Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Ani ani είπε:

Λοιπον τα εβαψα..μυριζει πολυ λιγο η βαφη σαν μια απαλη κρεμα σωματος ας πουμε..του Κορρε χρησιμοποιω απλα προσοχη στις αποχρωσεις ειναι ενα μικρο ρισκο γιατι αλλο χρωμα παιρνεις αλλο βγαινει.. εγω πηρα πολυ ανοιχτο ξανθο κ βγηκε καστανο ανοιχτο και απο κατω ειχα μελι ανοιχτο σαν προηγουμενο χρωμα. Ελπιζω να βοηθησα :-)

Ανι, αν τα μαλλιά είναι βαμμένα ήδη ακόμα και οι μη φυτικές βαφές που είναι πιο δυνατές δεν "πιάνουν" -δεν αποδίδουν δηλαδή το χρώμα που λένε. Μόνο σε φυσικά μαλλιά λειτουργει (και εννοείται ανάλογα με το χρώμα τους).

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγκυουλες αλλαγή στη γεύση και η όρεξη σας κοπηκε από την αρχή; Δεν έχω όρεξη να φαω τίποτα 

Καλημερα σε ολες...μολις τελειωσα την δουλεια κ ολα πηγαν καλα...εγω παλι πειναω συνεχεια...καθε 2ωρες θελω να φαω κατι εστω κ μικρο...

πρίν από 12 λεπτά , Ani ani είπε:

Λοιπον τα εβαψα..μυριζει πολυ λιγο η βαφη σαν μια απαλη κρεμα σωματος ας πουμε..του Κορρε χρησιμοποιω απλα προσοχη στις αποχρωσεις ειναι ενα μικρο ρισκο γιατι αλλο χρωμα παιρνεις αλλο βγαινει.. εγω πηρα πολυ ανοιχτο ξανθο κ βγηκε καστανο ανοιχτο και απο κατω ειχα μελι ανοιχτο σαν προηγουμενο χρωμα. Ελπιζω να βοηθησα :-)

εγω αν παρω θα πω στην κομμωτρια μου να διαλεξει!!!φυσικα κ βοήθησες!!

πρίν από 11 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγκυουλες αλλαγή στη γεύση και η όρεξη σας κοπηκε από την αρχή; Δεν έχω όρεξη να φαω τίποτα 

τωρα εγω δε θυμάμαι αν ειχα στην αρχη αρχη κομμενη ορεξη αλλα δεν ετρωγα κρεας κ γλυκα καθολου...ειχα πολλες ανακατοσουρες οποτε τσιμπαγα συχνα κατι γτ πιστευα οτι θα βοηθησει!τπτ δεν εκανε!!!κιλα δε πηρα καθολου τωρα με ζυγισε +2 σε ενα μηνα!!!τραγικο!βεβαια ημουν διακοπες 15 μερες κ ασε που ζυγιστηκα με τα αρβυλα!!!χαχα...ενταξει τον γιατρο δε τον νοιαζει γτ για το υψος μου παλι καλα ειμαι αλλα εμενα με πειραζει γτ θελω να παω μεχρι 70 μαξ...ενταξει ομως μπηκα παλι σε προγραμμα φαγητού οποτε θελω να πιστευω οτι μεχρι τον επομενο μηνα δε θα παρω κιλα...θα ξεκινήσω κ το περπατημα κ ελεχιστη γυμναστικη γτ ο τραχηλος μου ειναι λιγο οριακα κ θελει προσοχη...στενοχωρηθηκα λιγο γτ ηθελα να συνεχισω το προγραμμα μου αλλα δε πειραζει...ενταξει δε μου ειπε να μη κανω τπτ αλλα οταν κουραζομαι βγαζω παραπανω υγρα κ αυτο δε το θελει ο γιατρος...ενταξει μαυρα δε τα εβαψα προφανως αλλα θα ηταν ωραιο να μην το εχεις τοσο έγνοια!!

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Καλέ γιατί να πειράζει; Δηλαδή αν το αγόρι πιει γάλα από ροζ μπιμπερό θα έχει άλλη γεύση;

χαχαχ το μπιμπερο δε πειραζει αλλα η ροζ πιπιλα με το κουνελακι δεν ειναι too much??? εγω ριζα θελω να βαψω μονο!καποια στιγμη θα την βαψω!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

@elenakii22 Ναι με προσοχή γυμναστική.  Κι εγώ στην κόρη μου μόνο περπάτημα έκανα που πριν έκανα φουλ αθλητισμό.  Γέννησα και στον μήνα πάνω επέστρεψα  σε όλα! Στην κόρη μου είχα πάρει μόνο 8κιλα.  Μακάρι να τα καταφέρω και σε αυτή!

