Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω παντως μιας κ ειναι η πρωτη φορα που ειμαι εγκυος(ετσι θελω ν πιστευω)παω στην δουλεια κ οταν γυρναω ξεκουραζομαι αρκετα..κ κανω λιγες δοτλειες τ σπιτιου

Καλα κανεις!! Μακαρι να μπορουσαμε να τις αποφυγουμε εντελως

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , melina92 είπε:

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Σας παρακολουθώ αρκετές μέρες..θέλω τα φώτα σας..! Λοιπόν, έχω κύκλο 28 ημερών.. την 15η (ημέρα ωορηξίας) και 16 (γόνιμη μέρα) δηλαδή 24 και 25 Σεπτεμβρίου ήρθα για πρώτη φορά σε ελεύθερη επαφή με τον άντρα μου... είναι να αδιαθετήσω στις 8 Οκτωμβρίου αφού για τον Σεπτέμβριο αδιαθέτησα στισ 10. Ήθελα να σας ρωτήσω...εδώ και δύο μέρεσ με σουβλάει χαμηλά αριστερα και δεξια στην κοιλιά και σήμερα με ποναει κάτω χαμηλά στην κοιλιά σαν πόνους περιόδου... Λέτε να έμεινα έγκυος? δεν έχω βγάλει βέβαια κηλίδες κόκκινες που λένε ότι τις βγάζεις όταν γίνεται η εμφύτευση.. περιμένω απάντησή σας κοριτσάκια μου!

καλωσηρθες!!φυσικα κ υπαρχουν πιθανοτητες να εχεις μεινει αφου ειχατε επαφες στις γονιμες μερες ομως ειναι νωριε για να κοιτας συμπτωματα!!!επισης δεν ειναι απαραιτητο οτι ολες εχουν αιμα εμφυτευσης ασε που ειναι νωρις για αιμα εμφυτευσης!εγω φαντασου εβγαλα λιγα καφε υγρα 4 μερες νομιζω πριν την αναμενόμενη περιοδο!!Σου ευχομαι οτι καλυτερο!!

@Vana87 χαίρομαι που βοηθησα αν θες κατι παραπανω πες μου!α στην δευτερη φωτο που σου εστειλα κανεις αντιγραφη εκει που λεει για το φορουμ κ επικολληση εδω στην συνομιλία μας!δεν θα σου δειξει την φωτο αμεσως θα σου δειξεο το λινκ μολις ομως κανεις καταχωρηση απαντησης βγαινει η φωτο κανονικα!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 10 λεπτά , melina92 είπε:

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Σας παρακολουθώ αρκετές μέρες..θέλω τα φώτα σας..! Λοιπόν, έχω κύκλο 28 ημερών.. την 15η (ημέρα ωορηξίας) και 16 (γόνιμη μέρα) δηλαδή 24 και 25 Σεπτεμβρίου ήρθα για πρώτη φορά σε ελεύθερη επαφή με τον άντρα μου... είναι να αδιαθετήσω στις 8 Οκτωμβρίου αφού για τον Σεπτέμβριο αδιαθέτησα στισ 10. Ήθελα να σας ρωτήσω...εδώ και δύο μέρεσ με σουβλάει χαμηλά αριστερα και δεξια στην κοιλιά και σήμερα με ποναει κάτω χαμηλά στην κοιλιά σαν πόνους περιόδου... Λέτε να έμεινα έγκυος? δεν έχω βγάλει βέβαια κηλίδες κόκκινες που λένε ότι τις βγάζεις όταν γίνεται η εμφύτευση.. περιμένω απάντησή σας κοριτσάκια μου!

Αιμα εμφυτευσης δεν ειχα σε καμια απ τις 2 φορες. Θα περιμενεις και θα δεις! 

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλα κανεις!!κ εγω ξεκουραζομαι αρκετα δε μπορω να πω αλλα ενταξει οσο να πεις τον σκεφτομαι κ τον τραχηλο!!

Αυτο με τον τραχηλο που λες δεν ξερω καθολου..τι συμβαινει..

