Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

πρίν από 20 λεπτά , silvy22 είπε:

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Ευχαριστώ!

Ναι έκανα κ βγήκε αρνητικό! Ο γιατρός μου είπε πως τι αρχικό οριακό θετικό θα οφειλόταν σε κάτι άλλο πχ ένα συνάχι, ένα κρύωμα με αποτέλεσμα να μπερδεύεται κ να δείχνει ψευδές θετικό. Εκεί θυμήθηκα ότι μέσα Σεπτέμβρη είχα πιάσει συνάχι κ μάλλον οφειλόταν εκεί. 

Ελπίζω κ εγω να τελειώσουν τελείως τα συμπτώματα να αρχίσω να ευχαριστιεμαι την εγκυμοσύνη!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσια ειτε εκανε ειτε δεν εκανε ωορρηξια η περιοδος ερχεται...δεν γινεται να πας στον επομενο κυκλο ετσι απλα...λοιπον εγκυος δεν ειναι αφου ειχε κανει χοριακη και εκανε και τεστ σημερα οποτε αν τα τεστ δειξουν ωορρηξια απλα τα καφε που ειχε πριν μερες ηταν η περιοδος της. και ο γιατρος θα δει και ετοιμο αυγουλακι οποτε...δεν υπαρχει αλλο ενδεχομενο... @Μαρθα Κ δεν ειχες κοριτσι μου καφε τις μερες που περιμενες?

Ναι είχα μόνο στο σκούπισμα όμως... 

πρίν από 48 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλέ Δήμητρα στείλε κάποιον.... θα αντέξεις μέχρι Δευτέρα; Επίσης τηλεφωνικά  δε δίνουν αποτελέσματα;

Εγώ θα πάω 9 και 13.30 θα βγουν τα αποτελέσματα. 

Ποιο εκανες;

Οχι ωορρηξίας έκανα από hometest!! Αλλά επειδή μου έρχονται για ελαττωματικά iq και επειδή εμένα μου είχε βγει αρνητικό εκεί που όλα είχαν βγει θετικά,  θα κάνω ένα για πείραμα  αχαχααχ

Πρεντικτορ έκανα... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 54 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω θα παω αυριο αλλα δεν.ξερω αν θα βγουν τα αποτελεσματα γτ θα παω μετα την δουλεια κ μου ειπαν οτι αν τα θελω το σαββατο θα πρεπει να εχω παει μεχρι τις 7:30 και εγω δουλευω εκεινη την ωρα

Να τους πεις να στα στειλουν ηλεκρονικα. Ετσι μου τα εστειλαν κ εμενα που ειχα το ιδιο προβλημα

• Μου αρέσει 1

Just now, Ani ani είπε:

Να τους πεις να στα στειλουν ηλεκρονικα. Ετσι μου τα εστειλαν κ εμενα που ειχα το ιδιο προβλημα

Δεν τα λενε απο το τηλ μου ειπαν κ μαλλον δεν θα ειναι ετοιμα για να μου ειπαν οτι αν.δεν παω νωρις θα τα παρω δευτερα...θα τους πω παντως αυτο για το ηλεκτρονικο π λες

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Δεν τα λενε απο το τηλ μου ειπαν κ μαλλον δεν θα ειναι ετοιμα για να μου ειπαν οτι αν.δεν παω νωρις θα τα παρω δευτερα...θα τους πω παντως αυτο για το ηλεκτρονικο π λες

Εχεις δικιο οτι τηλεφωνινα δεν κενε για αυτο σου προτινω ηλεκτρονικα..δεν πιστευω να σ πει οχι..γλυτωνει κ την εκτυπωση (καποιοι ειναι κ τσιγκουνιδες) χαχα

πρίν από 16 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μέχρι 7.30 δε σου ειπαν; δεν μπορεί να πάει κάποιος μέχρι 7.30; Να πάω εγώ βρε παιδί μου αχαχαχ  που μενεις;; αχαχα

@Μαρθα Κ δεν ήξερα ότι έχεις πολυκυστικες.  Δυστυχώς τα κάνουν αυτά οι πολυκυστικες. 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μέχρι 7.30 δε σου ειπαν; δεν μπορεί να πάει κάποιος μέχρι 7.30; Να πάω εγώ βρε παιδί μου αχαχαχ  που μενεις;; αχαχα

@Μαρθα Κ δεν ήξερα ότι έχεις πολυκυστικες.  Δυστυχώς τα κάνουν αυτά οι πολυκυστικες. 

Καλε μεχρι τις 7:30 το πρωι πρεπει να παω να κανω τις εξετασεις...για να παρω τα αποτελεσματα μεχρι τις 4 που κλεινουν..

