Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

39 minutes ago, Μαρθα Κ είπε:

Άστα κοριτσάκι μου την δευτερα το. Μεσημέρι παρά λίγο. Να μας μείνει στο σπίτι έπαθε εισρόφηση…. Αλλά τώρα δόξα τον θεό παει καλυτερα… 

Περαστικα του Μαρθα μου!τελος καλο ολα καλα!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

41 minutes ago, Wannabemommy 27 είπε:

Περαστικα κοπελα μου...

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου.. 

40 minutes ago, elenakii22 είπε:

Περαστικα του Μαρθα μου!τελος καλο ολα καλα!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά… 

• Μου αρέσει 1

@andrianni όσο χάρηκα με τα νέα σου! Εγκυούλα και γυμναστική.τέλεια!να σε ρωτήσω που είσαι κ πιο έμπειρη.το τρίτο ήρθε σχετικά εύκολα?τις αποβολές πότε τις είχες;όπως ξέρεις εγω αγχωνομαι για το δεύτερο.έκανα κ σαλπιγγογραφία κ όλα καλά!τώρα θα δω τι θα μου πει ο γιατρός.Πάντως κορίτσια όποια το σκέφτεται για την εξέταση δεν ήταν τίποτα.καλύτερα κ από τεστ πάπ.αν πάρεις ένα υποθετο παυσίπονο δεν καταλαβαινεις τίποτα! Οπως θα θυμάστε ήμουν απελπισμένη τις προηγούμενες μέρες.τώρα είμαι καλύτερα αλλά φοβάμαι μην ξαναπέσω έτσι.σκέφτομαι οτι θα προσπαθήσω αλλά αν  δεν τύχει κ πάλι καλά είμαστε...

Αγαπη μου επιασα πανεύκολα....  Αλλα φαντασου με το σύζυγό καναμε επι 5χρονια με προφυλακτικό και απο το Δεκέμβρη που πηρα την αποφαση ξεκίνησα φολικό....  Και ετσι μολις τελείωσα με τη περιοδο μου το Γενάρη δεν ξαναφορεσαμε "σκουφάκι" και μη φανταστείς γινοταν καθημερινώς απλως στις 1απο τις 5φορες που το καναμε επιασα.  Το Δεκέμβριο εκανα αίματος και παπ και ημουν τελεια πιο καλυτερα απο ποτε γι'αυτό εβαλα μπρος το Γενάρη....  Παντως το φολικό δεν το σταμάτησα καθολου. 

Οι αποβολές που ειχα ηταν πριν αποκτήσω το πρωτο μου παιδι....  Η μια ηταν παλινδομη με αποξρση δεν ακούσαμε ποτε καρδια και η αλλη κενός σάκος χωρις ομως αποξεση. Και στις δυο εφταιγε ο θυροειδης...  Οταν μετα απο ενα χρονο εμεινα έγκυος στο πρωτο μου ειχα και μερική αποκόλληση αλλα πηγαν ολα καλα.  Στο δευτερο ηρθε μολις ξεκολλησα το μυαλο μου "αχ πρεπει να κανω παιδι"... Πάλευα επι 6μηνες με ολα τα συπτωματα της εγκυμοσύνης εμετούς υπνηλιες και παντα ερχόταν η περίοδος.  Αφου να φανταστείς ειχα καμια 10αρια clear blue στο ντουλάπι! Τελος παντων οταν ειπα ας το καλο σταματώ και πέταξα τα στικακια μεσα οκτωμβρη εμεινα έγκυος! 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

4 hours ago, tsiko είπε:

Κορίτσια πως είστε?Να ρωτήσω κάτι τα σκούρα ούρα έχουν να κάνουν με εγκυμοσύνη?

Οχι καμια σχεση....  Σκούρα,  θολά,  κιτρινωπα εχουν σχεση με τη διατροφή σου και την ελλειψη νερου...  Οσο πιο πολυ νερο πίνεις τοσο πιο διάφανα θα ειναι....  Επισης ουρολοίμωξη η μύκητας συνδέονται με τα κιτρινωπα ουρα

Διαφημίσεις

κοριτσια σμρ ειχα λιγους πονους οποτε περινενω αυριο μεθαυριο λογικα!σμρ δεν ειμαι πολυ καλα απο θεμα 'επισκεψη τουαλετας'..ακουγεται αστειο το ξερω απλα με το χαπι που περνω ταλαιπωρουμαι αρκετα!

• Μου αρέσει 1

49 minutes ago, elenakii22 είπε:

κοριτσια σμρ ειχα λιγους πονους οποτε περινενω αυριο μεθαυριο λογικα!σμρ δεν ειμαι πολυ καλα απο θεμα 'επισκεψη τουαλετας'..ακουγεται αστειο το ξερω απλα με το χαπι που περνω ταλαιπωρουμαι αρκετα!