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλωσηρθες!!φυσικα κ υπαρχουν πιθανοτητες να εχεις μεινει αφου ειχατε επαφες στις γονιμες μερες ομως ειναι νωριε για να κοιτας συμπτωματα!!!επισης δεν ειναι απαραιτητο οτι ολες εχουν αιμα εμφυτευσης ασε που ειναι νωρις για αιμα εμφυτευσης!εγω φαντασου εβγαλα λιγα καφε υγρα 4 μερες νομιζω πριν την αναμενόμενη περιοδο!!Σου ευχομαι οτι καλυτερο!!

@Vana87 χαίρομαι που βοηθησα αν θες κατι παραπανω πες μου!α στην δευτερη φωτο που σου εστειλα κανεις αντιγραφη εκει που λεει για το φορουμ κ επικολληση εδω στην συνομιλία μας!δεν θα σου δειξει την φωτο αμεσως θα σου δειξεο το λινκ μολις ομως κανεις καταχωρηση απαντησης βγαινει η φωτο κανονικα!

Θα δοκιμασω τωρα!

Διαφημίσεις

Just now, elenakii22 είπε:

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! περιμένω περίοδο 8 οκτωμβρίου! θα σας πω στις 9!! :);)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Vana87 είπε:

Καλα κανεις!! Μακαρι να μπορουσαμε να τις αποφυγουμε εντελως

Εμενα.με βοηθάει πολυ ο συντροφος μου δεν εχω παραπονο..κ αυτες τις μερες που μου ειπε ο γιατρος ν μην κουνιμαι μου μαγειρεψε κιολας...ο γλυκουλης...

@melina92 Γεια σου και από εμένα!!! Αιμα εμφύτευσης θα συμφωνήσω πως δεν είναι απαραίτητο  να έχεις. Επίσης όταν ξεκινάμε για πρώτη φορά ελεύθερες επαφές,  τους πρώτους μήνες έχουμε αυτά τα πονακια . Σου εύχομαι πολυ σύντομα με ένα μωράκι και που ξέρεις μπορεί και αυτός ο μήνας να ήταν ο τυχερός σας!

yplDp3.png

@elenakii22 πως κ πηρες πιπιλα κ μπιμπερό; ελπιζω να ειναι ησυχο κ να μη χρειαστει πιπιλα.αλλοί θεωρουν οτι πρεπει να δινουμε πιπιλα αλλοι οχι.μαθηματα θα κανεις για φροντιδα κ θηλασμό; ρουχαλακια να παρεις.ειναι τοσο μικρουλικα κ γλυκουλικα!κ για τα νεογεννητα ειναι πιο ωραια τα ουδετερα...

@alina80 ετσι ελεγα κ εγω αλλα τα προωθουν ετσι στα μαγαζια για να εχουν περισσοτερη δουλεια.άλλα για αγορι άλλα για κορίτσι.κ τα ροζ εχουν πανω καρδουλες, φουντίτσες κ τελικά δε γίνεται...ευχομαι συντομα να ψωνιζουμε τετοια παντως.πω πω εχω τρελαθει κ μονο που τα σκεφτομαι...

Just now, Farmakotriftena είπε:

@melina92 Γεια σου και από εμένα!!! Είναι εμφύτευσης θα συμφωνήσω πως δεν είμαι απαραίτητο  να έχεις. Επίσης όταν ξεκινάμε για πρώτη φορά ελεύθερες επαφές,  τους πρώτους μήνες έχουμε αυτά τα πονακια . Σου εύχομαι πολυ σύντομα με ένα μωράκι και που ξέρεις μπορεί και αυτός ο μήνας να ήταν ο τυχερός σας!

Α δηλαδή από τν ελεύθερη επαφή μπορεί να είναι τα πονάκια? :(

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εμενα.με βοηθάει πολυ ο συντροφος μου δεν εχω παραπονο..κ αυτες τις μερες που μου ειπε ο γιατρος ν μην κουνιμαι μου μαγειρεψε κιολας...ο γλυκουλης...

