Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

Σε ευχαριστω με ανακουφισες λιγο η αληθεια ειναι οτι ο γιατρος μ ειπε αν κ ο συζυγος ειναι φορεας παλι οι πιθανοτητες ειναι λιγες περιπου στο 25% οχι οτι με καθυσηχαζει απλα μου ειπε το χειροτερο... Οπως καταλαβαινεις θα σκασω μεχρι να βγουνε τα αποτελεσματα

Λογικό να είσαι αγχωμένη...αλλά είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες...η φίλη μου που σου λέω, φαντάσου το έμαθε στον 5ο μήνα, γιατί ο γιατρός της (είναι και δ/ντής κλινικής τρομάρα του) ξέχασε να βάλει τη συγκεκριμένη εξέταση και δεν την είχε κάνει...και το ανακάλυψε τυχαία ο 2ος γυναικολόγος αφού τον άλλαξε... Ψυχραιμία και όλα θα γίνουν!

Εγώ btw είμαι μέσα στα νεύρα με τη Euromedica και δεν πρόκειται να ξαναπατήσω εκεί μέσα... Δεν φτάνει που ξέχασαν την εξέτασή μου και δεν την έχουν έτοιμη από χθες όπως έπρεπε, τώρα τα έριξαν στο εργαστήριο που κάνει την ανάλυση και μου κάνει με φυσικότητα θα είναι έτοιμη από βδομάδα!!! Την έκραξα με το γάντι, αφου της είπα ότι φυσικά καταλαβαίνω πως δε φταίει, αλλά κάποιος πρέπει να τα ακούσει και να μεταφέρει πως είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε μία μεγάλη εταιρεία όπως η συγκεκριμένη... Τέλος, μίλησα με το γιατρό ο οποίος μου πε θα χρειαστώ ρύθμιση για την tsh και από Δευτέρα θα πάρω να κλείσω ραντεβού σε ενδοκρινολόγο.... :(  Μπλέξιμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Ani ani οι πιθανότητες να είστε και οι δυο  φορείς είναι πολύ σπάνιο.  Εγώ στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα τόσο. Τι στο καλό.. ..και οι δύο φορείς σε ένα τόσο σπάνιο σύνδρομο;;

yplDp3.png

Ναι οντως χαμος και με εσενα!! Ειναι να μην πεσεις στην περιπτωση και σε ξεχασουν καλη ωρα σαν εσενα...επισης να τονισω οτι και ο πρωτος γιατρος δεν μου ειχε μιλησει καν για αυτη την εξεταση και δεν ειχε σκοπο να μου την αναφερει καν ποσο μαλλον να την κανω.. Ο καινουργιος τωρα μου την συστησε...τι να πεις

Εγώ κορίτσια αρρωσταινω... Και μάλλον το πάω και για πυρετό. Λαιμός μύτη βήχας φτέρνισμα  φουλ  και τώρα έχω ρίγη.. Μπορεί να επηρεάσει την εγκυμοσύνη μου;

yplDp3.png

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

μην ανχωνεσε δεν πιστευω να υπαρχει θεμα  γινετε κ σε δημοσιο κ στο χωρεμειο κ στο αλεξανδρας αλλα πρεπει να ρωτησεις κ ποτε θα εχεις αποτελεσματα. οι εγκυες πρεπει να εχουν καποια προτεραιοτητα λογικα αλλα να ρωτησεις κ να πεις οτι εισαι εγκυος οπωσδηποτε.

