Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Και μενα το μονο που δεν κανει ειναο το σιδερωμα...ολα τα αλλα ναι και σκουπιζει και συγυριζει κ πιατα πλενει κ απλωνει ρουχα...εμενα φτιαχνει ρουχα κ δουλευει πολλες ωρες ...και τωρα εχει κ μενα να φροντιζει...

Κορίτσια και μένα το ίδιο κάνει!!!!  μόνο σίδερο δεν κάνει μόνο αν θέλει κάτι για την δουλειά και δεν το έχω κάνει τότε θα πατήσει τα ρούχα του.... Νομίζω είμαστε πολύ τυχερές που μας βοηθάνε στο σπίτι!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 57 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αυτο με τον τραχηλο που λες δεν ξερω καθολου..τι συμβαινει..

κ ευχομαι να μην χρειαστεί να το μαθεις!!!!αστο!!!!ενταξει δεν ειναι κατι τραγικο αλλα αν μπορεις να το αποφύγεις γτ οχι?!

πρίν από 56 λεπτά , melina92 είπε:

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! περιμένω περίοδο 8 οκτωμβρίου! θα σας πω στις 9!! :);)

καλα αποτελεσματα!!!αν θες μπαινε κ λεγε μας πως πας!!!

πρίν από 51 λεπτά , andrianni είπε:

@elenakii22 πως κ πηρες πιπιλα κ μπιμπερό; ελπιζω να ειναι ησυχο κ να μη χρειαστει πιπιλα.αλλοί θεωρουν οτι πρεπει να δινουμε πιπιλα αλλοι οχι.μαθηματα θα κανεις για φροντιδα κ θηλασμό; ρουχαλακια να παρεις.ειναι τοσο μικρουλικα κ γλυκουλικα!κ για τα νεογεννητα ειναι πιο ωραια τα ουδετερα...

@alina80 ετσι ελεγα κ εγω αλλα τα προωθουν ετσι στα μαγαζια για να εχουν περισσοτερη δουλεια.άλλα για αγορι άλλα για κορίτσι.κ τα ροζ εχουν πανω καρδουλες, φουντίτσες κ τελικά δε γίνεται...ευχομαι συντομα να ψωνιζουμε τετοια παντως.πω πω εχω τρελαθει κ μονο που τα σκεφτομαι...

μου αρεσουν οι πιπιλες!!αν δεν χρειαστει δε πειραζει!δε ειναι τοσο ακριβες...ρουχα μου ειχε δωσει 4-5 γιαυτην την ηλικία μια ξαδελφη αλλα εννοειται θα παρουμε κ αλλα...απλα ξερεις λενε να μην παιρνεις απο νωρις πραγματα αλλα ειναι τοσο ωραια κ εισαι ενθουσιασμενη που δεν ειναι ευκολο!!!φορμακια δεν πηραμε γτ θελαμε να δουμε το φυλλο...θελουμε να παρουμε ροζουλι...της ξαδέλφης ειναι ουδέτερα...ειχε διδυμα αγορια αυτη φαντασου...στο νησι που μενω εγω δεν εχεις επιλογες γενικα..Κανένα καταστημα παιδικων δεν εχουμε τυπου λητω πρεναταλ κ τετοια κ απο αλυσίδες μονο Benetton φαντασου!Μαθήματα εδω δεν εχουμε καπου να κανουμε...στα πρεναταλ που ειχα παει μ ειπαν οτι κανουν αλλα δεν θα εμενα Κρητη πολυ για να πηγαινα!θα τα μαθω απευθειας στην πραξη! χαχα!δε πειράζει!

@Μαρθα Κ @Dimitr@17 κ εμενα βοηθαει ευτυχως!!δεν εχω παράπονο!!Είναι γενικα πολυ προσεκτικος!ειμαστσ οντως τυχερες γτ βγηκα με μια κοπελα χθες κ ο δικος της με το παιδι τους δεν ασχολειται σχεδον καθολου κ αν τον κρατησει 1 τέταρτο θα του δωσει το κινητο να παίξει (3 χρονων) κ της λεει να κανουν κ αλλο κ αυτη φυσικα λεει οχι...