Καλα κι εμενα μαγειρευει πλενει πιατα, απλωνει ρουχα και τα μαζευει, συγιριζει σκουπιζει σφουγγαριζει αλλα δεν κανει σιδερωμα. Μονο αν δεν τα εχω κανει εγω κανει τα ρουχα του για τη δουλεια το πρωι. Δουλευει και πολλες ωρες τωρα. Ειναι εποχιακος. τον Ν8εμβριο σταματα για 6 μηνες απ τη δουλεια ολα θα τον βαζω να τα κανει τωρα που ειμαι εγκυος. Χαχαχχαχα

πρίν από 1 λεπτό , melina92 είπε:

Α δηλαδή από τν ελεύθερη επαφή μπορεί να είναι τα πονάκια? :(

Δεν το ξέρω Μελινακι... Έχει παρατηρηθεί σε πολλές κοπέλες, πως τον πρώτο καιρό που έχουν ελεύθερες επαφές έχουν πόνους χαμηλά.  Εγώ που το είχα έντονο αυτό, είχα ρωτήσει και μου είχαν πει ότι είναι από αυτο. 

Όπως και να'χει όμως είναι πολύ πολύ νωρίς για οτιδήποτε.  Συνέχισε την καθημερινότητά σου και όλα θα πάνε καλά!

πρίν από 5 λεπτά , Vana87 είπε:

Καλα κι εμενα μαγειρευει πλενει πιατα, απλωνει ρουχα και τα μαζευει, συγιριζει σκουπιζει σφουγγαριζει αλλα δεν κανει σιδερωμα. Μονο αν δεν τα εχω κανει εγω κανει τα ρουχα του για τη δουλεια το πρωι. Δουλευει και πολλες ωρες τωρα. Ειναι εποχιακος. τον Ν8εμβριο σταματα για 6 μηνες απ τη δουλεια ολα θα τον βαζω να τα κανει τωρα που ειμαι εγκυος. Χαχαχχαχα

Έχει χρόνο να έρθει και λίγο από εδω;; αχαχα εμένα βοηθάει ο καλός μου όπου μπορεί αλλά επειδή έχει και αυτός φαρμακείο δουλεύει πάρα πολλές ώρες...

yplDp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Vana87 είπε:

Και μενα το μονο που δεν κανει ειναο το σιδερωμα...ολα τα αλλα ναι και σκουπιζει και συγυριζει κ πιατα πλενει κ απλωνει ρουχα...εμενα φτιαχνει ρουχα κ δουλευει πολλες ωρες ...και τωρα εχει κ μενα να φροντιζει...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Δεν το ξέρω Μελινακι... Έχει παρατηρηθεί σε πολλές κοπέλες, πως τον πρώτο καιρό που έχουν ελεύθερες επαφές έχουν πόνους χαμηλά.  Εγώ που το είχα έντονο αυτό, είχα ρωτήσει και μου είχαν πει ότι είναι από αυτο. 

Όπως και να'χει όμως είναι πολύ πολύ νωρίς για οτιδήποτε.  Συνέχισε την καθημερινότητά σου και όλα θα πάνε καλά!

Έχει χρόνο να έρθει και λίγο από εδω;; αχαχα εμένα βοηθάει ο καλός μου όπου μπορεί αλλά επειδή έχει και αυτός φαρμακείο δουλεύει πάρα πολλές ώρες...

Εμενα ειναι μαγειρας! Τρεχει 9-10 ωρες μεσα στις κουζινες. Αλλα μολις μπει σπιτι κατι θα κανει...

1 hour ago, elenakii22 είπε:

@Vana87 σου στελνω πως τα φτιαχνω απο κινητο θα ανεβασω κ μια ακομα φωτο..

2cymoh4.png

qzg3nl.png

@Vana87

Εγώ δεν το καταλαβαίνω.. Πρέπει να γραφτώ πρώτα??? Ελένη μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου εύχομαι μια γερή κόρη και να είσαι γερή και εσύ!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...