Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, Nati85 είπε:

Κοριτσια καλημερα!και εμενα αρρωστουλης ειναι ο μικρος.ειχαμε ξενυχτι εχθες φουλ!περαστικα στις κοπελες που ειναι αρρωστουλες! @Ani ani καλα αποτελεσματα στην εξεταση του αντρα σου!!πιστευω ολα καλα θα πανε!

Καλημερα σε ευχαριστω πολυ! Περαστικα και στον μικρο σου

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

348.88!!!!! :-D  @Dimitr@17 μου καλά αποτελέσματα και σε σένα!!!!

Συγχαρητηρια!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 57 λεπτά , orianna είπε:

Ποια μερα του κυκλου; Η fsh μου φαίνεται τσιμπημένη. @linaa η πιο ειδική να μας πει.

Συμφωνω για την fsh.βεβαια ο γιατρος θα ξερει.ενενα ηταν 8 και 7.9 κ μου ειπε πολύ καλές.

2 ώρες πρίν, marillia είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!Πολύ κρύο και σήμερα!!Ατιμο το φθινόπωρο και ο χειμώνας.Πάλι θέρμανση,ιώσεις!!!Και γω ένα τσαλάκωμα το νιώθω!!!

@FarmakotriftenaΠως είσαι σήμερα?Περαστικούλια σου!!!Μη φοβάσαι για το σποράκι!!

@melina92Καλως όρισες!!!Μπορεί να πετύχατε το σποράκι.Λίγο υπομονούλα.Και γω όταν προσπαθούσαμε τον πρώτο καιρό είχα παρατηρήσει τα πονάκια που πριν δεν έδινα σημασία.Επίσης ισχύει αυτό που είπαν τα κορίτσια για τις πρώτες επαφές.Εγώ είχα το πρώτο 2 μήνο πόνο στον κόλπο.Σου εύχομαι να έγινε το θαυματάκι.

@andrianniΜπράβοοο είστε σε πολύ καλό δρόμο!!!

Για να δούμε μαριλία μου...αν κ σημερα καπως νιωθω κ εχω αγωνία για το κολπικο να βγει καθαρο.γιατι μπορει να βγει παλι θετικο κ να χρειαστει κ αλλη αντιβίωση.

Συμψωνω με τα συμπτωματα.καποιες κοπέλες όντως το καταλαβαινουν αμεσως ενω αλλές επειδη παρατηρουν συμπτωματα νομιζουν οτι εχουν μεινει.και ειναι 50 50 τα ποσοστα...

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Ani ani είπε:

Καλημερα σε ευχαριστω πολυ! Περαστικα και στον μικρο σου

Συγχαρητηρια!!!!!!!

Μολις βγηκαν κ τα δικα μου αποτελεσματα και η χοριακη εδειξε 2000 μοναδες..θα παρω και τον γιατρο μου τωρα..δεν ξερω δεν μου φαινεται μεγαλο το νουμερο .. :( @Farmakotriftena

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. @Farmakotriftena τι ωραία! Και γρήγορα το βγαλανε. Υπομονή με την ίωση, και θα περάσει. 

@Dimitr@17 καλά αποτελέσματα. 

@Alekagala Συλλυπητήρια (συγνωμη, στο προηγούμενο μήνυμα μου το autocorrect πήρε πάλι πρωτοβουλία και το έκανε "συλλαλητήρια"). 

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνουν; Εγώ περιμένω κάπου 4-6 του μήνα. Δεν έχω πολλές ελπίδες γιατί νομίζω δεν έκανα ωορρηξία αυτό το μήνα, οπότε τα καταφέρνω (λίγο) να μην κοιτάω για συμπτώματα. Άλλωστε και η θερμοκρασία μου δεν είναι ανεβασμένη, οπότε πάμε για τον επόμενο κύκλο τώρα. 

Φιλιά πολλά -παω σούπερ να κάνω και καμία δουλειά μετά στο σπίτι (αν και δεν θέλω, δεν θέλω, δεν θέλω). Είναι τώρα λογικό να σπαταλάς το Σάββατο κάνοντας δουλειές στο σπίτι; Δεν ειναι! 

Ασε κ εγω με τα ψωνια εμπλεξα κ εμειναν πίσω οι δουλίτσες.κ θελω να παμε κ βολτουλα μετα. Μα καλά δεν ανεβηκε τελικα η θερμοκρασία; περίεργο αλλά εγω πιστευω οτι σίγουρα εκανες ωορ.απο τα συμπτωματα.δεν θα πονουσες διαφορετικα.ασε που μετα απο το θετικό τεστ που ειδες θα καταλάβεις στο τελος του κύκλου αν εγινε.εγω ελπιζω να εχεις καθυστερηση..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , andrianni είπε:

Ασε κ εγω με τα ψωνια εμπλεξα κ εμειναν πίσω οι δουλίτσες.κ θελω να παμε κ βολτουλα μετα. Μα καλά δεν ανεβηκε τελικα η θερμοκρασία; περίεργο αλλά εγω πιστευω οτι σίγουρα εκανες ωορ.απο τα συμπτωματα.δεν θα πονουσες διαφορετικα.ασε που μετα απο το θετικό τεστ που ειδες θα καταλάβεις στο τελος του κύκλου αν εγινε.εγω ελπιζω να εχεις καθυστερηση..

