Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Οχι εγώ είμαι πολύ λίγο. Αύριο γίνομαι 4 εβδομάδων!

Καλά εμένα το είμαι το γράφει πάντα είναι.  Και πάντα μα πάντα τα στέλνω λάθος. 

Επίσης διαφωνώ ότι μια γυναίκα επιβάλλεται  να ξέρει τι είναι η ωορρηξία.  Εγώ στην 1η μου κόρη είχα μαύρα μεσάνυχτα.  (Που στη σχολή  είχαμε  διδακτικές αναφορές στη  γυναικολογία) Επίσης, πολλές φορές, στο πρόσφατο  παρελθόν, παρακάλεσα  να συνέχιζα να είχα μαύρα μεσάνυχτα !ίσως, το σπορακι μου να το έπιανα και νωρίτερα  (λιγότερο άγχος)

Καλημερα ! μια απο τα ιδια κακι εγω! Δεν ηξερα ποτε γινεται και τι είναι στην ουσία!!! Τα εμαθα όλα μετα απο 2 μηνες προσπαθειων! :P Κ επισης ξερω πολλες γυναικες που δεν έχουν ιδεα τι είναι  απλα ξερουν οτι θα μεινου ν εγκυες αν εχουν ελευθερες επαφες....

23 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

καλημερα, αγαπη προσεξε το αυτο με την ροη, ρωτα και αλλον γιατρο, συγνωμη αν γινομαι κουραστικη απλα επειδη εχασα 2 χρονια λογω θυρεοειδη γι'αυτο στο λεω, αν το ειχα σκεφτει απο την αρχη θα πηγαινα και θα τελειωνε το θεμα ;) 

Εχεις δικιο , τους  εχω ρωτησει κ μου λενε κ γυναικολογος κ ενδοκρινολογος οτι εφοσον εχεις κανονικη περιοδο κ δεν σου καθυστερει , δεν εχεις προβλημα.. τι  να πω.. παντως εγω μολις εκανα σαλπιγγογραφια , εμεινα εγκυος αλλα κατεληξε στην βιοχημικη .. ισως να ειχα κατι στις σαλπιγγες κ να καθαρισαν με την εξεταση .. 

Καλημερα κοριτσια ! μετα την βιοχημικη που είχα , καθαρισα απο αιματα κ απο χθες βαλαμε μπρος ξανα! :-P

Χθες ειχα κατι τσιμπιματα δεξια στην ωοθηκη σαν σουβλιες κ επειδη ειχα ενα τελευταιο τεστ ωορηξιας , το εκανα.. κ μου βγηκε η δευτερη γραμμη αλλα αχνη .. ημουν στην 7η μερα του κυκλου χθες. Οσες εχετε εμπειριες απο τα τεστ , μπορειτε να μου πειτε ποσα κανετε σε καθε κυκλο κ ξεκινανε με αχνες γραμμες κ οσο πλησιαζει η μερα της ωορηξιας σκουραινουν ?  γτ μου φαινεται πολυ νωρις για ωορηξια , συνηθως κανω 14-16η μερα .. εκτος αν αλλαξε κατι απο την βιοχημικη κ γινει νωριτερα.. 

Ασε που τελικα , ενω δεν στενωχωρηθηκα για την βιοχημικη , χθες τελικα μετα απο οτι καναμε , με επιασε κατι σαν αγχος οτι κ αν δεν πανε ολα καλα ξανα, κ αν δεν τα καταφερουμε αυτον τον μηνα..κ.α .. Εχω κ την συνυφαδα μου που εχει ενα μηνα που γεννησε κ μου λεει συνεχεια , αντε καντε ενα μωρο , τι περιμενετε .. Λες κ είναι στο χερι μας πρωτον , κ  δευτερον οποτε θελω εγω θα κανω , αμαν πια ολοι να εκφερουν γνωμη ..

Συγγνωμη για το κατεβατο , αλλα εδω νιωθω οτι μπορω να πω πραγματα κ να με καταλαβουν οσες τα διαβαζετε .. :) 

• Μου αρέσει 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 37 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα ! μια απο τα ιδια κακι εγω! Δεν ηξερα ποτε γινεται και τι είναι στην ουσία!!! Τα εμαθα όλα μετα απο 2 μηνες προσπαθειων! :P Κ επισης ξερω πολλες γυναικες που δεν έχουν ιδεα τι είναι  απλα ξερουν οτι θα μεινου ν εγκυες αν εχουν ελευθερες επαφες....

Εχεις δικιο , τους  εχω ρωτησει κ μου λενε κ γυναικολογος κ ενδοκρινολογος οτι εφοσον εχεις κανονικη περιοδο κ δεν σου καθυστερει , δεν εχεις προβλημα.. τι  να πω.. παντως εγω μολις εκανα σαλπιγγογραφια , εμεινα εγκυος αλλα κατεληξε στην βιοχημικη .. ισως να ειχα κατι στις σαλπιγγες κ να καθαρισαν με την εξεταση .. 

