Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη μου όλα καλά θα πάνε θα δεις μια χοριακή πολύ ψηλή!!! 

Όχι την Κυριακή θα πάω γιατρό.... Δεν αδιαφετισα καθόλου τον προηγούμενό μήνα..... 

χοριακη ξαναεκανες?? να ξερεις οτι ο γιατρος θα σου ζητησει παλι χοριακη στο λεω γιατι το εχω παθει κ εγω πριν πας  να κανεις προσφατη χοριακη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 19 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Γιατί κρίμα??? Μου αρέσει εδώ που είμαι ποιο ησυχία!!! 

Εν μερη κριμα βρε εννοειται πως εισαι πολυ καλυτερα απο εμας στην Αθηνα..κριμα που δεν ειμαστε σε κοινο δημοσιο νοσοκομειο της Αθηνας! 

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Ρε κορίτσια. Πώς καταλαβαίνετε τα υγρά; Αν είναι πολλά ή λίγα, περισσότερα ή αν είναι ωορρηξίας; Ή πως είναι; Εγώ μέχρι το "νιώθω υγρή" φτάνω. Αλλά ούτε μπορώ να "δω" διαφορά από τις υπόλοιπες μέρες -π.χ αν είναι διαφορετικά αυτά της ωορρηξίας σε σχέση με αυτά πριν την περίοδο.

Μπούας είμαι τελικά!

Μάλλον δεν έχεις εκροή υγρών Αλινα μου εσυ. Εγώ έχω λευκό,  πηχτό υγρό  (μπλιαχ) 

πρίν από 35 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια εγώ όπως ξέρετε δεν έχω αδιαφετιση κανωνικα από χθες μπήκα σε γόνιμες μέρες του δεύτερου κύκλου και λέω σήμερα δεν κάνω ένα τεστ ουρηξιας να δω και μου βγήκε μια ροζαχνη γραμμή πολύ πως γίνετε να κάνω ουρηξια αφού δεν αδιαφετισα τον προηγούμενό μήνα??? 

Δεν κατάλαβα,  πότε περιμένεις περίοδο;

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 38 λεπτά , Nati85 είπε:

Μην αγχωνεσαι θα παρεις τον γιατρο μολις μαθεις το αποτελεσμα αλλα και παλι σου ειπε θα το συγκρινεται με αυτο του σαββατου αν διπλασιαστει οποτε μην τρελαθεις!το αγχος κανει κακο! Ποιος το λεει τωρα που εγω παθαινω φρικιες αλλα εχεις σπορακι στην κοιλιτσα σου εσυ δεν σας κανει καλο! Εχεις ρεπο και σημερα?

Ναι πηρα αδεια αλλα θα παω αυριο για δουλεια κ το σαββατο...θα προσεχω ομως παρα πολυ...

πρίν από 13 λεπτά , linaa είπε:

@Dimitr@17 υπομονη να σκεφτεσε θετικα ελπιζω στα καλητερα.

Και εγω θελω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα...σε λιγες ωρες θα ξερω...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Έγραφα γρήγορα γιατί ήμουν στον δρόμο ωορρηξια εννοούσα οποία δεν κατάλαβε...... 

Αλλά και πες ότι δεν το έγραψα σωστά για τον άλφα βήτα λόγο δεν τον βρίσκω ωραίο να κοροϊδεύουμε.... 

• Μου αρέσει 8

πρίν από 6 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Έγραφα γρήγορα γιατί ήμουν στον δρόμο ωορρηξια εννοούσα οποία δεν κατάλαβε...... 

Αλλά και πες ότι δεν το έγραψα σωστά για τον άλφα βήτα λόγο δεν τον βρίσκω ωραίο να κοροϊδεύουμε.... 

το ειδα 2..3...φορες γραμμενο ...εγω συγνωμη , αλλα το κοροιδευω....γιατι σε ενα σαιτ...τετοιο..ειναι απ τις βασικες ...λεξεις να το πω...κ ειναι γενικοτερα ανεπιτρεπτο μια γυναικα να μην ξερει μια τετοια λεξη σωστα....!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , ath_gal1 είπε:

το ειδα 2..3...φορες γραμμενο ...εγω συγνωμη , αλλα το κοροιδευω....γιατι σε ενα σαιτ...τετοιο..ειναι απ τις βασικες ...λεξεις να το πω...κ ειναι γενικοτερα ανεπιτρεπτο μια γυναικα να μην ξερει μια τετοια λεξη σωστα....!!

