν άλλαξε πολύ.ίσως το οτι έκανα κ καθυστερημένη ωορρηξία απλώς.για να δουμε τι θα γίνει τώρα που το σταμάτησα.πάντως οι πολυκυστικές ευθύνονται για υπογονιμότητα κ θα σταματήσω να ψάχνω αν έχω κάτι άλλο.αυτό αρκεί! Εσύ πότε είχες πάει τελευταία φορά για εξέταση στο γιατρό;δε πιστεύω να είναι κάτι σοβαρό.μπορεί κ αυτό με το θυροειδή που έλεγες

Just now, andrianni είπε:

Ναι έχω πολυκυστικες.πήρα glucostop.μετμορφίνη σαν το glucophage απλά αυτό δεν έχει στομαχικές παρενέργειες αρκετές.η περίοδος μου ήταν στις 50 μέρες κ δεν άλλαξε πολύ.ίσως το οτι έκανα κ καθυστερημένη ωορρηξία απλώς.για να δουμε τι θα γίνει τώρα που το σταμάτησα.πάντως οι πολυκυστικές ευθύνονται για υπογονιμότητα κ θα σταματήσω να ψάχνω αν έχω κάτι άλλο.αυτό αρκεί! Εσύ πότε είχες πάει τελευταία φορά για εξέταση στο γιατρό;δε πιστεύω να είναι κάτι σοβαρό.μπορεί κ αυτό με το θυροειδή που έλεγες

εχουν τις διαταραχες οντως!εμενα μου ειπε η κοπελα οτι στις 15-20 μερες σταματαει...οποτε λεω να το συνεχισω..ηδη πιστευω παω καλυτερα!

• Μου αρέσει 1

εντομεταξύ με τις ορμόνες ακόμη να μου έρθει περίοδος 8η μέρα καθηστέρισης και είμαι τούμπανο.. ετρωγα και συνέχεια από την αγωνία μου τώρα τρώω απο στεναχώρια σε λίγο δεν θα χωραω από την πόρτα

2rxqp3.png

@andrianni για τον θυροειδη εγω το σκεφτηκα μηπως αυτο το 0,5 παραπανω που ειχα περυσι σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες εχει επηρεασει και ας ειναι η τιμη μεσα στα φυσιολογικα ορια, δεν μου το εχει πει καποιος γιατρος.

@elenakii22 τελευταια φορα που πηγα στον γυναικολογο ηταν τελη Οκτωβρη αρχες Νοεμβρη, και ειχαμε δει η μια ωοθηκη ηταν τελεια η αλλη ηταν πολυ βελτιωμενη .εξετασεις αιματος και παπ εκανα περυσι τετοιο καιρο και θα ξανακανω τωρα

@Papaki@ γιατι κοπελα μου εχουν λιγοστεψει?σου εχουν πει τον λογο? ποσο εισαι?

3 minutes ago, elenakii22 είπε:

εχουν τις διαταραχες οντως!εμενα μου ειπε η κοπελα οτι στις 15-20 μερες σταματαει...οποτε λεω να το συνεχισω..ηδη πιστευω παω καλυτερα!

νιωθεις κατι διαφορετικο??

Διαφημίσεις

Gia sas koritsiaaa. Papaki m kalo m koritsi min stenaxoriese kali m. Exi kero pou prospathite ? Entaxi i spermatexinsi den ine kai poli apotelesmatiki aposo akouo kai apo ala koritsia. Min agxonese molis to apovalis to agxos tha erthi to sporaki sas. Martha m petastika sto patera sou. Ego tin triti piga giatro ola mia xara i mpoumpou megaloni. 100% mpoumpou axaxa. Nomizo pos arxisa na ti niotho. Kati san yaraki pou kolimpa ine :).

• Μου αρέσει 5

6 minutes ago, Papaki@ είπε:

εντομεταξύ με τις ορμόνες ακόμη να μου έρθει περίοδος 8η μέρα καθηστέρισης και είμαι τούμπανο.. ετρωγα και συνέχεια από την αγωνία μου τώρα τρώω απο στεναχώρια σε λίγο δεν θα χωραω από την πόρτα

Θα τα καταφέρεις!να προσπαθήσεις με κάθε τρόπο κ θα έρθει.θέλει αγώνα αλλά μετά θα τα ξεχάσεις όλα κ θα το αγαπάς πολύ περισσότερο από άλλες μαμάδες.οκ?πιστεψέ το οτι θα τα καταφέρεις κ θα γίνεις τέλεια μαμά κ θα μας τα λες.κ προετοίμασε το σώμα σου να δεχτει ενα μωράκι.να τρως υγιεινα

• Μου αρέσει 2

2 minutes ago, Garifalia1 είπε:

Gia sas koritsiaaa. Papaki m kalo m koritsi min stenaxoriese kali m. Exi kero pou prospathite ? Entaxi i spermatexinsi den ine kai poli apotelesmatiki aposo akouo kai apo ala koritsia. Min agxonese molis to apovalis to agxos tha erthi to sporaki sas. Martha m petastika sto patera sou. Ego tin triti piga giatro ola mia xara i mpoumpou megaloni. 100% mpoumpou axaxa. Nomizo pos arxisa na ti niotho. Kati san yaraki pou kolimpa ine :).

επιτελους και κατι ευχαριστο:wub:

• Μου αρέσει 1

@caramel_83είμαι 36.5 

κάθε γυναίκα εχει εναν αριθμό ωαρίων, ίσως ειναι κληρονομικό όπως η μητέρα μου της σταμάτησε η περιόδος στα 40

εγω αυτήν την στιγμή εχω 1-2 από την μία ωοθήκη και 4 από την αλλή και μου εχουν πει δεν ξέρουν για πόσο καιρό ακόμη

το φυσιολογικό στην ηλικια μου ειναι πάνω απο 8 σε κάθε ωοθήκη

2rxqp3.png

@elenakii22 το ξέρω οτι είναι νωρίς για υπέρηχο αλλά ο γιατρός θέλει να είναι σίγουρος μη τη χάσουμε.γιατί κάποιος κύκλος μπορεί να πάει διαφορετικά.ευτυχώς είναι καλός κ δεν το κάνει για τα χρήματα...δεν μου παίρνει κάθε φορα απλά θέλει να με βοηθήσει για να δούμε τι θα κάνουμε.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...