Βρε αγαπη μου γιατι δεν τον πέρνεις ενα τηλεφωνο να στο αλλαξει αφου σε πειραζει τοσο πολυ? 

On Tuesday, April 04, 2017 at 11:43 ΠΜ, Vila είπε:

Διάβασα ότι το fsh το κάνεις 2-4 μέρα του κύκλου και σου δείχνει αν θα κάνεις ωορρηξία αυτό το μήνα ή όχι.. αν χρειαστεί να ξαναπαραγγειλω θα πάρω 2-3 να δοκιμάσω..

Σκέψου ότι ο κύκλος μου είναι 35 μέρες..ε καπου στην 15 μέρα περίπου νομιζω είναι καλα να ξεκινήσω. Τι τεστ δείχνει θετικο 1-2 μέρες πριν την ωορρηξία κ όχι τη μέρα της ωορρηξίας!

α ωραια ακουγονται..αν τα παρεις κ δουλεψουν πες μου..γτ κ εγω κυκλο εχω 28-38 οποτε θα με βολεψουν κ εμενα θεωρω..

@Alekagala σμρ με εχει πιασει δυσκοιλιοτητα..δεν εχω παει καθολου..πινω τωρα καφε μπας κ με βοηθησει...κοριτσια αληθεια λυπαμαι γοα τις περιγραφες απλα θεωρω οτι επειδη μπορει κ κάποια αλλη να τα παρει να ξερει τι μπορει να τυχει!

• Μου αρέσει 1

48 minutes ago, Vila είπε:

@Μαρθα Κ περαστικα και μονο ευχαριστα ευχομαι απο εδω και περα!

Κ εγώ το ίδιο θα ευχηθώ!μόνο χαρές!

6 hours ago, Alekagala είπε:

@andrianni όσο χάρηκα με τα νέα σου! Εγκυούλα και γυμναστική.τέλεια!να σε ρωτήσω που είσαι κ πιο έμπειρη.το τρίτο ήρθε σχετικά εύκολα?τις αποβολές πότε τις είχες;όπως ξέρεις εγω αγχωνομαι για το δεύτερο.έκανα κ σαλπιγγογραφία κ όλα καλά!τώρα θα δω τι θα μου πει ο γιατρός.Πάντως κορίτσια όποια το σκέφτεται για την εξέταση δεν ήταν τίποτα.καλύτερα κ από τεστ πάπ.αν πάρεις ένα υποθετο παυσίπονο δεν καταλαβαινεις τίποτα! Οπως θα θυμάστε ήμουν απελπισμένη τις προηγούμενες μέρες.τώρα είμαι καλύτερα αλλά φοβάμαι μην ξαναπέσω έτσι.σκέφτομαι οτι θα προσπαθήσω αλλά αν  δεν τύχει κ πάλι καλά είμαστε...

Αγαπη μου επιασα πανεύκολα....  Αλλα φαντασου με το σύζυγό καναμε επι 5χρονια με προφυλακτικό και απο το Δεκέμβρη που πηρα την αποφαση ξεκίνησα φολικό....  Και ετσι μολις τελείωσα με τη περιοδο μου το Γενάρη δεν ξαναφορεσαμε "σκουφάκι" και μη φανταστείς γινοταν καθημερινώς απλως στις 1απο τις 5φορες που το καναμε επιασα.  Το Δεκέμβριο εκανα αίματος και παπ και ημουν τελεια πιο καλυτερα απο ποτε γι'αυτό εβαλα μπρος το Γενάρη....  Παντως το φολικό δεν το σταμάτησα καθολου. 

Οι αποβολές που ειχα ηταν πριν αποκτήσω το πρωτο μου παιδι....  Η μια ηταν παλινδομη με αποξρση δεν ακούσαμε ποτε καρδια και η αλλη κενός σάκος χωρις ομως αποξεση. Και στις δυο εφταιγε ο θυροειδης...  Οταν μετα απο ενα χρονο εμεινα έγκυος στο πρωτο μου ειχα και μερική αποκόλληση αλλα πηγαν ολα καλα.  Στο δευτερο ηρθε μολις ξεκολλησα το μυαλο μου "αχ πρεπει να κανω παιδι"... Πάλευα επι 6μηνες με ολα τα συπτωματα της εγκυμοσύνης εμετούς υπνηλιες και παντα ερχόταν η περίοδος.  Αφου να φανταστείς ειχα καμια 10αρια clear blue στο ντουλάπι! Τελος παντων οταν ειπα ας το καλο σταματώ και πέταξα τα στικακια μεσα οκτωμβρη εμεινα έγκυος! 

