Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Ελα μου ντε γιατι αργουν τοσο??ενταξει καταλαβαινω εχουν δουλεια αλλα κ εμεις εχουμε την αγωνια μας...ειμαι εγκυος ναι αλλα που ειναι αυτο το σπορακι επιτελους οεο?

Πηγες στο γιατρο και δεν ειδατε τπτ; ποσων εβδομαδων εισαι;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 17 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κατάλαβα! Οπότε ίσως κι εγώ να είχα ωορρηξία μετά τις 13/9 που είχα τα υγρά. Πάντως στους 2 τελευταίους κύκλους μου, είχα έντονη ωορρηξία ,πολλά υγρά κυρίως και έλεγα από μέσα μου ότι τώρα θα το πετύχουμε το σπορακι!!!

Ρε κορίτσια. Πώς καταλαβαίνετε τα υγρά; Αν είναι πολλά ή λίγα, περισσότερα ή αν είναι ωορρηξίας; Ή πως είναι; Εγώ μέχρι το "νιώθω υγρή" φτάνω. Αλλά ούτε μπορώ να "δω" διαφορά από τις υπόλοιπες μέρες -π.χ αν είναι διαφορετικά αυτά της ωορρηξίας σε σχέση με αυτά πριν την περίοδο.

Μπούας είμαι τελικά!

πρίν από 12 λεπτά , alina80 είπε:

Ρε κορίτσια. Πώς καταλαβαίνετε τα υγρά; Αν είναι πολλά ή λίγα, περισσότερα ή αν είναι ωορρηξίας; Ή πως είναι; Εγώ μέχρι το "νιώθω υγρή" φτάνω. Αλλά ούτε μπορώ να "δω" διαφορά από τις υπόλοιπες μέρες -π.χ αν είναι διαφορετικά αυτά της ωορρηξίας σε σχέση με αυτά πριν την περίοδο.

Μπούας είμαι τελικά!

Κι εγώ μια από τα ιδια!!!! Βέβαια, εγω δεν παρακολουθώ με τεστ την ωορρηξία μου, αλλά όλα τα υγρά ίδια μου φαίνονται!!! Με εξαίρεση αυτά πριν αδιαθετήσω!!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Μπούας είμαι τελικά!

κοιτα εγω στις γονιμες μερες πριν την ωορρηξια βλεπω στο σκουπισμα υγρα διαφανα σαν ασπραδι αυγου.. και ετσι τα καταλαβαινω...ενω πριν την περιοδο δεν εχω σχεδον καθολου κ λιγα που ειναι στο εσωρουχο καμια φορα ειναι ασπρα κρεμωδη..

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 49 λεπτά , alina80 είπε:

Μπούας είμαι τελικά!

Εμενα ειναι διαφανα πολλα και νιωθω σαν να θελω να βαζω σερβιετακι γιατι λερωνουν το εσωρουχο.εκτος ωορρηξιας ειναι λιγα και δεν ειναι διαφανα μαλλον προς το  ασπρο μπορω να πω οτι ειναι.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Vana87 είπε:

Πηγες στο γιατρο και δεν ειδατε τπτ; ποσων εβδομαδων εισαι;

Nαι πηγα χθες στον γιατρο κ δεν ειδε τπτ...κ μου ειπε οτι μαλλον δεν εγινε η συλληψη τοτε που ειχε υπολογισει αλλα πιο μετα...για αυτο μου ειπε να κανω χοριακες...μου ειπε επισης οτι η συλληψη εγινε την πρωτη βδομαδα του σεπτεμβριου για αυτο δεν φανηκε ακομα κατι..εγω παντως τελευταια περιοδο ειχα 14/8 και πιστευα οτι ειχα ωιρηξια στις 28/8..

Nαι πηγα χθες στον γιατρο κ δεν ειδε τπτ...κ μου ειπε οτι μαλλον δεν εγινε η συλληψη τοτε που ειχε υπολογισει αλλα πιο μετα...για αυτο μου ειπε να κανω χοριακες...μου ειπε επισης οτι η συλληψη εγινε την πρωτη βδομαδα του σεπτεμβριου για αυτο δεν φανηκε ακομα κατι..εγω παντως τελευταια περιοδο ειχα 14/8 και πιστευα οτι ειχα ωιρηξια στις 28/8..

Πως εισαι σημερα γλυκια μου?

e6OVp3.pngExilp3.png

Λοιπόν κορίτσια εγώ όπως ξέρετε δεν έχω αδιαφετιση κανωνικα από χθες μπήκα σε γόνιμες μέρες του δεύτερου κύκλου και λέω σήμερα δεν κάνω ένα τεστ ουρηξιας να δω και μου βγήκε μια ροζαχνη γραμμή πολύ πως γίνετε να κάνω ουρηξια αφού δεν αδιαφετισα τον προηγούμενό μήνα??? 

Just now, Nati85 είπε:

Πως εισαι σημερα γλυκια μου?

Καλα ειμαι δεν εχω δει ροζ η κατι αλλο απλα περιμενω να παρω τα αποτελεσματα της χοριακης γιατι εχω αρχισει να αμφιβαλω αν εχω μια φυσιολογικη εγκυμοσυνη....

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Καλα ειμαι δεν εχω δει ροζ η κατι αλλο απλα περιμενω να παρω τα αποτελεσματα της χοριακης γιατι εχω αρχισει να αμφιβαλω αν εχω μια φυσιολογικη εγκυμοσυνη....

Μην αγχωνεσαι θα παρεις τον γιατρο μολις μαθεις το αποτελεσμα αλλα και παλι σου ειπε θα το συγκρινεται με αυτο του σαββατου αν διπλασιαστει οποτε μην τρελαθεις!το αγχος κανει κακο! Ποιος το λεει τωρα που εγω παθαινω φρικιες αλλα εχεις σπορακι στην κοιλιτσα σου εσυ δεν σας κανει καλο! Εχεις ρεπο και σημερα?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια εγώ όπως ξέρετε δεν έχω αδιαφετιση κανωνικα από χθες μπήκα σε γόνιμες μέρες του δεύτερου κύκλου και λέω σήμερα δεν κάνω ένα τεστ ουρηξιας να δω και μου βγήκε μια ροζαχνη γραμμή πολύ πως γίνετε να κάνω ουρηξια αφού δεν αδιαφετισα τον προηγούμενό μήνα??? 

ΜΑΡΘΑ τι εννοεις δεν αδιαθετησες κανονικα σορρυ εχασα επεισοδια. στο γιατρο πηγες??

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αγαπη μου όλα καλά θα πάνε θα δεις μια χοριακή πολύ ψηλή!!! 

Just now, linaa είπε:

ΜΑΡΘΑ τι εννοεις δεν αδιαθετησες κανονικα σορρυ εχασα επεισοδια. στο γιατρο πηγες??

Όχι την Κυριακή θα πάω γιατρό.... Δεν αδιαφετισα καθόλου τον προηγούμενό μήνα..... 

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Αγαπη μου όλα καλά θα πάνε θα δεις μια χοριακή πολύ ψηλή!!! 

Όχι την Κυριακή θα πάω γιατρό.... Δεν αδιαφετισα καθόλου τον προηγούμενό μήνα..... 

Μακαρι @Μαρθα Κ μου...

• Μου αρέσει 1

Εννοεις δεν ειδε ουτε σακκο;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...