Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Μπράβο καλά αποτελέσματα!!!!Θα περιμένουμε και μεις μαζί σου!!!

Σας ευχαριστω πολυ...αντε να περασουν οι ωρες...να δουμε τι γινεται...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Σας ευχαριστω πολυ...αντε να περασουν οι ωρες...να δουμε τι γινεται...

Αν ήξερες πόσο σε νιώθω... Έτσι ήμουν κι εγώ χθες με την μ@λ@κ.. την μικροβιολογο 

yplDp3.png

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Καλημερα @marillia @Farmakotriftena @Vana87 @orianna @oneira_glyka και στα υπολοιπα κοριτσια...πηγα εκανα χοριακη το πρωι ...στην βιοιατρικη και κατα τις 7 θα εχω τα αποτελεσματα

τοση ωρα ρε γμτ θελουν εκει??πφ ολα καλα θα πανε γλυκια μου θα δεις σκεφτομαστε θετικα ;) 

@Vila αγαπη δεν σε βγαζω απλα οποτε ειναι πες μου να σε αλλαξω ;)  ευχομαι ο επομενος μηνας να ειναι ο τυχερος σου ;) 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Έχει τόσο μεγάλη απόκλιση από εργαστήριο σε εργαστήριο; στην κόρη μου έτυχε και ενώ έκανα το πρωί χοριακη στην μικροβιολογο που πήγαινα τότε,  μετά μου έκανε εξετάσεις αίματος ο θείος μου (γιατρός σε δημ  νοσοκομειο) και πήρε δείγμα  και για χοριακη και τα νούμερα ήταν ολόιδιο  (0,02 η διαφορα)

Δεν ξέρω, μπορεί και να μην έχει. Αλλά αν έχει; Γιατί να αγχωθεί η Δήμητρα χωρίς λόγο. Επίσης ο γιατρός δεν της είπε "κάνε χοριακή να δούμε πόσο έχει αυξηθεί από την πρώτη". Της είπε δύο καινούργιες σε 48 ώρες να δούμε την αύξηση/διπλασιασμό. Για αυτό η πρότασή μου είναι να μην ασχοληθεί πολύ με την πρώτη (έχω διαβάσει ότι αν η εγκυμοσύνη εντοπιστεί πολύ νωρίς, μπορεί να αργήσει να πάρει μπροστά η ορμόνη, να μην δίνει δηλαδή από την αρχή αρχή διπλασιασμούς). Το ότι είναι σε άλλο εργαστήριο νομίζω είναι ακόμα ένας λόγος (να μην δει δηλαδή ένα νούμερο που δεν αντιπροσωπεύει διπλασιασμούς σε σχέση με την πρώτη και απογοητευτεί και αγχωθεί).

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν ξέρω, μπορεί και να μην έχει. Αλλά αν έχει; Γιατί να αγχωθεί η Δήμητρα χωρίς λόγο. Επίσης ο γιατρός δεν της είπε "κάνε χοριακή να δούμε πόσο έχει αυξηθεί από την πρώτη". Της είπε δύο καινούργιες σε 48 ώρες να δούμε την αύξηση/διπλασιασμό. Για αυτό η πρότασή μου είναι να μην ασχοληθεί πολύ με την πρώτη (έχω διαβάσει ότι αν η εγκυμοσύνη εντοπιστεί πολύ νωρίς, μπορεί να αργήσει να πάρει μπροστά η ορμόνη, να μην δίνει δηλαδή από την αρχή αρχή διπλασιασμούς). Το ότι είναι σε άλλο εργαστήριο νομίζω είναι ακόμα ένας λόγος (να μην δει δηλαδή ένα νούμερο που δεν αντιπροσωπεύει διπλασιασμούς σε σχέση με την πρώτη και απογοητευτεί και αγχωθεί).

Αχ μακαρι να βγει ενα σχετικα μεγαλο νουμερο ...οχι τπτ αλλο μα ξερω και τι κανω ..ειμαι η δεν ειμαι ...??

Just now, Dimitr@17 είπε:

Αχ μακαρι να βγει ενα σχετικα μεγαλο νουμερο ...οχι τπτ αλλο μα ξερω και τι κανω ..ειμαι η δεν ειμαι ...??