Νωρίς νομίζω με έπιασε αυτό με τη γεύση.  Στην κόρη μου όλα με έπιασαν  μετά την 7η βδομάδα κύησης. Αλλά είμαι και άρρωστη με λαιμό και μύτη. 

yplDp3.png

πρίν από 14 λεπτά , elenakii22 είπε:

χαχαχ το μπιμπερο δε πειραζει αλλα η ροζ πιπιλα με το κουνελακι δεν ειναι too much??? εγω ριζα θελω να βαψω μονο!καποια στιγμη θα την βαψω!!

Για εμένα όχι γιατί η αντιστοιχία φύλου-χρώματος είναι καθαρά κοινωνική κατασκευή. Σκέψου ότι το ροζ καθιερώθηκε ως "κοριτσίστικο" χρώμα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μέχρι τότε θεωρούνταν "αγορίστικο" και "αντρικο"... Μου φαίνεται λίγο αστείο να περιορίζουμε τα χρώματα ανάλογα με το βιολογικό φύλο του μωρού (και των ανθρώπων γενικά δηλαδή!).

Μία γαλάζια πιπίλα με ένα κουνελάκι θα θεωρούσες ότι είναι too much για ένα κοριτσάκι ή θα ήταν πιο εύκολο;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

Καλημέρα!

@Μαρθα Κ @Vana87 εγω ανέβασα μεσω μιας σελίδας που μας ειχε πει μια κοπελα ..tinypic λεγεται..ανεβαζεται φωτο κ μετα βγαζει καποια λινκ..κανετε αντιγραφη επικόλληση αυτο που λεει για φορουμς

Το δοκιμασα. Ειδα που το ξαναειπες αλλα φεν τα καταφερα!

@elenakii22 προσεχε με τον τραχηλο οσο βαραινει το μωρο ειναι κ πιο επικυνδινο δεν δινει προηδοποιησεις μπορει να ανοιξει αποτομα κ εκει δεν μπορεις να το σωσεις με τιποτα 5-6 μηνας ειναι οι πιο επικυνδινοι. κ το μηχανακι να το σταματησεις.

πρίν από 28 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@elenakii22 Ναι με προσοχή γυμναστική.  Κι εγώ στην κόρη μου μόνο περπάτημα έκανα που πριν έκανα φουλ αθλητισμό.  Γέννησα και στον μήνα πάνω επέστρεψα  σε όλα! Στην κόρη μου είχα πάρει μόνο 8κιλα.  Μακάρι να τα καταφέρω και σε αυτή!

Νωρίς νομίζω με έπιασε αυτό με τη γεύση.  Στην κόρη μου όλα με έπιασαν  μετά την 7η βδομάδα κύησης. Αλλά είμαι και άρρωστη με λαιμό και μύτη. 

ολα καλα θα πανε!!μπορει να εχετε αγορακι κ γιαυτο να εχεις αλλα συμπτωματα!!!

πρίν από 27 λεπτά , alina80 είπε:

Για εμένα όχι γιατί η αντιστοιχία φύλου-χρώματος είναι καθαρά κοινωνική κατασκευή. Σκέψου ότι το ροζ καθιερώθηκε ως "κοριτσίστικο" χρώμα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Μέχρι τότε θεωρούνταν "αγορίστικο" και "αντρικο"... Μου φαίνεται λίγο αστείο να περιορίζουμε τα χρώματα ανάλογα με το βιολογικό φύλο του μωρού (και των ανθρώπων γενικά δηλαδή!).

Μία γαλάζια πιπίλα με ένα κουνελάκι θα θεωρούσες ότι είναι too much για ένα κοριτσάκι ή θα ήταν πιο εύκολο;

η αληθεια ειναι οτι στα κοριτσια τα βαζουμε ολα τα χρωματα...στα αγορια λες οχι σε κάποια...

πρίν από 19 λεπτά , linaa είπε:

@elenakii22 προσεχε με τον τραχηλο οσο βαραινει το μωρο ειναι κ πιο επικυνδινο δεν δινει προηδοποιησεις μπορει να ανοιξει αποτομα κ εκει δεν μπορεις να το σωσεις με τιποτα 5-6 μηνας ειναι οι πιο επικυνδινοι. κ το μηχανακι να το σταματησεις.

