Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Καλησπέρα κορίτσι μου! Επειδή είμαι και εγώ νεοδιοριζομενη δημόσια υπάλληλος μήπως ξέρεις την διαδικασία για να πάρω την άδεια επαπειλούμενης;

Πολύ όμορφο που πάνε καλά τα μωράκια σου! Να είναι όλα καλά και στην αυχενική εύχομαι 🥰🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κι εγώ είχα πηχτα λευκά υγρά για μέρες πριν αδιαθετησω και ένιωσα και "στεγνή " και νομίζω ότι είχα μύκητες. 

Πήγα κι εγώ για τη χοριακη. Σε μια ωρίτσα θα ξέρω 

yplDp3.png

1 hour ago, elenakii22 είπε:

Καλημέρα!!! @Dimitr@17 καλα αποτελεσματα!!!!!

Καλημερα Ελενακι πως εισαι? Καλα αποτελεσματα στο κοριτσι μας!

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κι εγώ είχα πηχτα λευκά υγρά για μέρες πριν αδιαθετησω και ένιωσα και "στεγνή " και νομίζω ότι είχα μύκητες. 

Πήγα κι εγώ για τη χοριακη. Σε μια ωρίτσα θα ξέρω 

Καλα αποτελεσματα και σε εσενα λοιπον!!

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

5.11 με ανώτερο όριο σύμφωνα με τη euromedica το 4.78.... Τ3 και Τ4 όμως ήταν μεσα στα όρια και μάλιστα στα κατώτερα φυσιολογικά...

καλημερα κοριτσια, αγαπη να πας σε ενδοκρινολογο μην το αφησεις, αυτο ειναι καποια παθηση του θυρεοειδη δεν ειναι τιποτα θα παρεις χαπακι κι εσυ, φιλικα παντα

@Dimitr@17 @Farmakotriftena καλα αποτελεσματα κοριτσακιαα!!!

@Alekagala κοριτσι μου συλλυπητήρια για τον πεθερο σου, καλυτερα να κατσεις σπιτι με τα παιδακια σου. 

• Μου αρέσει 2

9 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@andrianni κ εμεις οταν ειδαμε οτι φτιαχνει επιτέλους το σπερμοδιαγραμμα ειχαμε εναν ενθουσιασμό κ μια αισιοδοξια!!

Σ ευχαριστώ.τότε δεν είμαι κ πολύ τρελή! Αν δεν το δεις κ λίγο ετσι δε γίνεται τελικά.γιατί σκέτη υπομονή, πόσο να κάνεις.

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

πρίν από 3 λεπτά , andrianni είπε:

Σ ευχαριστώ.τότε δεν είμαι κ πολύ τρελή! Αν δεν το δεις κ λίγο ετσι δε γίνεται τελικά.γιατί σκέτη υπομονή, πόσο να κάνεις.

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Καλές κ φουσκωμένες χοριακούλες!!!περιμένουμε με αγωνία...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!Πολύ κρύο και σήμερα!!Ατιμο το φθινόπωρο και ο χειμώνας.Πάλι θέρμανση,ιώσεις!!!Και γω ένα τσαλάκωμα το νιώθω!!!

@FarmakotriftenaΠως είσαι σήμερα?Περαστικούλια σου!!!Μη φοβάσαι για το σποράκι!!

@melina92Καλως όρισες!!!Μπορεί να πετύχατε το σποράκι.Λίγο υπομονούλα.Και γω όταν προσπαθούσαμε τον πρώτο καιρό είχα παρατηρήσει τα πονάκια που πριν δεν έδινα σημασία.Επίσης ισχύει αυτό που είπαν τα κορίτσια για τις πρώτες επαφές.Εγώ είχα το πρώτο 2 μήνο πόνο στον κόλπο.Σου εύχομαι να έγινε το θαυματάκι.

@andrianniΜπράβοοο είστε σε πολύ καλό δρόμο!!!

• Μου αρέσει 1

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. Alekagala ΠΗΤ  9/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

2. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

5. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

6. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

8. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

9. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

10. Dimitr@17 ΠΗΤ  21/5/2018!!!

12. Vana87 ΠΗΤ  26/5/2018!!!

11. Olivia3 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 2500!!!

13. Farmakotriftena ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 348,88!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Μαρθα Κ 11/9/2017!!!

2. ElektraGr  12/9/2017!!!

3. rica 19-21/9/2017!!!

4. Vila 28/9/2017!!!

5. μπουμπού92 29/9/2017!!!

6. Nati85 2/10/2017!!!

7. alina80 5/10/2017!!!

8. linaa  7-8/10/2017!!!

9. orianna  9-11/10/2017!!!

10. caramel_83  12-18/10/2017!!!

11. andrianni  31/10/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@μπουμπού92 κοριτσι τι εγινε εσυ? εχουμε καποιο θετικο??

Καλημέρα κορίτσια. @Farmakotriftena τι ωραία! Και γρήγορα το βγαλανε. Υπομονή με την ίωση, και θα περάσει. 

@Dimitr@17 καλά αποτελέσματα. 

@Alekagala Συλλυπητήρια (συγνωμη, στο προηγούμενο μήνυμα μου το autocorrect πήρε πάλι πρωτοβουλία και το έκανε "συλλαλητήρια"). 

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνουν; Εγώ περιμένω κάπου 4-6 του μήνα. Δεν έχω πολλές ελπίδες γιατί νομίζω δεν έκανα ωορρηξία αυτό το μήνα, οπότε τα καταφέρνω (λίγο) να μην κοιτάω για συμπτώματα. Άλλωστε και η θερμοκρασία μου δεν είναι ανεβασμένη, οπότε πάμε για τον επόμενο κύκλο τώρα. 

Φιλιά πολλά -παω σούπερ να κάνω και καμία δουλειά μετά στο σπίτι (αν και δεν θέλω, δεν θέλω, δεν θέλω). Είναι τώρα λογικό να σπαταλάς το Σάββατο κάνοντας δουλειές στο σπίτι; Δεν ειναι! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!και εμενα αρρωστουλης ειναι ο μικρος.ειχαμε ξενυχτι εχθες φουλ!περαστικα στις κοπελες που ειναι αρρωστουλες! @Ani ani καλα αποτελεσματα στην εξεταση του αντρα σου!!πιστευω ολα καλα θα πανε!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Koρίτσια μου πήρε σήμερα η φίλη μου τις ορμονολογικές που έκανε!!

FSH:12

LH:7

Τι λέτε,πως είναι?

Ποια μερα του κυκλου; Η fsh μου φαίνεται τσιμπημένη. @linaa η πιο ειδική να μας πει.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

348.88!!!!! :-D  @Dimitr@17 μου καλά αποτελέσματα και σε σένα!!!!

Ελα βρε τα πηρες εσυ??μπραβο μια χαρα...εγω στις 3 θα ξερω κ θα σας πω...

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ελα βρε τα πηρες εσυ??μπραβο μια χαρα...εγω στις 3 θα ξερω κ θα σας πω...

Εχω πολυ μεγαλη αγωνια...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...