Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

κοριτσια ειτε εκανε ειτε δεν εκανε ωορρηξια η περιοδος ερχεται...δεν γινεται να πας στον επομενο κυκλο ετσι απλα...λοιπον εγκυος δεν ειναι αφου ειχε κανει χοριακη και εκανε και τεστ σημερα οποτε αν τα τεστ δειξουν ωορρηξια απλα τα καφε που ειχε πριν μερες ηταν η περιοδος της. και ο γιατρος θα δει και ετοιμο αυγουλακι οποτε...δεν υπαρχει αλλο ενδεχομενο... @Μαρθα Κ δεν ειχες κοριτσι μου καφε τις μερες που περιμενες?

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 18 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια εγώ πήρα σήμερα τις απαντησεις του προγεννητικου (εκτος από αυτή για τη δρεπανοκυττάρωση διοτι προφανως την ξέχασαν τα τζιμάνια της μεγαλοεταιρείας και μου είπαν θα είναι μάλλον έτοιμη το απόγευμα, ενώ επρεπε να είναι ετοιμη από χθες).... Όλα καλά, εκτός από την tsh που είναι ελαφρώς πάνω από τα φυσιολογικά (και μάλλον δε θα γλιτώσω τον ενδοκρινολόγο πφφφφφφφφφφ)....

Ελεος και με αυτό το πλαφον στα like!!! Λες και τα πληρωνουν από την τσεπη τους!!!

ποσο εχεις tsh ? @Nati85 εμενα ο ανδρας μ παιρνει αγωγη κ αντι να κατεβει ανεβηκε στα υψη!αλλαζουμε παλι δοσολογία!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

@Μαρθα Κ εμεις με τις πολυκυστικες τα παθαινουμε αυτα με τις καθυστερησεις.στον υπερηχο θα δεις τι γινεται δεν νομιζω να ειναι εγκυμοσυνη ειχες κανει τεστ.μπορει καμμια κυστουλα η να μην εκανες ωορρηξια καθολου και πας για επομενο κυκλο.

Ναι να πας μην το αφησεις μπορει αυτο να σε εμποδιζει και μην σκας δεν πειραζει ολα θα γινουν.λογικα θα σου βαλει και τις υπολοιπες του θυρεοειδη να κανεις ισως και υπερηχο αν δεν εχεις ξανακανει. Εμενα ηταν 3.70 η tshκαι παιρνω χαπι για να κατεβει και να μπορεσω να συλλαβω πιο ευκολα.

Στο 3.7 σου έδωσε χάπι??? Γιατι στις απαντησεις μου δίνει ως ανώτερη φυσιολογική τιμή το 4.78...

Δεν εχουμε προσπαθησει ούτε μήνα ουσιαστικά ολοκληρωμένα και οι επαφές μας είναι σκόρπιες, οποτε δεν μπορω να ξερω αν "δεν μπορώ να συλλάβω"... Θα μιλήσω με το γυναικολόγο σήμερα και αν είναι θα κλεισω ραντεβουδακι από βδομάδα με ενδοκρινολόγο...(καλα λενε να μη μπλέκεις με γιατρούς...για αυτό είχα να κάνω και εγω εξετασεις πάνω από 5ετία!!!! :P)

cO4Yp3.png

1 hour ago, elenakii22 είπε:

κ ευχομαι να μην χρειαστεί να το μαθεις!!!!αστο!!!!ενταξει δεν ειναι κατι τραγικο αλλα αν μπορεις να το αποφύγεις γτ οχι?!

καλα αποτελεσματα!!!αν θες μπαινε κ λεγε μας πως πας!!!