η αληθεια ειναι οτι καθε φορα που παμε τον μετραμε...δεν ειναι κοντος να θελω περιδεση αλλα δεν ειναι κ μεγαλος...μου ειπε ο γιατρος στη β επιπεδου θα έχουμε καλυτερη εικονα του τραχήλου...μου ειπε κατω απο 2.5 θελει περιδεση...2.8 ειναι οριακα τον δικο μου τον μετραμε 2.9-3.2...

πρίν από 28 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@elenakii22 θα σε συμβουλέψω κι εγώ σαν παθούσα. Γενικά παντα γυμνάζομαι και έντονα. Στον γιο μου στον 5ο μήνα εκανα πολλα χιλιομετρα περπατημα και ειχα αιμα και συσπασεις. Προς το τελος πηγαινα κολυμπι και περπατημα καθε μερα με την ενθαρυνση της γιατρου για να γεννησω δηθεν ευκολα. Το αποτελεσμα ηυαν να παθω αποκολληση με αιμορραγια να πεσουν οι παλμοι του μωρου και να τρεχουμε για καισαρικη. Αν γυριζα το χρονο πισω δεν θα το κουνουσα απο τον καναπε μου. Αυτη τη φορα εχω σκοπο να προσεχω αν και δεν ειναι στο χαρακτηρα μου να καθομαι. Προστοπαρων κανω μονο τις δουλειες του σπιτιου

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Vana87 είπε:

@elenakii22 θα σε συμβουλέψω κι εγώ σαν παθούσα. Γενικά παντα γυμνάζομαι και έντονα. Στον γιο μου στον 5ο μήνα εκανα πολλα χιλιομετρα περπατημα και ειχα αιμα και συσπασεις. Προς το τελος πηγαινα κολυμπι και περπατημα καθε μερα με την ενθαρυνση της γιατρου για να γεννησω δηθεν ευκολα. Το αποτελεσμα ηυαν να παθω αποκολληση με αιμορραγια να πεσουν οι παλμοι του μωρου και να τρεχουμε για καισαρικη. Αν γυριζα το χρονο πισω δεν θα το κουνουσα απο τον καναπε μου. Αυτη τη φορα εχω σκοπο να προσεχω αν και δεν ειναι στο χαρακτηρα μου να καθομαι. Προστοπαρων κανω μονο τις δουλειες του σπιτιου

Εγω παντως μιας κ ειναι η πρωτη φορα που ειμαι εγκυος(ετσι θελω ν πιστευω)παω στην δουλεια κ οταν γυρναω ξεκουραζομαι αρκετα..κ κανω λιγες δοτλειες τ σπιτιου

• Μου αρέσει 2

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Σας παρακολουθώ αρκετές μέρες..θέλω τα φώτα σας..! Λοιπόν, έχω κύκλο 28 ημερών.. την 15η (ημέρα ωορηξίας) και 16 (γόνιμη μέρα) δηλαδή 24 και 25 Σεπτεμβρίου ήρθα για πρώτη φορά σε ελεύθερη επαφή με τον άντρα μου... είναι να αδιαθετήσω στις 8 Οκτωμβρίου αφού για τον Σεπτέμβριο αδιαθέτησα στισ 10. Ήθελα να σας ρωτήσω...εδώ και δύο μέρεσ με σουβλάει χαμηλά αριστερα και δεξια στην κοιλιά και σήμερα με ποναει κάτω χαμηλά στην κοιλιά σαν πόνους περιόδου... Λέτε να έμεινα έγκυος? δεν έχω βγάλει βέβαια κηλίδες κόκκινες που λένε ότι τις βγάζεις όταν γίνεται η εμφύτευση.. περιμένω απάντησή σας κοριτσάκια μου!

πρίν από 8 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω παντως μιας κ ειναι η πρωτη φορα που ειμαι εγκυος(ετσι θελω ν πιστευω)παω στην δουλεια κ οταν γυρναω ξεκουραζομαι αρκετα..κ κανω λιγες δοτλειες τ σπιτιου

καλα κανεις!!κ εγω ξεκουραζομαι αρκετα δε μπορω να πω αλλα ενταξει οσο να πεις τον σκεφτομαι κ τον τραχηλο!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...