Σκεφτομαι απο τη μια μηπως κατι δεν πηγαινει καλα..και απο την αλλη οτι απο την μερα που ηταν να αδιαθετησω εχουν περασει 2 βδομαδες μονο και μπορει να ειναι νωρις για αυτο να.μην εδειξε τπτ χθες στον γιατρο...δεν ξερω εχω μπερδευτει...

πρίν από 8 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Σκεφτομαι απο τη μια μηπως κατι δεν πηγαινει καλα..και απο την αλλη οτι απο την μερα που ηταν να αδιαθετησω εχουν περασει 2 βδομαδες μονο και μπορει να ειναι νωρις για αυτο να.μην εδειξε τπτ χθες στον γιατρο...δεν ξερω εχω μπερδευτει...

Μακαρι να βρει ενα πολυ μεγάλο νούμερο! Στο ευχομαι απ την καρδια μου. Γιατι αργουν τοσο πολυ ομως δεν καταλαωαινω

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Έγκυος είσαι. Αλλά υπολογίζεις ότι έχουν περάσει δύο βδομάδες. Μπορεί να έκανες πιο αργά ωορρηξία όμως από ότι υπολογίζεις; Ένα παράδειγμα θα σου πω. Κάνω τεστ ωορρηξίας τρεις κύκλους τώρα. Την πρώτη φορά θετικό την 14η μέρα. Την επόμενη τη 12η μέρα και την τελευταία την 15η μέρα. Σύμφωνα με τις οδηγίες η ωορρηξία γίνεται μέχρι και 2 μέρες μετά το θετικό. Άρα εμένα μπορεί να έγινε και 17η μέρα κύκλου. Αν δεν τα έκανα εγώ θα νόμιζα ότι έκανα ωορρηξία την 13-14η μέρα και αν δεν αδιαθετούσα θα μετρούσα Χ μέρες καθυστέρησης (με βάση τους υπλογισμούς μου) ενώ στην ουσία θα ήταν μέχρι και 4 μέρες μικρότερη. Και ξέρουμε καλά ότι η μία-δυο μέρες κάνουν μεγάλη διαφορά. Η Ελένη τη μία μέρα είχε αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης και την επόμενη ακριβώς θετικό. Άρα λίγα εικοσιτερτράωρα είναι μεγάλη υπόθεση!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Καλημερα @marillia @Farmakotriftena @Vana87 @orianna @oneira_glyka και στα υπολοιπα κοριτσια...πηγα εκανα χοριακη το πρωι ...στην βιοιατρικη και κατα τις 7 θα εχω τα αποτελεσματα

Καλα αποτελεσματα κοριτσι μου.Ειμαστε σε αναμονη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Vana87 είπε:

Μακαρι να βρει ενα πολυ μεγάλο νούμερο! Στο ευχομαι απ την καρδια μου. Γιατι αργουν τοσο πολυ ομως δεν καταλαωαινω

Ελα μου ντε γιατι αργουν τοσο??ενταξει καταλαβαινω εχουν δουλεια αλλα κ εμεις εχουμε την αγωνια μας...ειμαι εγκυος ναι αλλα που ειναι αυτο το σπορακι επιτελους οεο?

Διαφημίσεις

1 hour ago, alina80 είπε:

(έχω διαβάσει ότι αν η εγκυμοσύνη εντοπιστεί πολύ νωρίς, μπορεί να αργήσει να πάρει μπροστά η ορμόνη, να μην δίνει δηλαδή από την αρχή αρχή διπλασιασμούς). 

Αυτό ισχύει.  Μου το είχε πει και μένα ο γιατρός μου τώρα που η πρώτη ήταν πολύ χαμηλή και πολύ νωρίς εντοπισμενη. 

@alina80 εσυ που εντοπίζεις την ωορρηξία με τεστακια, τα υγρά και τα πονακια, τα έχεις πριν ή μετά από το θετικό τεστ; Νομίζω το έχω ξαναρωτησει αλλα δεν θυμαμαι απάντησή :-D

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 30 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αυτό ισχύει.  Μου το είχε πει και μένα ο γιατρός μου τώρα που η πρώτη ήταν πολύ χαμηλή και πολύ νωρίς εντοπισμενη. 