εμενα κοριτσια ο ανδρας μου ειναι προετοιμασμένος οτι θα βαζει κοτσιδακια,θα του βαφει τα νυχια και θα χορευον μπαλετο!χαχαχ...πολυ γελιο του λεω ελα δειξε μου πως θα χορευτε κ μου κανει πιρουετες!!αφηστε!!!!!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

On 28/9/2017 at 9:49 ΠΜ, Dimitr@17 είπε:

Καλημερα @marillia @Farmakotriftena @Vana87 @orianna @oneira_glyka και στα υπολοιπα κοριτσια...πηγα εκανα χοριακη το πρωι ...στην βιοιατρικη και κατα τις 7 θα εχω τα αποτελεσματα

Με τ καλοοο.. άρα όλα καλά!!Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι! Όλα καλά θ πάνε..δε Θ κατάλαβεις ποτε Θ μπεις Σ Το μήνα σ!!πολλά φιλιά!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , elenakii22 είπε:

κ ευχομαι να μην χρειαστεί να το μαθεις!!!!αστο!!!!ενταξει δεν ειναι κατι τραγικο αλλα αν μπορεις να το αποφύγεις γτ οχι?!

καλα αποτελεσματα!!!αν θες μπαινε κ λεγε μας πως πας!!!

μου αρεσουν οι πιπιλες!!αν δεν χρειαστει δε πειραζει!δε ειναι τοσο ακριβες...ρουχα μου ειχε δωσει 4-5 γιαυτην την ηλικία μια ξαδελφη αλλα εννοειται θα παρουμε κ αλλα...απλα ξερεις λενε να μην παιρνεις απο νωρις πραγματα αλλα ειναι τοσο ωραια κ εισαι ενθουσιασμενη που δεν ειναι ευκολο!!!φορμακια δεν πηραμε γτ θελαμε να δουμε το φυλλο...θελουμε να παρουμε ροζουλι...της ξαδέλφης ειναι ουδέτερα...ειχε διδυμα αγορια αυτη φαντασου...στο νησι που μενω εγω δεν εχεις επιλογες γενικα..Κανένα καταστημα παιδικων δεν εχουμε τυπου λητω πρεναταλ κ τετοια κ απο αλυσίδες μονο Benetton φαντασου!Μαθήματα εδω δεν εχουμε καπου να κανουμε...στα πρεναταλ που ειχα παει μ ειπαν οτι κανουν αλλα δεν θα εμενα Κρητη πολυ για να πηγαινα!θα τα μαθω απευθειας στην πραξη! χαχα!δε πειράζει!

@Μαρθα Κ @Dimitr@17 κ εμενα βοηθαει ευτυχως!!δεν εχω παράπονο!!Είναι γενικα πολυ προσεκτικος!ειμαστσ οντως τυχερες γτ βγηκα με μια κοπελα χθες κ ο δικος της με το παιδι τους δεν ασχολειται σχεδον καθολου κ αν τον κρατησει 1 τέταρτο θα του δωσει το κινητο να παίξει (3 χρονων) κ της λεει να κανουν κ αλλο κ αυτη φυσικα λεει οχι...

εμενα κοριτσια ο ανδρας μου ειναι προετοιμασμένος οτι θα βαζει κοτσιδακια,θα του βαφει τα νυχια και θα χορευον μπαλετο!χαχαχ...πολυ γελιο του λεω ελα δειξε μου πως θα χορευτε κ μου κανει πιρουετες!!αφηστε!!!!!

Αγαπη μου άσχετο αλλά δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ για την κορακλα που θα έρθει στην ζωή σου να είναι γερή και καλότυχη και να είσαι καλά και εσύ με τον άντρα σου να την χαρείτε!!! 