πρίν από 11 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλά από τι ώρα πιάνεις  δουλειά? Αυτα τα εργαστήρια  ανοίγουν από 6.30

Ναι απλα για να παω θα πρεπει να ξυπνησω το αγορι μ να με.παει γτ ειναι σε αλλη περιοχη

πρίν από 42 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι απλα για να παω θα πρεπει να ξυπνησω το αγορι μ να με.παει γτ ειναι σε αλλη περιοχη

Α να τον ξυπνήσεις.  Μπαμπά θα τον κάνεις πρέπει να μπει σε mode.  Δεν οδηγείς να πας εσυ;

yplDp3.png

1 ώρα πρίν, Nati85 είπε:

Ειναι πολυ αγχωμενος?μηπως τον επηρεαζει και αυτο λεω τωρα δεν ξερω!καλα σιγα σιγα θα το σταθεροποιησει που θα παει.

δεν ειναι πολυ αγχωμένος απλα μπορει επειδη ταλαιπωρηθηκε κ στην κρητη με τους γιατρους να επηρεαστηκε απ αυτο δε ξερω..μπορει απλα να θελει μεγαλυτερη δοση!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μολις επαθα σοκ! Με πηρε ο γιατρος της αυχενικης που εκανα κ την εξεταση της κυστικης ινωσης και μου ειπε οτι στα αποτελεσματα εγω ειμαι φορεας αυτης..και τωρα θα πρεπει να κανει την εξεταση και ο συζυγος. Αγχωθηκα τωρα πολυ! Επισης ξερουμε αν μπορει να κανει την εξεταση σε δημοσιο νοσοκομειο διοτι ειναι ακριβη?

πρίν από 9 λεπτά , Ani ani είπε:

Κοριτσια μολις επαθα σοκ! Με πηρε ο γιατρος της αυχενικης που εκανα κ την εξεταση της κυστικης ινωσης και μου ειπε οτι στα αποτελεσματα εγω ειμαι φορεας αυτης..και τωρα θα πρεπει να κανει την εξεταση και ο συζυγος. Αγχωθηκα τωρα πολυ! Επισης ξερουμε αν μπορει να κανει την εξεταση σε δημοσιο νοσοκομειο διοτι ειναι ακριβη?

Χαλάρωσε... Συμβαίνει... Φίλη μου το έμαθε και μάλιστα σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη (λόγω μαλακίας του πρώτου της γυναικολόγου)... Στο Χωρέμειο γίνεται (είναι πίσω από το Παίδων... Να πάρετε τηλ να κλείσει ραντεβού!!!). Είναι πολύ σπάνιο πάντως να είστε και οι 2 φορείς.....

cO4Yp3.png

πρίν από 12 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Χαλάρωσε... Συμβαίνει... Φίλη μου το έμαθε και μάλιστα σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη (λόγω μαλακίας του πρώτου της γυναικολόγου)... Στο Χωρέμειο γίνεται (είναι πίσω από το Παίδων... Να πάρετε τηλ να κλείσει ραντεβού!!!). Είναι πολύ σπάνιο πάντως να είστε και οι 2 φορείς.....

Σε ευχαριστω με ανακουφισες λιγο η αληθεια ειναι οτι ο γιατρος μ ειπε αν κ ο συζυγος ειναι φορεας παλι οι πιθανοτητες ειναι λιγες περιπου στο 25% οχι οτι με καθυσηχαζει απλα μου ειπε το χειροτερο... Οπως καταλαβαινεις θα σκασω μεχρι να βγουνε τα αποτελεσματα

πρίν από 5 λεπτά , Ani ani είπε:

Σε ευχαριστω με ανακουφισες λιγο η αληθεια ειναι οτι ο γιατρος μ ειπε αν κ ο συζυγος ειναι φορεας παλι οι πιθανοτητες ειναι λιγες περιπου στο 25% οχι οτι με καθυσηχαζει απλα μου ειπε το χειροτερο... Οπως καταλαβαινεις θα σκασω μεχρι να βγουνε τα αποτελεσματα

μην ανχωνεσε δεν πιστευω να υπαρχει θεμα  γινετε κ σε δημοσιο κ στο χωρεμειο κ στο αλεξανδρας αλλα πρεπει να ρωτησεις κ ποτε θα εχεις αποτελεσματα. οι εγκυες πρεπει να εχουν καποια προτεραιοτητα λογικα αλλα να ρωτησεις κ να πεις οτι εισαι εγκυος οπωσδηποτε.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...