Τι να πω κι εγώ δεν ξέρω. Η θερμοκρασία με κάνει να πιστεύω πως δεν... σε συνδυασμό με τις γραμμές του τεστ. Όπως και να έχει, ότι έγινε έγινε. Σε ευχαριστώ για την ευχή. 

Τώρα που τελείωσα τις δουλειές (τις βασικές, μην φανταστείς) εγώ...έπιασε βροχή. Δουλεύει ο καλός μου, οι φίλες μου λείπουν, μαγείρεμα δεν έχω... Τι να κάνω; Πάω να φτιάξω κάνα κεκογλυκακι (να γίνει πάλι χάλια η κουζίνα...). 

πρίν από 42 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μολις βγηκαν κ τα δικα μου αποτελεσματα και η χοριακη εδειξε 2000 μοναδες..θα παρω και τον γιατρο μου τωρα..δεν ξερω δεν μου φαινεται μεγαλο το νουμερο .. :( @Farmakotriftena

θυμισε μου ποτε ξανακανες κ ποσο ηταν?να πάρεις τον γιατρο να κλείσετε ραντεβου...αν μπορει κ σμρ πηγαινε για να σου φυγει η αγωνια..

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

θυμισε μου ποτε ξανακανες κ ποσο ηταν?να πάρεις τον γιατρο να κλείσετε ραντεβου...αν μπορει κ σμρ πηγαινε για να σου φυγει η αγωνια..

Eκανα πριν 2 μερες και ηταν 1392 βεβαια δεν ξερω αν εχει.σημασια που περασαν.46 ωρες κ οχι 48...τον πηρα τηλ κ μου ειπε μια χαρα..εκανε κατι υπολογισμους κ μου ειπε να παω την παρασκευη να με δει

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Eκανα πριν 2 μερες και ηταν 1392 βεβαια δεν ξερω αν εχει.σημασια που περασαν.46 ωρες κ οχι 48...τον πηρα τηλ κ μου ειπε μια χαρα..εκανε κατι υπολογισμους κ μου ειπε να παω την παρασκευη να με δει

σε μια βδομαδα???για να σου ειπε μια χαρα κατι παραπανω θα ξερει!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , elenakii22 είπε:

σε μια βδομαδα???για να σου ειπε μια χαρα κατι παραπανω θα ξερει!

Εγω λεω μα ξανακανω μια χοριακη πριν την παρασκευη να δω αν ανεβαινει η τιμη...

πρίν από 47 λεπτά , alina80 είπε:

Τι να πω κι εγώ δεν ξέρω. Η θερμοκρασία με κάνει να πιστεύω πως δεν... σε συνδυασμό με τις γραμμές του τεστ. Όπως και να έχει, ότι έγινε έγινε. Σε ευχαριστώ για την ευχή. 

Τώρα που τελείωσα τις δουλειές (τις βασικές, μην φανταστείς) εγώ...έπιασε βροχή. Δουλεύει ο καλός μου, οι φίλες μου λείπουν, μαγείρεμα δεν έχω... Τι να κάνω; Πάω να φτιάξω κάνα κεκογλυκακι (να γίνει πάλι χάλια η κουζίνα...). 

Κατσε κ λίγο να χαλαρώσεις.απόλαυσε την ηρεμία που σε λίγο καιρό δεν θα έχεις.κ το γλυκακι βέβαια οτι πεις θα ειναι για τον καλό σου.σιγουρα έκανες ωορ.το τεστακι δεν γίνεται πάντα εντονο.το πιο εντονο μετραει.κ οσο για την ευχη λέω να λέμε ποτε θα εχουμε καθυστερηση κ όχι πότε δεν θα ερθει η ακατανομ.μηπως κ εισακουστουμε...

πρίν από 20 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω λεω μα ξανακανω μια χοριακη πριν την παρασκευη να δω αν ανεβαινει η τιμη...

Καλύτερα να κάνεις για να μην τρελαθείς απ το αγχος.αλλά αφου σου ειπε οκ. Όλα καλά.για πότε λες; από Τρίτη;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , andrianni είπε:

Κατσε κ λίγο να χαλαρώσεις.απόλαυσε την ηρεμία που σε λίγο καιρό δεν θα έχεις.κ το γλυκακι βέβαια οτι πεις θα ειναι για τον καλό σου.σιγουρα έκανες ωορ.το τεστακι δεν γίνεται πάντα εντονο.το πιο εντονο μετραει.κ οσο για την ευχη λέω να λέμε ποτε θα εχουμε καθυστερηση κ όχι πότε δεν θα ερθει η ακατανομ.μηπως κ εισακουστουμε...

Καλύτερα να κάνεις για να μην τρελαθείς απ το αγχος.αλλά αφου σου ειπε οκ. Όλα καλά.για πότε λες; από Τρίτη;

Ναι ναι τριτη πιστευω να.εχουν περασει κ τρεις μερες απο την σημερινη...

@Dimitr@17 Αφού λέει ο γιατρός μια χαρά μια χαρά είναι. Ο διπλασιασμός προκύπτει σε δύο με τρεις μέρες, όχι υποχρεωτικά κάθε δύο. Ο γιατρός ξέρει καλύτερα. Οπότε πας Παρασκευή και θα δεις όλα καλά θα είναι. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...