Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

τι να κανει κ αυτος,θα την παλεψει...πριν εγω μιλουσα με σας κ αυτος μονολογουσε οτι θα πηγαινει βολτα το μωρο το καλοκαιρι με το καροτσι και εκανε και κατι παιδικους ηχους,.. μαλλον αργησαμε να ξεκινησουμε για παιδι...λετε να σαλταρει?χαχαχχαχα

το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν κ αν μεινω εγκυος θα χεστ@ι πανω του...

Το καλο πραμα αργει να γινει!!!  Ασε που καλυτερα να γινει επειδη το θελουμε και οχι επειδη "ετυχε"...  Εγω προσωπικα χαίρομαι που οταν και αμα ερθει παιδακι θα ειναι απο επιλογή! 

@orianna νομίζω ότι οι αντρες τα παιρνουν πιο αψηφιστα... Αν κρίνω από τον δικο μ παντα!  Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις!! 

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 17 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Παλι μου ελεγε να κανουμε σημερα κ του ειπα οχι φυσικα...

Μακαρι ελπιζω το σαββατο το απογευμα να παρω τις εξετασεις και να πεταω στα συννεφα...

Αχ που μενετε...να ερθω να τον δειρω....το μυαλο εκει ε?

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 6 λεπτά , ath_gal1 είπε:

Αχ που μενετε...να ερθω να τον δειρω....το μυαλο εκει ε?

Εδω αθηνα...κοντα εισαι...??χαχα...ναι το μυαλο του εκει κ παρολο που του ειπα οτι ο γιατρος ειπε οχι..ειναι μικρος μωρε στην ηλικια εχει ορμες...εγω ειμαι 29 και αυτος 27..

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Ναι πηρα τηλεφωνο τον.γιατρο..και μου ειπε και αυτος οτι για αυτο δεν ειδαμε τπτ το σαββατο θα παω παλι..αχ ποσο χαρηκα δεν μπορειτε να φανταστειτε...

Παντως οντως αργα εγινε η συλληψη σου. Εγω 20 Αυγουστου ειχα περιοδο και 2 Σεπτεμβριου επαφη. Ειδαμε κιολας σακκο την Τριτη! Θα δειτε σιγουρα σακκο το Σαββατο. Μπορει να ακουσετε και καρδουλα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Παλι μου ελεγε να κανουμε σημερα κ του ειπα οχι φυσικα...

Μακαρι ελπιζω το σαββατο το απογευμα να παρω τις εξετασεις και να πεταω στα συννεφα...

Οχι καλε πες του να κανει λιγη υπομονουλα! Οσο για εσενα περιμενουμε με πολυ λιγοτερη αγωνια την επομενη

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Vana87 είπε:

Παντως οντως αργα εγινε η συλληψη σου. Εγω 20 Αυγουστου ειχα περιοδο και 2 Σεπτεμβριου επαφη. Ειδαμε κιολας σακκο την Τριτη! Θα δειτε σιγουρα σακκο το Σαββατο. Μπορει να ακουσετε και καρδουλα

Παντως αυτο δεν μπορω να το καταλαβω μεσα σε 2μερες θα γινουν ολα αυτα???

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Οχι καλε πες του να κανει λιγη υπομονουλα! Οσο για εσενα περιμενουμε με πολυ λιγοτερη αγωνια την επομενη

Ναι ναι σας ευχαριστω ολες για την στηριξη σας ελπιζω ολα να πανε καλα...σε λιγοτερο απο 48ωρες θα ξερω...αχ τι καλα..θα κοιμηθω σαν πουλακι αποψε...

• Μου αρέσει 4

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Dimitr@17 μου μπράβο!!! Χάρηκα πολύ!!! Μαζί τα περνάμε όλες μας! Όλα καλά θα πάνε!!!

Μακαρι μακαρι...εσυ ποσο εβδομαδων εισαι?μαζι θα ειμαστε χιχι...

@Dimitr@17 Γιούπι!!! Και συγκρατηθειτε λίγο...αχ τα νιάτα δεν κρύβονται!

@Μαρθα Κ δεν έχεις να πας πουθενά. 

Εγώ ξέρεις τι έχω γράψει είτε από δικό μου λάθος είτε από το βλαμμένο το autocorrect που αλλάζει μόνο του τις λέξεις και κάνει τον Βόλο Βασίλη; 

@orianna μου και σήμερα δεν βλάπτει. Τι ψυχή έχει μια ακόμα, έτσι για σιγουριά

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Vana87 είπε:

Μπα δε νομιζω τοσο συντομα να ακουσουμε κ καρδουλα...

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

@Dimitr@17 Γιούπι!!! Και συγκρατηθειτε λίγο...αχ τα νιάτα δεν κρύβονται!

@Μαρθα Κ δεν έχεις να πας πουθενά. 

Εγώ ξέρεις τι έχω γράψει είτε από δικό μου λάθος είτε από το βλαμμένο το autocorrect που αλλάζει μόνο του τις λέξεις και κάνει τον Βόλο Βασίλη; 

@orianna μου και σήμερα δεν βλάπτει. Τι ψυχή έχει μια ακόμα, έτσι για σιγουριά

Καλ λεει βρε @Μαρθα Κ ετσι και αλλιως ολες καταλαβαμε τι εννοουσες..

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Παντως αυτο δεν μπορω να το καταλαβω μεσα σε 2μερες θα γινουν ολα αυτα???

Ναι ναι σας ευχαριστω ολες για την στηριξη σας ελπιζω ολα να πανε καλα...σε λιγοτερο απο 48ωρες θα ξερω...αχ τι καλα..θα κοιμηθω σαν πουλακι αποψε...

Ε ναι ρε εσυ. Θα διπλασιαστει η χοριακη!

πρίν από 56 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εδω αθηνα...κοντα εισαι...??χαχα...ναι το μυαλο του εκει κ παρολο που του ειπα οτι ο γιατρος ειπε οχι..ειναι μικρος μωρε στην ηλικια εχει ορμες...εγω ειμαι 29 και αυτος 27..

Να τα πιπινακι ο αντρας!χαχαχα μην με παρεξηγησεις και εσυ πιπινακι εισαι λιγο μεγαλυτερο ομως!

• Μου αρέσει 3

e6OVp3.pngExilp3.png

κοριτσια εγω πηγα στο γιατρο...ολα καλα..το κοριτσακι μεγαλωνει..πλεον μ ειπε δεν μετραμε το υψος...μετρησαμε κεφαλι κοιλια ποδι...ειναι 120γραμμαρια!ολα καλα!συντομα ευχαριστα νεα σ ολες!!

• Μου αρέσει 7

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

αθηνα γαλατσι!!!εσυ?

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...