Καλημερα κοριτσια ! μετα την βιοχημικη που είχα , καθαρισα απο αιματα κ απο χθες βαλαμε μπρος ξανα! :-P

Χθες ειχα κατι τσιμπιματα δεξια στην ωοθηκη σαν σουβλιες κ επειδη ειχα ενα τελευταιο τεστ ωορηξιας , το εκανα.. κ μου βγηκε η δευτερη γραμμη αλλα αχνη .. ημουν στην 7η μερα του κυκλου χθες. Οσες εχετε εμπειριες απο τα τεστ , μπορειτε να μου πειτε ποσα κανετε σε καθε κυκλο κ ξεκινανε με αχνες γραμμες κ οσο πλησιαζει η μερα της ωορηξιας σκουραινουν ?  γτ μου φαινεται πολυ νωρις για ωορηξια , συνηθως κανω 14-16η μερα .. εκτος αν αλλαξε κατι απο την βιοχημικη κ γινει νωριτερα.. 

Ασε που τελικα , ενω δεν στενωχωρηθηκα για την βιοχημικη , χθες τελικα μετα απο οτι καναμε , με επιασε κατι σαν αγχος οτι κ αν δεν πανε ολα καλα ξανα, κ αν δεν τα καταφερουμε αυτον τον μηνα..κ.α .. Εχω κ την συνυφαδα μου που εχει ενα μηνα που γεννησε κ μου λεει συνεχεια , αντε καντε ενα μωρο , τι περιμενετε .. Λες κ είναι στο χερι μας πρωτον , κ  δευτερον οποτε θελω εγω θα κανω , αμαν πια ολοι να εκφερουν γνωμη ..

Συγγνωμη για το κατεβατο , αλλα εδω νιωθω οτι μπορω να πω πραγματα κ να με καταλαβουν οσες τα διαβαζετε .. :) 

Κορίτσι δεν παίζει ρόλο που σου βγήκε αχνή.η ορμόνη υπάρχει ούτως ή άλλως στο οργανισμό γτ επιτελεί κ άλλες εργασίες εκτός από την ωορρηξία. Απλά για να γίνει η ωορρηξια πρέπει να είναι μεγαλύτερη η συγκέντρωση της ορμόνης.Μπορεί να σκουρεινει σταδιακά μπορεί όμως κ όλο το μήνα να έχεις αχνες κ να μην κάνεις ωορρηξια.μπορεί να μην έχεις καθόλου γραμμή κ ξαφνικά να έχεις μια σκούρα. Πάρε τεστ η προσπάθησε κάθε δύο μέρες.

6penp2.png

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

Κορίτσι δεν παίζει ρόλο που σου βγήκε αχνή.η ορμόνη υπάρχει ούτως ή άλλως στο οργανισμό γτ επιτελεί κ άλλες εργασίες εκτός από την ωορρηξία. Απλά για να γίνει η ωορρηξια πρέπει να είναι μεγαλύτερη η συγκέντρωση της ορμόνης.Μπορεί να σκουρεινει σταδιακά μπορεί όμως κ όλο το μήνα να έχεις αχνες κ να μην κάνεις ωορρηξια.μπορεί να μην έχεις καθόλου γραμμή κ ξαφνικά να έχεις μια σκούρα. Πάρε τεστ η προσπάθησε κάθε δύο μέρες.

ok , ευχαριστώ ! δεν εχω εμπειρία μεγαλη με τα τεστ αυτα , γτ 2 φορες που  εκανα ενα την 12η μερα  κ την 13η  εβγαινε  σκουρο κ δεν εκανα αλλο!  εχω παραγγειλει απο το ebay k τα περιμενω 3-4/ 10 , πανω στην ωορηξια μου οποτε μαλλον δεν θα προλαβψ αυτη την φορα να τα κανω  :( . θα ακουλουθησω την συμβουλη σου μερα παρα μερα (αν βεβαια κρατηθω κ δεν τον αφησω σε ησυχεια τον αντα μου... :P  ) και βλεπουμε ! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

18 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια εγώ όπως ξέρετε δεν έχω αδιαφετιση κανωνικα από χθες μπήκα σε γόνιμες μέρες του δεύτερου κύκλου και λέω σήμερα δεν κάνω ένα τεστ ουρηξιας να δω και μου βγήκε μια ροζαχνη γραμμή πολύ πως γίνετε να κάνω ουρηξια αφού δεν αδιαφετισα τον προηγούμενό μήνα??? 

αγαπη μου μπορεις να κανεις ωορρηξια χωρις περιοδο οπως και να σου ερθει περιοδος χωρις να εχεις κανειι ωορηξια ;) , να μας πεις τι σου ειπε ο γιατρος την Κυριακη 

1 hour ago, andrianni είπε:

Καλημέρα! Κοριτσάκι τελικά; σίγουρο; αχ μπράβο όλα καλά!

