Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Έχω 38.3 και ειμαι 4 εβδομάδων.. . Φοβάμαι για την κύηση.  Χαζομάρες σκέφτομαι;

Εγω θαέπαιρνα το γιατρο ένα τηλεφωνάκι σήμερα ή αυριο το πρωι...

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Ani ani είπε:

Κοριτσια μολις επαθα σοκ! Με πηρε ο γιατρος της αυχενικης που εκανα κ την εξεταση της κυστικης ινωσης και μου ειπε οτι στα αποτελεσματα εγω ειμαι φορεας αυτης..και τωρα θα πρεπει να κανει την εξεταση και ο συζυγος. Αγχωθηκα τωρα πολυ! Επισης ξερουμε αν μπορει να κανει την εξεταση σε δημοσιο νοσοκομειο διοτι ειναι ακριβη?

Ani μου οπως ειπαν κ τα κοριτσια σπανιο να εχετε κ οι δύο!χαλαρωσε οσο μπορεις κ να σκέφτεσαι θετικά...την εκανα κ γω κ βγηκε αρνητικη...

πρίν από 35 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

δεν νομίζω οτι υπαρχει θεμα απλα παρε τον γιατρο να σου πει τι να πάρεις...κ εμενα ξεκινησε κ ποναει ο λαιμος μου...κυκλοφορούν πολλες ιωσεις δυστυχως κ εμενα το μαγαζι που δουλευω ειναι 24τετραγωνικα κ φαντασου οτι ειχαμε κολλησει με την μανα μ απο πελατισσα γαστρεντερίτιδα..ολο κ κατι αλλο βλεπω να μας κολλάνε...

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Θα με παει μωρε το πρωι το γλυκουλι μ πριν παω για δουλεια...θα ξυπνησουμε πολυ νωρις βεβαι αλλα αξιζει...

Φυσικά κ αξιζει...ετσι κ αλλιως πρεπει να συνηθισουμε στα ξενυχτια σιγα σιγα!!!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 31 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω θαέπαιρνα το γιατρο ένα τηλεφωνάκι σήμερα ή αυριο το πρωι...

Μην φοβασαι καποια ιωσουλα θα ειναι αλλαξε αποτομα αυτος ο καιρος...

5 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Βρήκα κι εγώ μικροβιολογικο που είναι ανοιχτό αύριο και θα πάω εκεί και Δευτέρα πάλι εκεί... Αύριο αύριο μαζί θα έχουμε αγωνία @Dimitr@17!! 

Κορίτσια έκανα και ένα τεστ ωορρηξίας έτσι για το πείραμα.  Κατακόκκινη η γραμμή βγήκε και παχιά  παχιά! Ούτε στην ωορρηξία τέτοια γραμμή  δεν είχα!

επειδή δεν έχω καταλάβει..αν κάνεις τεστ ωορηξίας και είναι κατακόκκινη όπως η δική σου, μπορεί να είσαι και έγκυος? Κορίτσια μην γελάσετε..είμαι άσχετη τώρα τα μαθαινω αυτά.

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , elenakii22 είπε:

Ani μου οπως ειπαν κ τα κοριτσια σπανιο να εχετε κ οι δύο!χαλαρωσε οσο μπορεις κ να σκέφτεσαι θετικά...την εκανα κ γω κ βγηκε αρνητικη...

δεν νομίζω οτι υπαρχει θεμα απλα παρε τον γιατρο να σου πει τι να πάρεις...κ εμενα ξεκινησε κ ποναει ο λαιμος μου...κυκλοφορούν πολλες ιωσεις δυστυχως κ εμενα το μαγαζι που δουλευω ειναι 24τετραγωνικα κ φαντασου οτι ειχαμε κολλησει με την μανα μ απο πελατισσα γαστρεντερίτιδα..ολο κ κατι αλλο βλεπω να μας κολλάνε...

Φυσικά κ αξιζει...ετσι κ αλλιως πρεπει να συνηθισουμε στα ξενυχτια σιγα σιγα!!!

Αχ μπραβο Ελενακι για τα αποτελεσματα σου..θα το ξεχασω οσο θα ειμαι στην αναμονη τι να γινει..

Σημερα δεν ειμαι στα χάι μου....  Δυστυχως ο πεθερός μου μας αφησε σημερα το πρωι και πολλα απο τα καθήκοντα πέσανε στον αντρα μου.  Αυριο θα ειναι η κηδεία δεν θα παω ουτε καν να διανοηθώ να φορέσω μαυρα..... 

Σαν να μην έφτανε αυτο ξαναχτυπησαν οι αιμορροιδες μου και μεχρι να απαντησει ο γιατρός πηρα μια φυτική αλλα υπέφερα.... Αφου μου εδωσε το οκ ο ντόκτορ για την synalar ανακουφίστηκα..... 

Να ξερετε σας διαβαζω συνεχεια

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

@Alekagala Συλλυπητήρια βρε κοριτσι...περαστικα σου κιολας!!θυμισε μου ηταν αρρωστος?

πρίν από 7 λεπτά , Ani ani είπε:

Αχ μπραβο Ελενακι για τα αποτελεσματα σου..θα το ξεχασω οσο θα ειμαι στην αναμονη τι να γινει..

μπραβο!!!οταν κανονίσεις ραντεβου πες μας!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Αστα να πάνε! Για καλύτερα πήγα και τώρα εφαγα τα μούτρα μου...και καλά να πάθω!! Λες και δεν τα ήξερα πως λειτουργούν, τόσα χρόνια μέσα στα νοσοκομεία!!! Τέσπα, απλά τωρα θα με φάει η αγωνία γιατί έλεγα θα μάθαινα και θα ξεμπέρδευα...(έχει και ο φίλος μου στίγμα...όχι τίποτα άλλο!!)..αν και αιματοκρίτη είχα καλό, οποτε μάλλον αρνητικό θα είναι....αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

λοιπον στη γενικη αιματος που  εκανες υπαρχει ενας δεικτης ο mcv...μεσος ογκος ερυθρων.. αν ειναι στα φυσιολογικα ειναι απιθανο σεναριο να εχεις στιγμα.

