Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Εχω το στηθος μου που με εχει πεθανει ολες αυτες τις μερες απο χθες εχω κ συχνοουρια κ.εχω κ.κατι πονακια χαμηλα στην κοιλια...

Ενταξει τα ιδια εχουμε..αυτα τα πονακια μεχρι και τον 2ο μηνα μ κρατησαν..μετα καλυτερα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 10 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι πηρα τηλεφωνο τον.γιατρο..και μου ειπε και αυτος οτι για αυτο δεν ειδαμε τπτ το σαββατο θα παω παλι..αχ ποσο χαρηκα δεν μπορειτε να φανταστειτε...

Μπραβο ρε κοριτσι! Ειδες ολα καλα! Τελικα εγινε πιο μετα η συλληψη οπως σου ειπε ο γιατρος.κοιτα μην ξεθαρεψεις και κουραζεσαι πολυ!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 21 λεπτά , Ani ani είπε:

Πωπω τελεια!!!! Πρεπει να πεθανες απο την αγωνια τοση ωρα ε?? Μετα απο αυτο που περασες θα εχεις διπλη ευτυχια!!! Συμπτωματακια εχεις? Θυμησε μου

Πεθανα δεν λες τιποτα....μου ηρθε να βαλω τα κλαματα μολις το ειδα...τωρα ας ελπισουμε στον διπλασιασμο το σαββατο

πρίν από 18 λεπτά , orianna είπε:

μπραβο βρε κοριτσι...μαλλον ανεβαινει αργα αλλα μεσα σε κανονικα πλαισια...το σαββατο για χοριακη θα πας η για υπερυχο?

Θα παω για χοριακη...ο γιατρος ειπε οτι ειμαι καπου 4βδομαδων..θα δειξει...

πρίν από 13 λεπτά , Nati85 είπε:

Μπραβο ρε κοριτσι! Ειδες ολα καλα! Τελικα εγινε πιο μετα η συλληψη οπως σου ειπε ο γιατρος.κοιτα μην ξεθαρεψεις και κουραζεσαι πολυ!

Οχι οχι θα ειμαι πολυ προσεκτικη στην.δουλεια αυτερ τις μερες...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

μπραβο δημητραααααα!!!!!!με το καλο κ επισημα πια!!!!!

@Μαρθα Κ ...σου εκανα την παρατηρηση...γιατι εχω δει κ διαβασει πολλα εδω μεσα εδω και 5..6 χρονια που ειμαι...

κ επειδη ΕΓΩ η ιδια εχω μπει ..στη χρυση μουτζα αν ξερεις απο φεισμπουκ...δεν  ειναι ωραιο να σε τρολλαρει καμια σελιδα δημοσια!!

καλυτερα να.... τ ακουσεις απο μενα λοιπον....

το πα πολυ ακομψα..το ξερω!

ειμαι ολιγον...σκληροπετση πια

:)

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...Μ ΑΚΟΥΣ????:-D

@Dimitr@17...μην ξανακουσω οτι εκανες σεξ....!!!λυσσαρα κι εσυ!!!

ασε να δεσει....κ μετα να του δωσετε κ να καταλαβει!

• Μου αρέσει 1

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 8 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Πεθανα δεν λες τιποτα....μου ηρθε να βαλω τα κλαματα μολις το ειδα...τωρα ας ελπισουμε στον διπλασιασμο το σαββατο

Θα παω για χοριακη...ο γιατρος ειπε οτι ειμαι καπου 4βδομαδων..θα δειξει...

Οχι οχι θα ειμαι πολυ προσεκτικη στην.δουλεια αυτερ τις μερες...

Τωρα μπορεις να βγεις στους δρομους να πανηγυρισεις! Μια χαρα σε βρισκω και θα διπλασιαστει και ολα!!!

κοριτσια μου θελω γνωμες... ειχα θετικο την τριτη και σταματησε κ ο πονος απο αριστερα το βραδυ.. εχω δεκατα σημερα.. τελειωσε η ωορρηξια λετε?επααφη κυριακη δευτερα τριτη τεταρτη.

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

πρίν από 2 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσια μου θελω γνωμες... ειχα θετικο την τριτη και σταματησε κ ο πονος απο αριστερα το βραδυ.. εχω δεκατα σημερα.. τελειωσε η ωορρηξια λετε?επααφη κυριακη δευτερα τριτη τεταρτη.

θα εισαι..οπως ολες!!...αντε στην ουρα κι εσυ...!!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 11 λεπτά , orianna είπε:

μαλλον θα εγινε αλλα για καλο κ για κακο να εχεις κ μια επαφη σημερα αν μπορεις αν κ εισαι καλλημενη απο την χθεσινη επαφη.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , ath_gal1 είπε:

μπραβο δημητραααααα!!!!!!με το καλο κ επισημα πια!!!!!

@Μαρθα Κ ...σου εκανα την παρατηρηση...γιατι εχω δει κ διαβασει πολλα εδω μεσα εδω και 5..6 χρονια που ειμαι...

κ επειδη ΕΓΩ η ιδια εχω μπει ..στη χρυση μουτζα αν ξερεις απο φεισμπουκ...δεν  ειναι ωραιο να σε τρολλαρει καμια σελιδα δημοσια!!

καλυτερα να.... τ ακουσεις απο μενα λοιπον....

το πα πολυ ακομψα..το ξερω!

ειμαι ολιγον...σκληροπετση πια

:)

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...Μ ΑΚΟΥΣ????:-D

@Dimitr@17...μην ξανακουσω οτι εκανες σεξ....!!!λυσσαρα κι εσυ!!!

ασε να δεσει....κ μετα να του δωσετε κ να καταλαβει!

Παλι μου ελεγε να κανουμε σημερα κ του ειπα οχι φυσικα...

πρίν από 44 λεπτά , Ani ani είπε:

Τωρα μπορεις να βγεις στους δρομους να πανηγυρισεις! Μια χαρα σε βρισκω και θα διπλασιαστει και ολα!!!

Μακαρι ελπιζω το σαββατο το απογευμα να παρω τις εξετασεις και να πεταω στα συννεφα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@orianna η βασικη ερωτηση ειναι μια: ο αντρας σου θα την παλεψει!????  Αν ναι,  τι ρωτας κοριτσι μου???  Δωστου να καταλαβει!!!! :P

τι να κανει κ αυτος,θα την παλεψει...πριν εγω μιλουσα με σας κ αυτος μονολογουσε οτι θα πηγαινει βολτα το μωρο το καλοκαιρι με το καροτσι και εκανε και κατι παιδικους ηχους,.. μαλλον αργησαμε να ξεκινησουμε για παιδι...λετε να σαλταρει?χαχαχχαχα

το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν κ αν μεινω εγκυος θα χεστ@ι πανω του...

• Μου αρέσει 3

6penp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Οι αντρουληδες ειναι λιγο εθισμένοι με το σεξ!!!  Χιχιιχιχι (παλι καλα να λεμε δηλαδη,  γτ τοσα ακουμε!!!) 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μακαρι ελπιζω το σαββατο το απογευμα να παρω τις εξετασεις και να πεταω στα συννεφα...

του εξηγησες τους λογους?πρεπει να ξερει ακριβως και να του εξηγεις τα παντα γτ ειναι μερος της υποθεσης και αυτος...

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...