κοίτα κ στην αυχενικη μας το ειπε...τωρα είδε κ το αιδοίο...τωρα να πεταχτεί ξαφνικά μακριναρι στην πορεια??δε ξερω!!!παντως ειχε γελιο γτ μας δείχνει τις δυο καμπυλες που εχουν τα χειλη κ του κανω κ αν ηταν αγορακι πως θα ήταν και μ ζωγραφίζει ενα πουλι χαχα...ξερεις τι επειδη ειναι νωρις δεν ηξερα αν θα εβλεπα την κλασσικη εικονα γτ κ για τα χειλη αν δεν στα δειξει αυτος δεν τα καταλαβαινεις!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σημερα αποφασισα να βαψω τα μαλλια μ με φυτικη βαφη βεβαια μετα απο 4 μηνες..θα δειξει αν πετυχαμε το χρωμα..γιατι η μαμα μου μου τα βαφει..εχω λιγους δυσταγμους βεβαια με τις βαφες και την εγκυμοσυνη αλλα  τα εκανα.. εσας διαβαζω τα νεα σας!

@Μαρθα Κ μπορει αυτά τα καφέ που είχες όταν περίμενες να ήταν η περίοδος σου κ να υπήρχε κάποια διαταραχή στη ροή. Συνέχισε με τα τεστ κ ανέβασε φώτο όπως είπε το ελενακι. Εγώ θεωρώ ότι είσαι σε νέο κύκλο.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Ani ani είπε:

Κοριτσια σημερα αποφασισα να βαψω τα μαλλια μ με φυτικη βαφη βεβαια μετα απο 4 μηνες..θα δειξει αν πετυχαμε το χρωμα..γιατι η μαμα μου μου τα βαφει..εχω λιγους δυσταγμους βεβαια με τις βαφες και την εγκυμοσυνη αλλα  τα εκανα.. εσας διαβαζω τα νεα σας!

αχ πες μου αν μυριζουν οι βαφες αυτες!!θελω να παρω μια να μη μου μυριζει!!!

πρίν από 40 λεπτά , elenakii22 είπε:

κοίτα κ στην αυχενικη μας το ειπε...τωρα είδε κ το αιδοίο...τωρα να πεταχτεί ξαφνικά μακριναρι στην πορεια??δε ξερω!!!παντως ειχε γελιο γτ μας δείχνει τις δυο καμπυλες που εχουν τα χειλη κ του κανω κ αν ηταν αγορακι πως θα ήταν και μ ζωγραφίζει ενα πουλι χαχα...ξερεις τι επειδη ειναι νωρις δεν ηξερα αν θα εβλεπα την κλασσικη εικονα γτ κ για τα χειλη αν δεν στα δειξει αυτος δεν τα καταλαβαινεις!

Το θυμόμουν κ περιμενα το τελικό.ε τοτε δεν αλλάζει με τίποτα!!! Αχ αχ αχ το μικρουλι!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

Το θυμόμουν κ περιμενα το τελικό.ε τοτε δεν αλλάζει με τίποτα!!! Αχ αχ αχ το μικρουλι!

δε νομίζω οτι θα μας το αλλαξει...τωρα κ να μας πει αγορι πιο μετα δε πειραζει!!εντάξει ροζ εχω παρει 1 μπιμπερο κ μια πιπιλα...θα παω να βρω τωρα φωσφοριζε!αν ειναι τελικα αγορι θα τα φυλαξω δε πειραζει...

πρίν από 25 λεπτά , elenakii22 είπε:

αχ πες μου αν μυριζουν οι βαφες αυτες!!θελω να παρω μια να μη μου μυριζει!!!

Λοιπον τα εβαψα..μυριζει πολυ λιγο η βαφη σαν μια απαλη κρεμα σωματος ας πουμε..του Κορρε χρησιμοποιω απλα προσοχη στις αποχρωσεις ειναι ενα μικρο ρισκο γιατι αλλο χρωμα παιρνεις αλλο βγαινει.. εγω πηρα πολυ ανοιχτο ξανθο κ βγηκε καστανο ανοιχτο και απο κατω ειχα μελι ανοιχτο σαν προηγουμενο χρωμα. Ελπιζω να βοηθησα :-)

πρίν από 10 λεπτά , elenakii22 είπε:

δε νομίζω οτι θα μας το αλλαξει...τωρα κ να μας πει αγορι πιο μετα δε πειραζει!!εντάξει ροζ εχω παρει 1 μπιμπερο κ μια πιπιλα...θα παω να βρω τωρα φωσφοριζε!αν ειναι τελικα αγορι θα τα φυλαξω δε πειραζει...

Καλέ γιατί να πειράζει; Δηλαδή αν το αγόρι πιει γάλα από ροζ μπιμπερό θα έχει άλλη γεύση;

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγκυουλες αλλαγή στη γεύση και η όρεξη σας κοπηκε από την αρχή; Δεν έχω όρεξη να φαω τίποτα 

Ναι δραματικα αλλαξε το πρωτο διμηνο κυριως! Ολα με ενοχλουσαν..το αγαπημενο μου ηταν οι πατατουλες κ τα φρουτα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...