6penp2.png

πρίν από 23 λεπτά , melina92 είπε:

επειδή δεν έχω καταλάβει..αν κάνεις τεστ ωορηξίας και είναι κατακόκκινη όπως η δική σου, μπορεί να είσαι και έγκυος? Κορίτσια μην γελάσετε..είμαι άσχετη τώρα τα μαθαινω αυτά.

ειναι ενα πειραμα  αν εισαι εγκυος κ κανεις τεστ ωορηξιας αν βγαινει θετικο. απο οτι φαινετε στις περισσοτερες βγηκε θετικο οποτε λογικα ανεβαινει κ αυτη η ορμονη στην εγκυμοσυνη. βεβαια το οτι βγαινει θετικο εκτος γονιμων ημερων δεν ειναι απαραιτητο οτι εισαι εγκυος μπορει να υπαρχουν κ ορμονικα προβληματα

Διαφημίσεις

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

δεν παθαινει βρε κατι το σπορακι..το δυσκολο ειναι για σενα που θα πρεπει να την περασεις χωρις πολλα φαρμακα..πιες τσαγακι  με μελι και παρε κανα ντεπον.ξαπλωσε και κουκουλωσου...

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

@anemoni1989 μπηκες κ εσυ στο κλαμπ με το χαπι? μην φοβασε ειναι απλο γιατι το περνεις παντα με το που ξηπνησεις δεν ξεχνιετε ευκολα. προσοχη στην επιλογη ενδοκρινολογου δεν ξερουν ολοι για θεματα αναπαραγωγης κ εννοειτε πρεπει να τονισεις οτι προσπαθεις για παιδι στον ενδοκρινολογο.

πρίν από 5 λεπτά , orianna είπε:

λοιπον στη γενικη αιματος που  εκανες υπαρχει ενας δεικτης ο mcv...μεσος ογκος ερυθρων.. αν ειναι στα φυσιολογικα ειναι απιθανο σεναριο να εχεις στιγμα.

Φυσιολογικος ειναι ο mcv και μαλιστα κοντα στα ανωτερα φυσιολογικα!!  Ανακαλυψα εν τω μεταξυ οτι εχω περασει μεγαλοκυτταροϊό... Με 7 σχεδον χρονια μεσα στα νοσοκομεια βεβαια,  περίεργο θα ήταν να μην έχω περασει!!!  Χαχα

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

@anemoni1989 μπηκες κ εσυ στο κλαμπ με το χαπι? μην φοβασε ειναι απλο γιατι το περνεις παντα με το που ξηπνησεις δεν ξεχνιετε ευκολα. προσοχη στην επιλογη ενδοκρινολογου δεν ξερουν ολοι για θεματα αναπαραγωγης κ εννοειτε πρεπει να τονισεις οτι προσπαθεις για παιδι στον ενδοκρινολογο.

Αστα να πανε... Και εχω θεμα με τα χαπια... Τα ξεχναω!!!  Αχαχχαχαχαα Ο γιατρός παντως ηταν πολυ χαλαρος οταν του το πα,  οποτε δεν με αγχωσε!!! :)  

cO4Yp3.png

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

ειναι ενα πειραμα  αν εισαι εγκυος κ κανεις τεστ ωορηξιας αν βγαινει θετικο. απο οτι φαινετε στις περισσοτερες βγηκε θετικο οποτε λογικα ανεβαινει κ αυτη η ορμονη στην εγκυμοσυνη. βεβαια το οτι βγαινει θετικο εκτος γονιμων ημερων δεν ειναι απαραιτητο οτι εισαι εγκυος μπορει να υπαρχουν κ ορμονικα προβληματα

εγώ έχω κατεβάσει μία εφαρμογή στο κινητό και μου εγραφε ότι στις 24 ειχα ωορηξία και 25 γονιμες. τοτε κάναμε και τις ελεύθερες επαφές. αύριο θα είμαι στην 21 μέρα του κύκλου μου. σε 8 μέρες περιμένω περιοδο. λογικά τωρα δεν είμαι στις γονιμες. λετε το τεστ ωορηξίας να δείξει κάτι?

πρίν από 20 λεπτά , Alekagala είπε:

Σημερα δεν ειμαι στα χάι μου....  Δυστυχως ο πεθερός μου μας αφησε σημερα το πρωι και πολλα απο τα καθήκοντα πέσανε στον αντρα μου.  Αυριο θα ειναι η κηδεία δεν θα παω ουτε καν να διανοηθώ να φορέσω μαυρα..... 

Σαν να μην έφτανε αυτο ξαναχτυπησαν οι αιμορροιδες μου και μεχρι να απαντησει ο γιατρός πηρα μια φυτική αλλα υπέφερα.... Αφου μου εδωσε το οκ ο ντόκτορ για την synalar ανακουφίστηκα..... 

Να ξερετε σας διαβαζω συνεχεια

Συλληπητήρια...εμεινε αρκετες μέρες στο νοσοκομείο απ οτι θυμάμαι.καλύτερα να μη πας για να μην πέσεις κι αλλο.κάτσε με τα παιδάκια σου.ευτυχώς που σου περασε τουλάχιστον αυτο...δωσε πολλά φιλάκια στα τερατάκια σου! Κ η γεννηση του τζούνιορ να σας κάνει να επανέλθετε στις χαρές

Κ εγω σας διαβάζω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...