Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , melina92 είπε:

εγώ έχω κατεβάσει μία εφαρμογή στο κινητό και μου εγραφε ότι στις 24 ειχα ωορηξία και 25 γονιμες. τοτε κάναμε και τις ελεύθερες επαφές. αύριο θα είμαι στην 21 μέρα του κύκλου μου. σε 8 μέρες περιμένω περιοδο. λογικά τωρα δεν είμαι στις γονιμες. λετε το τεστ ωορηξίας να δείξει κάτι?

Καλώς ήρθες κορίτσι. Η εφαρμογή στο κινητό υπολογίζει την ωορρηξία με βάση τον κανόνα των 14 ημερών - δηλαδή η ωορρηξία συμβαίνει 14 μέρες πριν την επόμενη περίοδο. Υπολογίζει λοιπόν με βάση τον κύκλο που έχεις βάλει ότι κανείς. Αυτό όμως δεν είναι απόλυτο, είναι ενας μεσος όρος. Στην πράξη η ωορρηξία γίνεται 12-16 μέρες πριν την επόμενη περίοδο. Και αυτό δεν παίζει μόνο από γυναίκα σε γυναίκα, αλλά και από κύκλο σε κύκλο. Για αυτό και σου είπαν τα κορίτσια για τεστ ωορρηξίας. Εγώ θα σου έλεγα ότι πέντε μέρες πριν και δύο μέρες μετά από τη μέρα που σου δίνει η εφαρμογη, τουλάχιστον, καλό είναι να έχεις επαφές. 

Πόσο καιρό προσπαθείτε; (Συγνώμη αν το έχεις ήδη πει και δεν το είδα).

πρίν από 33 λεπτά , Alekagala είπε:

Σημερα δεν ειμαι στα χάι μου....  Δυστυχως ο πεθερός μου μας αφησε σημερα το πρωι και πολλα απο τα καθήκοντα πέσανε στον αντρα μου.  Αυριο θα ειναι η κηδεία δεν θα παω ουτε καν να διανοηθώ να φορέσω μαυρα..... 

Σαν να μην έφτανε αυτο ξαναχτυπησαν οι αιμορροιδες μου και μεχρι να απαντησει ο γιατρός πηρα μια φυτική αλλα υπέφερα.... Αφου μου εδωσε το οκ ο ντόκτορ για την synalar ανακουφίστηκα..... 

Να ξερετε σας διαβαζω συνεχεια

Συλλαλητήρια κορίτσι. Για την κηδεία κάνε ότι νιώθεις καλύτερα. Κι αν θέλεις να πας δεν χρειάζεται να βάλεις όλο μαύρα. Όπως νιώθεις όμως καλύτερα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κορίτσια μου πήγα κ στο γιατρό κ εγω σήμερα!όλα ήταν τόσο καλά κ μου είπε το απιστευτο.τελικά δεν έχω πολυκυστικές.ούτε το σύνδρομο ούτε τις άλλες.μου είπε οτι απο την αμη κ τις άλλες ειμαι πολύ γόνιμη.κ οτι το gardenela vaginalis το μικροβιο που είχα σίγουρα προκαλεί υπογονιμότητα.τώρα έκανα πάλι κολπικό για να δούμε οτι έφυγε κ θα πηγαίνω για υπερηχο για να δούμε οτι όντως κάνω κ ωορηξία κ να δουμε κ την προγεστερονη να ειμαστε σίγουροι κ απο αυτό.ελπίζω τώρα να εχω θετικά συντομα...

• Μου αρέσει 2

@melina92 μελινα καλως ηρθες..το τεστ ωορρηξιας δεν θα δειξει... δειχνει πανω κατω οταν θα εδειχνε και ενα τεστ εγκυμοσυνης...εμεις εδω το κανουμε πειραματικα για να δουμε αν ισχυει.. γτ ποτε δεν ξερεις μπορει να ξεμεινουμε απο τεστ εγκυμοσυνης και να εχουμε μονο ωορρηξιας...χαχχαχαα 

κανε λιγακι υπομονη και θα ξερεις σιγουρα...

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Καλώς ήρθες κορίτσι. Η εφαρμογή στο κινητό υπολογίζει την ωορρηξία με βάση τον κανόνα των 14 ημερών - δηλαδή η ωορρηξία συμβαίνει 14 μέρες πριν την επόμενη περίοδο. Υπολογίζει λοιπόν με βάση τον κύκλο που έχεις βάλει ότι κανείς. Αυτό όμως δεν είναι απόλυτο, είναι ενας μεσος όρος. Στην πράξη η ωορρηξία γίνεται 12-16 μέρες πριν την επόμενη περίοδο. Και αυτό δεν παίζει μόνο από γυναίκα σε γυναίκα, αλλά και από κύκλο σε κύκλο. Για αυτό και σου είπαν τα κορίτσια για τεστ ωορρηξίας. Εγώ θα σου έλεγα ότι πέντε μέρες πριν και δύο μέρες μετά από τη μέρα που σου δίνει η εφαρμογη, τουλάχιστον, καλό είναι να έχεις επαφές. 

Πόσο καιρό προσπαθείτε; (Συγνώμη αν το έχεις ήδη πει και δεν το είδα).

