Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Dimitr@17Δημητρούλα ίσως ο γιατρός θέλει να δείτε σάκο και σποράκι μαζί!!Μ αυτές τις μονάδες ο σάκος θα φαινόταν και πριν την Παρασκευή!!Χοριακή για μένα κάνε ακόμα μια την Δευτέρα και μετά δεν χρειάζεται άλλη αφού την εγκυμοσύνη θα την παρακολουθείτε υπερηχογραφικά!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

@Dimitr@17 Αφού λέει ο γιατρός μια χαρά μια χαρά είναι. Ο διπλασιασμός προκύπτει σε δύο με τρεις μέρες, όχι υποχρεωτικά κάθε δύο. Ο γιατρός ξέρει καλύτερα. Οπότε πας Παρασκευή και θα δεις όλα καλά θα είναι. 

Μακαρι γιατι δεν μου εφυγε το αγχοε που ειχα σημερα....τι να κανω υπομονη κ παλι υπομονη...

πρίν από 15 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι ναι τριτη πιστευω να.εχουν περασει κ τρεις μερες απο την σημερινη...

@Dimitr@17 πιστευω οτι δεν εχει νοημα να ξανακανεις χοριακη απο τα λιγα που εχω μαθει βεβαια..μια χαρα σου ανεβαινει κοριτσι μου..χαλαρωσε και απολαυσε το!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

@Dimitr@17Δημητρούλα ίσως ο γιατρός θέλει να δείτε σάκο και σποράκι μαζί!!Μ αυτές τις μονάδες ο σάκος θα φαινόταν και πριν την Παρασκευή!!Χοριακή για μένα κάνε ακόμα μια την Δευτέρα και μετά δεν χρειάζεται άλλη αφού την εγκυμοσύνη θα την παρακολουθείτε υπερηχογραφικά!!

Στις ποσες μοναδες φαινεται ο σακος?θα κανω την.τριτη μηπως εμενα θελει 3μερες για μα διπλασιαστει η τιμη...

πρίν από 2 λεπτά , Ani ani είπε:

@Dimitr@17 πιστευω οτι δεν εχει νοημα να ξανακανεις χοριακη απο τα λιγα που εχω μαθει βεβαια..μια χαρα σου ανεβαινει κοριτσι μου..χαλαρωσε και απολαυσε το!

Σε ευχαριστω πολυ @Ani ani μου ...μακαρι...να ειναι ετσι οπως τα λες...αυριο εχω γενελθιαβκ πιστευα οτι θα ξεμπερδευα σημερα με την αγωνια μου...

Just now, Dimitr@17 είπε:

Στις ποσες μοναδες φαινεται ο σακος?θα κανω την.τριτη μηπως εμενα θελει 3μερες για μα διπλασιαστει η τιμη...

Ο σάκος πάνω από 1500 μονάδες φαίνεται!!Ναι να κάνεις μια ακόμα για να ηρεμήσεις γιατί θα σου φανεί μακρυά η Παρασκευή!!!Πιθανόν εγινε καθυστερημένη σύλληψη γι αυτό!!Εμένα μου είχε πει ο γιατρός ότι πολλές φορές νομίζουμε ότι καταλάβαμε την ωορρηξία αλλά δεν ισχυεί!!Για μένα είναι πιο σημαντικός ο υπέρηχος και όχι τόσο η χοριακές.Απλά όταν είχες πάει για υπέρηχο ήταν κάτω από 1500 γι αυτό δεν είδατε κάτι!!Σε νιώθω για την αγωνία σου αλλά όλα θα πάνε καλά!!Μη μπαίνεις και διαβάζεις για άλλες περιπτώσεις:-D!!!Ο κάθε οργανισμ΄'ος αντιδρά αλλιώς!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ @Ani ani μου ...μακαρι...να ειναι ετσι οπως τα λες...αυριο εχω γενελθιαβκ πιστευα οτι θα ξεμπερδευα σημερα με την αγωνια μου...

Ναι βρε αγαπη εχεις ξεμπερδεψει κ δεν το εχεις καταλαβει!! Ειναι υπεροχο συναισθημα να εχεις γενεθλια εγκυος..ετσι ημουν τον Αυγουστο! Κοιτα να το ευχαριστηθεις! 

Τι να πω κ εγω απο υπομονη με αυτα που επαθα..