Λοιπόν κορίτσια όπως σας είπα εγώ έχω καθυστερήσει 17 μέρες οπότε πάμε για δεύτερο κύκλο να έρθει περίοδος.... Σήμερα το τεστ ωορρηξιας ήταν ποιο έντονη η γραμμη από χθες... Με βάση το πρόγραμμα που έχω στο κινητό μου είμαι σε γόνιμες μέρες... Την Κυριακή το μεσημέρι θα πάω στον καινούργιο γιατρό για υπέρηχο οπότε αν όντως κάνω ωορρηξια ελπίζω κάτι Θα μου πει..... Άσχετο την Κυριακή έχω επέτειο γάμου κλείνουμε ένα χρόνο!!!! 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Με τ καλοοο.. άρα όλα καλά!!Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι! Όλα καλά θ πάνε..δε Θ κατάλαβεις ποτε Θ μπεις Σ Το μήνα σ!!πολλά φιλιά!

Μακαρι...κατσε να δουμε και τα αποτελεσματα της δευτερης χοριακης αυριο...σε ευχαριστω πολυ...!!

Βρήκα κι εγώ μικροβιολογικο που είναι ανοιχτό αύριο και θα πάω εκεί και Δευτέρα πάλι εκεί... Αύριο αύριο μαζί θα έχουμε αγωνία @Dimitr@17!! 

Κορίτσια έκανα και ένα τεστ ωορρηξίας έτσι για το πείραμα.  Κατακόκκινη η γραμμή βγήκε και παχιά  παχιά! Ούτε στην ωορρηξία τέτοια γραμμή  δεν είχα!

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

@Μαρθα Κ σε ευχαριστω!!!κ στα δικά σας!!!

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Βρήκα κι εγώ μικροβιολογικο που είναι ανοιχτό αύριο και θα πάω εκεί και Δευτέρα πάλι εκεί... Αύριο αύριο μαζί θα έχουμε αγωνία @Dimitr@17!! 

Κορίτσια έκανα και ένα τεστ ωορρηξίας έτσι για το πείραμα.  Κατακόκκινη η γραμμή βγήκε και παχιά  παχιά! Ούτε στην ωορρηξία τέτοια γραμμή  δεν είχα!

ευτυχως που βρηκες αλλο!!!!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγω θα παω αυριο αλλα δεν.ξερω αν θα βγουν τα αποτελεσματα γτ θα παω μετα την δουλεια κ μου ειπαν οτι αν τα θελω το σαββατο θα πρεπει να εχω παει μεχρι τις 7:30 και εγω δουλευω εκεινη την ωρα

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

εγω αν παρω θα πω στην κομμωτρια μου να διαλεξει!!!φυσικα κ βοήθησες!!

τωρα εγω δε θυμάμαι αν ειχα στην αρχη αρχη κομμενη ορεξη αλλα δεν ετρωγα κρεας κ γλυκα καθολου...ειχα πολλες ανακατοσουρες οποτε τσιμπαγα συχνα κατι γτ πιστευα οτι θα βοηθησει!τπτ δεν εκανε!!!κιλα δε πηρα καθολου τωρα με ζυγισε +2 σε ενα μηνα!!!τραγικο!βεβαια ημουν διακοπες 15 μερες κ ασε που ζυγιστηκα με τα αρβυλα!!!χαχα...ενταξει τον γιατρο δε τον νοιαζει γτ για το υψος μου παλι καλα ειμαι αλλα εμενα με πειραζει γτ θελω να παω μεχρι 70 μαξ...ενταξει ομως μπηκα παλι σε προγραμμα φαγητού οποτε θελω να πιστευω οτι μεχρι τον επομενο μηνα δε θα παρω κιλα...θα ξεκινήσω κ το περπατημα κ ελεχιστη γυμναστικη γτ ο τραχηλος μου ειναι λιγο οριακα κ θελει προσοχη...στενοχωρηθηκα λιγο γτ ηθελα να συνεχισω το προγραμμα μου αλλα δε πειραζει...ενταξει δε μου ειπε να μη κανω τπτ αλλα οταν κουραζομαι βγαζω παραπανω υγρα κ αυτο δε το θελει ο γιατρος...ενταξει μαυρα δε τα εβαψα προφανως αλλα θα ηταν ωραιο να μην το εχεις τοσο έγνοια!!