Συλλαλητήρια κορίτσι. Για την κηδεία κάνε ότι νιώθεις καλύτερα. Κι αν θέλεις να πας δεν χρειάζεται να βάλεις όλο μαύρα. Όπως νιώθεις όμως καλύτερα. 

Είναι οι δύο πρώτες φορές ελεύθερης επαφής...αλλά ήδη μετά από δύο μέρες άρχισα να έχω σουβλιές δεξιά και αριστερά χαμηλά στην κοιλιά και από χτες και σήμερα πόνους περιόδου και με πονάει η μέση μ για έναν περίεργο λόγο..πρώτη φορα

πρίν από 3 λεπτά , andrianni είπε:

Κορίτσια μου πήγα κ στο γιατρό κ εγω σήμερα!όλα ήταν τόσο καλά κ μου είπε το απιστευτο.τελικά δεν έχω πολυκυστικές.ούτε το σύνδρομο ούτε τις άλλες.μου είπε οτι απο την αμη κ τις άλλες ειμαι πολύ γόνιμη.κ οτι το gardenela vaginalis το μικροβιο που είχα σίγουρα προκαλεί υπογονιμότητα.τώρα έκανα πάλι κολπικό για να δούμε οτι έφυγε κ θα πηγαίνω για υπερηχο για να δούμε οτι όντως κάνω κ ωορηξία κ να δουμε κ την προγεστερονη να ειμαστε σίγουροι κ απο αυτό.ελπίζω τώρα να εχω θετικά συντομα...

Να ρωτήσω κάτι? όταν κάποια είναι εγκυος, συνεχίζει να έχει ωορηξία???

πρίν από 9 λεπτά , melina92 είπε:

Είναι οι δύο πρώτες φορές ελεύθερης επαφής...αλλά ήδη μετά από δύο μέρες άρχισα να έχω σουβλιές δεξιά και αριστερά χαμηλά στην κοιλιά και από χτες και σήμερα πόνους περιόδου και με πονάει η μέση μ για έναν περίεργο λόγο..πρώτη φορα

οχι δεν εχει..

6penp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , andrianni είπε:

καλι αυτο...τουλαχιστον τωρα μπορειτε να προσπαθησετε πιο ευστοχα!!!τελιλα έφυγε??

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 33 λεπτά , melina92 είπε:

Οχι βρε.δεν ειμαι εγκυος.πήγα στο γιατρό γιατι θελω να μεινω!

πρίν από 12 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλι αυτο...τουλαχιστον τωρα μπορειτε να προσπαθησετε πιο ευστοχα!!!τελιλα έφυγε??

Σημερα καναμε την επανεξέταση κ θα βγει την επομενη εβδομάδα.πιστευω να ξεκουμπίστηκε! Πολύ εκατσε.και σκεψου 2 γιατροι μέχρι τώρα τίποτα..

Πιο στοχευμένα τώρα κ δεν κρατιεμαι αλλο...τουλάχιστον ξεκινάμε απο καλύτερες βάσεις.μακαρι να ερθει πολύ σύντομα.θα βαλω τα δυνατα μου.χαχαχα!τουλάχιστον αν γίνει ωορηξια εχουμε ελπιδες πραγματικά.αυτα! Αντε να σταματησω γιατι φλυαρω απ τη χαρα μου που κατι γίνεται.σ ευχαριστω...καλό βραδυ κ τα ονειρα μας να πραγματοποιούνται!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, melina92 είπε:

εγώ βγάζω λευκά πυκτά υγρά και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι.. :(

αν δεν ειναι καποια κολπιτιδα,μυκητες τοτε μπορει να ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης...

6penp2.png

πρίν από 44 λεπτά , elenakii22 είπε:

@andrianni λογικο να εχεις ενθουσιαστει!!!!αντε γρηγορα ευχαριστα αποτελεσματα!!!!

Λογικό; που κάνω σα μωρό; δε νομίζω...χαχαχα

πρίν από 32 λεπτά , Vana87 είπε:

Παντως δεν ειναι και πολυ ευχρηστο το φορουμ ε. Σπαστικο. Θα μπορουσαμε να κανουμε μια κλειστη ομαδα στο fb.

Καθόλου.κ κολλάει.πολλες φορες εχω γραψει μηνυμα κ τελικά δεν μπορεσα να το στειλω.κ μετα το αφηνω.γιατι αντε να γραψω πάλι το κατεβατο που σβηστηκε

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@andrianni κ εμεις οταν ειδαμε οτι φτιαχνει επιτέλους το σπερμοδιαγραμμα ειχαμε εναν ενθουσιασμό κ μια αισιοδοξια!!

Καλημερα κοριτσιαααα....πηγα εκανα την εξεταση ...μεχρι τις 3θα ξερω...παω για δουλεια...φιλακια

8 ώρες πρίν, melina92 είπε:

εγώ βγάζω λευκά πυκτά υγρά και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι.. :(

Κ εγω αυτον τον μηνα αρχισα να εχω πηχτα ασπρα υγρα πολυ πριν αδιαθετησω...εκανα τεστ την  μερα που ηταν να αδιαθετησω καο βγηκε θετικο...το στηθος σ σε ποναει καθολου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...