Όπως επίσης @ath_gal1 σε ένα τέτοιο σάιτ...δεν μπαίνουμε για να κοροϊδεύουμε και να ειρωνευομαστε η μία την άλλη..

Με όλο το σεβασμό, δε μου άρεσε αυτή η απάντηση. Συγγνώμη για τη σφήνα μου εδώ. 

Φιλιά στα υπόλοιπα κορίτσια κι εύχομαι σε όλες να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους... Ένα γερό μωράκι... ή και πολλά ακόμη!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 11 λεπτά , stalitsa82 είπε:

Όπως επίσης @ath_gal1 σε ένα τέτοιο σάιτ...δεν μπαίνουμε για να κοροϊδεύουμε και να ειρωνευομαστε η μία την άλλη..

Με όλο το σεβασμό, δε μου άρεσε αυτή η απάντηση. Συγγνώμη για τη σφήνα μου εδώ. 

Φιλιά στα υπόλοιπα κορίτσια κι εύχομαι σε όλες να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους... Ένα γερό μωράκι... ή και πολλά ακόμη!

Μαζι σου! :) 

Που ειναι κ αυτη η χοριακη @Dimitr@17 σε λιγο θα γεννησουμε! 

• Μου αρέσει 1

Συγνώμη κορίτσια αν άθελά μου είπα λάθος την λέξη ωορρηξια.... Νομίζω ότι καλό θα ήταν να αποχωρήσω από εδώ γιατί μπορεί να ξανά τύχει να πω κάτι λάθος και δεν θέλω να με κοροϊδεύει κάνεις εδώ μέσα σας ένιωθα οικογένεια μου και έλεγα τον πόνο μου χωρίς να κάτσω να σκεφτώ μη γράψω κάτι λάθος και με παρεξήγηση κάποια..... Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να πραγματοποιηθούν τα όνειρα τους και γρήγορα να γίνουν μανούλες και στα κορίτσια που είναι είδει έγκυες ένα γερό μωράκι.... Και πάλι ζητώ συγνώμη για το λάθος μου... 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Συγνώμη κορίτσια αν άθελά μου είπα λάθος την λέξη ωορρηξια.... Νομίζω ότι καλό θα ήταν να αποχωρήσω από εδώ γιατί μπορεί να ξανά τύχει να πω κάτι λάθος και δεν θέλω να με κοροϊδεύει κάνεις εδώ μέσα σας ένιωθα οικογένεια μου και έλεγα τον πόνο μου χωρίς να κάτσω να σκεφτώ μη γράψω κάτι λάθος και με παρεξήγηση κάποια..... Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να πραγματοποιηθούν τα όνειρα τους και γρήγορα να γίνουν μανούλες και στα κορίτσια που είναι είδει έγκυες ένα γερό μωράκι.... Και πάλι ζητώ συγνώμη για το λάθος μου... 

Δεν υπαρχει κανενας λογος να αποχωρησεις και εγω εχω γραψει πολλες φορες λαθος καποιες λεξεις.ε και τι εγινε!  σιγα το πραγμα ας με κοροιδευουν.υποστηριζομαστε και λεμε τις ανησυχιες μας εμενα προσωπικα επειδη ζητας συγγνωμη χωρις κανενα λογο πιστευω δεν με νοιαζει αν εκανες ορθογραφικο λαθος.Περισσοτερο θα με ενοιαζε και θα με ενοχλουσε αν μου μιλουσες ασχημα.ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Σιγα το λαθος βρε...ακου να αποχωρησεις και που θα τα λες μετα??? Ολες κανουμε μικρα λαθακια δεν το κανουμε θεμα στο κατω κατω δεν ξερεις κ που βρισκεται η καθεμια κ σε τι κατασταση την ωρα που γραφει..παμε παρακατω κοριτσιαααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...