μου αρεσουν οι πιπιλες!!αν δεν χρειαστει δε πειραζει!δε ειναι τοσο ακριβες...ρουχα μου ειχε δωσει 4-5 γιαυτην την ηλικία μια ξαδελφη αλλα εννοειται θα παρουμε κ αλλα...απλα ξερεις λενε να μην παιρνεις απο νωρις πραγματα αλλα ειναι τοσο ωραια κ εισαι ενθουσιασμενη που δεν ειναι ευκολο!!!φορμακια δεν πηραμε γτ θελαμε να δουμε το φυλλο...θελουμε να παρουμε ροζουλι...της ξαδέλφης ειναι ουδέτερα...ειχε διδυμα αγορια αυτη φαντασου...στο νησι που μενω εγω δεν εχεις επιλογες γενικα..Κανένα καταστημα παιδικων δεν εχουμε τυπου λητω πρεναταλ κ τετοια κ απο αλυσίδες μονο Benetton φαντασου!Μαθήματα εδω δεν εχουμε καπου να κανουμε...στα πρεναταλ που ειχα παει μ ειπαν οτι κανουν αλλα δεν θα εμενα Κρητη πολυ για να πηγαινα!θα τα μαθω απευθειας στην πραξη! χαχα!δε πειράζει!

@Μαρθα Κ @Dimitr@17 κ εμενα βοηθαει ευτυχως!!δεν εχω παράπονο!!Είναι γενικα πολυ προσεκτικος!ειμαστσ οντως τυχερες γτ βγηκα με μια κοπελα χθες κ ο δικος της με το παιδι τους δεν ασχολειται σχεδον καθολου κ αν τον κρατησει 1 τέταρτο θα του δωσει το κινητο να παίξει (3 χρονων) κ της λεει να κανουν κ αλλο κ αυτη φυσικα λεει οχι...

εμενα κοριτσια ο ανδρας μου ειναι προετοιμασμένος οτι θα βαζει κοτσιδακια,θα του βαφει τα νυχια και θα χορευον μπαλετο!χαχαχ...πολυ γελιο του λεω ελα δειξε μου πως θα χορευτε κ μου κανει πιρουετες!!αφηστε!!!!!

Εγω να φανταστεις δεν ειχα σκεφτει για πιπιλα γι αυτο στο λέω.ποτε δεν πήραμε τελικά.δεν ειναι το χρηματικο.κ μη τα πιστευεις αυτα που λένε.ειναι για τους προληπτικους.χαρα ειναι να ετοιμαζεσαι για το μωρακι.ξέρω κ περιπτώσεις που την κούνια την εχουν παραγγειλει κ την βαζουν στο σπιτι αφου γεννηθει το παιδι.ενταξει! Κ για ενημέρωση εχεις κ το ιντερνετ...εννοειται όλα θα τα μαθεις!

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

ποσο εχεις tsh ? @Nati85 εμενα ο ανδρας μ παιρνει αγωγη κ αντι να κατεβει ανεβηκε στα υψη!αλλαζουμε παλι δοσολογία!!

5.11 με ανώτερο όριο σύμφωνα με τη euromedica το 4.78.... Τ3 και Τ4 όμως ήταν μεσα στα όρια και μάλιστα στα κατώτερα φυσιολογικά...

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Just now, anemoni1989 είπε:

Στο 3.7 σου έδωσε χάπι??? Γιατι στις απαντησεις μου δίνει ως ανώτερη φυσιολογική τιμή το 4.78...

Δεν εχουμε προσπαθησει ούτε μήνα ουσιαστικά ολοκληρωμένα και οι επαφές μας είναι σκόρπιες, οποτε δεν μπορω να ξερω αν "δεν μπορώ να συλλάβω"... Θα μιλήσω με το γυναικολόγο σήμερα και αν είναι θα κλεισω ραντεβουδακι από βδομάδα με ενδοκρινολόγο...(καλα λενε να μη μπλέκεις με γιατρούς...για αυτό είχα να κάνω και εγω εξετασεις πάνω από 5ετία!!!! :P)

Καλα αν κανεις φουλ εξετασεις ολο και κατι θα βρεις!!δεν παιζει!χαχαχα ναι λενε πρεπει να ειναι κατω απο 2.5 αν δεν ηθελα παιδακι δεν θα μου εδινε χαπι

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

5.11 με ανώτερο όριο σύμφωνα με τη euromedica το 4.78.... Τ3 και Τ4 όμως ήταν μεσα στα όρια και μάλιστα στα κατώτερα φυσιολογικά...

