Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, orianna είπε:

τι να κανει κ αυτος,θα την παλεψει...πριν εγω μιλουσα με σας κ αυτος μονολογουσε οτι θα πηγαινει βολτα το μωρο το καλοκαιρι με το καροτσι και εκανε και κατι παιδικους ηχους,.. μαλλον αργησαμε να ξεκινησουμε για παιδι...λετε να σαλταρει?χαχαχχαχα

το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν κ αν μεινω εγκυος θα χεστ@ι πανω του...

Τι γλυκός!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

10 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Μακαρι μακαρι...εσυ ποσο εβδομαδων εισαι?μαζι θα ειμαστε χιχι...

Οχι εγώ είμαι πολύ λίγο. Αύριο γίνομαι 4 εβδομάδων!

10 ώρες πρίν, alina80 είπε:

!

Εγώ ξέρεις τι έχω γράψει είτε από δικό μου λάθος είτε από το βλαμμένο το autocorrect που αλλάζει μόνο του τις λέξεις και κάνει τον Βόλο Βασίλη; 

Καλά εμένα το είμαι το γράφει πάντα είναι.  Και πάντα μα πάντα τα στέλνω λάθος. 

Επίσης διαφωνώ ότι μια γυναίκα επιβάλλεται  να ξέρει τι είναι η ωορρηξία.  Εγώ στην 1η μου κόρη είχα μαύρα μεσάνυχτα.  (Που στη σχολή  είχαμε  διδακτικές αναφορές στη  γυναικολογία) Επίσης, πολλές φορές, στο πρόσφατο  παρελθόν, παρακάλεσα  να συνέχιζα να είχα μαύρα μεσάνυχτα !ίσως, το σπορακι μου να το έπιανα και νωρίτερα  (λιγότερο άγχος)

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Κορίτσια έχετε δίκιο δεν υπάρχει λόγος να φύγω επειδή μου μίλησε μια κοπέλα άσχημα απλά θα μπορούσε να έρθει σε προσωπικό μήνυμα και να μου πει ότι θέλει εγώ έτσι θα έκανα γιατί δεν μου αρέσει να κάνω κανέναν να νιώθει άσχημα... Λοιπόν έκανα σήμερα πάλι τεστ και τώρα προσπαθώ να σας το βάλω φωτογραφία αν μπορέσω... 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Κορίτσια έχετε δίκιο δεν υπάρχει λόγος να φύγω επειδή μου μίλησε μια κοπέλα άσχημα απλά θα μπορούσε να έρθει σε προσωπικό μήνυμα και να μου πει ότι θέλει εγώ έτσι θα έκανα γιατί δεν μου αρέσει να κάνω κανέναν να νιώθει άσχημα... Λοιπόν έκανα σήμερα πάλι τεστ και τώρα προσπαθώ να σας το βάλω φωτογραφία αν μπορέσω... 

Πως βαζετε φωτογραφιες;; Καλημέρα!

Διαφημίσεις

@Μαρθα ΚΜαρθούλα δεν είχες καθόλου περίοδο?Εστώ να κράτησε λίγες μέρες?Ο γιατρός τι σου είπε?Δεν γνωρίζω αν δεν έρθει περίοδος έχουμε γόνιμες τον επόμενο μήνα?Καλά μου έχει κολλήσει μήπως είσαι έγκυος και είχες καθυστερημένη σύλληψη!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! @Μαρθα Κ μην το σκέφτεσαι. @Farmakotriftena δεν σου άρεσε η συγκεκριμένη θεματική πολύ ε; Πίναμε καφεδάκι σε αυτό το μάθημα; (αστειεύομαι). Αν κι εγώ έτσι έκανα. Άμα δεν μου άρεσε το μάθημα...

@elenakii22 Όλα καλά μπράβο κοριτσάκι μου. Πάντα τέτοια ευχάριστα να εχεις και να μας τα λες κι εμάς να χαιρόμαστε. 

Παρασκευή κόρες! Ένας παλιός συνάδελφός μου την Πάρασκευη έλεγε "καλή εβδομάδα"… γιατί, σύμφωνα με αυτόν, σιγά μην έλεγε καλή εβδομάδα τη Δευτέρα με πέντε μέρες δουλειά μπροστά του. 

• Μου αρέσει 5

11 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

κοριτσια εγω πηγα στο γιατρο...ολα καλα..το κοριτσακι μεγαλωνει..πλεον μ ειπε δεν μετραμε το υψος...μετρησαμε κεφαλι κοιλια ποδι...ειναι 120γραμμαρια!ολα καλα!συντομα ευχαριστα νεα σ ολες!!

Καλημέρα! Κοριτσάκι τελικά; σίγουρο; αχ μπράβο όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , marillia είπε:

@Μαρθα ΚΜαρθούλα δεν είχες καθόλου περίοδο?Εστώ να κράτησε λίγες μέρες?Ο γιατρός τι σου είπε?Δεν γνωρίζω αν δεν έρθει περίοδος έχουμε γόνιμες τον επόμενο μήνα?Καλά μου έχει κολλήσει μήπως είσαι έγκυος και είχες καθυστερημένη σύλληψη!!!

Αγαπη η αδερφή μου αυτό μου είπε και αυτή επιμένει να πάρω σήμερα ένα τεστ εγκυμοσύνης να κάνω.... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη η αδερφή μου αυτό μου είπε και αυτή επιμένει να πάρω σήμερα ένα τεστ εγκυμοσύνης να κάνω.... 

Ε παρτο και συ!!!  Τι ψυχη εχει???  Αχαχχαχαχαχχα

cO4Yp3.png

Just now, Μαρθα Κ είπε:

Στο λέω γιατί έτσι έπαθε ξαδέρφη μου!!!Είχε περίοδο κάθε 2-3 μήνες πάντα λόγω πολυκυστικών και άργησε να το καταλάβει!!!

Καλημέρα!

@Μαρθα Κ @Vana87 εγω ανέβασα μεσω μιας σελίδας που μας ειχε πει μια κοπελα ..tinypic λεγεται..ανεβαζεται φωτο κ μετα βγαζει καποια λινκ..κανετε αντιγραφη επικόλληση αυτο που λεει για φορουμς

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...