χαχαχ το μπιμπερο δε πειραζει αλλα η ροζ πιπιλα με το κουνελακι δεν ειναι too much??? εγω ριζα θελω να βαψω μονο!καποια στιγμη θα την βαψω!!

Τη ροζ πιπιλα οχι δεν θα τη συνηστουσα κ εγω..εγω κοριτσι τα σκουρινα ολα λιγο με την ελπιδα να αποφυγω το επομενο βαψιμο..

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω θα παω αυριο αλλα δεν.ξερω αν θα βγουν τα αποτελεσματα γτ θα παω μετα την δουλεια κ μου ειπαν οτι αν τα θελω το σαββατο θα πρεπει να εχω παει μεχρι τις 7:30 και εγω δουλευω εκεινη την ωρα

Καλέ Δήμητρα στείλε κάποιον.... θα αντέξεις μέχρι Δευτέρα; Επίσης τηλεφωνικά  δε δίνουν αποτελέσματα;

Εγώ θα πάω 9 και 13.30 θα βγουν τα αποτελέσματα. 

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Ναι έκανα και σήμερα αρνητικό... 

Ποιο εκανες;

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

@Farmakotriftena αμα συνεχισεις με αυτούς τους ρυθμούς τα πειράματα με τα τεστ,  θα πεσει εξω το φαρμακειι!!!!  Αχαχααχαχαχχαχχαχ; Νομιζω πως φτανει!!!!! :P

Οχι ωορρηξίας έκανα από hometest!! Αλλά επειδή μου έρχονται για ελαττωματικά iq και επειδή εμένα μου είχε βγει αρνητικό εκεί που όλα είχαν βγει θετικά,  θα κάνω ένα για πείραμα  αχαχααχ

yplDp3.png

Κορίτσια εγώ πήρα σήμερα τις απαντησεις του προγεννητικου (εκτος από αυτή για τη δρεπανοκυττάρωση διοτι προφανως την ξέχασαν τα τζιμάνια της μεγαλοεταιρείας και μου είπαν θα είναι μάλλον έτοιμη το απόγευμα, ενώ επρεπε να είναι ετοιμη από χθες).... Όλα καλά, εκτός από την tsh που είναι ελαφρώς πάνω από τα φυσιολογικά (και μάλλον δε θα γλιτώσω τον ενδοκρινολόγο πφφφφφφφφφφ)....

Ελεος και με αυτό το πλαφον στα like!!! Λες και τα πληρωνουν από την τσεπη τους!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

@Μαρθα Κ εμεις με τις πολυκυστικες τα παθαινουμε αυτα με τις καθυστερησεις.στον υπερηχο θα δεις τι γινεται δεν νομιζω να ειναι εγκυμοσυνη ειχες κανει τεστ.μπορει καμμια κυστουλα η να μην εκανες ωορρηξια καθολου και πας για επομενο κυκλο.

πρίν από 10 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Κορίτσια εγώ πήρα σήμερα τις απαντησεις του προγεννητικου (εκτος από αυτή για τη δρεπανοκυττάρωση διοτι προφανως την ξέχασαν τα τζιμάνια της μεγαλοεταιρείας και μου είπαν θα είναι μάλλον έτοιμη το απόγευμα, ενώ επρεπε να είναι ετοιμη από χθες).... Όλα καλά, εκτός από την tsh που είναι ελαφρώς πάνω από τα φυσιολογικά (και μάλλον δε θα γλιτώσω τον ενδοκρινολόγο πφφφφφφφφφφ)....

Ναι να πας μην το αφησεις μπορει αυτο να σε εμποδιζει και μην σκας δεν πειραζει ολα θα γινουν.λογικα θα σου βαλει και τις υπολοιπες του θυρεοειδη να κανεις ισως και υπερηχο αν δεν εχεις ξανακανει. Εμενα ηταν 3.70 η tshκαι παιρνω χαπι για να κατεβει και να μπορεσω να συλλαβω πιο ευκολα.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...