Ήσουν τυχερή παρόλα αυτα!Οπότε πιστεύεις όχι άγχος!θα το προσπαθήσω...μέχρι που σκέφτομαι να τα παρατήσω.αλλά απ την άλλη σκέφτομαι οτι πρέπει να κάνω κάτι να φτιάξω τον κύκλο μου.πάντως θα χαλαρώσω όσο μπορώ κ όποτε θέλει ας έρθει.σας ευχαριστώ κ συγνώμη που σας έχω ζαλίσει.να μου το πειτε αν είναι.το ξέρω οτι κάποιες κοπέλες ίσως λένε οτι είμαι υπερβολική.πάντως πρέπει κ να το ψάχνουμε, ειδικά όταν πρόκειται για την πρώτη φορά γιατί κ οι γιατροί κάνουν λάθη κ δεν τα βλέπουν όλα.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

@andrianni ναι ειμαι τυχερή το παραδέχομαι αλλα μετα τη γεννά έπαθα ενα αυτοανοσο και επι τρια χρονια παλέυα με αυτο.  Οταν επιτελους καθαρισε ο οργανισμός μου απο τις κορτιζονες ξεκίνησα γυμναστήριο και βιταμίνες.  Καταφερα λοιπον να φτιαξω το κύκλο μου στις 28-30 μερες οχι παραπανω.  Και τις βιταμίνες τις συνέχισα μεχρι να αποφασίσω ειμαι ετοιμη για τριτο.  Ηδη ομως εκανα τις εξετάσεις μου και ηταν καλύτερες απο ποτε γιαυτο και το αποφάσισα.  Το αγχος να ξερεις ειναι ο χειροτερος εχθρός ρωτα και εμενα μεχρι και την ορμόνη του stress εχω κανει σαν εξεταση

Ορμόνη του stress!απίστευτο!καλά λέω εγώ οτι εισαι εμπειρη!πραγματικα θα το δουλέψω.δεν το πιστευα οτι ισχυει αυτο αλλα θα το ξανασκεφτω!!!σου εύχομαι να την απολαύσεις κ να τη χαρείς την εγκυμοσύνη σου!κ με το καλό στην οικογένεια σας το ζουζουνάκι σας!θα έχουν τρελαθει τα αδερφάκια του ε;

@Μαρθα Κ καλημέρα! Με αυτά κ με αυτά, τα κατάφερες να πας στο γιατρό; θυμηθηκα οτι ειχαμε μαζι ραντεβου

Καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?εγω 14 μερα σημερα και ακομα αιμα αρκετο δεν λεει να σταματησει, πηρα και τον γιατρο μου τηλ δεν του ειπα τιποτα μονο κανονισα το ραντεβου για Δευτερα και θα του τα πω απο κοντα

@Μαρθα Κ κοπελα μου περαστικα γι ατον μπαμπα σου να ειναι :unsure:

οι υπολοιπες πως ειστε? εχουμε κανενα νεακι?

@KarMar84 κοπελα μου τι εγινε ειδα οτι περιμενες 4-5 του μηνα πες μας κανενα ευχαριστο, να σπασει το σερι

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα γλυκούλα!καλά έκανες κ έκλεισες ραντεβου!!!πολύ περίεργο αυτο με τον κύκλο σου! Κ εγώ είχα πάει χθες για υπέρηχο.14η μέρα χωρίς εικόνα για ωορηξία.θα πάω κ την άλλη βδομάδα να δουμε αν θα γίνει ή αν θα είναι ανωορρηκτικός κύκλος.θα μου πει τις εναλλακτικές που έχω για θεραπεία.πολύ κουραστικό.απο το Μάιο που με παρακολουθεί τίποτα.δε με βοηθησε κ το φαρμακο που πήρα:-(

εγω 1,5 χρονο πεδευομαι με την περιοδο, τωρα μου πηγε στο αλλο ακρο ενω ειχα πολυ λιγο αιμα ισα ισα που λερωνα την σερβιετα, τωρα εχω παρα πολυ ροη και πολλα πηγματα :?  και δεν λεει να σταματησει, ελπιζω να μην ειναι τιποτα πολυ σοβαρο.

Νιωθω λες και θελει να τα βγαλει ολα τωρα οτι δεν ειχε βγαλει τον 1,5 χρονο

7 minutes ago, andrianni είπε:

Καλημέρα γλυκούλα!καλά έκανες κ έκλεισες ραντεβου!!!πολύ περίεργο αυτο με τον κύκλο σου! Κ εγώ είχα πάει χθες για υπέρηχο.14η μέρα χωρίς εικόνα για ωορηξία.θα πάω κ την άλλη βδομάδα να δουμε αν θα γίνει ή αν θα είναι ανωορρηκτικός κύκλος.θα μου πει τις εναλλακτικές που έχω για θεραπεία.πολύ κουραστικό.απο το Μάιο που με παρακολουθεί τίποτα.δε με βοηθησε κ το φαρμακο που πήρα:-(

τι φαρμακο πηρες? εχεις πολυκυστικες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...