θα παρεις χαπι στανταρ...και πρεπει  να πας ενδοκρινολογο να σου κανει υπερυχο μηπως υπαρχει οζος... προλακτινη εκανες?

6penp2.png

Just now, Nati85 είπε:

Καλα αν κανεις φουλ εξετασεις ολο και κατι θα βρεις!!δεν παιζει!χαχαχα ναι λενε πρεπει να ειναι κατω απο 2.5 αν δεν ηθελα παιδακι δεν θα μου εδινε χαπι

πωωωωωωωωωωωωωω τωρα μου κανες την καρδια περιβόλι!!! αχαχαχαχχαχαχχα

Ελπίζω να αναθερρεψει από την Τ3 και Τ4 που ναι νορμαλ και να μην της δώσει σημασία!!!!! :P

Just now, orianna είπε:

θα παρεις χαπι στανταρ...και πρεπει  να πας ενδοκρινολογο να σου κανει υπερυχο μηπως υπαρχει οζος... προλακτινη εκανες?

μπαααα...δεν βλέπω καπου γραμμενη προλακτινη... εκτος κι αν την έχουν με "άλλη κωδική ονομασία"!!!!

cO4Yp3.png

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

Γιατι βρε παιδι μου ανεβηκε?εχει κανει υπερηχο να φανταστω. Εμενα απο περυσι τοσο ηταν αλλα τοτε δεν ηθελα παιδακι δεν ειχα ασχοληθει απλα εκανα ενα τσεκ απ.τωρα αν ανεβει που παιρνω και το χαπι τι να πω!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Δεν έχει σημασία το όριο του μικροβιολογικού αλλά για να κάνουμε παιδάκι πρέπει να είναι από 1,5-2,5!!Να πας σε ενδοκρινολόγο α τον ρυθμίσειες.Κάνει ανωμαλίες στον κύκλο.Οταν θα ρθεί η ώρα και θα προσπαθείτε εντατικά καλά είναι να είναι ρυθμισμένος!!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

πωωωωωωωωωωωωωω τωρα μου κανες την καρδια περιβόλι!!! αχαχαχαχχαχαχχα

Ελπίζω να αναθερρεψει από την Τ3 και Τ4 που ναι νορμαλ και να μην της δώσει σημασία!!!!! :P

μπαααα...δεν βλέπω καπου γραμμενη προλακτινη... εκτος κι αν την έχουν με "άλλη κωδική ονομασία"!!!!

Χαχαχχαχαχχα εισαι μικρουλα εχεις και σταθερο κυκλο αν δεν κανω λαθος μην αγχωνεσαι!απλως κοιταξε το μην το προσπερασεις και το αφησεις.οσο ναναι ειναι πανω απο το φυσιολογικο θελει ενα τσεκ!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 7 λεπτά , andrianni είπε:

Εγω να φανταστεις δεν ειχα σκεφτει για πιπιλα γι αυτο στο λέω.ποτε δεν πήραμε τελικά.δεν ειναι το χρηματικο.κ μη τα πιστευεις αυτα που λένε.ειναι για τους προληπτικους.χαρα ειναι να ετοιμαζεσαι για το μωρακι.ξέρω κ περιπτώσεις που την κούνια την εχουν παραγγειλει κ την βαζουν στο σπιτι αφου γεννηθει το παιδι.ενταξει! Κ για ενημέρωση εχεις κ το ιντερνετ...εννοειται όλα θα τα μαθεις!

ουτε εγω τα πιστευω αυτα..δεν ειμαι προληπτική...εχω δει κουνιες κ καροτσι κ θα περιμενω γεναρη που θα εχει κ εκπτωσεις να τα παραγγειλω...ρουχα αν βρω κατι να μου αρεσει θα το παρω αλλα ηθελα να μας πει το φυλλο σιγουρα γτ θελω να παρω να γραφει τυπου το κοριτσι του μπαμπα η τπτ τέτοιο...