@alina80 εσυ που εντοπίζεις την ωορρηξία με τεστακια, τα υγρά και τα πονακια, τα έχεις πριν ή μετά από το θετικό τεστ; Νομίζω το έχω ξαναρωτησει αλλα δεν θυμαμαι απάντησή :-D

Και πριν και κατά τη διάρκεια έχω πονάκια και υγρά. Κάποιες φορές και αρκετά έντονους πόνους. Όπως σε αυτό τον κύκλο (και δεν πήρα και παυσίπονο μήπως η παρακεταμόλη δρα ανασταλτικά στη σύλληψη (τι άλλο θα κάνω πια! Μόνο κατακόρυφο δεν έχω κάνει ακόμα αφενός γιατί δεν το πιστεύω αφετέρου γιατί στην ηλικία μου αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα -)

Έχω την αίσθηση ότι όταν βλέπω θετικό τα υγρά είναι λιγότερα αλλά δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά με την παρατήρηση του "υγρού στοιχείου" - δεν καταλαβαίνω ούτε σύσταση, ούτε ασπράδια αυγού που λέτε, και τέτοια. Αλλά με τους πόνους που είναι πιο ξεκάθαρο παρατήρησα ότι μπορεί να πονάω και πέντε μέρες πριν δείξει θετικό. Μετά αρχίζουν να υποχωρούν. Πάντως παλιά νόμιζα ότι η ωορρηξία μου γίνεται τη μέρα με τους πιο πολλούς ή έντονους πόνους αλλά τελικά αυτό δεν ισχύει σε μένα.

Καλημέρα κορίτσια! Τι κανετε? Χθες πηγα στον γιατρό και μου είπε οτι ειναι ολα ενταξει , το ενδομητριο κανονικα ..Βεβαια του εκανε εντυπωση πως δεν εχω αιμορραγια ακομα !! Τελος παντων , στις 04/10 θα παω στην 13η μερα του κυκλου να δουμε αν θα κανω ωορηξια. κ βλεπουμε .. παρηγγηλα κ τεστ ωορηξιας απο το ebay .. :D  αντε να δουμε ποτε θα το πετυχουμε τωρα ! 

πρίν από 16 λεπτά , alina80 είπε:

Και πριν και κατά τη διάρκεια έχω πονάκια και υγρά. Κάποιες φορές και αρκετά έντονους πόνους. Όπως σε αυτό τον κύκλο (και δεν πήρα και παυσίπονο μήπως η παρακεταμόλη δρα ανασταλτικά στη σύλληψη (τι άλλο θα κάνω πια! Μόνο κατακόρυφο δεν έχω κάνει ακόμα αφενός γιατί δεν το πιστεύω αφετέρου γιατί στην ηλικία μου αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα -)

Έχω την αίσθηση ότι όταν βλέπω θετικό τα υγρά είναι λιγότερα αλλά δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά με την παρατήρηση του "υγρού στοιχείου" - δεν καταλαβαίνω ούτε σύσταση, ούτε ασπράδια αυγού που λέτε, και τέτοια. Αλλά με τους πόνους που είναι πιο ξεκάθαρο παρατήρησα ότι μπορεί να πονάω και πέντε μέρες πριν δείξει θετικό. Μετά αρχίζουν να υποχωρούν. Πάντως παλιά νόμιζα ότι η ωορρηξία μου γίνεται τη μέρα με τους πιο πολλούς ή έντονους πόνους αλλά τελικά αυτό δεν ισχύει σε μένα.

καλημέρα ! και εγω το εχω παρατηρησει οτι η ωορηξία μου γινεται την επομενη μερα απο τους δυνατους πονους..

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κατάλαβα! Οπότε ίσως κι εγώ να είχα ωορρηξία μετά τις 13/9 που είχα τα υγρά. Πάντως στους 2 τελευταίους κύκλους μου, είχα έντονη ωορρηξία ,πολλά υγρά κυρίως και έλεγα από μέσα μου ότι τώρα θα το πετύχουμε το σπορακι!!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...