Την Δευτερα θα κλεισω ραντεβου σε αυτα που μου ειπατε! Ευχαριστω

@Farmakotriftena ενταξει το φανταζομαι πως ειναι σπανιο αλλα σκεφτομαι κ εγω το χειροτερο και αργουν και τα αποτελεσματα οταν θα την κανουμε..περιπου 2-3 βδομαδες..ωχχχ

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Ani ani είπε:

Ναι οντως χαμος και με εσενα!! Ειναι να μην πεσεις στην περιπτωση και σε ξεχασουν καλη ωρα σαν εσενα...επισης να τονισω οτι και ο πρωτος γιατρος δεν μου ειχε μιλησει καν για αυτη την εξεταση και δεν ειχε σκοπο να μου την αναφερει καν ποσο μαλλον να την κανω.. Ο καινουργιος τωρα μου την συστησε...τι να πεις

Αγαπη μου μη μου στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε θα δεις πίστη στον Θεό να έχεις και να σκέφτεσαι θετικά!!! 

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγώ κορίτσια αρρωσταινω... Και μάλλον το πάω και για πυρετό. Λαιμός μύτη βήχας φτέρνισμα  φουλ  και τώρα έχω ρίγη.. Μπορεί να επηρεάσει την εγκυμοσύνη μου;

Οχι αγάπη μου δεν υπάρχει θέμα με την εγκυμοσύνη μόνο ξεκινά από τώρα κάνα δισκίο ντεμπον το κόκκινο το max πριν σε ρίξει κάτω τέλειος... 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Ani ani είπε:

Αστα να πάνε! Για καλύτερα πήγα και τώρα εφαγα τα μούτρα μου...και καλά να πάθω!! Λες και δεν τα ήξερα πως λειτουργούν, τόσα χρόνια μέσα στα νοσοκομεία!!! Τέσπα, απλά τωρα θα με φάει η αγωνία γιατί έλεγα θα μάθαινα και θα ξεμπέρδευα...(έχει και ο φίλος μου στίγμα...όχι τίποτα άλλο!!)..αν και αιματοκρίτη είχα καλό, οποτε μάλλον αρνητικό θα είναι....αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Τι στο καλο πάθαμε όλες; οχι μην ανυσηχεις τιποτα δεν θα παθει η εγκυμοσυνη!

Κορίτσια κυκλοφορεί ιωσούλα με πονολαιμο και βήχα...ευτυχως όχι με πυρετό...αλλά και πάλι σε γονατίζει.... Υπομονή, τρώτε φρούτα και πίνετε χυμούς και αερίζετε πολύ καλά τους χώρους στους οποίους βρίσκεστε!!!!

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια κυκλοφορεί ιωσούλα με πονολαιμο και βήχα...ευτυχως όχι με πυρετό...αλλά και πάλι σε γονατίζει.... Υπομονή, τρώτε φρούτα και πίνετε χυμούς και αερίζετε πολύ καλά τους χώρους στους οποίους βρίσκεστε!!!!

Ναι αγάπη και είναι τέτοια η δουλειά μου που είμαι μέσα στους αρρώστους. Αύριο δεν θα παω όμως. Η εγκυμοσύνη μου φοβάμαι μην πάθει τπτ... Σήμερα κοιλιά και μέση δεν με πονάνε σχεδόν καθόλου.... γιατιιιι;;;;

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Σήμερα κοιλιά και μέση δεν με πονάνε σχεδόν καθόλου.... γιατιιιι;;;;

Καλέ δε χρειάζεται συνέχεια να πονάς!!!!!! αχαχαχαχχαχαχαχαχα

Εγκυμοσύνη είναι, όχι Ιερά Εξέταση!!!! Η χοριακή σου ήταν τέλεια!!! Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!!!! Όλα πάνε κατ' ευχήν!!!! 

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Περαστικά στις αρρωστουλες και @Ani ani μου μην ανησυχείς. Θα κάνει ο άντρας σου την εξέταση και θα δεις όλα καλά θα είναι. Εύχομαι.τα καλύτερα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 32 λεπτά , alina80 είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Περαστικά στις αρρωστουλες και @Ani ani μου μην ανησυχείς. Θα κάνει ο άντρας σου την εξέταση και θα δεις όλα καλά θα είναι. Εύχομαι.τα καλύτερα. 

Σε ευχαριστω πολυ! Αναμενουμε για νεοτερα..:?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...