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Γιατι βρε παιδι μου ανεβηκε?εχει κανει υπερηχο να φανταστω. Εμενα απο περυσι τοσο ηταν αλλα τοτε δεν ηθελα παιδακι δεν ειχα ασχοληθει απλα εκανα ενα τσεκ απ.τωρα αν ανεβει που παιρνω και το χαπι τι να πω!

δε ξερω γτ ανεβηκε...επαιρνε στην αρχη 25 μετα 50 κ τελικα μας ειπε 2 φορες την βδομαδα να παιρνει 100...θα μιλησουμε την δευτερα που εχουμς ραντεβου...υπερηχο εχει κανει αλλα μπορει να του πει να ξανακάνει...

@anemoni1989και του ανδρα μου 5κατι πηγε κ φαντασου ειναι κ ανδρας..δυστυχως αναμονη πανω απο 2.5 δινουν χαπι αν προσπαθεις για παιδι!σιγουρα θες αγωγη...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Χαχαχχαχαχχα εισαι μικρουλα εχεις και σταθερο κυκλο αν δεν κανω λαθος μην αγχωνεσαι!απλως κοιταξε το μην το προσπερασεις και το αφησεις.οσο ναναι ειναι πανω απο το φυσιολογικο θελει ενα τσεκ!

τωρα που μπηκα στο χορό ντάρλινγκ θα χορέψω...απλά πιο πολύ σκέφτομαι τη γκρίνια που θα ακουει ο καλός μου (αν και νοσ/τρια σιχαίνομαι απίστευτα τα πηγαινε ελα σε γιατρούς και εξετασεις) και ειδικά το ενδεχόμενο να μου δώσει καποιο χαπι (πιο ξεχασιάρα από εμενα δεν παίζει να υπάρχει)..!!!! Τέσπα, υπάρχουν και πολύ χειρότερα από μια απλά ανεβασμένη tsh... Την υγεία μας να έχουμε και όλα καλα!!! :)

• Μου αρέσει 2

cO4Yp3.png

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

ουτε εγω τα πιστευω αυτα..δεν ειμαι προληπτική...εχω δει κουνιες κ καροτσι κ θα περιμενω γεναρη που θα εχει κ εκπτωσεις να τα παραγγειλω...ρουχα αν βρω κατι να μου αρεσει θα το παρω αλλα ηθελα να μας πει το φυλλο σιγουρα γτ θελω να παρω να γραφει τυπου το κοριτσι του μπαμπα η τπτ τέτοιο...

δε ξερω γτ ανεβηκε...επαιρνε στην αρχη 25 μετα 50 κ τελικα μας ειπε 2 φορες την βδομαδα να παιρνει 100...θα μιλησουμε την δευτερα που εχουμς ραντεβου...υπερηχο εχει κανει αλλα μπορει να του πει να ξανακάνει...

@anemoni1989και του ανδρα μου 5κατι πηγε κ φαντασου ειναι κ ανδρας..δυστυχως αναμονη πανω απο 2.5 δινουν χαπι αν προσπαθεις για παιδι!σιγουρα θες αγωγη...

Ειναι πολυ αγχωμενος?μηπως τον επηρεαζει και αυτο λεω τωρα δεν ξερω!καλα σιγα σιγα θα το σταθεροποιησει που θα παει.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 45 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλέ Δήμητρα στείλε κάποιον.... θα αντέξεις μέχρι Δευτέρα; Επίσης τηλεφωνικά  δε δίνουν αποτελέσματα;

Εγώ θα πάω 9 και 13.30 θα βγουν τα αποτελέσματα. 

Ποιο εκανες;

Οχι ωορρηξίας έκανα από hometest!! Αλλά επειδή μου έρχονται για ελαττωματικά iq και επειδή εμένα μου είχε βγει αρνητικό εκεί που όλα είχαν βγει θετικά,  θα κάνω ένα για πείραμα  αχαχααχ

Δεν.ειναι οτι δεν εχω καποιον να.στειλω αλλα δεν.θα ειναι ετοιμα... @Farmakotriftena μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...