Μπήκα σας διάβασα γρήγορα συγχαρητήρια στα κορίτσια για τα πολύ όμορφα νούμερα χοριακή που μας είπαν.....                         ...                          ..... Συλλυπητήρια στην Αλέκα για τον πεθερο της!!!!                 .....    .....     .....    .. Αύριο κορίτσια 1 ώρα το μεσημέρι έχω γιατρό τον καινούργιο στο δημόσιο νοσοκομείο που θα πάω να δούμε τι θα δει από κάτω στον υπέρηχο ελπίζω να μου τα πει καλά γιατί αύριο έχω επέτειο γάμου κλείνουμε 1 χρόνο!!!! 

Ααα σε λίγο θα κάνω τεστακι ωορρηξιας να δούμε πως θα βγει... 

• Μου αρέσει 3

Καλησπερα κοριτσιααα μου!!!!

Τι κανουμε??

Σα να χειμώνιασε λιγο απότομα!!

Και ειναι ρε.παιδι μου ο καιρος αυτος να θες να ερθουν τα Χριστούγεννα...χααχχαχα εύχομαι βέβαια μεχρι τοτε να μην εχει μείνει καμια στο πινακακι @caramel_83 παρα μονο οι ημερομηνίες τοκετου!!!

Για τα κοριτσια που αγχώνονται ηρεμια νομίζω απο αυτα που σας λενε τα κοριτσια πως ολα καλα οι υπόλοιπες αγκαλίτσες και γρήγορα για ευχαριστα σε ολες μας!!!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 35 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπερα κοριτσιααα μου!!!!

Τι κανουμε??

Σα να χειμώνιασε λιγο απότομα!!

Και ειναι ρε.παιδι μου ο καιρος αυτος να θες να ερθουν τα Χριστούγεννα...χααχχαχα εύχομαι βέβαια μεχρι τοτε να μην εχει μείνει καμια στο πινακακι @caramel_83 παρα μονο οι ημερομηνίες τοκετου!!!

Για τα κοριτσια που αγχώνονται ηρεμια νομίζω απο αυτα που σας λενε τα κοριτσια πως ολα καλα οι υπόλοιπες αγκαλίτσες και γρήγορα για ευχαριστα σε ολες μας!!!!

Τι ωραια που τα λες!!! Αντε να γινουμε ολες μεχρι τα χριστουγεννα με κοιλουμπες και χωρις αγχος και προβληματα!

• Μου αρέσει 1

Just now, Ani ani είπε:

Τι ωραια που τα λες!!! Αντε να γινουμε ολες μεχρι τα χριστουγεννα με κοιλουμπες και χωρις αγχος και προβληματα!

Μακαρι αννη μου εισαι και συνονόματη χαχαχααχα ολα καλα θα ειναι με το μωρακι σου τελεικα απο τοτε που ξεκιναει ολο αυτο μια ζωη θα ανεχόμαστε για τα παιδακια μας αλλα αξιζει να μαστε καλα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μακαρι αννη μου εισαι και συνονόματη χαχαχααχα ολα καλα θα ειναι με το μωρακι σου τελεικα απο τοτε που ξεκιναει ολο αυτο μια ζωη θα ανεχόμαστε για τα παιδακια μας αλλα αξιζει να μαστε καλα!!!

Ε βεβαια αξιζει ετσι κ αλλιως για αυτα ανησυχουμε κ την υγεια τους. Ανδριανη ειμαι εγω και εσυ? Σε ευχαριστωωω

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

Ε βεβαια αξιζει ετσι κ αλλιως για αυτα ανησυχουμε κ την υγεια τους. Ανδριανη ειμαι εγω και εσυ? Σε ευχαριστωωω

Ετσι ετσι...ααα εσενα το ονομα εχει ιστοριααα εμενα απο το αννα βασικα τη γιαγια μου τη λενε αλτανη αλλα επιδη ο παππας θεωρείσε πως δεν ειναι χριστιαννικο με εβγαλαν αννα/αλτανη αλλα με φοναζουν αννη ααχαχχα τρεχα γύρευε!!!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Ετσι ετσι...ααα εσενα το ονομα εχει ιστοριααα εμενα απο το αννα βασικα τη γιαγια μου τη λενε αλτανη αλλα επιδη ο παππας θεωρείσε πως δεν ειναι χριστιαννικο με εβγαλαν αννα/αλτανη αλλα με φοναζουν αννη ααχαχχα τρεχα γύρευε!!!

Αλτάνη; Πολύ ωραίο όνομα! Δεν το είχα ξανακούσει. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , alina80 είπε:

Αλτάνη; Πολύ ωραίο όνομα! Δεν το είχα ξανακούσει. 

Ε καλα δεν θα ημουν και χαρουμενη αν.με φώναζαν ετσι χαχχααα τωρα η αννη η αννα δενν.με πιραζει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...